|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV
![]() To się nazywa dyplomacja piknie Ci to wyszło ![]() Jak tam na wizycie było?
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy ja chce nie normalny wlasnie
![]() No kurcze chyba ze do Wrzesnia 09 mi sciagnie ten aparat to moze byc
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniam szkole po prostu ![]() Za daleko mam to byla pomylka bo mam szkole blisko ,a tam dojezdzac musze Juz mialam sie przenies teraz w lutym ,ale jednak nie
|
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
w gruncie rzeczy to masz rację
WweronikoWw to tylko i wyłącznie od ciebie zależy jaki aparat założysz,nikt z nas za Ciebie nie wybierze i nie zdecyduje.życzę powodzenia w wyborze bo jaki by to nie był to i tak zęby Ci wyprostuje ![]() ja mnie zęby bolą....ie mogę jeść..ni jest to ból silny ale strasznie uporczywy....
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-01-06 o 20:05 |
|
|
|
|
#2046 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() doszukałem sie wandalizmu w DM, nie ma tablicy na ktorej byli lekarze ![]() a tak w ogole to czekalem prawie 2 godziny a na wizycie bylem zaledwie 10 minut z nudow policzylem sobie ilosc koleczek za "szafa internetowa", dokladnie 82! dwa razy liczyłem! i jeszcze doszedłem do wniosku ze krzywo te kuleczka przykleili, niektore, szczegolnie te na dole nachodza na kant sciany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mnie to jest prawie że powod do dumy a inni odbieraja to jako zlo konieczne ooo matko
|
|||
|
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kółeczka za szafą mówisz...Trzeba było nie liczyć kółeczek, tylko zająć miejsce przy komputerze i pisać na wizażu ![]() Ale można się wnerwić z tymi opóźnieniami ![]() Tablicę pewnie zdjęli, żeby coś na niej zmienić ![]() No to kiedy znowu idziesz? Bo ma jej nie być teraz przez dwa miechy czy jakoś tak. Dentysta mi coś wspominał, że ortka przygotowuje się do jakiegoś egzaminu może ma jakieś szkolenia, pracę pisze, czy coś ![]() Cytat:
A jeśli ktoś ma jakieś "ale" do osoby noszącej aparat, to już od razu wiadomo, że ma się do czynienia z typem wysoce durnym, czyli-NIE MA SIĘ CZYM PRZEJMOWAĆ i problem z głowy. Ja też byłam dumna z mojego druteksu!
|
|
|
#2048 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() orto znika ale podobno ma ja zastapic jakis inny, prawdopodonie facet, bleeee a po termin musze jutro zadzwonic.mialem policzyc wszystkie koleczka w poczekalni ale musialbym lazic po niej i siac popłoch
Edytowane przez 201701160959 Czas edycji: 2009-01-06 o 20:26 |
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, dziewczyny, kawal roboty odwalilyscie Gratulacje ![]() Ja sie nie boje zalozenia aparatu, ze kazdy bedzie mnie wytykac czy cos... U mnie w szkole pelno osob ma aparat. Serio- gdzie sie nie spojrzy tam ktos sie smieje z aparatem na zebach Wiec nie boje sie krytyki itp. A zreszta to juz kogos problem. Najwazniejsze ze ja sie bede dobrze czuc, bo wiem ze dbam o siebie i bede miec ladny usmiech ![]() Nie straszcie mnie. Ja mam wrazliwe zeby i nie chce aby bolaly mnie od kleju itp... Umowilam sie z dentystka na zrobienie zeba (dopiero na 21 stycznia... ), a pozniej musze sie umowic na wyrwanie zeba (ide do chirurga a nie do zwyklego stomatologa) i za 2, 3 dni isc na zalozenie apratu. Tak zebym zrobila to w tydzien. Czyli parat bede miec w lutym...
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
Normalnie wielkie CONGRATS za zredagowanie tego FAQ Papryko
![]() Wiecie co, nie mogę normalnie jak ktoś za przeproszeniem miauczy że się wstydzi aparatu i wydziwia własnie - lingwalny - prosze bardzo 8 tysi i jest twój - ale tylko jeden łuk - a potem seplenisz i się ślinisz - tego pewnie nikt nie zauważy - za to z metalowym zwykłym będą Cię wytykac palcami i powieszą twoje zdjęcia na słupach z podpisem "Ona ma aparat!". Dżizas, że tez młode osoby prezentują myśli godne głębokiego średniowiecza... Ja jestem nauczycielem i tygodniowo ogląda mnie "na scenie" jakieś 300 osób i od ani jednej nie słyszałam NIC negatywnego na temat aparatu, a wręcz przeciwnie - a nie uczę tylko panienek z dobrych domów które boją się cokolwiek powiedzieć. Nie ma co histeryzować. Prawie zaczęła mnie denerwować "moda" na aparaty. Gdyby to była moda na dbanie o siebie, to element wstydu by zniknął - to tak jakby wstydzić się kupić sobie depilator czy maszynkę do golenia...chociaz może są tacy co się i tego wstydzą :P Ech chyba niecierpliwa jestem ;P A w piątek mam wizytę i walnę sobie jakieś odlotowe gumki na karnawał :p Tak - ja pani nauczycielka :P
|
|
#2051 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wybaacz![]() pięknie ![]() Cytat:
dogadalibyście się:Pja bym chciła trzecie oko, bo te moje dwa coraz bardziej zamazują.. ![]() Cytat:
ps. stałam na promocji depilatorów- uwierz ,że niektórzy sie wtsydzą kupować,ba, nawet patrzeć
|
|
|
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocimietka wróciła, to zlosliwiec se polazł ![]() Niełatwo będzie założyć to FAQ, choć już wszystko gotowe ![]() Jak ja pójdę, to pewnie zlosliwiec wróci ![]() Cytat:
![]() Ach facet...No tak słyszałam. Ciekawe kto to taki że też ja nie mam po co tam iść ![]() Dziękuję, teraz niech mi ktoś wyskoczy z pytaniem żywcem z FAQ, to ręka noga mózg na ścianie ![]() Cytat:
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2054 |
|
Kokon pro
|
zamarzam
nanana -15 stopni u mnie i snieg po pachy grr... no ten faq fajnie wyszedl ^^ moze bedzie mnie dziwnych pytan na ktore sa odpowiedzi nawet na tej samej stronie ;] imo jak sie ktos wstydzi aparatu, to niech nie zaklada przeciez krzywe zeby sa takie estetyczne i wcale nie przeszkadzaja w niczym, a ludzi zadrutowanych linczuje sie i zamyka w gettach zeby przypadkiem nie straszyli swoimi zlomexami no ludzie .... mnie za to w nocy obtarl ten moj dziad sciagany niech go :P w ogole mam w nim dziure nie wiem jak sie zrobila
|
|
|
|
|
#2055 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() alez przyjdz! nie bede sam siedzial ![]() lubie jak grasz ostro
|
|
|
|
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może akurat Ciebie nie będzie tak bardzo bolało. Zresztą nie po każdej wizycie zęby jednakowo dają czadu
![]() Cytat:
![]() Czyli jest "klepnięty"-zatwierdzony, gotowy do oficjalnego zamieszczenia, tylko "ich troje" musi się zgrać(chyba dopiero jutro niestety) i będzie ![]() Zlosliwiec poparł pomysł, tak że mamy jego błogosławieństwo ![]() Cytat:
|
|
|
#2057 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Zdolna bestia
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce miec proste zeby ,ale no boje sie tego co powiedza ![]() Juz ogolnie taka jestem
|
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Rozeznanie
|
No i ich troje szczęśliwie się zgrało- dzięki czujności papryki
![]() Tylko broń boshh nie pisać w tamtym wątku, ma byc czysciutki!
|
|
|
#2061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale super jest, naprawdę gratulacje i wyrazy szacunkuEdytowane przez parodia Czas edycji: 2009-01-06 o 22:14 |
||
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy i podajemy Wam link
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale myslalam ze tez przezroczysty moze byc naprawde nie zauwazalny ![]()
|
|
|
|
|
|
#2064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to tak jakbys zwyzywala osobe ktora nosi stabilizator na kolano od robokopow tak to tylko male dzieci sie bawia. ile ty masz lat?ty lepiej sie szukuj co powiedza jak zdejmiesz aparat! Hollywoodzki uśmiech albo inaczej, hollywodski wyszczerz
Edytowane przez 201701160959 Czas edycji: 2009-01-06 o 22:20 |
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się lepiej, pewniej czuć w nowej szkole
|
|
|
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2067 |
|
Konto usunięte
|
aha
moja siostra ma prawie 15 lat i nie miala zadnych skrupułow zeby zalozyc aparat, zadne relacje sie nie zmienily, wszystko jest po staremu. Edytowane przez 201701160959 Czas edycji: 2009-01-06 o 22:28 |
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2069 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

piknie Ci to wyszło

ooo matko

a po termin musze jutro zadzwonic.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
3/3/6-22/7/8