|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Na którą?!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może dasz nam przykład ![]() Sniadanko->caprese, zjedzone; herbatka się pije. Poczatek dnia zaliczony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Wtajemniczenie
|
hejO
![]() wizytę mam na 19.15 ![]() Soffi ![]() ![]() ![]() Miloszku ![]() ![]() Dzastorku ![]() ![]() jak się czujesz? Gosiu ![]() ![]() Marian ![]() katarzinko ![]() ![]() Kinusia ![]() Izuś ![]() Dagmarko gdzieś Ty? ![]() Kakusiu ![]() się stresuję Laseczki ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-01-07 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2.- Heh gówniaro! Jesteś ode mnie o rok starsza ![]() hahahahaha nieee... ja się wstydzę... A poza ty... jestem na to za młoda ![]() Kakuniu pisaj, bo usycham z tęsknoty i z ciekawości ![]() Liluś- żabko nie mogę się już doczekać Twej wizyty u gienka! ![]()
![]() |
#1954 | |||
Wtajemniczenie
|
no to jeszcze caluśki dzionek
![]() Cytat:
![]() a w miarę dobrze już ![]() ![]() no właśnie Izuś ![]() ![]() Cytat:
![]() no tak, bo Ty z grudnia cwaniaro ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Wtajemniczenie
|
Ok, poprawiłam, zjadłam śniadanie i zabieram się za następną robotę.
Jestem '81, więc jedna ze starszych...powinnam już mieć gromadkę dzieci ![]() ![]() Mili nie wyglądasz na takiego szatanka ![]() Lilka fajnie, że już wiesz kiedy wizyta, chociaż moim zdaniem to i tak formalność ![]() Kakusiu co u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu ale ja chcę zdjęcie z usg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek
![]() aguniu mój mąż jest z 9 czerwca ![]() daget moja siostra jest z 20 stycznia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nadrabiaj szybciutko i opowiadaj co tam u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a niedługo napisze nam, że upst ![]() ![]() Ps. która zgadnie co ja dzisiaj za święto obchodzę to dostanie buziaka ![]() Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-01-07 o 09:57 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Wtajemniczenie
|
Cześć słonka
![]() Ksiądz wczoraj po kolędzie chodził i chyba zarazki rozsiewał bo złapałam coś okrutnego. KIepsko w nocy spałam, a wczoraj wieczorem nie mogłam siedzieć bo czułąm cały czas jakbym coś źle połknęła-taki ucisk, który był słabszy gdy leżałam a wcale go nie było jak pochylałam się w przód ze zwisającymi rękami ![]() Dzwoniła moja lekarka i dała mi prawie takie same rady jak nas doktor wizażowy: Kasieńka Kazała też dużo pić i potężnie nawilżać mieszkanie. Kakusia jak się cieszę że u nas jesteś, że wróciłaś ![]() ![]() Na prawo jazdy zapisuję się jak tylko w wybranej przeze mnie szkole będzie miejsce- czyli na poczatku lutego...No i nie chciałabym jeździć po śniegu i lodzie. Ale zaczęłam juz naukę testów- mam materiały i sobie codziennie przeglądam ![]()
#1959 |
Zadomowienie
|
Babuszki śmigam spowrotem do pracy
![]() Trzymacjei sie. Lilośka cholernie pozno ta wizyta, jak ja wytrzymam ![]() ![]() Kasienia Ty sie nie rob taka wstydliwa Ty diablico ![]() Izazusia sle troche nawilzonego powietrza dla zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | ||
Wtajemniczenie
|
my też chcemy
![]() Cytat:
![]() ja z 1 stycznia ![]() Cytat:
![]() a tak apropo fasolinki - imiona już wybrane?? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Wtajemniczenie
|
Malutka wszystkiego co naj naj naj w dniu urodzinek Słonko
![]() ![]() ![]() ![]() buziak dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero co Ziólkowi życzenia składałaś a już nie pamiętasz???? ![]() Wstyd i hańba ![]() Czy od ciąży może grozić... skleroza? ![]() Ad.2- Dziś jest Juliana i Lucjana, więc imieniny zapewne to nie są ![]() Podejrzewam, że to święto jest związane z lokatorem/ką w Twoim brzuszku ![]() Cytat:
![]() zapraszam do mojego prywatnego gabinetu ![]() Ad.2- pójdźmy razem ![]() ja też muszę się za to zabrac, ale brak mi determinacji ![]() <czuję się za kółkiem jak totalny osioł na których codziennie wyklinam jak jadę z Łukaszem ![]() Cytat:
jaka tam diablico ![]() < ![]()
![]() |
#1963 |
Wtajemniczenie
|
Jak na razie to żadna nie zgadła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() strzelajcie dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna rocznica szczepienia ospy!!! ![]()
![]() |
#1965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżdżenie coraz lepiej ![]() nie stresuj się ![]() a możemy liczyć na foteczkę? ![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() a Dawid to piękne imię, mój mężuś właśnie takie ma ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 10:28 Powód: post pod postem, w dupkę dam :)) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | ||||
Zakorzenienie
|
Cmoki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Wtajemniczenie
|
ładne
![]() ![]() coś mi mówi, że to chyba to ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: Dzisiaj o 11:28. Powód: post pod postem, w dupkę dam ![]() ![]() a u nas znów śnieg sypie ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-01-07 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle mamy czekać? ![]() Imiona dla dzieci: Ostatnio z Filipem rozmawiałam na ten temat i mi się bardzo podoba dla dziewczynki Mariolka (nikogo nie znam z najbliższego otoczenia o takim imieniu) oraz Daniel, Adrian ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Wtajemniczenie
|
w sumie to niechcący
![]()
![]() |
#1970 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie już nie pada, w nocy musiało porządnie, bo jak patrze przez okna to drzewa calusieńkie białe, śnieg wszystko pokrył co tylko możliwe. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Wtajemniczenie
|
Ja kochane mam teraz fajny dom
![]() ![]() Sofka ja też staram się powoli eliminować sól z jadłospisu. Kupuję przyprawy, unikam mieszanek - wolę sama komponować. Fit-upów nie miałam jeszcze ale pora się rozglądnąć. Kiedyś strasznie dużo soliłam- teraz ziemniaki u teściów wydają mi się być za słone. Mili wiesz... ja słuchałam punka ![]() ![]() Teraz trochę bardziej lajtowo: pidzamka, grabarz,akurat, kult... Malutka gratuluje przeskoczenia poziomu ![]() ![]()
#1973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas raz sypie a raz słonko świeci ![]() Cytat:
![]() Mnie szalenie podoba się imię... Zosia ![]() Daniel i Adrian średnio mnie kręcą ![]() Dla chłopca podoba mnie się własnie imię: Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1974 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam imiona męskie: Filip, Paweł, Szymon, Mateusz
Dla dziewczynki: Alicja, Martyna, Paula/Paulina ![]()
#1975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz mój ulubiony skecz to neonówki o bogu i polacy ![]() kasieńko ja mam na drugie Zosia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Wtajemniczenie
|
Ha. Piszecie o wizytach księży ciekawe czy gdzieś jeszcze jest tak jak u mnie. Otóż u nas nikt nie chodzi i nie pyta czy ktoś przyjmie księdza. W każdą niedzielę po mszy podczas ogłoszeń wymieniane jest który blok czy ulica którego dnia będzie miał ową wizytę ( podawane jest to na cały tydzień) a na koniec ksiądz dodaje: "Samochody po księży prosimy przysyłać według wyznaczonej godziny)
Do tego co roku dostajemy kartki do spowiedzi, które należy oddać przed wielkanocą, następnie jest to odnotowane i jeśli ktoś nie odda to przy następnej kolędzie zostanie mu to wytknięte. Na takim początkowym widać cokolwiek ![]() Dziewczynka: Inga, Hania, Malwina Chłopiec: Aleksander Dodam tylko, że jeśli miałabym mieć dziecko to bardzo chciałabym dziewczynkę ![]() Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaa Gosia co Ty opowiadasz???
U nas też mówią w kościele kto i kiedy ma kolędę ale ksiądz sam dojeżdza/dochodzi (choć dwuznacznie to brzmi ![]() Ale nikt nas nie rozlicza z tego czy sie spowiadamy czy nie!!! (chociaż miałam takie kartki- na comiesięczną spowiedź w podstawówce i były z tego wystawiane oceny) Wiem ze na wsi u cioci Kama są takie msze gdzie daje się ofiarę kopertową czyli grubsze i ksiądz na koniec roku wyczytuje kto ile dał (chamstwo bo ludzie nie chca sie wstydzic to daja coraz wiecej)
#1978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez uwielbiam ani mru mru, ale tego skeczu chyba nie widziałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Martuś dzięki za lańsko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zofia mi sie nie podoba!!! Tylko Zosia ![]() Cytat:
dobre ![]() czy to nie czasem jakiś premier czy prezydent wpada z wizytą a nie ksiądz?? Nie pokręciło Ci się coś kochana? ![]() Kartki do spowiedzi?? Pogibało ich równo ![]() Na początkowym USG widać kropę! Jak to stwierdził Agacior ![]() Izyda- nie zgapiaj Filipa ![]() Ja zgapię Szymona! Zapomniałam o nim napisać, bo to imię uwielbiam ![]() Molestowałam moją mamę swojego czasu, żeby tak nazwała mojego młodszego brata! Ma tak... na drugie ![]() Na pierwsze dała mu Witek ![]() Nie lubiłam tego imienia jak diabli i tydzień płakałam przez to <13lat niecałe miałam>. Teraz już mi się podoba. I mój bratanek ma tak na imię. ![]() Martyna też ładne ![]() Blanka też... ![]() Liliana ![]() moja ukochana Łucja ![]() Nina Olga Wogle do ruskich coś mnie ciągnie ![]()
![]() |
#1980 | ||
Zakorzenienie
|
Twojego dubelka usunęłam, jak chcesz to pasa wyciągnę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.