|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
ja mam model Olivia z salonu Katrina jeszcze jej nie ma u nich na stronie nawet jak ją wczoraj przymierzałam to nawet gorset nie był skończony...dopiero jeden dzień jest na salonie
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
strippi aaaaaaaaaa musiałam niedoczytać
![]() niektóre suknie mają baardzo ładne w tym salonie Katrina, znalazłam stronę www. A kiedy ukaże się kolekcja 2009 na stronie ? nie pytałas? http://www.kuciejczyk.bazafirm.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale suknie 2009 kolekcja są boskie... większość mnie zachwyciła ! na szczęście do tego salonu mam 5 min drogi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
strippi
na żywo jest o wiele ladniejsza! jest sliczna ![]() ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-01-07 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
i ja się melduje... Boziu ale z Was pisarki, nie bylo mnie raptem z 3 dni a tu tyle nadrabiania...szok. Wczoraj probowalam nadrobic ale jakos mi sie nie udalo
![]() ![]() ![]() Wczoraj moj mezus wzial mnie do kina na Madagaskar ![]() Witam wszystkie nowe PM ![]() ![]() Jupiku gratuluje pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
no moja dieta SB wisi na lodówce, ale jakoś nie mam weny by znowu porzygotowywać posiłki zgodnie z jej zaleceniami ech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
to tak jak moja na zywo o wiele ladniejsza
sliczna jest ![]() czesc skarbie ![]() hihi a moja przeciwko ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wpadłam na chwilkę troszkę nadrobiłam. Baaardzo źle się czułam od wczoraj, wymiotowałam w nocy z 5 razy, już mnie tak rwało a nie miałam czym ![]() Ale nie po to zaglądam ... muszę Wam powiedzieć, dziś maiłam jechać z moim obecnym szefem z Biura Pracy zrezygnować ze stażu, żeby przenieśli mnie do gabinetu kosmetycznego. Ale, że się rozchorowałam to nie pojechałam, i przed 11 telefon mi dzwoni. A to ta babka z gabinetu i mówi tak: CHCIAŁAM PANI POWIEDZIEĆ ŻE PRZEMYŚLAŁAM SYTUACJĘ I BĘDZIE NAS ZA DUŻO W TYM GABINECIE,.... NO I JA PANI DZIĘKUJĘ! No wiecie co bardzo się wkurzyłam bo po co ona mi nadzieje narobiła i kazała mi z biurem pracy załatwiać itd...niee no zła na max jestem! |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
kliwia znalzłam wątek i zdjecia sukni mojej tylko jak ja mam to zrobić żeby był link w mojej wiadomości
Suknia nadal jest fajna ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Wracam do rozmów bo ostatnio nie mialam czasu, wchodze na forum a tu kolejne watki. Ale rozgadałyście sie
![]() Mam pytanie czy wy szyjecie suknie na miare czy kupujecie gotowe?? Bo ja mialam szyc ale jakos ostatnio zgadalam sie z kumpela, ze jak ona szyla to i tak na koncu musiala kupic gotowa UWAGA!!! 5 dni przed slubem. Zaklad w ktorym szyla polegl na calej lini, suknia byla okropna, a potem i tak skaczylo sie to w sadzie. Moja znajoma nie chciala za nią zaplacic, to tamci podali ja do sadu. W efekcie koncowym musiała pokryc koszta materialu itp, a to bylo 30% calej sumy która miala zaplacic. A tak nawiasem mówiąc to w sadzie trwalo to tak długo, ze ta moja znajoma zdarzyla zajsc w ciaze i urodzic dziecko zanim byla rozprawa. Ja nie robie. |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Daysy a to niepowazna kobieta jakas!
a z wymiotami idź do lekarza, bo sie odwodnisz kobieto,a może to jakaś grypa żóładkowa. idzia część szyje część kupuje. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-07 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niekometentna baba jakas, nie powinno sie tak robic... poza tym, macie doskonaly przyklad, ze najpier pracodawcy robia, a pozniej mysla... a tak apropos co ci tak niedobrze.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
A najlepsze ona mówi do mnie, że może się kiedyś do mnie jeszcze odezwie... ale że dzwoniła jak byłam mało przytomna to tej nocnej przygodzie, więc nawet jej nic nie powiedziała, że z takimi nieodpowiedzialnymi ludźmi do czynienia nic nie chcę mieć!!!!
Do lekarza nie idę , bo szczerzę mówiąc czuję się jak wyżuta i wypluta nie mam siły się zebrać a poza tym już o tej godzinie nikt mnie nie przyjmie a do mojego lekarza mam poł miatsa do przejechania. Wczoraj mnie tak serce bolało że szok, zmierzyłam sobie ciśnienie i było 119/67 puls aż 105!!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbie ? ![]() ![]() Oto pierwszy salon godny zainteresowania : http://www.kasia.net.pl/page.php?cat=1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
dzięki kliwia
![]() prosze cie bardzo https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2581
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() ![]() zapisane ![]() mam już 20 Waszych sukien kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
idę się położyć bo umieram... ale musiałam tu zajrzeć do Was a po drugie w tej sytuacji, która mnie spotkała prześledzić ogłoszenia o pracę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć ![]() ![]() ![]() Daysy85 jeśli podejrzewasz,że to grypa to tabletki TABCIN postawią Cię na nogi. Ja ostatnio się czułam beznadziejnie, bolał mnie żołądek, głowa, gardło, na dodatek nie miałam w ogóle siły. W kościach mi strzykało:/. Jak wróciłam w piątek z pracy nie miałam siły nawet jeść,noc jakoś przetrwałam (brałam eferalgan i gripex), ale rano w sobotę wzięłam te tabletki : TABCIN kiedy dotarłam do apteki i w niedziele już było o wiele lepiej. ![]() ![]() ![]() ![]() no ja nie mam jeszcze sukienki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 11:03 Powód: proszę nie pisać post pod postem i przypominam o edycji! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiej edycji m.a.r.t.a mi przypominasz ??? Dziewczyny w jaki sposób mogę dwie osoby zacytować w jednym poście??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Wciskasz dwu kropek pomiedzy cytuj a odp przy kazdej osobie która chcesz cytować
![]()
#204 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ano nie odzywałam się, wiecie jako to jest czasem lepiej czasem gorzej. Jeszcze teraz się okazało, że ten piec co ta superfirma nam zainstalowała w domu jest za duży w stosunku do komina i i kominiarz powiedział, że istnieje zagrożenie życia i zdrowia i jeśli będziemy na tym piecu grzać to na własną odpowiedzialność. A wszystko zaczęło się od tego, że komin pękł w zeszłym tygodniu i zaczął się smród kominowy wydobywać. A największą głupotę zrobili moi teściowie, bo nawet nie mają faktury na to partactwo, bo to przecież znajomy robił. A teść to taka ciapa, że pewnie nic by z tym nie zrobił a że mu żona każe zadzwonić do tego krętacza to wcale się nie zdziwię jak go jeszcze przeprosi, że w ogóle do niego dzwoni. Tak więc na razie żyję w niebezpieczeństwie i musimy sobie jakiś czujnik na czad kupić. Zresztą mam to w dupie, teściowie spieprzyli to niech to naprawią. Następnym razem jak dostaną fakturę to ją chyba z 10 razy skserują na wszelki wypadek. Zresztą ja tego partacza bym chyba nastraszyła, że jak mi nie wymieni pieca, to doniosę do skarbówki, że nie chce od dwóch lat wystawić mi faktury. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-07 o 11:12 Powód: korekta |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
AgatkaL : my kupujemy pewnie Pana Tadeusza, a spotkan na naukach mamy 4. To dziwne ze inni maja 10.
Tak wam zazdroszcze dziewczyny ze macie juz suknie, przynajmniej czesc z Was. Ja nie moge sie zdecydowac, jak ogladalam Wasze zdjecia to wszystkie sa piekne, ale jak ide sama do salonu to wszystkie wydaja mi sie takie same i konczy sie tak ze wychodze i nic nie mam. A jesli chce szyc to musze najpozniej za miesiac czy poltora zdecydowac sie.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
proszu
![]()
#208 |
Wtajemniczenie
|
Emilio, teraz nie, bo komin jest zapchany i nie można rozgrzać. Siedzę więc pod kołderką ale i tak stopy mam skostniałe. Coś tam kombinują z tym kominem, tam się po prostu smoła zaczęła robić no i nawet kominiarz miał problemy żeby go wyczyścić.
I tak chcemy zmienić na gazowe, tak też kominiarz doradził, bo nie ma takich wkładów kominowych pasujących do naszego komina odpowiednich do pieca węglowego. No i jak w tym roku ocieplimy dom i wymienimy dach to chyba takie gazowe będzie miało jakiś sens. Co do tematu ślubnego, rozdaliśmy już kilka zaproszeń i wywołuję właśnie zdjęcia do albumu dla rodziców i chyba niedługo zacznę go tworzyć. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-07 o 11:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aby nie pisać post pod postem mamy dwie możliwości: 1) gdy coś Ci się przypomniało i chcesz dopisać przy swoim poście klikasz na "edytuj" otwiera się Twój post i możesz dodać wypowiedź 2)funkcja multicytowania (cytowanie wiele wypowiedzi) -->http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=15
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana zdrowiej i nabieraj sił ja dziś się jakoś źle czuję zaczęła mnie głowa boleć..i troszku mi niedobrze Cytat:
![]() no śliczne Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.