|  2009-01-07, 10:22 | #4321 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Ewidentnie nie polecam wam w takim razie małych miejscowości, skoro chcecie rozrywek i dobrej gastronomii. Tylko większe miasta i miasteczka.  Tylko że faktycznie z Wawy macie najbliżej i najszybciej w tamte okolice. Kwestia tego, czy chciałoby się wam jechać gdzieś indziej, dalej... | 
|     | 
|  2009-01-07, 10:23 | #4322 | 
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

dorinko wyslalam prosze powiedz ze to przerosnieta lechtaczka   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-07, 10:30 | #4323 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  , szok  w ogóle pod żadną postacią, np. w surówce do obiadu ?  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-01-07, 10:34 | #4324 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: 7th Heaven 
				 | 

Dzień dobry  Dziękuję Wam za powitanie    Miskowa - masz rację trochę już się orientuje co i jak na wątku , notabene jak jeszcze miałam założone konto na NK udało mi się znaleźć część dziewczyn  . Jako, że nie byłam zarejestrowana nie mogłam oglądać zdjęć, które załączałyście a strasznie zżerała mnie ciekawość jak wyglądacie  Dorinka- chodziło mi głównie o to , że nie myślę o tym jakoś szczególnie , ani nie truje mojemu TŻ kiedy dostane itd. Tym bardziej, że z rozmów wywnioskowałm , iż dla niego zaręczyny = rozpoczęcie przygotowań do ślubu a do tego mi się nie śpieszy  Svinecka- śliczny bobas. Moja przyjaciółka jest teraz w ciąży i tak samo była na usg 3D lub 4D -bardzo fajna sprawa Brukselka i flaki- niet . Wszystko inne wcinam  Znacie jakieś tanie a skuteczne metody nauki języka angielskiego? Wstyd się przyznać ale mój poziom jest straszny i chce coś w końcu z tym zrobić   | 
|     | 
|  2009-01-07, 10:41 | #4325 | |
				 | 

Cytat: 
 Jeśli chodzi o angielski - jestem za płaceniem, bo jak boli po kieszeniach, łatwiej się zmotywować. | |
|     | 
|  2009-01-07, 10:46 | #4326 | 
				 | 

dorinko?

__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2009-01-07, 10:47 | #4327 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

A ja dzisiaj pracuję w temacie   Właśnie piszę artykuł o sukniach ślubnych - inspiracje z wybiegu, jakbyście były zainteresowane, to podrzucę linka później ;-) 
				__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2009-01-07, 10:48 | #4328 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
 Cytat: 
 A ogolnie to mam normalnie jakaś fobię. Na wymioty mnie zbiera jak tylko jabłko poczuję. Największa traumę przezyłam jak ostatnio jechałam pociągiem do Warszawy a pan w przedziale wyjął jablko i zaczął wsuwać. Musialm wyjsć z przedzialu i przeczekać az skonczy..ale niestety zjadl i wyrzucil ogryzek do kosza w przedziale...musiałam zmienić przedzial. Ogryzka to ja się brzydze bardziej niz pająka. Czy ja jestem nienormalna   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-01-07, 10:48 | #4329 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: 7th Heaven 
				 | 

Cytat: 
 Już nie wchodzę usunełam konto daaawno temu   Też jestem za płaceniem tyle, że teraz nie bardzo mam z czego wyłożyć ( opłacam studia z własnej kieszeni co przy moich zarobkach jest dużym "obciążeniem" ) | |
|     | 
|  2009-01-07, 10:52 | #4330 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Jabłka   Uwielbiam jabłka Cytat: 
  Ale nam się ciężko wziąć za załatwianie ślubu.Wstępnie ustaliliśmy, że [chyba] weźmiemy ślub w 2010 sierpień lub wrzesień, ale zainteresować się salamy czy też czymkolwiek już nam się nie chce   | |
|     | 
|  2009-01-07, 10:54 | #4331 | 
				 | 

no patrzcie cholere jedna - nie napisze nic do mnie a mi jablka sa obojetne ale teraz w ciazy jakos mi sie chce owocow i wcinam je dosc czesto haniu stwierdzam, ze nie jestes normalna  jablkofobia he 
|     | 
|  2009-01-07, 10:55 | #4332 | 
				 | 

Właśnie się dowiedziałam, że w sylwestra zaręczyła się dziewczyna siedząca biurko obok, w sierpniu juz ma ślub, bo sie termin zwolnił   Ładny pierścionek dostała, w załączniku   
|     | 
|  2009-01-07, 11:00 | #4333 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Warto  Ja też do wybrednych nie należę...większość rzeczy, których nie jem wynika z diety, a nie z nielubienia  Chociaż podrobów żadnych nie tknę. Co do jabłek, to uwielbiam...a podsmażane z cynamonem...  A jak byłam mała to zjadałam tylko skórkę, resztę oddawałam mamie  Cytat: 
 Nema, piękny pierścionek   Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-07 o 11:01 | ||
|     | 
|  2009-01-07, 11:02 | #4334 | 
				 | 

Własnie własnie...Butter czy ja mam jakies zacmienie czy coś przegapilam? wczoraj przypadkiem wlazłam na kalendarz slubny 2009...Ty w sierpniu slub bierzesz  Od razu przepraszam jak walnęłam gafę  Nema pogratuluj koleżance zaręczyn i przekaz ze pierscionek cudny!!!!!! 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:05 | #4335 | 
				 | 

no to ja jestem inna od was, bo chyba więcej rzeczy nie lubię niż lubię, sporo też nie tknę w ogóle. A najlepsze jest to, że to co ja lubię tż nie je kompletnie, więc w kuchni mamy lekkie problemy.

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-07, 11:06 | #4336 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Cytat: 
  Byliśmy w kilku miejscowościach, w tamtym roku w Zakopanym, które jest drogie (ostatnio stwierdziłam, że niedługo za samo patrzenie w góry trzeba tam będzie płacić  ), w tym roku nie mamy pomysłu gdzie konkretnie  Hmm... Dorinka podsunęła mi myśl, może przekabace tego mojego, żebyśmy odpuścili sobie narty, a we wrześniu wybierzemy się gdzieś w ciepłe kraje...  Cytat: 
  Cytat: 
  My w tamtym roku wydaliśmy na sam hotel ponad 2000zł za 6 dni. Dopiero teraz sobie uświadomiłam gdzie ja miałam głowe??? A pokój tylko ze śniadaniem! Cała reszta płatna gotówką... Cytat: 

__________________ | ||||
|     | 
|  2009-01-07, 11:10 | #4337 | ||
				 | 

Cytat: 
  szok, jesteś jedynym przypadkiem jaki znam z jabłofobią  Cytat: 
  Svinecka nie widzę nic, mam czarną plamę  , chyba nie można tego przesyłać  Diano ja patrzę ze swojego punktu widzenia, nie lubię zimy, narty już odpuściłam sobie całkowicie a lato kocham i jestem w stanie na wyjazd wydać każde pieniądze   Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:13 | ||
|     | 
|  2009-01-07, 11:11 | #4338 | |
				 | 

Cytat: 
  I to jeszcze w cenie mam saunę, jazzuzi i silownię. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-07, 11:13 | #4339 | 
				 | 

dorinko no wlasnie mozna przesylac - nie wiem co sie dzieje, wczoraj robilam screeny i nawet wrzucalam na wizaz na inny watek i bylo ok sprobuje cos pomodzic jeszcze 
|     | 
|  2009-01-07, 11:20 | #4340 | 
				 | 

No szok  ..a wiesz jakie to jest męczące..bo przeciez nikt sie nie spodziewa ze tak mozna mieć..a przyznać też sie czasem głupio  . No nic nie wazne   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:21 | #4341 | 
				 | 

udalo sie   moge wstawic fotke  blagam powiedzcie, ze to co tam widac to przerosnieta lechtaczka   
|     | 
|  2009-01-07, 11:21 | #4342 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: las 
				 | 

to daj nam link do postu ze zdjęciem w innym wątku to będzie git ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:22 | #4343 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  W jakim kalendarzu ślubnym ja jestem? Hehehe..ale jaja. Jakiś rok temu mieliśmy z TŻ plan wziąć ślub w tym roku w sierpniu...ale to był chwilowy kaprys..przeszło nam po chwili  Ale widzę, że ślady na wizażu zostały   | |
|     | 
|  2009-01-07, 11:23 | #4344 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ja nie wiem co tam jest....Svinecko poddaję się, musisz się uzbroić w cierpliwość.... Co do wymiotów to chyba zasady nie ma, ja wymiotowałam chyba ze 3 razy na samym początku a był chłopiec   Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-07 o 11:31 | ||
|     | 
|  2009-01-07, 11:24 | #4345 | 
				 | 

na innym watku nie bylo ujecia z kroczem   poza tym tamte fotki mam zmienione na kompie juz wiec moge je wstawiac tylko z ta co teraz zrobilam byl problem ale juz jest 
|     | 
|  2009-01-07, 11:27 | #4346 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ale te góry to poświęcenie dla Tż, bo jak widzę tą minę szczęśliwą... to mi serce mięknie  Cytat: 
  To gdzie Wy jeździcie??? Nieźle!!!! Zaraz zadzwonię do Tż i zapytam co powie na wyjazd we wrześniu, nie wiem gdzie, do Grecji? Może uda mi się go przekabacić   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-07, 11:30 | #4347 | |||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 A nie ma za co  Faktycznie miło że specjalnie się zarejestrowałaś dla nas  No i nie jestem już "najmłodsza" na wątku  O, właśnie, dokładnie tak samo. Brukselka i flaki do odstrzału  A tak to faktycznie- od kaszanki po owoce morza  Cytat: 
  Koniecznie!! Pierścionek bardzo ładny, pogratuluj zaręczyn  Cytat: 
  Haniu, jak się brzydzisz jabłka bardziej niż pająka  to ok, zero rozmowy o jabłkach    Sviniecko, kurcze, ja tam widzę wielkiego penisa  Fajnie by było mieć taaaaką łechtaczkę  
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |||
|     | 
|  2009-01-07, 11:30 | #4348 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Edit.: Ciągle próbuję doliczyć się ile wtedy wydaliśmy przez te 6 dni w sumie i wychodzi mi cała szafa ciuchów, chlip! 
				__________________ Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-01-07 o 11:33 | ||
|     | 
|  2009-01-07, 11:32 | #4349 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: las 
				 | 

ale gdzie konkretnie? Bo to co upatruję za peniska to chyba za duże jest? Takii ogromny do reszty ciałka, może to noga?  :d hahah 
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2009-01-07, 11:34 | #4350 | 
				 | 

Artykuł jednak będzie opublikowany w lutym dopiero, ale jak będzie to dam linka   Svinecko, wiem, że to szybko, ale myślałaś już o imieniu  ? 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.