|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
ceny sa praktycznie 100% wieksze niz w innych jubilerach dla kklasycznego modelu polokraglego bez ozdob [i my tez chcemy sprzedac złoto-mamy parę obraczek od babci do przetopu]. takie chcemy miec: szlifowane, profil polokragly, może ewentualnie z brylancikiem dla mnie ![]() a Ty dla siebie tez bierzesz 5 mm?? ja myslalam o trochę węższych dla siebie, 5 wydaje mi sie za duzo na damska dłon
|
|
#722 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
stał tam jeszcze taki złoty retro...nad tym nadal się zastanawiamy, facet chciał 1300 zl za cały dzień a na godziny za 1h-120 zł. W ostateczności pojedziemy nowiutkim Renault III.LadySith a co to za jaguar...też znalazłaś go na targach?
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
n.ik.a,
tak, chyba pierwszy od strony wejscia do spodka stał http://www.slub-w-stylu-retro.pl/ind.../Page898_J.htm
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://autaslubne.net.pl/3401.html?c...&img=4#gallery aczkolwiek, bardzo poważnie myślimy tez nad takim (samochód znajomego- liczymy więc, na bardzo przystępną cenę) http://www.renault.poznan.pl/renault...ndex?product=2
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Mieliśmy na weselu taką fontannę, była oblegana przez całe wesele i o dziwo nie było na nim małych dzieci. Niektórzy z gości sami wykazali się inwencją i wlewali czekoladę do lodów
Jeśli macie troche miejsca w budzecie weselnym to naprawde warto. Moja rada -> wersja z czekolada deserowa jest najlepsza (mleczna jest baaardzo slodka nawet dla mnie a wybieram zawsze mleczna) Ananas z czekolada wrecz absurdalnie egzotyczny
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[choc zawsze jest niby ten składany dach...] w kazdym razie już mamy klepniety, i ciesze sie ze mamy z glowy kolejna rzecz ![]() co do czekolady, to mi tez smakowala deserowa (podjadałam na targach nawet nie te roztopioną, tylko te pastylki co tam leżały ), a ta biala okropnosc, strasznie słodka... nie cierpie bialej czekolady
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Takie AUDI A6 tylko, że kolor Biały. http://www.audiusa.com/etc/medialib/...0047.Image.jpg
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Ładna ta biała, ale jak dla mnie to jednak nie to:/
My mieliśmy na oku taka zieloną z złotymi wstawkami całą zabudowana. Jest śliczna, ale chyba jednak jak na kwiecień to będzie lepszy samochód I taki to już mój żywot :P
|
#730 | ||
|
Rozeznanie
|
Ale tu dawno nie zaglądałam!
Cytat:
A ja mimo wszystko chcę zacząć cieszyć się przygotowaniami do tego wielkiego wydarzenia jakim jest ślub i wesele. Rozśmieszyło mnie, jak ktoś mi powiedział, że na wycieczkę mogę pojechać za kasą, którą dostanę od gości - niezły dowcip ![]() ![]() To każdy z gości (para, rodzina) musieliby dac w prezencie 1tyś zł, a to jest po prostu nierealne!!! Cytat:
To nasze obrączki:
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-01-06 o 14:06 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta Twoja z brylatami?
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Oj!
Chciałabym z brylantami. To są tylko cyrkonieNa targach w Spodku byłam, ale nie nic ciekawego dla siebie nie znalazłam. Strasznie dużo ludzi. Jedynie co, to zmieniłam umowę z kamerzystą (nie chce mis ie specjalnie do niego jechać). Wprowadzili jakieś nowe pakiety i chcieliśmy zmienić na najlepszy. Zmiana wiele nas nie wyjdzie drożej (jakieś 200zł), a jak płacić, to niech to już jest w dobrej jakości. Ta bryczka „kopciuszka” - wg mnie trochę przesadzona, ale fajnie by się prezentowała na tle zamku w Mosznej. Mnie tę bryczkę polecała jedna konsultantka w zeszłym roku (nie miała wtedy zdjęć, więc trudno mi się było zdecydować). Całe szczęście, że jej nie chciałam. Załatwiliśmy sobie „normalną” bryczkę od sąsiada (wynajmuje na śluby). Suknie mi się nie podobały. Do niektórych to chybabym musiała schudnąć z 30kg. Pod koniec stycznia już trzeba zrobić rundkę po salonach i znaleźć taki, który uszyje mi suknię jaką sobie wymyśliłam. Autka też na targach nie znalazłam (te co mi się podobały to już był zajęty termin). Ale ostatnio wyszukałam, że niedaleko mnie facet wynajmuje Citroena. Chce 800zł i jest cały dzień (tzn. do zdjęć). Ja chcę autko tylko na 5h (potem będziemy się przesiadać do bryczki, a zdjęcia i tak będziemy mieć w inny dzień) to mam nadzieję, że jeszcze będzie taniej. Troce szkoda, ze autko jest czarne (chciałam białe), no ale trudno. Z autkami są takie problemy, o już przeboleję to, że jest czarne. Ostatnio znalazłam też faceta, który wypuszcza gołębie na ślub. Co ja się naszukałam gołębiarzy. Już myślałam, że będziemy musieli zrezygnować z tych gołębi, ale na szczęście będą. Zastanawiam się tylko, ile ich wziąć, fajnie to wygląda jak jest ich więcej niż 2. Zastanawiam się nad 8(4 pary). Będą wypuszczane z koszyczka, więc spoko. Myślałam, ze na targach będą się wystawiać z takimi "atrakcjami" , ale niestety. Gołąbie miał tylko pan od tej kopciuszkowej bryczki. Na targach chciałam pooglądać zaproszenia, ale było tyle ludzi, że nie szło się dopchać. Ostatecznie zamówię je na allegro. W sumie to nam zostały zaproszenia, stroje, butki (ale z ich kupne muszę poczekać, aż wybiorę suknię i zamówię więcej materiału, bo buty chcę z tego samego materiału co suknia) tort i wódka (i jeszcze pierdołki, które pewnie wyskoczą gdzieś po drodze). Czyli już niewiele! W lutym jeszcze targi w Bielsku. To "nasze" autko
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-01-06 o 14:25 Powód: :) |
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
kitek_fm bardzo ładne obrączki, mój TŻ też chcetakie tylko cieńsze w środku, bo mu się te wydają za grube, no i całe świecące bez satynowania i cyrkoni, a ja chcę takie tylko ze ścięte po boku, ale to się jeszcze uzgodni
![]() A autko, cud miód , widziałam takie na targach biały citroen limuzyna 6 metrów (a nie wygląda) i oni byli z Bielska,a Ty skąd je masz?
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.izloto.com/webupdate/img/...mm_1_2mm_o.jpg masz na mysli tego typu sciete?
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy ten sam citroen, ale kiedyś znalazłam jakiegoś citroena białego z Bielska za 1100zł za 5h z dojazdem. A ten "nasz" czarny jest z Jastrzębia (to jest jakieś 15km ode mnie, więc bliziutko). A to ten citroen z Bielska:
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-01-06 o 16:21 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do obrączek to nasze palce ani długie ani chude, więc przynajmniej obrączki niech będą cieńsze
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-01-06 o 17:20 |
||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
kitek_fm, piękne obrączki!
|
|
|
|
#740 |
|
Rozeznanie
|
800zł za cały dzień - w praktyce do zdjęć. Ale, że my będziemy miec zdjęcia w inny dzień, a samochód potrzebujemy na 4-5h to myślę, że gościu nam go wynajmie za 700zł
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo ladne ![]() Cytat:
ja tez sie zastanawiam nam fontanna.. korci mnie.. jestem ogromny lasuch i chetnie bym sobie taka zamowila.. ale ie wiem czy jest sens.. a wy jak myslicie..
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-07 o 19:10 Powód: przypominam, nie piszemy post pod postem! |
||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
tez o tym myslalam... ze fajnie to wyglada no ale znajac moje szzescie to sie pobrudze...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Fontanna fajna sprawa, tylko jest właśnie problem z kapaniem, no i żeby potem się nie okazało, że główną atrakcją całej tej imprezy jest fontanna a nie nasz dzień, nie PM, nie tańce, a jeśli jeszcze będzie miał ktoś dużo dzieci to dla nich super sprawa, ale do pierwszego wymazanego garniturku. Już widzę minę ich rodziców, że miało być tak pięknie.................
Ja się też zastanawiałam nad taką fontanną, ale jest ryzyko, że ja jako PM zaręczyłabym się z nią i nie odstępowała na krok(taki ze mnie łasuch )Taka fontanna trochę kosztuje(a ja tu oszczedzam na wszystkim ), ale jakoś do naszego lokalu mi się nie widzi, raczej do restauracji i na salony, bo w mojej lesniczówce to będzie prosiak i chyba zamawiamy beczkę piwa dodatkowo, żeby sobie stała na sali z boku i ludzie sami się obsługiwali. Ale jakbym miała inną salę to pewnie bym zamówiła
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
najtansze takie domowe, male na allegro po 80 zl
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
tak tylko, ze te domowe to są takie maleństwa po 35cm i jak piszą na 4-6osób i prędzej się tam czekolada kończy, a przy takim weselu na 50 to trzeba by zamówić jeszcze osobę żeby co chwilę tych pastylek dosypywała. ale do domowych celów jak najbardziej jestem na TAK!
![]() Podpisywaliście umowę już z tym jaguarem? Bo pisałaś mi na priva, ż eten nestor jeszcze wolny, ale my mamy 100pomysłów na minutę i teraz aktualny temat zaproszeń u nas i TŻ się zadeklarował, że podzwoni jeszcze po tych nestorach i innych limuzynach
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy własnie proponowali mu tez tego nestora (pytał się gościu jaką będę miała sukienkę bo z tyłu w nim jest raczej mało miejsca na takie rozłożyste kloszowate doły ) -> stąd wiem że był jeszcze wolny wtedy na nasz termin
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
Dziś wyczytałam, że 01.03.2009 znowu będą te targi ślubne w Qubusie.
Tutaj jest więcej szczegółów: http://www.targislubne.org
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uciekam Dziewczynki, bo jadę na miasto(ciekawe czy mi autko odpali hmmmm ), paptkiTo oni w tym Qubusie chcą co miesiąc te targi organizować?
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-01-07 o 12:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

ceny sa praktycznie 100% wieksze niz w innych jubilerach dla kklasycznego modelu polokraglego bez ozdob [i my tez chcemy sprzedac złoto-mamy parę obraczek od babci do przetopu]. takie chcemy miec: szlifowane, profil polokragly, może ewentualnie z brylancikiem dla mnie 
to było chyba jedyne po co mu się te targi przydały
ale i tak wiadomo, ze czeka spacer po salonach [prawdopodobnie bede zwiedzac Gliwice] 
a szkoda bo bylam taka napalona na te furkę 
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. "

Chciałabym z brylantami. To są tylko cyrkonie
), paptki