|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Cytat:
ja i Malutka to siostry a tak poważnie to po mężach mamy te same nazwiska - i dlatego się przemianowałyśmy na siostry malutka
|
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja z kolei wolałabym synka
Chciałabym mieć 2 synków i córeczkę ale wyjdzie jak wyjdzie![]() Też kiedyś lubiłam ruskie imiona najbardziej przypadła mi do gustu Natasza .Jednak jakoś po historiach z Urbańską nie znoszę już tego imienia ![]() U nas na wsiach śląskiech mówi się na Zosię- Zofiiiija Pamiętam jak córka mojej kuzynki się złościła. Kuzynka to Mariola a kuzyn nazywa się Adrian Ciotka moja miała podobne typy jak nasza moderatorka
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, super |
|
|
|
|
#1984 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo dużo teraz małych Szymonków kiedyś jak bylismy w sklepie to co chwilę słyszeliśmy - Szymon, Szymek, Szymonek i w końcu stwierdził, że jak będzie jakaś niezła mamuśka to pójdzie do niej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do imion to my chcieliśbyśmy córeczkę nazwać Marysia (po naszy mamach, bo obie mają na pierwsze Maria, ale używają drugich imion) ale Szymona bratowa ma siostrę Justynę i nazwała swoją córkę Maria a ja jej nie teges, więc moje plany runęły
|
|
|
#1985 |
|
Wtajemniczenie
|
no nam (a w sumie mi bo nie wiem czy mogę się za siostrę wypowiadać) też podoba
aleście poszalały z imionami, normalnie
|
|
#1986 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważam, że to wcale nie jest normalne, ale cóż...U nas ksiądz jest wysoko postrzegany i potrafi to niestety wykorzystać.Mam na drugie Łucja ![]() Cytat:
Z rosyjskich lubie Nadja Cytat:
)Z tymi wizytami ksieży to u mnie zawsze tak było. |
|||
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ależ się ostatnio rozpisałyście I takie suuper wiadomości Lil Ja po tej przerwie świątecznej mam masakryczne zaległości w pracy i teraz muszę nadrabiać ale oczywiście jednym okiem Was podczytuję. Co do imion to mi się podoba Kalina, Gabriela, Magdalena, a męskie Tomasz, Piotr i Marek.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1988 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok spadam do swojego wirtualnie unieruchomionego domku (czytaj: brak komputera
), głowa mnie boli a wychodzić wcale mi się nie chce bo pada śnieg i zawiewa tak, że szok![]() Do jutera
|
|
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój mąż już do mnie jedzie. A śnieg coraz bardziej pada
Gardziołko mnie już mniej boli ale golf jak kasia kazala jest Idę się położyć do łóżka. mąż przybędzie i mnie poprzytula a to jest to, co tygrysy lubią najbardziej
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
witam cieplutko
Lilus po cichutku gratuluje a wogole kupilismy dzis wczasy co do imion to nasze typy to : dziewczynka - Nina, Maja, Karolina, Ola chlopiec - Szymon, Kubus, Filip wracam do nadrabiania |
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do imion to i moje się nawet pojawiło
|
|
|
|
|
#1992 | ||||
|
Zadomowienie
|
No nie mogę
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Liluska pucujesz sie juz na wizyte Bo czekamy tu na wiesci ![]() Niuniu dobrze ze wesela tydzien po tygodniu a nie dzien po dniu Ja bym chciala sobie potancowac a nie mam gdzie.Gosia to z Ciebie musi byc bardzo pobozna dziewczyna skoro ksiadz Was tak szkoli Szczerze to ja bym nie potrafiła żyć w takiej parafii, ba nawet nie chodziłabym tam na mszę tylko do innego kościoła. W koncu odpoczne, wiecie jaki mialam pyszny obiad?! Penne z wedzonym łososiem a na deser zrobilam czekoladowo-piernikowe muffinki z niespodzianka
|
||||
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
ale zmarzlammmm brrrr pojechalam do gina i nie dosc ze godziny przyjec sie zmienily to jeszcze nie przyszedl i zadnej kartki nie bylo nawet
|
|
|
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
a u nas opcje imienne to: Filip (ale sie powtarzam co?!) Kuba i Michal, dla dziewczynki jakos nie wymyslilam nic ciekawego ale wiem ze wybralabym cos co nie trzeba jakos specjalnie zdrabniac bo np swojego imienia jakos nie lubie:
Katarzyna-brzmi tak jakos strasnie oficjalnie Kasia-jakos tak dziecinnie Kaska-to tak luzacko(a tescie krzycza na malza jak tak do mnie mowi) a wiecie ze on do mnie praktycznie nigdy nie mowi Kasiu-jak juz to powie to patrze na niego zdziwiona ze cos chyba chce:P zazwyczaj to jestem "miśka" ![]() w zasadzie mezus zostawil mi wolna reke i moge sobie wybierac on sie zajmie produkcja na drugie mam Agnieszka a na bierzmowanie wzielam sobie Łucja ![]() Gosia u nas tez ksiadz czyta kiedy gdzie bedzie ale nikt po niego nie jedzie...kosciol mam po drugiej stronie ulicy a karteczki do spowiedzi tez mialam w podstawowce ale teraz nikt mnie nie kontroluje kiedy chodze do spowiedzi---no moze czasem mama
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1995 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A Liloszek nasz jest pewnie u gina ----> pisz nam raz dwa jak tylko wrócisz
|
|
|
#1996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie znowu nadgarstek coś szwankuje, nie wiem od czego. Dzisiaj kupiłam żel Ketnal i sobie zaaplikowałam. Auła. Nawet szklanki nie mogę lewą ręką podnieść tak mnie boli cholerstwo. Uwielbiam to imię Cytat:
.
|
|
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas na bierzmowaniu nie można było sobie wziąc imienia, dlatego jestem tylko Izabela Balbina
![]() Mój małżonek narzekał dziś na komunikację miejską we Wrocławiu, przemarzł biedaczysko. A tu żona chora Przyniósł mi lekarstwa dał buzi i...poszedł polerować lustro![]() A ja sobie siedzę i czytam i oderwałam się na chwilę by sprawdzić co tam u Was słychać
|
#1998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
.Cytat:
|
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
Agnieszka Maria Wiktoria wpada tu po świeże wieści a tu pustki.... Hop hop Liloszku
Katey za drugie imie, moj gdy mowi do mnie Agnieszko to wiem ze cos jest na rzeczy bo prawie niegdy nie zdrabniaMarta ciekawe czemu te imie tak uwielbiasz hi hi. Zeby nie bylo potem Filip jr Biedaczyska ale pomarzliscie jezdze autem i tego tak nie odczuwam, ale gdy auto bylo u mechanika w zeszlym tygodniu tez mi tylek zmarzl jezdzac komunikacja miejska
|
|
|
|
#2000 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Cytat:
i to niech starczy za komentarz Cytat:
a pochwalisz się? ![]() wow, kolejny bliźniaczek Cytat:
![]() Cytat:
albo mi się coś pomyliło, albo on ma służyć ludziom, a nie na odwrótCytat:
![]() A my imion nie mamy wybranych, bo ja jakaś taka jestem niezdecydowana i sama nie wiem, które mi się podoba. Bo np, podoba mi się jakieś imię niby, ale za dosłownie 5 minut potrafię dojść do wniosku, że jednak nie A na wybieranie jeszcze czasu będzie ![]() A co do imion własnych, to ja żem Agnieszka Małgorzata Anna
|
|
#2001 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co... chyba niedobra zona ze mnie, bo w dniu urodzin meza siedze przed kompem i czekam az Lil wroci z newsami!!
zreszta on z laptokiem na kolanach wiec nie lepiej ![]() ale wczoraj juz kupilismy mu prezencik ladniusi-plaszczyk dostal i teraz zonke caluje ciagle bo mu sie tak podoba a dzis bylismy w knajpce na obiadku/kolacji ale zjedlismy i zaraz ucieklismy bo jakos tak zimno bylo pomimo ze piecyki grzaly...a ja zmarzluch jestem![]() Soffi a od kiedy Agnieszko to zdrobniale???:P hihi moj zdrabnia jak cos chce, ale jak juz wola "miśkaaaaaaaaa" i te jego maslane oczy przy tym to wiem ze chce zeby mu masaza zrobic... :P
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
no to dzis byl dzionek pod tytulem "imionek" wiec ja to:
Justyna Zenona Magdalena ( Zenona po mamusi - troche oryginalnie ) a co do Grecji to faktycznie pogode mamy pewna...mrauuuuuu a wogole to przybliza nam sie powrot do kraju czyli poczatek najpozniej do polowy sierpnia wracamy czyli....rocznice slubu spedzimy w domku |
|
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() dzidzior ma 3,5 tygodnia jest tyci tyciutki i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i pływającą kropę także zdjęcie i nagranie będzie za 3 tygodnie![]() dziękuje że tak mnie wspierałyście ![]() rośnie mała Laura Stefania albo Błażej Julian
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że to dwie kreski nei kłamią hihi
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję moje Kochane
|
|
|
|
#2007 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Wita Was Sylwia Maria Katarzyna
![]() Coś czuję, że tu małą rewoltę z imiona zrobiłam i Cytat:
Cytat:
![]() my to tak spokrewnione po nazwiskach mężowskich dla Ciebie też i Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aż moje maleństwo się rusza z tej radości
|
|||||||
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2009 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka Agunia
![]() a ja jestem Marta Kinga Joanna
|
|
|
|
#2010 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje!!! No to należy się wierszyk
![]() Modlitwa do Miko się opłaciła Mała fasolka się zagnieździła Okruszek dzielnie rośnie u Lili By wszyscy wokół jej zazdrościli Kochany mąż w radości wtóruje Dzielnie Okruszkiem się zaopiekuje A my już mocno kciuki trzymamy Za zdrowie malca i przyszłej mamy
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

świetny tekst
tak na prawdę i z Malutką też jesteście spokrewnione?
, przydało się na rozgrzanie w ten zimny dzień

Pamiętam jak córka mojej kuzynki się złościła. Kuzynka to Mariola

bardzo dużo teraz małych Szymonków

i Marek.

a na deser zrobilam czekoladowo-piernikowe muffinki z niespodzianka
pisz nam raz dwa jak tylko wrócisz