|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Marta gdzie Ty mieszkasz?? dzielnica, bo chyba zapomniałam..
![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
pretty staram sie
![]() zaraz sie okaze, ze wczesniej nikt mnie nie czytal, bo nie mogl ![]() ![]() u nas w miescie na wielkiej orkiestrze bedzie lombard i sydney polak, a u Was? dziewczyny, martwie sie o tz ![]() wlaczyl sobie strachy na lachy, a zawsze jak tak robi to sie martwi i jest smutny... chodzi o sesje, boi sie, ze nie zaliczy egzaminow i nie wie co wtedy. i mowi, ze ja studiuje tu dla niego, a teraz on nie zaliczy i co. nie wiem jak to bedzie;(
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-01-07 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Przymorze
![]() Pewnie że mam siły i ochote ( mimo że nogi bolą bardzo, ale to od wczorajszego fitnessu ![]() Miałam się uczyć, a oglądam wątek hairstyle i chce wreszcie nie chodzić w nudnym kucyku, albo rozpuszczonych włosach tylko coś z nimi innego robić, a pomysłu mi brakowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam ten sam problem z wlosami, nie wiem co z nim zrobic wiec jutro powiesz mi co ciekawego wyczytalas ![]() Ide sie uczyc na jutrzejsze kolo z angla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
a mi wszyscy mowia, ze ladnie mi w nowych wloskach
![]() pretty pytalas o grzywke, zdjecie z sylwka jest na n-k ![]() http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis21728.html co Wy na ten przepis? ![]()
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przepis wydaje sie fajny, ale ja nie jem sosow postanowilam ![]() Ostatnio robilam parowki w ciescie nalesnikowym i do tego ser ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
a taki z przecieru to chyba nie tuczacy
![]() i jak Ci sie podobam w tej grzywce? ![]() daj przepis na te w ciescie sprobuje;D mam dosc makaronu
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bliziutko ![]() Oczywiście, że powiem ,a ja mam wielką ochote ściąć włosy, ale troche mi ich szkoda bo już długie są. Mam nadzieje, ze jutro nie będzie padało jak przez pół dzisiejszego dnia ![]() To spotykamy się o 10:45 pod GB ( od strony skm-ki tak?) Cytat:
![]() Narobiłyście mi ochoty na naleśniki, może uda mi się w weekend zrobić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Marta jak bym czytala siebie
![]() ![]() ![]() A moze bedziesz chciala jutro do mnie do domu jeszcze wpasc? ![]() Tak od strony SKMki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
robie karpatke, ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie;D
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w Katowicach Łzy, Sumptuastic i Lombard. Ale i tak raczej nie pójdę, nie chce mi się marznąć ![]() Powiedziałam mamie, żeby kupiłam mi coś na gorączkę na noc, bo nie potrfaię w nocy przespać więcej niż 3 godz. I jak teraz przeczytałam ulotkę, to jestem w szoku. Ile tam jest przeciwskazań ![]() Dziewczyny jak jest u was na wf. Nie ćwiczyć można tylko ze zwolnieniem lekarskim? bo wiem, że jak się nie przyjdzie, a da zwolnienie to nie trzeba odrabiać, ale jak przyjdę?
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Tes u mnie mozna 2 chyba razy, nie cwiczyc bo jestes jakas chora np ;P
No to LOmbard 2 miasta obleci, w sumie nie daleko ma ![]()
#254 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, to mam nadzieję, że moja też mi pozwoli. Bo nie chce mi się tego odrabiać ani do lekarza iść:/
A wokalistom sporo płacą jak za występ charytatywny, to jeżdżą gdzie się da ![]()
#255 | ||
Zakorzenienie
|
najtaniej zupy wychodza.. spaghetii tez nie jest drogie. nalesniki.
Cytat:
Cytat:
a co do tego kolesia. to on wcale nie jest najlepszy ani zbyt inteligentny.. ja do tej pory na studiach same 5 dostawalam, ale to sie wcale nie przekaladalo na to,z e sie mocno kulam, ale jak trzeba bylo to sie przygotowalam. i z ekonomii chcialam tylko zaliczyc udalo sie i ja sie ciesze, ale kurcze nie rozumeim by sie do kogos porownywac.. edit. moglabys mi jeszcze raz prawoznastwo rpzeslac? nie moge go znalezc nigdzie na kompie ani mailu.. ja czytalam.. skanuje wzrokiem tresc i przykladowo literowek nie widze itp Edytowane przez lele Czas edycji: 2009-01-07 o 19:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
wróciłam ze szkolenia, ledwo żyję, jestem chora, powinnam się uczyć ciągle, a nie mogę się zmobilizować, tęskni mi się za P. bo dawno Go nie widziałam i chyba na dodatek oboje mamy dzisiaj podłe humory...
tyle w tym temacie... |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
lele dzieki pocieszylas mnie, ze czytalas
![]() a co do zup, to tz nie lubi, wiec dla siebie nie bede robic. raz zrobilam barszcz czerwony, to wyjadl same uszka, troszke barszczu, a reszte zostawil ![]() musze sie pochwalic ze krem do karpatki sie udal ![]() ![]()
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli zapraszasz na herbatke to bardzo chętnie ![]() Jeszcze jutro wszystko ustalimy, mam nadzieje, że autobusy bedą normalnie jeździły bo jak nie to bede musiała do skmki piechotą iść, a to kawałeczek drogi w nieciekawą pogode robi dużą różnice. Bo dzisiaj to nerwicy szło dostac jak one jeździły ( a może raczej jak nie jeździły ![]() Leluś: Mój tż to świetny kucharz, nie znam osobiście lepiej gotującego faceta ![]() Przeczytałam 40 stron z historii i biore się za prawoznawstwo bo coś czuje, że jutro troche czasu mnie w domu nie będzie, a na piątek musze pięknie wszystko umieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
marta zazdroszcze! moj Tz umie wode ugotowac tylko :P
wiecie, co Wam powiem? brakuje mi tu takiej kolezanki, z ktora mozna siasc i pogadac ![]() i babka od pisania jest chora psychicznie. wrzucam na neta wszystkie prace, na str gdzie spr nauczycielki np. a ona i tak blad znajdzie byle sie doczepic :/
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamietam, kiedy ostatni raz powiedzialam bus zgodnie z GP. Jakbym powiedziala 'bas', to chyba by mnie tu wysmieli, ze jestem Southern Get. Dziekuje, Mariolciu ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Tes ona jest z Kanady, wiec chyba uzywa wiecej AE nic BE. moze to dlatego tez.
Wen nie ma za co ![]() ![]() wiecie co? lubie gotowac ![]() ![]() ![]()
#263 |
Zakorzenienie
|
nie mam ochoty żyć. tyle. do widzenia!
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Mariolcia, czy to prawda, ze Kanadyjczycy maja taki troche smieszny i niewyrazny akcent? :P
Ja Tz na poczatku znajomosci kazalam pisac gramatycznie wszystko i sie od niego gramatyki uczylam, ale teraz to slysze tylko wokol 'you was, we was, it were'.. ![]() DsC, co za glupotki Ty wypisujesz? Co sie dzieje?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie strasz mnie z chłopakami ![]() pozwól nam wierzyć, że tak będzie zawsze! ![]() co się stało? ![]() wróciłam z wydziału - to chyba nie jest normalne wracać o tej porze... kiedy ja mam się czegoś uczyć? chyba teraz kiedy już ledwo żyje, nie jadłam obiadu itd. ![]()
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie moga mowic normalnie? ![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Witamy w Yorkshire- jak to sami mowia
![]() To juz inny jezyk. A nie daj Boze spotkac kogos z Barnsley (okolice Sheffield) ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Wen ona wogole jest smieszna i ma taki donosny, skrzeczacy glos. a akcent owszem inny niz gosc od konwersacji, ktory mieszka gdzies kolo Londynu chyba. wole jego sluchac jest znosniej:P
a mam pytanie do Ciebie ![]() ale jak to jest, bo jestem ciekawa jak Ty tam sobie zyjesz ![]() mieszkasz z TZ i jego rodzicami tak? i np dajesz im, czy Twoi rodzice jakies pieniadze na utrzymanie? z gory przepraszam , jesli nie powinnam pytac ![]() Dsc co jest? cos z TZ? niedobrze mi od tej karpatki. ze juz nie wspomne o tym, ze rano wymiotowalam nie wiedziec czemu. a i wiecie co mnie jeszcze wkurza, w tej babce od pisania? ze z akazdym razem jak oddaje prace, to zwraca nam uwage ze np cale swieta sprawdzala:/ i ze u niej godzina kosztuje 60 zl. to po cholere zostala nauczycielka? kiedys nie wytrzymam chyba i powiem jej cos. ale wtedy bede miala lipe;/ https://wizaz.pl/forum/member.php?u=272028 Black klon.
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-01-07 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez lubie, ale zaluje ze nie mamy tu piekarnika DsC za kilka dni minie to uczucie i bedziesz abrdzo chciala zyc! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
lele wiem, ze taniej samemu, chociaz jedna moja kolezanka z gr mieszka w akademiku i placi 200 zl za sniadania, obiady i kolacje, wiec w sumie bardziej sie jej pewnie oplaca to
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.