|
|
#751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ - nasze zakupy
Cytat:
Popieram w 100 %. Widać wyraźnie jak Twój styl się zmienił, oczywiście na plus, i nie ma już sensu się nikomu z tego włumaczyć, ważne, że się sobie podobasz i dobrze się czujesz w tym co nosisz. A Twojego bloga uwielbiam, masz ciekawe notki i piekne zdjecia (jak zawsze) :P. Prosiłabym tylko o częstsze aktualizacje ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
super_karo - na ostanim zdjęciu wyglądasz kozacko! jak gwiazda z londynu..
zdecydowanie widzę różnice.. AsikL - zgadzam się! ![]() dyskusja o kopiowaniu jest bez sensu kto zamieszcza tutaj swoje ubrania ten liczy się że moze sie komuś spodobać i wyszuka na Allegro, dla mnie ten wątek jest genialny, nie musze szukać godzinami upragnionej rzeczy....We Wrocławiu przez pół roku widziałam 2 dziewczyny w Oxfordach wiec bez orzesady z tym kopiowaniem
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ha ha ha padne zaraz - karo!! mam dzis na sobie wet looki (uwielbiam je!!) marynarke (niemal identyczna jak twoja) i czarne "coś" pod spodem, jedynie buty mam inne- wysokie czarne szpile no i kapelusza dzis brak a przez watek przebrnelam dzisiaj, bo dawno nie zagladalam, no i se poczytalam ![]() karo - Kopf hoch i caluski |
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mnie zainspirowałaś tym "przeglądem" z kilku lat żeby przejżeć szafę i popracować nad sobą i tym co nosze
|
|
|
#755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Pamiętam jak zawzięcie śledziłam SF a i na MSDPP też lubiłam popatrzeć . Karo masz bardzo fajny, odważny styl i z pewnością wiele osób inspiruje się Tobą vel lubi popatrzeć na Twoje zestawy dlatego wklejaj foty bo będzie .
|
|
#756 |
|
Rozeznanie
|
Rzadko sie udzielam ale w takiej sytuacji nie moge siedziec cicho.
Karo zal ze poddajesz sie tak latwo. Bedzie mi Ciebie i Twoich zestawow brakowac, bo Ciebie jako jedna z nielicznych zapamietalam jako osobe ktora lubi i potrafi bawic sie moda. Mysle ze wiele osob cechuje odwaga jedynie w zaciszu ich pokoju i zza ekranu monitora. Prosze o link do Twojego bloga na PW z ogromna przyjemnoscia bede cieszyc oko Twoimi zestawami
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#758 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
karo powaliłaś mnie tą pierwszą fotką
zmiana o 360 stopni ![]() Cytat:
mam nadzieję, że ten wątek jak i MSD nie zubożeje po tych dyskusjach
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;10395268]ja tez poprosze link to bede sobie ogladac
[/quote]ja też bym chciała link, od jakiegoś czasu kombinuje z moimi ciuszkami i szukam stylu więc każda inspiracja mile widziana
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojj jak ja "tęsknie" za Twomi zestawami ala Carrie :P Oj było na co popatrzeć ...Karo niechcący zrobiłam reklamę Twojego bloga ![]()
|
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
I ja mam taką nadzieję. Jeżeli ktoś ma dystans do samego siebie i do spraw mody może 'wyciągnąć' z wizażu bardzo wiele. Widzę w nim dodatkowy walor dla osób, których znajomi nie interesują się ciuchami i stylizacją - wtedy mogą one popisać tutaj i zaspokoić ciekawość, pogadać o trendach, wymienić się uwagami. To także szansa dla osób z małych miejscowości, które chcą mieć własny styl, jakże odmienny od tego, który widzą na swoich ulicach i w swoich sklepach.
Myślę, że osób, które bezmyślnie kupują rzeczy pokazujące się na tym wątku (na które nawet by nie spojrzały) jest mało! Pozdrawiam wizażanki |
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo miło że mnie pamiętasz ale może dziś cyknę, bo bardzo polubiłam wet looki uczniowie jeszcze pomyślą, że szafa mi spłonęła, bo ostatnio biegam w tych gaciach ![]() pozdrawiam a tak nawiązując do tematu - często przeglądam swoje zdjęcia kiedy zaczęłam się dokumentować swój wygląd że tak powiem, i czasem aż sie dziwie jak moglam to kiedys zalozyc ![]() styl ewaluuje - kazdej z nas, i to jest calkiem normalne i piekne.
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2009-01-08 o 11:23 |
|
|
|
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubierałaś się zwyczajnie, przeciętnie, a teraz (szczególnie 2 ostatnie zdjęcia) jak modelka ![]() I niech mi już nikt nie mówi, że wizaż to zło ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cyckami nigdy nie swiecę, a uczniowie bardzo lubią mój styl, nieskromnie dodam, że mam swoje wierne fanki i naśladowczynie he he jeszcze raz dzięki za "komplementa" ![]() link do bloga karo - chyba sie nie obrazi http://charlize-mystery.blogspot.com/ Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2009-01-08 o 12:07 |
|
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() -------------------- Karo- te legginsy są boskie, a Ty wyglądasz w nich świetnie po prostu- co za nogi! ![]() I chciałam jeszcze napisać, że dołączam do grona wielbicielek talentu Twojej mamy- taki ktoś to skarb A skoro nie będziesz już wrzucała zestawów na MSD to przygotuj się na masowy napór Wizażanek na Twojego bloga- ja na pewno w tym " tłumie" będę.
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to moje zakupy z dłuższego okresy czasu (jeśli chodzi o odgapienie z wizażu to przyznaje się jedynie do kurtki skórzanej z vero mody i sukienki z zamkiem z bershki (anies) ![]() marynarka "frakowa" z Bershki- tydzień temu kupiłam ją za 89 zł w przecenie ze 169 zł, wczoraj na chwilę wpadłam do bershki (byłam ubrana akurat w tę marynarkę) i patrzę, że kosztuje 39 zł , tak więc zdjęłam ją z siebie i oddałam i ponownie kupiłam, ale już za 39 zł, a jestem z niej bardzo zadowolona, fajnie leży i jest b. stylowatorebka Zara- 149 ze 199 zł, dawno upatrzona, ale kupiłam inną kokardkową z Zary, a na tę poczekałam, aż stanieje trochę kozaki Zara- 199 zł z 349 zł botki Bronx- 230 zł butyk.pl, mam je w kolorze czarnym, są bardzo zgrabne i tak jak chciałam, w stylu soft-rock ![]() pasek Zara- 39 zł z 49 zł- chciałam coś w stylu Carrie, szkoda, że nie jest czarny, tylko brązowy jazz shoes Zara- 99 zł ze 149 zł
Love is the triumph of imagination over intelligence Edytowane przez dajana_wegierka Czas edycji: 2009-01-08 o 13:48 |
|
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
cd.
pumpy w krate Zara- 99 zł ze 149 zł, wklejam ich zdjęcie z in-style tunika w kratę cubus- 35 zł z 79 zł sukienka h&m- 79 zł kurteczka vero moda- 149 zł dorwałam ostatnia sztukę, jestem z niej mega zadowolona, najchętniej nosiłabym ją codziennie ![]() długa marynarka granatowa ze złotymi guzikami- wypatrzyłam coś takiego na blogu karli, poszłam do pierwszego sh i znalazłam około 20 zł
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oglądałam ją kilka dni temu w tej pierwszej przecenionej cenie 89zł i się zakochałam ale po innych zakupach 89 to było za dużo ... obrazisz się jak "skopiuje" ?![]() ![]() poza tym buty z zary kapitalne .. wszystkie i sukienka h&m i kurteczka też fantastyczne
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-01-08 o 13:43 |
||
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
cd.
bluzka h&m- 79 zł, bardzo ją lubię spódnica Zara z marszczeniami- 79 zł z 99 zł wdzianko Stradivarius- 49 zł z 79 zł spódnica z guzikami atmosphere ebay- 30 zł sukienka bershka- 49 zł z 79 zł rurki h&m, połyskujące- 119 zł
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokarzesz się w tej z Zary? ![]() a i jeszcze wracając do marynarki.. dużo ich było ? czy jak pojadę dziś wieczorem to już raczej szans na dostanie jej nie mam ? bo dopiero o 19 będę mogła
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2009-01-08 o 13:51 |
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudo
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham ten watek
Super zakupy Kochane
|
|
|
|
#779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Mieszkam w dosc malym miescie i bardzo rzadko widze dziewczyny ubrane tak "wizazowo" ze tak powiem. Tez nie widuje pikowanych torebek, t-barow, ozfordow...