![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
a macie cos,ze jestem mega smutna, ze mam straszliwego dola?? i ze czuje sie fatalnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I że chce wielkie zmiany w swoim życiu
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam, dzis po prostu jestem... Oddam zły humor, całkiem za darmo. gorzka cząstka pomarańczy. będę silna, choć przytłacza mnie świat kiedyś musi być lepiej. bez nadziei, że będzie inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
hej a macie jakies cytaty z hip hopu? takie bardziej smutne ..
z gory dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Fejniutkie macie te opisiki;D
Hmmm.. ja potrzebuję czegoś o zazdrości o chłopaka.. Edytowane przez aanitaa14 Czas edycji: 2009-01-07 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
A mogłabym prosic cos edekwatnego dotakiej sytualcji : znam chlopaka dwa lata . KIedys był całkiem inny. teraz sie zmienił i to chyba na gorsze :/ spotykamy sie od jakiegos czasu ale mam wrazenie ze zalezu mu bardziej na "jednym" niz na mnie . i zaczyna mnie ta cała sytuacja przerastac ale nie chce sobie go odpuscic
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
BAN stały
|
obmyślam świat: wydanie drugie, poprawione. czas na zmiany. życie: odsłona druga. nanoszenie poprawek czas zacząć. po prostu powiem sobie `potrafię` marzy mi się nowa, odmieniona `ja` to, co nie pasuje - zmieniam. nowa zasada - nowa 'ja' Cytat:
a ja Cię wsadzę w klatkę, byś nie odleciał przypadkiem. przesuwać palcami po Twojej twarzy i wiedzieć, że jest moja Cytat:
czy to jest miłość? bo chcę Cię kochać pomimo tylko czy potrafię? bo to o czym myślę... mam nadzieję, że się mylę. jaka jest prawda o naszym wspólnym `my`? serce pełne skrajnych emocji. co z nami będzie? daj mi argumenty, że to nie tak, jak myślę. chcę się mylić, ale pieprzone przeczucie mi nie pozwala. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
a ja bym prosiła o tesknocie takiej silnej ! ;((
i moga tez byc jakies dłuższe.. ;dd fajny pomysł .. bo tamten watek był jzu totalnie zasmiecony.. ;/
#39 |
Przyczajenie
|
Kissabble
Dzięki wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Najchętniej zamknęłabym cię w klatce, bo kocham na ciebie patrzeć. Powiedz mi, że jesteś tylko mój. Po prostu bądź przy mnie i 3m mnie za rękę. Wszystko bym dla niego zrobiła. BYŁABYM GRZECZNA PRZEZ CHWILE... Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko, co zechcesz powiedz tylko. . nie wiem czy pomogłam :/ Cytat:
Nie zniknęły szklane domy nie ma tu nikogo, a w tłumie też jesteśmy sami No bo jak jest dobrze to tylko dobrze jest na niby Z nikąd spadają problemy i jest kryzys Pierwsza chwila zwątpienia wiara pęka jak struna Zbyt napięta przez wrogość i zło w ludziach człowiek się boi bo niepewność wzbudza strach i jak tu żyć kiedy tak niepewne jutro Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-01-07 o 23:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
facet to świnia, a świń się w domu nie trzyma
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki! A opisy, że jest mi zimno, że bez Niego marznę, że mi go brakuje... Że czekają mnie samotne dni, bo zobaczę go najwcześniej we wtorek...
![]()
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
każda kobieta powinna mieć cztery zwierzaki: lisa w szafie, jaguara w garażu, tygrysa w sypialni i osła, który za to wszystko zapłaci. taki, który jak złoto będzie cię kochał. 'Nie ma już takich słów, które mogą znaczyć coś...' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat. Chowam Twoje spojrzenia do kieszeni cytrynowej sukienki. Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w kieszeni. Bo Ty w swoich dłoniach wszystkie moje masz sny. Grzeją mnie cieplutkie myśli o Tobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
paulqa94
dzięki wielkie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
a macie coś takiego oryginalnego???? albo o w tym stylu: ``mam wszystko gdzieś i jest mi z tym dobrze bo mam Ciebie<333``???
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *z dala od ulizanych Kenów i niedoruch**ych Barbie!
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Kissabble --> dziekuje ! Pomogłas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo dziękuje ![]() Widzicie? Ten wątek był świetnym pomysłem! ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
skoro o prośbach mowa to prosiłabym jakieś o tym, że nienawidzę go za te wszystkie kłamstwa. żeby nie prosił o drugą szansę, bo nic z tego. mimo, że go kocham - nie mogę z nim być. aah. byłabym meeega, mega wdzięczna. ;***
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
a Macie może jakieś wierszyki na dobranoc albo miłosne..? ;* Prosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
A ja bym prosiła więcej 100-dniówkowych ^^ i może coś o zbliżającej się wielkimi krokami maturze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Tęskno i smutno, cicho i ciemno. A wiesz dlaczego? Bo nie jesteś teraz zemną. Gaśnie słoneczko, kończę pisanie, całuję Twe usta, Dobranoc Kochanie :')
Na dobranoc kilka słów życze Tobie słodkich snów.By aniołki się przyśniły i ode mnie pozdrowiły.Księżyc świeci dzisiaj jasno niech Ci one pomogą zasnąć. Przesyłam Ci na dobranoc trzy buziaki: Jeden namiętny, bardzo pamiętny Drugi gorący, bardzo tęskniący Trzeci słodziutki i milutki lepszy niż smak drogiej wódki ![]() po kolana w trawie po szyje w chmurach za każdy Twój uśmiech i każdą spędzoną chwilę z Tobą... Otwieram drzwi -rozbieram się, A Ty uśmiechem witasz mnie Przytulasz mnie i mówisz znów Tych kilka najpiękniejszych słów. Twoje ręce, twoje włosy, nasze usta, Twoje słowa, Twoje myśli w mojej głowie, Jesteś przy mnie, jesteś obok... Jesteś wszytkim przez tych kilka chwil. Teraz wiem i czuje, że to czego chciałam spełnia się, Za oknem świat nie liczy się Bo niebo przecierz tutaj jest... nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna Zakochać się, mieć dwie lewe ręce.... |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
dziewczynki , a macie o tesknocie ;(( ?
#55 |
Raczkowanie
|
a ja prosiłabym o tym. żeby ON zrobił jakiś krok w moją stronę. żeby się nie bał i wiedział że ja coś do niego czuje...
błagam. i jakieś z hh mogły by być. ![]() z góry dzięki.
'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!'
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Leosia69--->dziex ŚWIETNe
Proszę o więCeJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
a ja prosiłabym bardzo o opis o tym,ze nie nie wiem dlaczego on to skonczyl, i ze bezndziejnie zyje sie w tej nieswiadomosci..
a druga prosba to cos w stylu ze nie tesknie za nim, i ze facet to swinia xD |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
* Bez Ciebie cały mój świat znika... *Kocham, Tęsknię, Myślę, Całuję Chyba Zaraz Prze Ciebie Zwariuję!!! ;D *Przez morze czułych ramion przenieś mnie jeszcze raz... * Widze Cie kiedy oczy zamykam, slysze Cie kiedy cisza trwa... *Kiedy cię nie ma..Każdy kawałek mojego serca za tobą tęskni.. *Ledwo oddycham..Więc muszę poczuć, że jesteś tu obok mnie... *Potrzebuję Cię...Do życia .. *trwam w pustce i patrzę w przestrzeń... za przestrzenią Ty.. * i wszystko traci sens, gdy nie ma Cie... //nie wiem czy pomogłam;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Facet Jest Jak Auto... Chwila Nieuwagi I Leżysz Pod Nim Wszyscy tacy sami, a każdy inny Facet to skarb, więc zakop go w ogródku i zapomnij gdzie Faceci są jak grzyby - jeden na milion to prawdziwek... :P Instrukcja obsługi faceta jest prosta jak budowa cepa ;] Kocha jedną, myśli o drugiej, rozmawia z trzecią .. Facet to świnia o świń w domu nie nie trzyma Wszyscy faceci są tacy sami, tylko potrafią zranić Faceci są jak strumyki - fajni, ale nie każdy odpowiednio bystry... Bóg stworzył mężczyznę, bo musiał zacząć od zera. Facet to świnia, wybaczyć nie umie, ale sam zdradza Być z facetem można, ale nie przez całe życie! ![]() Facet jest jak samolot: przyleci, przeleci, odleci ![]() ..a mówią, że to kobiet nie można zrozumieć... natknęłam się na pewną stronkę .. ;P Tysiące takich epitetów można znaleźć :P sory za te hiperłącza :P
![]() Edytowane przez Coffi Czas edycji: 2009-01-08 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.