Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-08, 11:30   #451
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Agatka L dawno Cie z nami nie bylo suknia zmyslna - kojarzy mi sie z suknia 1 dziewczyny z watku suknia marzen III - rybci, czy jakos tak, ladny gorset.
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:32   #452
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
sambadijaneiro kochana rozumiem co czujesz z ta kuchnią Tż taty Ale pierogów Ci nie daruję, bo ja uwielbiam odgrzewane pierogi z cebulką. No chyba że to są pierogi z owocami to nie.
A majkaron lepoiej zlać wrzątkiem niż do mikrofali, bo z mikrofalki jest makaron suchy

no z cebulka to ja też lubię, ale i tak mnie denerwuje ze on musi od razu kilo pierogow ugotowac, bo wolalabym sobie sama ugotowac jak przyjde z pracy i przynajmniej bym swieze miala a makaron z mikrofali wiem ze nie najlepszy jest ale w chwili gdy mam go juz z serem na talerzu, bo tesciu nie pyta tylko naklada to nie bardzo da sie juz go do wody spowrotem wrzucic wiec z braku laku dobry z mikrofali I tak sie za kazdym razem musze tesciowi tlumaczyc dlaczego w ogole go podgrzewam ;/ bo nie potrafi zapamietac ze nie lubie na obiad zimnego makaronu ;/

Popscene ja mam takie kolczyki z tych malutkich kuleczek (jak na 2 zdjeciu chyba piekne sa

oki spadam do pracy buziaki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:38   #453
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Agatka L dawno Cie z nami nie bylo suknia zmyslna - kojarzy mi sie z suknia 1 dziewczyny z watku suknia marzen III - rybci, czy jakos tak, ladny gorset.

To fakt, trochę mnie tutaj nie było, ale już powróciłam na łono forum Bo przecież tutaj się można wygadać i dowiedzieć tylu ciekawych rzeczy

Fakt...suknia trochę podobna, aczkolwiek moja ma pionowo naszywane falbanki z organzy, a tamta ma jakoś poziomo...w każdym razie podobne falbaniaste klimaty

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:40   #454
kliwia
Zakorzenienie

samba no bo co to za obiad na zimno
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:40   #455
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
Przepis na pastę cukrową (według kosmetyczki z hotelu Orient Palace, Sousse, Tunezja):
  • 1 szklanka wody*
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1/2 cytryny
Składniki podgrzać razem, poczekać, aż zmienią kolor, nieco przestudzić, wygnieść w palcach niewielką kulkę, następnie nałożyć na skórę, zerwać, ugnieść, nałożyć, zerwać itp. Łyżka stołowa masy starcza na całe nogi. Nakładanie musi się odbywać zawsze w kierunku wzrostu włosa

hmm, chyba dzisiaj wyprobuje
Pół cytryny? w całości? chyba chodzi o sok? mozesz napisac dokładnie i napisz po wypróbowaniu wczoraj wpadłam na pomysł, że pójdę na depilacje nóg (po raz pierwszy ) żeby osłabić włoski... która z was chodzi na wosk?

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanko.Czy wybieracie świadkowej sukienkę?Ja chyba nie będe tego robić bo tak głupio trochę.......kiedyś tego nie było.
nie wybieram, ale zasugerowałam jej że mogłaby miec różową (ładnie komponującą się z pozostałymi dekoracjami ) Na szczęście widziałam jej zdjęcia z ,,większych" imprez i mam zaufanie do jej gustu

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Zamierzam mieć bukiet z jasnych pastelowo różowych róż i kamizelka i musznik Młodego też będzie w takich kolorach.
czy masz moze zdjecie tych róż? czy to te co miała M.Kożuchowska na ślubie? szukam ich nazwy i nigdzie nie moge znaleźć.

Cytat:
Dziewczynki na stronie msmody, dodali 6 sukien z kolekcji 2009
spodobały mi się dwie
jedna podobna do tej co mam, tylko mniejsza linia A
a druga w stylu greckim, w ktorej na pwno bede wygladac jak w ciązy \
Pokażę wam jeszcze raz jak wyglądała ta którą mierzylam wcześniej. No.3
moim zdaniem ta 3 (twoja) jest o niebo ładniejsza od dwóch pierwszych po prostu piękna

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
To ja też pokażę swoją piękność Co prawda jeszcze nie dopasowana i z dyndającym sznureczkiem od metki ...hehe
Taaaaa falbanki widać ze lipcowe dziewczyny są odważne (ja też ) super w niej wygladasz

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
I kupiłam już suknie narazie jeszcze jest w salonie bo krawcowa mi doszyje ramiączka, ale mam już w domu welon, maszyjnik, kolczyki i branzoletke a podwiąske dostałam gratis
no i gdzie zdjecia sukni?...

Ciągle mnie pieka oczy... w dodatku przez ten stres zwiazany z oczekiwaniem na suknię (będzie z końcem miesiaca) nie moge spać

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:40   #456
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

załatwione:
Narzeczony , kamera,zdjęcia, sala, orkiestra...a reszta troszku później( suknia itd)

Dziewczyny robi któraś zaproszenia samodzielnie??? mam świetny tekst, pomysł tylko skąd wytrzasną taki ładny papier...

i pierwszy taniec :/ ??? - problem, nie możemy się zdecydowac....
Stary 2009-01-08, 11:44   #457
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Martucha, ja też planuje mieć tylko długie kolczyki, tylko tak ciężko znaleźć coś ładnego:/
Jak będziesz coś miała to wrzuć zdjęcie
Ja myślę o czymś takim, ale jeszcze nie wiem. Planuję stylistykę retro.

Teraz tak patrzę na wszystko i chyba te ostatnie najfajniej wyglądają.
ja narazie szukam, ale te sostatnie sa sliczne...
ostatecznie dam do pracowni zeby mi zrobili jakies

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

musze wam powiedziec, ze wczoraj umowilam sie do makijazystki, zapisalam tez mame siostre.
jest to znajoma mojego tzta i poprosilam, by do mnie w dniu slubu przyjechala, powiedziala, ze nie ma problemu,
a ucieszylam sie rowniez, gdy zgodzila sie pomalowac mnie na poprawiny

dziewczyny ktore maja mnie nk moga podziwiac jej prace z sylwestra i andrzejek, mam fotki
zaraz ide zobaczyc

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nie bo nie chce byc az tak chamska Juz i tak wychodze na rozkapryszona dziewczyne ktora tego nie jada i tamtego nie tknie Poza tym w przypadku mojego tescia to nie wystarczy tu posolic, tam popieprzyc...ja bym musiala ten obiad ugotowac od podstaw, bo np u mnie w domu zawsze mama marchewke tarla do zupy na tarce a pietruszke na takie wieksze kawalki zeby latwo mozna bylo wylowic, bo nie lubimy gotowanej pietruchy A tesciu wszystko kroi w plasterki i potem musze miedzy tym wioslowac...albo np kotlety smazy na smalcu...dopoki musze to tylko zjesc to nie ma tak zle, ale jak kiedys akurat bylam w domu i czulam ten smrod smalcu w calym domu to od razu mi sie niedobrze zrobilo i wyciagnelam Tżta na pizze Ja smalcu nienawidze...Szczytem wszystkiego jest jak np mamy na obiad makaron z serem i tesciu gotuje ten makaron o 13, a my przychodzimy np o 15 i mamy caly zimny. A tata Tżta nam naklada ten zimny makaron na talerze. Teraz to juz wstaje i se wkladam do mikrofali, choc tysiac razy bym wolala przyjsc z pracy i poczekac te pol godziny az mi sie ugotuje makaron a nie jesc taki z mikrofali. Ale jak na poczatku tu mieszkalam to glupio mi bylo tak sie rzadzic. Albo ja czasami przywoze kluski slaskie ode mnie z domu i u mnie w domu babcia je robi i sie odgrzewa tyle zeby sie zjadlo, a reszta lezy w lodowce i jest na nastepny dzien. I juz tysiac razy tacie Tżta mowilam, zeby nie gotowal na raz wszystkich tylko tyle ile zjemy bo lepiej reszte ugotowac na nastepny dzien bo sa wtedy lepsze...ale on nie zawsze ugotuje tysiac klusek i potem te ugotowane wklada do lodowki a na nastepny dzien to one sa dla mnie gumiate i niejadalne ;/ tak samo pierogow ugotuje zawsze cale opakowanie ktore potem musimy odgrzewac....

No juz nie narzekam, wiem ze tata Tżta sie stara i pewnie jestem niewdzieczna, no ale niestety jego kuchnia mi nie podchodzi...niestety zostalam rozpieszczona przez mamusie i babcie i jestem przyzwyczajona do dobrego jedzenia A tesciowi to juz nic nie pomoze, takze czekam tylko az sie wyprowadze bo tez nie chce sama wsztystkiego tutaj gotowac bo po 1 jak cos ugotuje to tesciu zawsze marudzi!! tak jak np bylo wczoraj, a poza tym to tu mieszkaja 4 dorosle osoby a ja wychodze tylko za tżta dlatego nie mam zamiaru zostac kucharka dla 4 osob ;P takze nie moge sie doczekac az sama bede gotowac we wlasnym domku dla nas dwojga
)
dziekuje
a co do obiadu to cie rozumiem, bo moja tesciowa tez na smalcu smaży, ale co u niej bylo najgorsze to krokiety z miesem mortadella.. fuj...
wiec cie doskonale rozumiem.. i tez nieznosze zimnego obadu, u mnie kazdy nastawia kluski czy makaron sobie jak przyjdzie zeby miec swieze.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
martucha84 macie super pamiątkę jak skończyłam słuchać to zorientowałam sie, że miałam cały czas taki uśmiech -> .

Zaczynam się stresowac, bo tak namiętnie kupujecie te suknie, a ja jeszcze nie byłam w salonie, nawet się zorientować no ale prawda jest taka, że ślub też później, bo w październiku mam nadzieję, że po waszych ślubach nie zapomnicie (już wtedy mężatki), o nadal przyszłych pannach młodych i będziecie je dzielnie wspierać .
dziekuej

ja bede zagladac

Cytat:
samba no bo co to za obiad na zimno
tragedia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 11:45   #458
kliwia
Zakorzenienie

bella papier na allegro lub w hurtowni. witamy.

gold fish ja raz bylam na pachach i dwa razy sama sobie robilam - ech od kosmetyczki to bylo super, nic nie mialam klopotow, a jak sama sobie robilam to masakra jakas byla strupy takie, że hej.
Przed slubem pojdę na pewno na pachy i wąsik - resztę maszynką potraktuję.
A na nogach woskować nie mogę bo mam przewklekle zapalenie mieszkow wlosowych.

martucha fajna ta aucycja ihihihih
Stary 2009-01-08, 11:48   #459
popscene
Wtajemniczenie

Ja pod pachami i bikini robiłam kiedyś depilatorem. Kupiłam jakąś maść na receptę znieczulającą i smarowałam i nic nie bolało.
Teraz tylko maszynką do golenia, ale przed ślubem pójdę na depilację.
Stary 2009-01-08, 11:50   #460
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
załatwione:
Narzeczony , kamera,zdjęcia, sala, orkiestra...a reszta troszku później( suknia itd)

Dziewczyny robi któraś zaproszenia samodzielnie??? mam świetny tekst, pomysł tylko skąd wytrzasną taki ładny papier...

i pierwszy taniec :/ ??? - problem, nie możemy się zdecydowac....
Podaj ten tekst na zaproszenia bo mnie ciekawosc zzera
ja np robilam sama zaproszenia tylko zawiadomienia chcemy zamowic jakies niedrogie
a pierwszy taniec hmmmm mam kilka opcji:
- przetanczyc z Toba chce cala noc- Jantar
- zabiore Cie wlasnie tam
- when a man loves a woman
- albo tak zwariowanie troche tylko nie wiem jaki to w koncu jest tytul- you're just too good to be true, can't take my eyes out of you, i refren: I love you baby and if it's quiet alright, I need you baby.....
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:51   #461
kliwia
Zakorzenienie

patrzcie jaką super stronkę na innym wątku podała nasz ukochana moderatorka m.a.r.t.a. www.aiola.pl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 11:52   #462
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
P

czy masz moze zdjecie tych róż? czy to te co miała M.Kożuchowska na ślubie? szukam ich nazwy i nigdzie nie moge znaleźć.

Taaaaa falbanki widać ze lipcowe dziewczyny są odważne (ja też ) super w niej wygladasz
Kożuchowska z tego co pamiętam, to miała bukiet z jakis prawie czarnych kwiatków (czy nie wiem jak to nazwać), ale faktycznie znalazłam fotkę jak trzym bukiecik z różowych róż.
Ja planuje trochę inny...prawdopodobnie łączony, taki jak poniżej, tylko z przewagą różowych róż i chyba bez tych koralikowych ozdóbek. Jedynie chce, żeby od rączki bukietu zwisały kokardki w takim różowych kolorze jak róże...coś takiego jak na moim bukieciku na fotce z przymiarki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet7bdb_1.jpg (23,5 KB, 12 załadowań)

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-01-08, 11:52   #463
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

martucha fajna ta aucycja ihihihih
dziekuje

wogole to za rowne 7 miesiecy bede sie ubierac i stresowac bo slub o 14
Stary 2009-01-08, 11:56   #464
agnusek22
Wtajemniczenie

Dziewczyny, nie macie litości - tyle stron od wczoraj

Ja niestety mam teraz sajgon, ale praca mgr wychodzi już na ostatnią prostą A tak w ogóle, to zadzwonił dziś ten Niemiec z pracy i przełożył rozmowe na wtorek. Strasznie szybko gadał i poza "Ja, Ja, ich verstehe" nie mogłam nic powiedzieć. Potem tylko spytał czy leży u nas śnieg, a ja że tak, ale nie jest już tak zimno ja było, więc pewnie do soboty się...tu zawiecha, bo zapomniałam jak jest "roztopić sie" auf deutsch, wiec powiedziałm, że jestem lekko zestresowana i zapomniałam tego słowa, a on się śmiał, że ma tak nieraz jak próbuje coś po polsku powiedzieć. Tak bym chciala zrobić dobre wrażenie i dostać tą pracę...

Dziewczynki, czy któraś z was miala może kiedyś rozmowę kwalifikacyjną w innym języku i mogłaby mi napisać o co jeszcze mogą pytać?Przygotowałam sobie różne opcje, tj. przyszłosć, oczekiwania wzgledem pracy, studia, temat pracy mgr (bo wpisałam go z zainteresowaniach), trochę o ochronie środowiska (bo firma sie tym zajmuje), moje wady i zalety. I nie mam już pomysłu, o co jeszczemogą spytać...pomozecie?

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:56   #465
kliwia
Zakorzenienie

kożuchowska miała dwa bukiety jeden z prawie czarnych calli i drugi z róż. wklejam fotkę z różami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1220150576784.jpg (26,1 KB, 57 załadowań)
Stary 2009-01-08, 12:02   #466
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
a mnie zaprosisz na kawusię ?
no jasne

Cytat:
strippi znowu robisz błą w sowjej diecie, śniadanie powinno byc solidne bardziej byś się najadła jajecznicą z 3 jajek na cebulce i pieczarkach i na dłużej by ci starczyło, niz tym co zjadłaś. a kaloryczność prawie identyczna.
Stosuj SB a schudniesz.
no ale na kolacje jadłam jajko więc nie bardzo znowu na śniadanie ..
a muszę podjeść troszku owoców bo cerę mam zniszczoną bo od kilku miesięcy rzadko jadłam owoce i warzywa..
na obiad mam zupę buraczkową ...z dużą ilością warzyw..
kolacja o 17:00

i to mi starcza nie jestem głodna

a jakbym rano zjadła taką jajecznice to bym zwymiotowała
bo rano nigdy mi się jeść nie chce i zazwyczaj jak zjem więcej to mi niedobrze

wczoraj w ogóle śniadania nie jadłam

Cytat:
Tak właśnie. Śniadanie najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Ze śniadania czerpiemy energię na cały dzień. Może nie pozwalam sobie na wszystko w ciągu dnia, ale na śniadanie to można sobie pozwolić nawet na jajko z boczusiem czy porządną kiełbę gotowaną w wodzie
no tak tak wiem..
Stary 2009-01-08, 12:05   #467
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
kożuchowska miała dwa bukiety jeden z prawie czarnych calli i drugi z róż. wklejam fotkę z różami.
tak, to te róże te i zadne inne !!!!! niech ktoś mi pomoże znaleźć ich nazwę... pliz............

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-01-08, 12:06   #468
kliwia
Zakorzenienie

gold fish na bukietach już pytałaś?
ja probowalam szyjkac, ale nie wiem co to za róże są.
Stary 2009-01-08, 12:07   #469
gold-fish
Zakorzenienie

tak, i nikt nie odpowiedział widziałam nawet podobne w kwiaciarni ale o połowę mniejsze, jakby miniaturki tych

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-01-08, 12:10   #470
popscene
Wtajemniczenie

Strippi, ja natomiast muszę coś rano zjeść, bo mi po prostu słabo.
A owocki zwykle jadam pomiędzy posiłkami, bo same w sobie nie są dla mnie posiłkiem
Stary 2009-01-08, 12:11   #471
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
tak, i nikt nie odpowiedział widziałam nawet podobne w kwiaciarni ale o połowę mniejsze, jakby miniaturki tych
Ja też nie mam pojęcia co to za odmiana róż...mają bardzo duży kwiat...ja też widziałam w kwiaciarniach podobne, ale z malutkim łebkami

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-01-08, 12:14   #472
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

musze wam powiedziec, ze wczoraj umowilam sie do makijazystki, zapisalam tez mame siostre.
jest to znajoma mojego tzta i poprosilam, by do mnie w dniu slubu przyjechala, powiedziala, ze nie ma problemu,
a ucieszylam sie rowniez, gdy zgodzila sie pomalowac mnie na poprawiny

dziewczyny ktore maja mnie nk moga podziwiac jej prace z sylwestra i andrzejek, mam fotki
Ja też zapisałam się już na makijaż.
AgatkaL mam makijazystę z Warszawy, który dojedzie do mnie do rodzinnego miasta (50km od Wawy) tylko za dojazd muszę dopłacić. Za jakiś czas ide na próbny makijaż go sprawdzić bo porfolio super

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekuje

wogole to za rowne 7 miesiecy bede sie ubierac i stresowac bo slub o 14
Ja za 7 miesięcy i 1 dzień a ślub mam o 15 to juz tylko pół roku i miesiąc ale ten czas leci...

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Dziewczynki, czy któraś z was miala może kiedyś rozmowę kwalifikacyjną w innym języku i mogłaby mi napisać o co jeszcze mogą pytać?Przygotowałam sobie różne opcje, tj. przyszłosć, oczekiwania wzgledem pracy, studia, temat pracy mgr (bo wpisałam go z zainteresowaniach), trochę o ochronie środowiska (bo firma sie tym zajmuje), moje wady i zalety. I nie mam już pomysłu, o co jeszcze mogą spytać...pomozecie?
Ja nie miałam rozmowy kwalifikacyjnej w obcym języku ale byłam na takiej po drugiej stronie pytania takie jak w języku polskim: hobby, zainteresowania, doświadczenie zawodowe, plany na przyszłość, oczekiwania wobec pracy, czemu to stanowisko cie interesuje itp.

A róże Kozuchowskiej piękne

Dziewczyny a ja mam prośbę jeśli któras z Was ma czas i ochotę to zapraszam do wypełnienia 2 ankiet do mgr

http://webankieta.pl/ankieta/w1hps4awcqmc

http://webankieta.pl/ankieta/w1hps4a792ba
Stary 2009-01-08, 12:16   #473
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Mała poprawka te czarne kwiaty z bukietu kozuchowskiej to kwiaty kosmos, które pachną czekoladą

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:20   #474
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja też zapisałam się już na makijaż.
AgatkaL mam makijazystę z Warszawy, który dojedzie do mnie do rodzinnego miasta (50km od Wawy) tylko za dojazd muszę dopłacić. Za jakiś czas ide na próbny makijaż go sprawdzić bo porfolio super
Jeśli można, to podaj jakieś namiary na niego

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-01-08 o 12:22
Stary 2009-01-08, 12:22   #475
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi, ja natomiast muszę coś rano zjeść, bo mi po prostu słabo.
A owocki zwykle jadam pomiędzy posiłkami, bo same w sobie nie są dla mnie posiłkiem
no a mi wystarczaja owoce w zupelnosci zwazajac na to ze zazwyczaj nie jej wcale !

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
J

Dziewczyny a ja mam prośbę jeśli któras z Was ma czas i ochotę to zapraszam do wypełnienia 2 ankiet do mgr

http://webankieta.pl/ankieta/w1hps4awcqmc

http://webankieta.pl/ankieta/w1hps4a792ba
wypelnilam jak daje zakoncz ankiete wyskakuje blad

edit: już zrobiłam

sory za bledy

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2009-01-08 o 12:25
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:26   #476
kliwia
Zakorzenienie

tak - po zakonczeniu ankiety wyskakuje komunikat : BŁĄD: nie odnaleziono ankiety!
po drugie pytania są sformułowane tak, że nie wiadomo co zanzczyć.

Na prawdę Kożuchowskiej bukiet pachniał czekolada? szok!
Stary 2009-01-08, 12:33   #477
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
tak - po zakonczeniu ankiety wyskakuje komunikat : BŁĄD: nie odnaleziono ankiety!

ja dałam edytuj i się dodało
Stary 2009-01-08, 12:33   #478
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no a mi wystarczaja owoce w zupelnosci zwazajac na to ze zazwyczaj nie jej wcale !

wypelnilam jak daje zakoncz ankiete wyskakuje blad

edit: już zrobiłam

sory za bledy
Dzięki
Stary 2009-01-08, 12:34   #479
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Naprawdę: "Kosmos 'Chocamocha' odznacza się bardzo ciemną barwą i aksamitnymi płatkami, pachnie czekoladą. W pojemniku rośliny dorastają do 35 cm wysokości, mają zwarty pokrój. Zakupione w maju sadzonki sadzimy w pełnym słońcu. Tworzą pąki kwiatowe przez całe lato"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cosmoschocamocha_d.jpg (21,6 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-01-08 o 12:41
monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:36   #480
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

sprawdzałam i czasem nie działa a czasem działa:/

a czego nie rozumiesz w pytaniach Kliwia?

w jednej ankiecie zaznaczasz jak często wpływasz na partnera, żeby zmienił zachowanie lub czegos nie robił, np. w sferze materialnej a w drugiej ankiecie zaznaczasz jak ważne jest dla Ciebie wywieranie wpływu an partnerze np. w sferze edukacji.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości