|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Twoje 5 faworytów.
1. Lancome - Hypnose
2. Mugler - Angel 3. Armani - Code 4. Escada - Into the blue 5. C.K. - Euphoria
|
|
|
#1082 |
|
spin doctor
|
Kolejność nieprzypadkowa:
Zen Coco M Kenzo Elephant Euphoria JPG MaDame |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Addict
Hypnotic Poison Miss Dior Cherie Crystal Noir Innocent
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
Moze nie 5,poniewaz jestem wierna znikomej ilosci zapachów
-Gucci-Rush. -For Fun-limon coctail.
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
Kolejność bez znaczenia.
1.) Alien 2.) Miss Dior Cherie 3.) Coco Mademoiselle 4.) Kenzo Amour 5.) L'Artisan Premier Figuier już niebawem moja piątka ulegnie zapewne drastycznym zmianom, ponieważ zapoznałam się z wieloma zapachami niszowymi. Czekam obecnie na kilka próbek, Etro, L'Artisan, Lutens etc. Nie mogę się doczekać! |
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1087 |
|
biegam dla Zabawy
|
moje top 5 ostatnich kilku miesięcy:
1. Calvin Klein Night Obsession 2.Armani Diamonds Intense (świeżutka miłość, ale baaardzo gorąca) ![]() 3.Armani Code 4.J'adore 5.VERSACE POUR HOMME -może nie dla mnie ale jak poczuje na jakimś faceci to odlatuje |
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Update’uję się ze swoją "piątką" ![]() - Let Me Play The Lion i Molecule 01 - słodkie, pełne drzazg, przykurzone drewno ze smużką kadzidła - Black Cashmere - Kyoto i Tumulte PH - DK Wenge - Must i Jaisalmer - wiem, że każde z innej parafii, ale ja w nich wyczuwam podobną, pikantną gorącość
|
|
#1089 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
1.Angel TM
2.Soir de Lune Sisley 3.Innocent TM 4.Midnight Poison Dior 5.Allure Chanel |
|
|
|
|
#1091 |
|
Nindżopesz
|
Moje top fajf wywróciło się chwilowo do góry nogami w związku z ambitnym planem zrzucenia kilku kg. Chce mi się perfum słodkich, ulepkowatych, pierników, karmelu, waty cukrowej, słodkich ciasteczek
O dziwo na prawdziwe słodycze wcale nie mam ochoty.1. Cinnamon Bun Demeter 2. Belle de Minuit 3. Caramel Demeter 4. Flowerbomb Extreme (ale nie mam, cóż za tragedia) 5. Angel (mam jeno próbeczkę) I lista oficjalna bo co za słodko to niezdrowo: Avignon Botrytis Dolce Vita Cinnamon Bun Nu EDP i cuś na Maroussię mnie mocno bierze... |
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Mróz za oknem, zmiany... nieuniknione:
1. Must 2. Dune 3. Le Baiser du Dragon ekstrakt 4. Black Cashmere 5. trzy mieszanki: Black+Gaiac, Dolce Vita+Avignon oraz Dolce Vita+Gaiac Słowem: kremowo, miękko, słodko.
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Cała Rachela i bardzo dobrze!
A u mnie wygląda to tak: 1.Guerlain'y: Jicky, Apres L'Ondee(mam) Chamade, Vol de Nuit, L'Heure Bleu. 2.Chanele: Eau Premiere, No5 ekstrakt, dziewiętnastka. 3.Szypry: Eau du Soir, Knowing, Eau Sauvage. 4.Orienty-otulające: Opium, Prada, Prada Intense. 5.Cytrusy i więcej światła : Moschino I Love Love, Molekuły. |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1095 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
Moje top-five :
1. Britney Spears Fantasy 2. Noami Campbell Cat Deluxe 3. La Coste - touch of pink 4. Paris Hilton 5. Minoque - showtime Edytowane przez olcia9292 Czas edycji: 2009-01-08 o 21:23 |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
W tym miesiącu typuję tak
Miyako Wenge Statkus Feminite du Bois MUST Ekstrakt A już w kolejce czekają Hinoki i Ambre Fetiche |
|
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
"Na dzień dzisiejszy" :
Sandalo Magot Trussardi Inside Perły i ex equo : Mitsouko edp, Bal a Versailles, La Nuit tego używam obecnie najczęściej, ale abstrahując od sztuki użytkowej, dzieła sztuki perfumiarzy w roli moich faworytów to : Parfum Sacre Mitsouko edp La Nuit Eau de Soir Osmanthus Interdite Pierwsze trzy bezdyskusyjne, pozostałe tak, spontanicznie mi się nasunęły
Edytowane przez Mitsouko Czas edycji: 2009-01-08 o 22:43 |
|
|
|
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie sytuacja pod tytułem stara miłość nie rdzewieje - nowych fascynacji właściwie brak, więc skupiam się na tym, co zdarzyło mi się pokochać już wcześniej.
Musc Ravageur Palisander CdG2 Gris Clair Perles de Lalique Safran Troublant Bois Blond /kolejność przypadkowa/ |
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
L'Artisan Tea For Two
L'Artisan Dzongkha NU edp Nature Millenaire Kenzo Elephant |
|
|
|
|
#1102 |
|
Rozeznanie
|
1. Chance, CHANEL
2. Flower, KENZO 3. Moon Sparkle, ESCADA 4. LL, LOLITA LEMPICKA 5. Envy Me, GUCCI Jak na tą chwilę kolejność NIEprzypadkowa
|
|
|
#1103 |
|
BAN stały
|
na chwilę obecną na prowadzenie wysuwa się...
Parfum Sacre Caron ![]() tuż za nim... Angel la Rose , Kenzo Elephant i nieśmiało testowana( z racji niewielkiej ilości) Theorema
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osniezone nadal ( i tyle z tamtym wspolego ) 1. Basala bo tak 2. Tumulte PH bo mi zimno 3. Gucci PH bo mi coraz zimniej 4. Opium EDP PH bo czemu nie 5. Cartier Declaration Essence bo czasem bywa cieplej ![]() a z glowa sie gdzies zglosze jak przyjdzie odwilz, sie zglosze ( malzonek twierdzi, ze z tej Pour Homme profanacji biust mi uschnie za kare ) |
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie sztuka użytkowa (pięknie to ujęłaś, Mitsouko
Gris Clair Wenge Gucci PH Prada Paczulowanilia Z pierwszą trójką było łatwo, dalsze dwa już bardziej musiałam sobie przypominać
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie to wygląda tak
(kolejność nie ma znaczenia)HP OI Madness Stella Boudoir
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nioch nioch nioch... A ja nie wiem jakie jest moje top 5 dzisiaj.
|
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Guerlain Lover
|
Jak na dzień dzisiejszy:
J'aime La Perla Rose absolue YR Kenzo Jungle Nina Nina Ricci Euphoria CK kolejność przypadkowa
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Moje najukochańsze
1.Shafali Yves Rocher Niestety już wycofane.Mam zapas ale pewnie w przyszłym roku przejdą do historii. Kiedyś mój "signature scent". 2.Mont Blanc Femme Inviduelle-kocham za woń porzeczek i elegancję 3.Euphoria edp-uwielbiam go za seksapil 4.Gucci Envy Me- kocham go za lekkość, słodycz bez "przesłodzenia" i pomoc w zjednywaniu ludzi 5.Hugo Boss Femme-za 100% kobiecej delikatności i elegancji Tu czasem wymienia się czasem z Cerutti 1881, Jil Sander 4 i Coco Mademoiselle W zasadzie to mój stały zestaw.Jestem konserwatywna i raczej wierna ukochanym woniom. Zapach, podobnie jak ubranie musi być dla mnie jak druga skóra. W przeciwnym razie go nie kupię. Staram się eksperymentować ale niewiele zapachów mnie urzeka. Preferuję orient, ewentualnie mieszankę orientu i woni kwiatowych. Nigdy nie używałam cytrusów.Może kiedyś warto spróbować?
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną:
-Miss Dior Cherie -Flowerbomb -Addict -Magnetism -Devotion |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Nie mogę się doczekać!

Update’uję się ze swoją "piątką" ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

O dziwo na prawdziwe słodycze wcale nie mam ochoty.