![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
ładnie się obijam. jakoś nie mogę zabrać się do roboty.. a jak już się zabiorę to nie potrafię się skupić
![]() ![]() a teraz uciekam spać, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z okolic Poznania, cierpiące na bezsenność, nie widziałyście koło godz. 3 i później na swoim niebie czegoś dziwnego? Jakby niesamowitej gwiazdy, jaśniejącej wieloma kolorami i dziwnie się poruszającej albo... kosmitów?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry? nie wiem czy taki dobry bo zaczął się niezbyt ciekawie :/
nie ustawiłam sobie budzika rano więc obudziła mnie mama wołając na brata.. a że ja mam tak, że muszę się przynajmniej 30 min wcześniej obudzić żeby potem wstać się wkurzyłam. zbieram się tak szybko jak mogę, nawet udało mi się wcześniej wyjść na przystanek.. i czekam czekam.. 5 min-nie przyjeżdża, 10-nie przyjeżdża, 15.. 20.. 25.. 30.. no i dalej go nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() no a kolejny autobus mam o 9:58 czyli ominę 2 matmy! znowu strata lekcji. samochodem mnie tata nie zawiezie bo chwilowo nie mamy.. bo brat kupił od niego i jeździ nim do pracy ![]() ale jestem wkurzona.. teraz piję herbatę, żeby się rozgrzać.. a do szkoły idę na angielski, religię i niemiecki ![]() dobra koniec żalenia się.. może jeszcze mnie coś fajnego dzisiaj spotka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i od słodyczy mnie odrzuciło ![]() ![]() Cytat:
![]() dobra, ide się myc, bo na 10:55 do szkoły, a głupio się ZNOWU spóźnic ![]() tym bardziej,że mieszkam na tej samej ulicy co szkoła, a jednoczesnie jestem najbardziej spozniajaca sie osoba w klasie xD |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | ||
Zakorzenienie
|
Ja właśnie chcę kupić ArtDeco, bo Lumene musiałabym na Allegro zamawiać co może już być ryzykowne.
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Zakorzenienie
|
um ówiłam się na poprawkę tatuażu i tatuator zapomniał....
![]() będe się tak z nim umawiać do maja chyba bo ciągle czasu nie ma
![]() |
#3698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I po lekcjach też sporo czekam. Najgorzej jak mam 6 lekcji, bo wtedy muszę czekać ponad godzinę na autobus ![]()
24.06.2008r. = MÓJ DZIEŃ ![]() ![]() Edytowane przez Lucrecia3 Czas edycji: 2009-01-08 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie wiem, co zrobić.
![]() ![]() ![]()
#3700 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Ja jak zwykle "wytrwałam" w swoim postanowieniu o zdrowym odżywianiu... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mieszkam dosłownie 5 min od szkoły, gdyby nie drzewa, widziałabym ją z balkonu... I wcale się nie spóźniam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
Jako że jestem księżniczką
![]() ![]() ![]() (żartuję) Mam koronę na prawym nadgarstku, dodaje zdjęcie mojej łapy ![]() Mam robić jeszcze jeden, ale ciągle jak mam kasę to ją wydaje na ciuchy/kosmetyki i już nie zostaje na tatuaż ![]()
#3702 |
Zadomowienie
|
Ja byłam dziś w MORDzie (kocham to miejsce
![]() Zaraz lecę do fryzjera. Ej ale dziś jest ładny dzień. Przed południem tak ślicznie było, słońce świeciło aż mi się humor poprawił ![]() xxboo o kurcze tatoo :P A gdzie ten 2 planujesz? Mi sie podoba taki subtelny, mały na stopie ![]() ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-08 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() drugi planuję na kościach biodrowych , myślałam o skrzydłam ale może zrobię coś własnie bardziej subtelnego ![]()
![]() |
#3704 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Dziewczyny, boję się jutrzejszego dnia ![]() ![]() Tego że jeden temat będzie z lektury, której jeszcze nie zrobiliśmy, a drugi z takiej, na której temat nic nie napiszę(tak z 3 takie się znajdą)... ![]() ehh ![]() ![]() ![]()
#3705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3706 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Nie ma co się bać... zawsze coś na podstawie fragmentów napiszesz chociaż by. U mnie nie ma typowo próbnych, że ubieram się na galowo i piszemy, bo w zeszłym roku się nie sprawdziło i uczniowie już dzień wcześniej albo i więcej wiedzieli co bd, bo były przecieki w internecie. Będziemy albo robić je na lekcji albo wspólnie z nauczycielami analizować.
![]() |
#3707 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10391904]:brawo: powiem Ci zę znajomi sie mnie o to tez pytają. a czy ja wiem. nie no są super fajne momenty ale zazwyczaj częściej sie żalimy niż chwalimy. ale niepowiem zę czasem daje sie we znaki[/quote] U mnie jest podobna sytuacja, był czas kiedy mój chłopak przesadzał i był okropny w stosunku do mnie, ja mu wybaczyłam, choć większość moich znajomych i moi rodzice mówili, ze powinnam była z nim zerwać ... Teraz jest niby dobrze, ale... no właśnie zawsze jest jakieś ale ![]() Cytat:
![]() Jutro matura próbna... jakoś w ogóle się nie stresuję... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3709 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
z racji tego że za 2 dni studniówka zarzadziłam sobei 2 dniowy post. czyli jesz tyle ile msuisz by odegnać burczący brzuch. normlanie mi sie to zdarz alae jak ebde o tmy myslala to mis ie nie uda hehehehe ja sie normlanie nie stresuje... ale dzisiaj sobie wkrecilam na angielski faze.... jak zdam na 50 to bede latala pod sufit... jak nie... to sie rpzeraze czemu wpisalam rozszerzenie.... nie chce zmieniać! a zaraz solarium i korki z gegry. ide porobić ćwiczenia na motylku. wieczorem brzuch ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pierwszy raz takie coś widziałam, ale jak byłam pewna, że to Kosmici, to wolałam, żeby sobie poszli ![]() Któras pytała, z kim na studniówkę... A wolisz reprezentacyjnego poloneza przez parę minut czy dobrą zabawę przez noc? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poloneza zatańczy o ile ma mózg bo przecież widzi co robi para przed nim ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż tak marudził, ale i ja sama kiedyś myślałam, choć nie jestem przekonana. Zwłaszcza, że szybko się nudzę i boję się, że potem nie będę mogła nic z nim zrobić. ![]() Co do matur, to u mnie luz, zwłaszcza, że jutro podstawa, a ja i tak zdaję rozszerzenie. Pewnie jutro bedzie trochę "motywującego" stresu przed wejściem na salę - ale chyba to normalne przed jakimkolwiek sprawdzianem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest takie uczucie jak by ktoś bardzo szybko kłuł cię igła, da sie wytrzymac, ale boli ![]()
![]() |
#3714 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko się modlę, żeby na jutrzejszej maturze nie było "Potopu", bo my tej lektury w ogóle nie przerabialiśmy. Chciałabym "Przedwiośnie" lub "Granicę", ale to raczej mało prawdopodobne, ponieważ obie książki były na zeszłorocznej maturze.
#3715 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę Chłopów! Uwielbiam
![]()
#3717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() umówiłam juz fryzjera na studniowke uff ![]() taki fajny gej :P
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-08 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3719 |
Raczkowanie
|
ja to już nie pamiętam co było w przedwiośniu a co w chłopach.z chłopów to kojarzy mi się jedynie krowa
![]()
#3720 |
Wtajemniczenie
|
Niby tak, ale prace trafią do polonistów.... Niby się "nie liczy" ale wiadomo jak to jest...
Moim zdaniem najgorzej mają właśnie uczniowie mający lepsze oceny. Bo jeśli nie zna ktoś kto ledwo przechodzi z klasy do klasy, nikt na niego krzywo nie spojrzy... Ja też nie chcę "Potopu".... ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.