|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Andziat,tak właśnie planuję i dzięki,nie muszę szukać juz info o targach
Może macie w swoich zbiorach fryzurki z prostą grzywką i podpiętymi włosami?Jakieś takie nowoczesne,nie z burzy loczków?
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
malemalenstwo dziekuje, ale ja nie chce grzywki spuszczonej na czolo , mam dluga grzywke wiec chce ja jakos zaczesac do tylu
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja mam właśnie krótką grzywkę i te fryzurki szukałam dla siebie. Szkoda, że sie nie przydały. Pozdrawiam ![]() Aguś a ty jakiej dokładnie szukasz fryzury? Włosy rozpuszczone czy upięte? Edytowane przez Malemalenstwo Czas edycji: 2009-01-08 o 19:43 |
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
Aguś 87 skąd ten bukiet w awatarze? Bardzo ładny, taki planowalam mieć na swój ślub;-) bardzo podoba mi się ten kolorek róż.
|
|
|
|
|
#1745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
najlepiej wydrukowac sobie taki i zaniesc do kwiaciarnii, czy taki zrobia, mnie zrobia, ja tez wlansie chce w takim stylu jak w awatarze
|
||
|
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
A oto moja fryzurka - propozycja dla dziewczyn, które nie chcą welonu. Wykonana z prostych jak druty włosów, nawiniętych na bardzo cienkie wałki i lekko podpiętych.
fryz.jpg fryz i kw.jpg
|
|
#1747 |
|
Rozeznanie
|
a jaką fryzurkę wybrałybyście do takie dość greckiej suknieki? nei chcę koka myślałam raczej o jakimś romantycznym dolnym upięciu?
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podobają mi się żadne loki w nadmiarze, tapiry, mnóstwo lakieru. Stop przerosowi formy nad treścią na ślubach. Moje propozycje:
|
|
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
bardzo fajne tylko że moje włosy do prostych nie należą i tak grzecznie przez całą noc to nei wytrzymają ;(
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne fryzurki, ja właśnie chcę mieć koka takiego delikatnego i prostego tylko troszkę "wyżej" bo będę miała welon, ale propozycje są świetne
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym nie wszystkie znas maja tak grube włosy aby móc z nic cos takiego wyczarować. te kopki sa przepiekne, eleganckie i z klasą, ale dla wielu kobiet, w tym dla mnie, pozotają w sferze marzeń
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
Ja rowniez poszukuje fruzyrki na moje wesele, ktore jest w maju tego roku. Mam dlugie blond wlosy do pasa, sa ciezkie i grube, posiadam grzywke. zawsze sie troche mecze przy szczotkowaniu, myciu i ukladaniu ale juz mam wparwe , tylko nie wiem czy fryzjerka da rade zrobic taka fryzure i czy sie utrzymie przez cala noc. Myslalam o lokach upietych (nie speitych calkowicie), po bokach pasemka lokow, widzialam tutaj pare takich podobnych upiec...boje sie, ze nawet najbardziej mocny lakier nie da rade moim wlosom...
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, czasami bez lakieru nie da rady... Po próbnej płakałam, bo włosy wyprostowały się zanim wyszłam z salonu. A jeśli chodzi o gładkie koki: nie zawsze pasują do sylwetki, kształtu twarzy czy charakteru sukni. Przy moim wysokim wzroście i bardzo szczupłej sylwetce oraz skromnej sukni pasowała tylko taka fryzura, żeby nie zatracić proporcji. Poza tym czasem trzeba zakryć odstające uszy (jak np. u mnie...). No i przede wszystkim - nie miałam welonu, więc czymś musiałam "wypełnić przestrzeń" powyżej sukienki. No ale o gustach się nie dyskutuje...
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny,
wklejam fryzury, które mnie przypadły do gustu. Może dla kogoś będą inspiracją ![]() Sama przyznam, że nie mam jeszcze pomysłu na swoją fryzurę. Włosy naturalnie mi się kręcą, więc szukam czegoś, co byłoby "bezpieczną fryzurą" wobec zmian pogodowych Podobają mi się w naturalne, nieprzesadzone fryzurki.
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Oraz..
|
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
I bądź tu człowieku mądry... którą wybrać!Ja zastanawiam się nad kokiem...ale jeszcze nie wiem jakim.... mam dosyć "strojną" suknię i nie wiem co by pasowało...dziewczyny jak macie jeszcze jakieś zdjęcia koków to dodawajcie
Dzięki!pozdra wiam wszystkie przyszłe...
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, szukam jakiejś fryzurki na swój ślub
Co byście doradziły do okrągłej buzi, takie pyzatej, wydatnych policzków, chciałabym ją trochę wyszczuplić. MAm dosyć długie, cieńkie i iare proste wloski. |
|
|
|
|
#1758 |
|
Przyczajenie
|
A mnie się podoba ta fryzurka
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Wklejam kilka zdjęć fryzur, które pozostały mi po poszukiwaniach na mój ślub. Może akurat coś się Wam spodoba
![]() Moja końcowa fryzura ślubna powstała na bazie zdjęcia nr 1 i bardzo mi się podobała, nie spodziewałam się aż takiego efektu, pasowała do całości i była lekka
Edytowane przez asikk83 Czas edycji: 2009-01-29 o 20:38 |
|
|
|
|
#1760 |
|
Przyczajenie
|
A Ty jaką miałaś??
|
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
To moja ślubna, ale tak w zasadzie to nie mam jakiegoś dobrego ujęcia samej fryzury (dopiero teraz sobie z tego zdałam sprawę)
Oto co udało mi się uzyskać. Może coś Cię zainspiruje
Edytowane przez asikk83 Czas edycji: 2009-01-31 o 11:51 Powód: brak załączników |
|
|
|
|
#1762 |
|
utknęła w Króliczej Norze
|
asikk83 ślicznie wyglądałaś
! mam długie włosy i też zamierzam je tylko lekko podpiąć.Długo wytrzymała Ci ta fryzurka na weselu?
|
|
#1763 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wiesz, aż sama byłam zdziwiona, ale calutką noc się trzymała, jedyne co trochę podupadło to niestety grzywka - ale wiadomo z nią najtrudniej. I jeszcze rano jak wstałam i w południe jak wróciliśmy do domu, to całą konstrukcje miała zachowaną, tylko z loczków to już nic prawie nie zostało. Ale miałam sporo lakieru i jakiś utrwalacz, jednak pomimo tego nie była jakaś sztuczna, nie tworzyła się skorupa. Zamieszczę Ci zdjęcie jak wyglądała już ok 4 nad ranem
Edytowane przez asikk83 Czas edycji: 2009-02-01 o 12:05 |
|
|
|
|
|
#1764 |
|
utknęła w Króliczej Norze
|
długo Ci się utrzymała. jak patrzę na Twoje zdjęcia to włoski wyglądają bardzo naturalnie, czyli da się zrobić trwałą fryzurkę bez skorupy z lakieru
|
|
#1765 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście, że się da, ale koniecznie musisz zrobić próbną fryzurę
Edytowane przez asikk83 Czas edycji: 2009-02-01 o 18:19 |
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
Laseczki pomocy!!! Mam czarne krótkie włosy i do tego uszy odstające jak u elfa - cały watek pokazuje krótkie włoski ale z odkrytymi uszkami.... nie wiem co mam zrobić- kwiatek??? Za każdą radę będę niezmiernie wdzięczna
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197996 Jaką masz długość włosów? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-08 o 18:33 |
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie włosy mam krótkie- naprawdę krótkie tylko kilka dłuższych kosmyków zasłania te elfie uszy. Mam je takie krótkie bo jak są dłuższe to po pierwsze są jak kołki proste i uszy wychodzą cięgle a poza tym mam z nimi jeszcze taki problem ze muszę je myc codziennie rano i dłuższych nie miałabym czasu suszyć... Podobają mi się te fryzurki znalezione w tym watko i to jest moja długość włosów ale te uszy..... a to są zdjęcia z boku....
![]() I dziekuje bardzo za link
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, Wy macie takie imponujące zbiory fryzur ślubnych. Może macie jakiąś propozycję z kwiatami we włosach, konkretnie z cantadescami. Jestem blondynką więc myślę o jakiś intensywnych kolorach typu róż.
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
macie mzoe zdjęcia fryzur dla włosów tak ledwo do ramion, do tego grzywka? docelowo z jakims kwiatkiem, absolutnie bez welonu!! :P
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

73 -> -> ->

poza tym nie wszystkie znas maja tak grube włosy aby móc z nic cos takiego wyczarować. te kopki sa przepiekne, eleganckie i z klasą, ale dla wielu kobiet, w tym dla mnie, pozotają w sferze marzeń 

Podobają mi się w naturalne, nieprzesadzone fryzurki.

Oto co udało mi się uzyskać. Może coś Cię zainspiruje
długo Ci się utrzymała. jak patrzę na Twoje zdjęcia to włoski wyglądają bardzo naturalnie, czyli da się zrobić trwałą fryzurkę bez skorupy z lakieru