|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mania kupowania-czyli zakupocholiczki, łączmy się!;)
Mhmmm ![]() O rany jak dobrze, że nie jestem w tym sama
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mania kupowania-czyli zakupoholiczki, łączmy się!;)
ja choruje na kosmetyczne sklepy...
lakiery do paznokci i ozdoby przynosze do domu codziennie...nie mowiac ile kasy na to idzie
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam brzydkie paznokcie żeby je malować .. nie chce mi się na nie w ogóle wydawać kasy. jak pomaluję to są ładne, ale szpeci je to, że lubię długie, a mi się wcześnie zaczyna rosnąć te białe. Jak pryzkryję lakierem to nie widać i jest ładnie. A jak nie to zanim dojdzie do końca opuszka to z 3-4 mm białego. Wygląda to okropnie
Nie mogę jeszcze im kształtu jako tako nadać.
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też... Tylko szkoda, że kaski mało
Ale ta atmosfera... Ah.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Hello laski
![]() Wybaczcie, że tak rzadko tu ostatnio zaglądam, ale (uwaga! teraz będzie mocne!) ostatnio mam odwyk zakupowy i już od ponad 2-óch tygodni nie kupiłam NIC dla siebie ![]() Boję się więc podczytywać ten wątek, żebyście mnie nie sprowadziły na złą drogę Heh... Jednak jak chcę to potrafię ![]() Ponieważ jednak znam siebie zbyt dobrze, wiem, że pewnie jeszcze tu wrócę W związku z czym nie żegnam się lecz mówię "do zobaczenia"
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie. Powinnaś świecić dla nas przykładem i nas wspierać A swoją drogą to gratulacje
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze mnie nie było na wyprzedażach poświątecznych. Sama się sobie dziwię i jednocześnie podziwiam
Ciekawe ile wytrzymam?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() wszystkie buszujecie po sklepach? ![]() Ja się przyznaję bez bicia... Kupowałam,kupowałam, kupowałam,kupowałam...:ro lleyes: ALe wszystko okazyjnie Dzisiaj też mam zamiar pozaglądać gdzieniegdzie
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zostaję by Was wspierać, ale przykładem już niestety świecić nie mogę
Wyprzedaże zimowe... Same rozumiecie ![]() Natomiast muszę z niemałą dumą przyznać, że i tak w porównaniu do moich typowych zakupów na wyprzedażach, tegoroczne wyglądają zaledwie jak rozgrzewka 2 sweterki, spódniczka tweedowa i... no dobra- przyznaję, że na stoisku z kolczykami trochę mnie poniosło Ale i tak uważam, że jestem na dobrej drodze do "wyzdrowienia" ![]() Cytat:
Heh... Myślę, że właśnie z tego powodu zapadła tu taka cisza- wszystkie laski utknęły nam gdzieś w przymierzalniach Ale gdy tylko wrócą do domu obładowane zakupami z wyprzedaży wątek powinien szybko przekroczyć dopuszczalną ilość postów Pozdrawiam cieplutko wszystkie zakupoholiczki i zmykam (ale nie na zakupy )!!!
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w Anglii wyprzedaże są na całego szkoda,że nie mogłam zostać dłuzej teraz muszę znaleźć buty... i torebkę... i sweterek... i coś się jeszcze znajdzie ![]() A odkąd byłam tu ostatni raz kupiłam 2 pary jeans'ów kolczyki duże i komplet(chyba z 10 par) małych, krawat, wisiorek, pierścionek, 7 bluzek milion pierdół I teraz BAAAAAAAAAAAAARDZO szerokim łukiem omijam sklepy z kosmetykami Jak znajdę fotkę,którą zrobiłam wcześniej to Wam pokażę dlaczego;] Zakupoholiczki zostawcie juz te zakupy i wracajcie na wątek (możecie się pochwalić co kupiłyście |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
ja nawet już tutaj się nie chwale bo wstyd
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Ja od okresu przed świątecznego, kiedy oprócz prezentów kupiłam sobie w samym New Yorkerze trzy rzeczy, nie kupiłam NIC. Tak się zdarzyło, że miałam okazję pochodzić wczoraj po jednym z centrów handlowych i...się rozczarowałam. Oczekiwałam nie wiem jakich obniżek, a tutaj lipa-owszem, są przeceny, ale z 200 na sto to dla mnie nie okazja;/ W samym H&Mie raptem kilka wieszaków przecenionych 50%-70% i oczywiście mojego rozmiaru już nie było. Weszłam jeszcze do paru innych sklepów i ceny nie rzuciły mnie na kolana. Nie wiem dlaczego, może największy bum był tuż po Świętach, kiedy byłam w domu, a teraz ceny wracają do normy
Pamiętam, że kiedyś kupowałam grube, porządne swetry za 30 zł, bluzki za 10, a teraz nic tak okazyjnego nie widziałam, przeceny umiarkowane. Może miałam pecha, może niedbale patrzyłam, ale wyszłam z galerii z pustymi rękami. (Może to i dobrze |
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie fundusze nie pozwalają, ale kiedyś w przyszłości... ![]() A może wrzucisz nam fotki swoich zakupów? Jestem szczególnie ciekawa kolczyków- nie to żebym miała odpał na tym punkcie... ![]() Coś Ty... Przed nami wstyd? Kto Cię zrozumie jeśli nie my? I tak na pewno nie przebiłaś mnie w moich szczytowych okresach przepuszczania pieniędzy Cytat:
A ja szczerze mówiąc myślałam, że jak będzie 70-80 zł kosztować to już będzie świat i ludzie ![]() No ale cóż- jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Dobrze, że chociaż trochę pieniążków można na wyprzedażach zaoszczędzić ![]() Tak przy okazji- czytałyście może serię książek o zakupoholiczce autorstwa Sophie Kinselli? Dopóki po nią nie sięgnęłam nie wiedziałam, że można się tak identyfikować z główną bohaterką
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
doszło do tego ,że jestem codziennie na zakupach i wychodzę z 5 torbami ;/ aż sama nie zliczę .. |
|
|
|
|
|
#81 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niedawno byłam na tym shoppingu w Anglii i jak teraz patrzę na te nasze przeceny i ceny rzeczy po "przecenie" to mi się śmiać chce... Jedynie kupiłam wczoraj szmizjerkę,ale to dlatego,ze grzech było nie kupić za 9zł! a tak poza tym to drożyzna i nic ciekawego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() roxaneczka faktycznie trochę dużo tego... |
|||
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
To jest pierwsza część, ale poza tym jest chyba jeszcze 4 czy nawet 5 książek. Nie jestem tylko pewna czy wszystkie zostały przetłumaczone na polski, bo ja je czytam w oryginale, a polska wersja (poza tą o której Ty wspomniałaś) do tej pory jakoś nie rzuciła mi się w oczy.
Ale tak, właśnie o to mi chodzi
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj pół dnia włóczyłam się po centrach handlowych, ale nie dałam się skusić na NIC
Doradzałam tylko koleżance, która mianowała mnie swoją osobistą stylistką
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham miec całe 470 zł na zakuuuuuuuuupy
Dobra, opbiecuję, kupuję z rozwagą i tylko to czego potrzebuje 1-2 para spodni 1-2 bluzy jakis sweterek z 2 bluzki z długim rekawem tusz do rzes
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Ja w tym miesiącu jestem tak spłukana, że nawet nie wiem czy na życie mi starczy o zakupach nie wspominając;/ To wskutek poważnych, ale nieplanowanych wydatków (nic zakupowego) i teraz liczę każdy grosz, który wydaję, coby mi starczyło chociaż do końca stycznia...
Przynajmniej odwyk od zakupów mam jak się patrzy Nic nie kupione od początku miesiąca
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie mogę jeszcze im kształtu jako tako nadać.

Wyprzedaże zimowe... Same rozumiecie
Pamiętam, że kiedyś kupowałam grube, porządne swetry za 30 zł, bluzki za 10, a teraz nic tak okazyjnego nie widziałam, przeceny umiarkowane. Może miałam pecha, może niedbale patrzyłam, ale wyszłam z galerii z pustymi rękami. (Może to i dobrze