|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
BAN stały
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
dziewczyny jak to jest na nk.? za podlgladacza sie płaci ? a jak ktoś ma podglądacz opłacony ( jesli w ogole sie placi ) , właczany a ja wyłaczony to tamta osoba widziała mnie ze byłam na jej profilu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Rozeznanie
|
Jeśli wyłączysz opcję podglądacza, to nikt nie zobaczy, że byłaś u niego na profilu. Za opcję podglądacza się płaci, smsem lub przelewem ok. 2 zł to kosztuje. Jak wyślesz smsa to masz przez miesiąc podglądacza włączonego. Jeśli nie płacisz widzisz tylko 3 ostatnie osoby na Twoim profilu. Tak ma większość osób.
![]() Mam nadzieję, że pomogłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Rozeznanie
|
Ja też mam nk
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kolezanka wstawila zdjecia ze mna na n-k, bez mojej zgody, ba, bez zapytania, czy moze
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
BAN stały
|
Cytat:
a jesli naprawde tak cie to zdenerwowalo to napisz do nk moze cos ci poradza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zgadzam sie na publikowanie moich zdjec. I koniec. Uwierz mi ja naprawde do wielu rzeczy podchodze z dystansem. Ale publikowanie mpoich zdjec, na ktore nie wyrazilam zgody jest przestepstwem-kradzieza ![]() Jakby Ci ktos ukradl np samochod to tez bys z dystansem podeszla do tematu? Ja nie publikuje zdjec znajomych bez ich zgody, ba, ja bardzo rzadko czyjes zdjecia publikuje i tego samego oczekuje od innych. Ja nie jestem nastolatka, nie prowadze fotobloga, nie skacze z radosci jak ktos napisze mi komenatrz pod zdjeciem [zreszta mam wylaczona te opcje], nie czuje potrzeby pokazywania moich zdjec z kazdej imprezy, z kazdego wyjscia z domu. Sama mam jedno zdjecie w profilu, a takich na ktorych imho dobrze wyszlam mam cale mnostow, czy to znaczy, ze mam wszytski wstawic? Bez przesady. Nie kazdy czuje potrzebe pokazywania sie ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-01-02 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Rozeznanie
|
Poproś ją, aby usunęła te zdjęcia. W końcu przecież musi się dać przekonać. A jak ona się nie zgodzi, to po prostu zgłoś nadużcie. Zdjęcia prawdopodobnie zostaną skasowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
poproś jakiegoś hakera, żeby się włamał an jej konto ;P
nie no, żartuję. na usunięcie nie masz co liczyć, miałam podobną sytuację - niestety. nie zostały usunięte, a zgłosiłam z 5 tygodni temu.
gdy mi jest dobrze moja dusza mruczy. M.Peszek Edytowane przez Hedonia Czas edycji: 2009-01-02 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
BAN stały
|
Cytat:
a po drugie to ludzie czytajcie regulaminy !! ja tam konta niemam wiec nic nie doradze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie zostało już skasowane [naduzycie]. Ciekawa jestem, vczy dostala jakies zawiadomienie, czemu zdjęcie zostało skasowane?
Jeszcze jedno z trzech zostało, ale chyba daruje sobie.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Zadomowienie
|
oo, to dobrze się stało
![]() ja zgłaszałam i nie było reakcji ..
#4243 |
Zakorzenienie
|
Hm, to mozesz zglos raz jeszcze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
Ja mam inne pytanie - mam konto dość opuszczone bez fotki i nie sądziłam, ze ktoś mi będzie pisać jakieś komentarze. Wczoraj jednak zjechałam na dol strony i jakieś napisy "xxx dnia blebleble wstawił na twoim profilu komentarz". Od dwóch osób. Weszłam na ten moj profil zeby obejrzec co to za komentarze i jeden rzeczywiscie byl widoczny, natomiast od tej drugiej osoby nic nie bylo. Przeciez czyjs komentarz moge skasowac tylko ja? To dlaczego go nie ma? Zdjec nie mam wiec on (ten koment) moglby byc chyba tylko pod tym miejscem gdzie zapisuje sie do szkol. Zreszta tam jest widoczny wpis od tej innej osoby. Oba te komentarze byly co prawda pisane juz dosc dawno ale w tym samym miesiacu wiec jakby to ulegalo jakiejs dezaktualizacji to oba by znikly. Troche przezywam ale ten koment jest od osoby z ktora laczyly mnie dosc osobliwe kontakty ale to sie urwalo daaawno temu i dlatego jestem taka ciekawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
osoba ktora wystawia komentarz moze go usunac
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
oj to lipa i ja nie jestem informowana o tym, ze usunela chociaz wiadomosc o tym, ze kiedys tam wstawila komentarz zostaje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
od prawie godziny próbuję się zalogować bezskutecznie
![]() działa u Was n-k? |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zadomowienie
|
teraz już po ptokach
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Działa, ale czasem włącza mi się "Serwer przeciążony.. spróbuj za 2 sekundy.. "
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys widzialam, ze ktos dodal zdjecie i jak kliknelam w powiadomienie to było "zdjecie usuniete" o niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja zrozumiem wszystko. Ale jaki ta nauczycielka angielskiego daje przykład dzieciom?
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/1247055/gallery
#4252 |
Zakorzenienie
|
lol
![]()
#4253 |
Rozeznanie
|
różni są ludzie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez freshona Czas edycji: 2009-01-09 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo może tylko studiuje amerykanistykę zaoczenie,ale nie uczy w szkole tylko w tym klubie dragon-francuskiego ![]() nigdy nie powzoliłabym uczyc moejgo dziecka TAKIEJ nauczycielce. wątpię,czy uczyłaby w naszej szkole |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie można zobaczyć kto z moich znajomych na stałe usunął konto. Znikają mi znajomi, a nie wiem kto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasza klasa!
ja też widze , że jestem w wiekszości
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-01-09 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
|
to jest nauczycielka??? <wow> przecież to ręce opadają... ;/ chociaż z drugiej str jej życie jej sprawa.... ale przykładu dobrego nie niesie......
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Raczkowanie
|
wogóle to ciekawa jestem co by dyrektor/ka szkoly zrobil/a jakby to zobaczyl/a <lol2>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.