|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
![]() Cytat:
ja musze sie zmobilizowac i troche pograc bo mi tego brakuje uwielbialam wymyslac rozne hasla reklamowe wierszyki rymowanki zyczeni itd.. na rozne okazje i co jaks czas cos wpadlo a to plyyta z muzyka filmem kosmetyki jakis ciuch wycieczka telefon.. a teraz nic.. wszytko przez przedszkole chyba sie zwolnie hahahahahahaha zartowalam
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
nie ma za co.
![]() martucha, fakt, jak sie nie gra to sie nie wygrywa. Ja znam duzo osob, ktore narzekaja, ze nic nigdy nie wygraly a jak sie pytalam czy jakis kupon wysylalay czy cos to odpowiadaja "nie". No to jak oni maja wygrac?
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide spac
|
|
|
#604 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pamietaj przed slubem nie wolno!to tak z nauczek wyniosłam hihiCytat:
Cytat:
Edytowane przez kotekMamrotek Czas edycji: 2009-01-08 o 23:50 |
|||
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ide spac, dobranoc
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az cale 5 min wytrzymalismy ![]() a u nas na naukach pozwalaja |
|
|
|
|
#607 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kazdej z dziewczyn pytalam czy zostanie moja druhna i mysle ze gdyby nie chcialy to w jakis delikatny sposob by mi odmowily? a wszystkie byly wrecz zachwycone z pomyslu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale jak dla mnie nie moj typ ... owczem gorset bardzo ladny ale dol kompletnie nie w moim typie Cytat:
koniecznie zmierz jeszcze raz ![]() Cytat:
ale obawiam sie wlasnie tego ze co chwile bede sie poprawiac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tam wybieram sie w poszukiwaniu sukni marzen bardzo ladne a tak sie sklada ze fryzurke numer 2 miala dziewczyna z moich okolic ![]() wybieram sie do tej samej fryzjerki co ona ![]() Cytat:
![]() bardzo ladna ale , nie w moim typie znowu ![]() chociaz gorset ma sliczny
|
||||||||
|
|
|
#608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. a tak z ramiączkami suknia Ci się nie podoba? EDIT: Moja z ramiączkami wygląda tak: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1227554943 Cytat:
Taki komplecik spokojnie samemu można zrobić za co najmniej połowę taniej, bo praktycznie same kryształki, bigle i kuleczki No ale nie każdy musi mieć ochotę, żeby się bawić w robienie biżu ![]() Cytat:
Cytat:
OMG jakie boskie kolczyki Długich dryndadełek.A ile kosztują w salonie jakby je chcieć kupić, a nie wygrać?
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-01-09 o 08:26 |
||||
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
aleście naprodukowały ohoh!!!!
jaga te kolczyki na tym czarnobiałym zdjęciu wyglądają przepięknie!!!!! Chyba kupę sobie jeszcze jedne, jakieś większe bo widzę że ślicznie wyglądają ![]() Ja wczoraj z Tz oglądałam serial Dr House i nam się na coś ochota wzięła, więc zrobiłam grzańca - dostaliśmy gotowego w butli, którego można pić na zimno i na ciepło. a jaki był obrzydliwy!!!!!!!!!!!!!!! ! na sam zapach mnie odrzuciło !! masakra blee A dziś jadę na zajęcia yhy w ogóle mam tydzień do kitu troszkę. edit. azzis bardzo ładnie z ramiączkami wygląda, a do tego widać jak pięknie pasuje do niej upięta fruzurka! A to jesteś Ty na fotce? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-09 o 08:32 |
|
|
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ![]() No niestety pokłóciłam sie wczoraj z TŻ-em, a najbardziej to wkur***a mnie jego głupia matka. Normalnie myślałam że jej oczy wydrapę. Popierwsze najpierw się wtrąciła do naszej kłótni, później zaczeła na mnie napiepszać jaka to ja nie jestem, że co to za maniery że my przed ślubem razem sypiamy, że ona to się przed wszystkimi wstydzi. Ale jak najechała na moją mamę to normalnie szlak mnie trafił jestem taka wściekła że jeszcze mi dzisiaj nie przeszło, oooo to wredne babsko jeszcze mnie popamięta
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher
będzie dobrze. unikaj jej, bo to toksyczna kobieta jakaś.a jak wam się kiedyś uda mieszkac jak najdalej od niej, to kontakt bedziecie miec tylko wtedy, gdy zadzwoni Tż z życzeniami jakimiś czy coś. yhy |
|
|
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kurcze ale TŻ też pokazał różki wczoraj, jejku ja już sama nie wiem co mam robić siostra powiedziała żebym się zastanowiła nad tym co robię. Postanowiłam powiedzieć mojej mamie o wszystkim i o tej głupiej babie Mam dosyć do tego umieram bo mam @ .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher albo się wyprowadź do rodziców do dnia ślubu, Ty będziesz miala spokój nie będziesz się denerwować, a i związek z Tż na tym nie ucierpi - tęsknota robi swoje
![]() patrcie co przypadkiem znalazłam, mimo ze akcesoria i pozowanie, to fotki na prawdę fajne. Nie wszytskie.. http://picasaweb.google.com/mateusz....30340491104738 http://picasaweb.google.com/loveiren...feat=featured# zresztą tu są wsyztskie publiczne związane ze ślubem :http://picasaweb.google.com/lh/view?...ags=%C5%9Blub# Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-09 o 09:07 |
|
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie popisze z wami bo do pracy uciekam.......zajrzę wieczorem
tylko nie piszcie dużo.Pa
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny na Sukni marzeń pisały, że takie cienkie ramiączka nie bardzo pasują, że wygląda to jak top na lato Bardziej polecały szelkę na szyję... I teraz mam dylemat i nie wiem co wybrać.A włosy będę chciała mieć jakoś lekko podpięte.
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Ale naskrobałyście od wczoraj. Dopiero teraz nadrobiłam to wszystko. Pisałyście o okularach na ślubie. ja też mam ten problem. Nosze okulary i nie wiem czy iść do ślubu w nich czy zakładać soczewki, których jeszcze nigdy nie miałam. Fajnie mieć zdjęcia bez okularów, a z drugiej strony tz chce, żebym miała okulary bo tak mu się bardziej podoba Jak myślicie ile przed ślubem muszę iść do okulisty żeby dobrze czuć się w soczewkach? |
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
azzis a masz jeszcze fotkę jak stoisz na wprost albo jakos bardziej z przodu z tymi ramionkami?
Bo mi mimo że tych makaronowych szelek nie lubię? to na tej fotce co dałaś wg mnie pasują jak ilał, i wcale jak letnia sukienka nie wyglądają. a na szyje na pewno łądnie nie będzie. Chociaż jak sobie dorysowałam w paincie, to też może być ![]() idź do krawcowej i niech ci przypnie [albo sama w domu to mozesz zorbic] tasimkę na szyję, zrob sobie fotke w takiej naszyji i zobaczysz w ktorej lepiej ;> zalezy też jak ty się czujesz a tkich na szyje - ja osobiscie nei cieprię. ;] stokrotka najlepiej na miesiac dwa, zeby dostac soczewki probne za darmo. po co placic.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-09 o 09:25 |
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pierdykam jeszcze mi się paznokieć złama
ł a na pazury idę dopiero za dwa tygodnie bo mam wesele![]() iza240 moja mama to samo powiedziała. Własnie chodzi o to że jest tak że go matka wyprowadzi z równowagi, i zaraz od słowa do słowa my zaczynamy się sprzeczać. Jejku jak była za granica to nawet razu się nie pokłócilismy. A jak była juz jakaś sprzeczka to taka z "klasą" że tak powiem, 15 min. złości póxniej rozmowa albo wyszłam do drugiego pokoju i przychodziłam i było Ok. Teraz to nawet krzyknąć nie moge bo zaraz wpada głupia baba i się zaczyna wtrącać. No i wiadomo zawsze staje po jego stronie bo mu się nagle rozwiązuje język, oczywiście potem tego żałuje ale wiecie jak to w złości. Nie wiem co robić chyba rzeczywiście bedę musiała przetrzymać i wyprowadzic sie do ślubu bo inaczej dojdzie do rozstania. My tak naprawdę nie kłócimy się często tak przez cos co ja zrobiłam czy on pogniewamy sie troszke i luz. Ale jej nastawienie do tego wszystkiego wtrącanie wyprowadza mnie z równowagi i często naprawdę często kłócimy się przez jego matkę. kliwia bardzo dobrze to ujełaś " toksyczna kobieta" no mąż też ją zostawił i dobrze zrobił. Tak samo chce żeby synus z nią został. Pierwszemu synowi też wmawiała prze slubem jaka ta jego narzeczona zła, że go wykorzystuje i jego pieniądze., że ona i jej matka to go przegadały i biedny nic się nie może odezwać i wopgóle jakaś paranoja. A teraz boże " jaka to dobra kobieta jest a ta synowa jak wspaniała" a za jej plecami napierdziela na nią do rodziny albo do mnie i TŻ , tylko że ja się nie odzywam bo wiem jaka ona jest i nie wierzę jej w nic co mówi. Że mnie np. obgaduje że złe rzeczy mówi ( ta moja szwagierka). Kiedyś wziełam ta moją szwagierke i ją troche pociągnełam za język, i ona to samo mi powiedziała że ona mówi jej że ja na nia nachrzaniam że ją obgaduje bardzo źle i się wtrącam jak ona traktuje swiojegho "wtedy" narzeczonego Nie wiem o co chopdzi tej babie, chce wszystkich chyba skłócić. Za dwa tygonie idziemy na wesele no i ta dziewczyna jest w 3 -im miesiącu ciąży ( Młoda dowiedziała się miesiąc temu). No i oczywiście moja kochana teściowa jak sie ucieszyła , że rodzina sie powiększa i że fajnie już po slubie będą mieli dzidziusia. A za plecami: co to za dziewczyna że sie tak puszcza, przed ślubem sypia z facetem, jak to z brzuchem do kościoła wstyd przed wszystkimi.
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
zielona dekoracja sali:
http://picasaweb.google.com/yautja.p...47305772679778 http://picasaweb.google.com/yautja.p...48074571825858 [B]kasiaher/B] mówićie Ci wyprowadź się. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-09 o 09:36 |
|
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed kupnem koniecznie powinnaś skonsultować się z okulistą, ponieważ on musi Ci odpowiednie soczewki dobrać. Polecam wątek o soczewkach: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=52183 Cytat:
)
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
cześć DZIEWCZYNY!
|
|
|
|
#625 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co na to twoja mama? Cytat:
Cytat:
piekne sa te zielone dekoracje...
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest wcale źle - czytaj tragicznie nie jest, ale bez rewelacji
tak? ![]() Po pracy wkleję zdjęcie jak to wygląda z tyłu.
|
#628 | |
|
Rozeznanie
|
Nam też został tylko dzień skupienia, idziemy 22 lutego
my mieliśmy tylko jedno spotkanie które trwało 0,5 godziny i w sumie bardzo klarownie pani wszystko powiedziała, więc nie wiem co oni tam gadają przez tyle czasu ![]() Cytat:
azzis ja mam ten sam problem tez nie wiem czy wybrać takie 'nitki' czy szelke, czy wogóle bez (jak ją przymierzałam- bez suknia się bardzo dobrze trzymała, bo miała takie wiązanie gorsetowe z tyłu- ale jest jednoczęsciowa, no ale wiadomo co innego przymiarka a co innego cała noc.. po 20 stycznia ide na przymiarke więc wtedy zobacze różne opcje jak wyglądają..
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki azzis trochę się boję nakładania tych soczewek, ale myślę, że dam radę
bez okularów niestety nie będę mogła iść bo szkoda nie widzieć swojego ślubu ja i tz po ślubie będziemy mieszkać u jego rodziców i trochę się tego obawiam. Są w porządku ale wiem, że i tak nie będę się czuła jak u siebie. Mam nadzieję, że szybko coś kupimy swojego |
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z moimi tez mieszkac nie bedziemy bo mlodzi powinni byc na swoim eby porzadnie sie pokochac i poklocic jak to mawia moj tata
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-09 o 10:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

a u nas na naukach pozwalaja
Moja ubierze się w co będzie chciała.
(fotka)