|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol.2
Znalazłam taką stronę
http://shalee.narod.ru/index.html i jest tak b.dużo przepięknych wzorków ale trzeba mieś hasło ![]() Powiedzcie że tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Rozeznanie
|
gocha63, spróbuj to hq9UMAjZ2C, wzięte stąd
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...717&a=38973531 a wszystko to wzięte z poprzedniej części tego wątku. Zaraz też spróbuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
:)
|
Dziewczyny przeszukałąm forum i za bardzo nie znalazłam nic chodzi mi o jakieś wzorki na zakładki do książek, czy może macie jakieś ładne?? Chodzi mi o motywy kwiatowe, bajkowe i każde inne. Jeśli ktoś posiada takie i chciałby sie nimi podzielić ze mną to mój meil karollajna85@gmail.com
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Przyczajenie
|
Ametysta hesli moge to rowniez poprosze o haslo na pw
![]()
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
a masz wzór na zakładkę z misiem TT? jest naprawdę fajna i naprawdę ładnie wygląda po zrobieniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
![]()
ametysta1 dziękuję..wzorki śliczne...teraz tylko wyszywać
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
[quote=ania7025;10391781]Witam wszystkie miłe koleżanki, piszę w całkiej innej sprawie niż xxx, szukam pomocy dla mojego synka, który ma 7 lat i od takiego też czasu choruje i przebywa w szpitalach, jeszcze nie chodzi do szkoły. Więc proszę przeczytajcie moją prośbę i jeżeli któraś z was chciałaby pomóc to z góry dziękuj
Witam! myślałam, że chociaż jedna z was odpowie na moją prośbę, ale myliłam się, przepraszam więc, że pisałam na inny temat niż xxx |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szukałam dzisiaj na allegro mulinki i trafiłam na igły z dwoma czubkami. Nie wiem czy mogę wrzucić tu link (nie chcę żeby wyglądało że reklamuje czyjąś aukcję, w razie czego dajcie znać to usunę link) http://www.allegro.pl/item505444341_...urecznego.html
W opisie aukcji jest napisane, że są przeznaczone do haftowania na krosnach, widziałyście kiedyś coś takiego?(a może nawet używałyście) Zastanawiam się czy takie igły są wygodne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
Wiem i po fakcie zorientowałam się, że źle zrobiłam, że tak napisałam. Chciałam was wszystkie przeprosić, ale to są nerwy jeżeli ma się tak chore dziecko to najpierw się pisze, a później się myśli, wiem że to źle.
Do tego wszystkiego nie podałam nr konta, więc teraz to robię OTO JEJ ADRES Fundacja "Na ratunek dzieciom z choroba nowotworową Ul.Świdnicka 53 50-030 WROCŁAW Numer KRS:0000086210 PKO BP IV Oddział Wrocław 72 1020 5242 0000 2602 0165 5828 WAŻNE!!!!!!!! ABY WASZE ŚRODKI TRAFIŁY NA WŁAŚCIWE SUBKONTO PROSIMY O ZAMIESZCZENIE W SKŁADANYM ZEZNANIU PIT W RUBRYCE "inne informacje w tym ułatwiające kontakt z podatnikiem "zwrotu-"DLA: KONRAD BARWACZ(522)" |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
karollajna85 na mailu tez cos masz:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
wiecie co te igły to fajny pomysł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
ania7025 Aniołku nie denerwuj się. Nie odpisałam, bo się spieszyłam do pracy. Natomiast w pracy dowiedziałam się, że w razie odpisu 1 procenta zakład pracy już mnie nie może rozliczyć, tylko muszę sama biegać. Tak więc myślałam o Was. Mój jeden procent masz już zaklepany. Czekam tylko na pracowego PITa. Trzymajcie się cieplutko i bądźcie dobrej myśli
![]() karollajna85 mój zbiór zakładek wrzuciłam tutaj http://www.4shared.com/file/79680524...3/ZAKADKI.html Zobaczcie jaki znalazłam piękny obrazek, fantastyczne połączenie haftu krzyżykowego i koralików. Niestety nie mam wzoru, może ktoś ma? |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Raczkowanie
|
śliczny
![]() jak ktoras ma wzor to tez poprosze piola@pino.pl |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
ania7025 - wcale nie zrobiłaś źle. Chodzi o zdrowie Twojego dziecka!!! To ciężki temat... Sama pamiętam jak po pierwszym poronieniu przy drugiej ciąży lekarz w szpitalu powiedział że nie mam szans na donoszenie - myślałam że umrę. Na szczęście lekarz się mylił! Życzę by twoja historia też miała szczęśliwy finał.
PIT-u jeszcze nie mamy, a przy jednej pensji 1% to grosze, ale ziarnko do ziarnka... Pozdrawiam Integra - wzorek rzeczywiście ciekawy - mam wrażenie że już go gdzieś widziałam. Zaraz postaram się poszukać |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
Integra - znalazłam. To produkt firmy Mirabilla
Właśnie wrzucam go na chomika do folderu "Midsummer Night's Fairy" http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/malelka/Midsummer+Night's+Fairy |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
Ja mam wzór tej wróżki gdyby był jeszcze potrzebny - nie wiem czy Jola wysyłała już. Chociaż nie jestem pewna czy na moim są jakieś koraliki
![]() ![]() P.S.:O,widzę, że wróżka pierwsza już jest ![]() Edytowane przez ninetaj Czas edycji: 2009-01-09 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | ||
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
ninetaj ja poprosze wzor tej 1 twojej wrozki
![]() i moze jeszcze tej ostatniej 5 piola@pino.pl Edytowane przez piola Czas edycji: 2009-01-09 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
Jestem niesłowna i jednak wrzuciłam te wróżki na chomika
![]() Dodałam tam jeszcze takie wróżki: Edytowane przez ninetaj Czas edycji: 2009-01-09 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
|
macie moze ten wzor papieza?
#1169 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
ninetaj ja poproszę o te 5 wróżek z pierwszego posta, może zrobię sobie kolekcję
![]() ![]() ania2122003@op.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.