Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-09, 13:00   #3631
karoola0
Rozeznanie

GG do karoola0
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)

Cytat:
Napisane przez .Mada. Pokaż wiadomość
No zgadzam się, też na początku podobał mi sie zwiazek S i D, ale teraz to juz "falaki z olejem" się robią Za to B i C mmm, jak się ogląda to aż widać tą namiętność i pożądanie między nimi.. To że bardzo chcą, ale każdy z nich ma taki zadziorny charakter, że tak naprawde nie mogą. Ale może w następnym odcinku będzie jakiś przełom..
ja kibicuję B i C od "pierwszego razu" B zawsze to była moja ulubiona para
karoola0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 14:48   #3632
kostka307
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martagda Pokaż wiadomość
Widzę, że chorujesz na tak samo mocną miłość platoniczną co i ja
A w ogóle widzę zmianę avatarka, bardzo ładny
Dzięki
Cytat:
Napisane przez .Mada. Pokaż wiadomość
No zgadzam się, też na początku podobał mi sie zwiazek S i D, ale teraz to juz "falaki z olejem" się robią Za to B i C mmm, jak się ogląda to aż widać tą namiętność i pożądanie między nimi.. To że bardzo chcą, ale każdy z nich ma taki zadziorny charakter, że tak naprawde nie mogą. Ale może w następnym odcinku będzie jakiś przełom..
Dokładnie oni są przeciwieństwem S i D wydaje mi się, ze ich wątek i ogólnie postać C bardzo dużo wnosi do tego serialu.
Przełom - hmm.. szczerze mówiąc chyba nie chciałabym, zeby oni byli razem. Tak jak mówił C , tak naprawdę oni uwielbiają tą grę. A ja uwielbiam ją oglądac Inaczej zrobiłyby się z nich własnie takie flaki z olejem

Cytat:
Napisane przez karoola0 Pokaż wiadomość
ja kibicuję B i C od "pierwszego razu" B zawsze to była moja ulubiona para
Ja na początku pierwszego sezonu nie mogłam się przemóc, nie przepadałam za Chuckiem i byłam zszokowana - B i C ? ! nie mogłam sobie wyobrazić ich razem, a teraz też sa moja ulubiona para

XOXO
kostka307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 15:15   #3633
aniolusiek_
Zakorzenienie

dziewczyny, a może założymy nowy watek, w którym będziemy wklejać nasze gossipkowe zestawy

btw, dla mnie najbardziej wzruszający moment odcinka, to kiedy C powiedział "I'm sorry" do B, po tym jak go ściągnęła z dachu i N w ogóle nie było, a szkoda

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 15:46   #3634
cheshire-cat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
dziewczyny, a może założymy nowy watek, w którym będziemy wklejać nasze gossipkowe zestawy
wg mnie tu jest dobre miejsce kto następny?

You can't help that... we're all mad here

cheshire-cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 16:00   #3635
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Kurcze dziewczyny szybko zasuwacie z tymi postami
Obejrzałam nowy odcinek i szczegolnie mnie nie urzekl wkolko o tym dzieciaku Lilly i Rufusa....
Ale końcówka cudowna Mogłabym byc na miejscu B. jak C sie wtulił <marzy>

I mam pytanie Gdzie kupujecie koszule z zabotami, bufkami itp ;>

Feel sexy day by day !!
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 16:40   #3636
picnic
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
Ja mam z H&M i Carry, ale teraz takie są w większosci sklepów, np. Reserved, Zara, Orsay itd
picnic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 16:43   #3637
dagus90
Raczkowanie

A ja mam pytanko Bo nie wiem, czy czegoś nie dosłyszałam czy może mam inny tok myślenia, ale była tam mowa o tym, że B coś zrobiła w Sylwestra? Bo ja bardziej zrozumiałam to na takiej zasadzie, że Chuck zrobił coś złego (dopowiedziałam sobie, że był pod wpływem czy coś ) no i że to on ma o tym nie wiedzieć, żeby się nie pogrążył bardziej...? W ogóle dziwny ten Jack Chyba będzie z nim jakaś akcja.
dagus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 17:39   #3638
lady_chwila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagus90 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanko Bo nie wiem, czy czegoś nie dosłyszałam czy może mam inny tok myślenia, ale była tam mowa o tym, że B coś zrobiła w Sylwestra? Bo ja bardziej zrozumiałam to na takiej zasadzie, że Chuck zrobił coś złego (dopowiedziałam sobie, że był pod wpływem czy coś ) no i że to on ma o tym nie wiedzieć, żeby się nie pogrążył bardziej...? W ogóle dziwny ten Jack Chyba będzie z nim jakaś akcja.
nie, nie:d to b cos zrobila. i wydaje mi sie, ze doszlo do czegos miedyz nia i jackiem, ale to tylko moje zdaie
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 17:55   #3639
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

ja na forum plotkarskim przeczytała co będzie między B. a Jackiem. Ale nie wiem skąd dziewczyny to wzięły.
Stary 2009-01-09, 18:58   #3640
koonikpolny
Raczkowanie

Ja mysle,ze tu jest dobre miejsce na wklejanie zestawów :d kto nastepny ? bo taka samotna sie czuje B i J ? W sumie calkiem mozliwe, nie ogladalam jeszcze z napisami, ale bez napisow to tak dziwnie sie do siebie zwracali. W ogole ten J jakis taki.. kompletnie nie wiem.. ingorancyjny ? Brakuje mi słowa
koonikpolny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 18:59   #3641
kostka307
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny szybko zasuwacie z tymi postami
Obejrzałam nowy odcinek i szczegolnie mnie nie urzekl wkolko o tym dzieciaku Lilly i Rufusa....
Ale końcówka cudowna Mogłabym byc na miejscu B. jak C sie wtulił <marzy>

Ja ostatnio upolowałam śliczną biała koszulę z żabotem na www.vintageshop.pl i jeszcze dwie gossipkowe (zdjęcia zapożyczone z neta, brak aparatu )
A dzisiaj kupiłam 3 sznury pereł (kremowe, ciemno-śliwkowe, grafitowe), włoskiego Vogue'a , rajstopy w kolorze ciemnej śliwki i czarną aksamitną wstążkę do ozdobienia opaski, chciałam stworzyć coś takiego jak tutaj - http://www.barneys.com/Narrow%20Velv...efault,pd.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (13,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (14,7 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 03.jpg (6,7 KB, 47 załadowań)

XOXO
Stary 2009-01-09, 19:44   #3642
dagus90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koonikpolny Pokaż wiadomość
Ja mysle,ze tu jest dobre miejsce na wklejanie zestawów :d kto nastepny ? bo taka samotna sie czuje B i J ? W sumie calkiem mozliwe, nie ogladalam jeszcze z napisami, ale bez napisow to tak dziwnie sie do siebie zwracali. W ogole ten J jakis taki.. kompletnie nie wiem.. ingorancyjny ? Brakuje mi słowa
Ta wersja, że B i J no no całkiem prawdopodobna. Szczególnie specyficznie J zachowywał się wobec B w Victroli. On też ma coś tego Chuckowego troszeczkę

Cytat:
Napisane przez kostka307 Pokaż wiadomość
i czarną aksamitną wstążkę do ozdobienia opaski, chciałam stworzyć coś takiego jak tutaj - http://www.barneys.com/Narrow%20Velv...efault,pd.html
Jak tylko koleżanka prześle mi fotki opasek hand-made które przygotowała specjalnie na nasz studniówkowy film to wkleję
dagus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 20:44   #3643
winyl
Zakorzenienie

A ja cały czas myślałam, że piszecie J jako Jenny i się zastanawiam co może być między B i J hahahaha .
Btw. pamiętam, że też poszukiwałyście czarnych czółenek na obcasie, kupilam sobie w Aldo, są prześliczne, każdy je chwali, chociaż są właściwie takie najzwyklejsze. Chodziłam w nich póki co 2 dni (bo tyle je mam), ale wydają się wygodne .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 21:09   #3644
ewelinnna
Raczkowanie

Cytat:
Też sądzę,ze jak już jest tu mowa o ubraniach jak z gg, czasami ktoś coś wkleja, to zestawy jak najbardziej tez tu Po co 16 osobnych wątków: tu plotkowe, tu styl, tam zestawy, na fryzjerskim fryzury...Pogubimy się Myślę, ze jak styl, to styl - czyli zestawy jak najbardziej w tym wątku

Ehhh....
ewelinnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 21:34   #3645
Alpenliebe
Rozeznanie

GG do Alpenliebe

AAAAAAAAA! ZBIJCIE MNIE. Widziałam dziś przelotem w szkolnym wc dziewczynę z II L i co miała na sobie? Taką samą koszulę jak B na zdjęciu poniżej. nie zdążyłam spytać gdzie upolowała bo znikła w kabinie, a potem ich klasa juz skoncyzła lekcje.

Aha no i typowałabym Zare. ona ma do neij uwielbienie. od t-shritów z działu dla młodziezy przez torby, płaszcze i buty

A jeśli nei zara to pewnie drogi sklep znając ją
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (23,8 KB, 177 załadowań)
Alpenliebe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 21:39   #3646
picnic
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelinnna Pokaż wiadomość
Też sądzę,ze jak już jest tu mowa o ubraniach jak z gg, czasami ktoś coś wkleja, to zestawy jak najbardziej tez tu Po co 16 osobnych wątków: tu plotkowe, tu styl, tam zestawy, na fryzjerskim fryzury...Pogubimy się Myślę, ze jak styl, to styl - czyli zestawy jak najbardziej w tym wątku
Sęk w tym, że nie ma za bardzo kto wklejać zestawów - poza kilkoma dziewczynami, co mają swoje szafiarskie blogi i być moze tymi, które się na MSD udzielają, reszta narazie nie zdecydowała się wklejać swoich zdjęć i prezentować swojego stylu (oczywiście inspirowanego GG).
Opieram to na swoim przykładzie - ja niestety unikam pokazywania jakiegokolwiek mojego wizerunku w internecie, choć uważam że idea wklejania tu swoich zestawów a'la B, S, J jest bardzo dobrym pomysłem

Ale z wielką chęcią będę obserwowała i wspierała Wizażanki, które jednak zdecydują się prezentować swoje outfity
picnic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 21:39   #3647
Paulina1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alpenliebe Pokaż wiadomość
AAAAAAAAA! ZBIJCIE MNIE. Widziałam dziś przelotem w szkolnym wc dziewczynę z II L i co miała na sobie? Taką samą koszulę jak B na zdjęciu poniżej. nie zdążyłam spytać gdzie upolowała bo znikła w kabinie, a potem ich klasa juz skoncyzła lekcje.

Aha no i typowałabym Zare. ona ma do neij uwielbienie. od t-shritów z działu dla młodziezy przez torby, płaszcze i buty

Dużo jest takich koszul Ja kupiłam ostatnio w Bershka taką (50zł), ale ją oddaje, bo to koszula tunika i mi za bardzo nie podchodzi, ale za to kupie taka krótka.
Paulina1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 21:45   #3648
cheshire-cat
Zadomowienie

Cytat:
Ja ostatnio upolowałam śliczną biała koszulę z żabotem na www.vintageshop.pl i jeszcze dwie gossipkowe (zdjęcia zapożyczone z neta, brak aparatu )
A dzisiaj kupiłam 3 sznury pereł (kremowe, ciemno-śliwkowe, grafitowe), włoskiego Vogue'a , rajstopy w kolorze ciemnej śliwki i czarną aksamitną wstążkę do ozdobienia opaski, chciałam stworzyć coś takiego jak tutaj - http://www.barneys.com/Narrow%20Velv...efault,pd.html
bardzo ładne

Cytat:

wiec musisz ją jeszcze dorwać

wklejam wcześniej wspomnianą sukienkę w rzeczywistości na środku tak nie prześwituje, to tylko lampa błyskowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (25,1 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (18,5 KB, 71 załadowań)

Stary 2009-01-09, 21:50   #3649
koonikpolny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cheshire-cat Pokaż wiadomość

wklejam wcześniej wspomnianą sukienkę w rzeczywistości na środku tak nie prześwituje, to tylko lampa błyskowa

Ładnaa

O przepraszam, ja na MSD wkleilam raz czy dwa jakis zestaw a szafiarskiego bloga nie prowadze :p Tak sie tu tylko odwazylam

Musze sie pochwalic ze kupilam dzis dwa dlugie wisioryyy
Stary 2009-01-09, 22:03   #3650
kostka307
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez picnic Pokaż wiadomość
Sęk w tym, że nie ma za bardzo kto wklejać zestawów - poza kilkoma dziewczynami, co mają swoje szafiarskie blogi i być moze tymi, które się na MSD udzielają, reszta narazie nie zdecydowała się wklejać swoich zdjęć i prezentować swojego stylu (oczywiście inspirowanego GG).
Opieram to na swoim przykładzie - ja niestety unikam pokazywania jakiegokolwiek mojego wizerunku w internecie, choć uważam że idea wklejania tu swoich zestawów a'la B, S, J jest bardzo dobrym pomysłem

Ale z wielką chęcią będę obserwowała i wspierała Wizażanki, które jednak zdecydują się prezentować swoje outfity
Ja bardzo chętnie bym coś wkleiła tylko ani aparatu chwilowo nie mam, ani fotografa

Cytat:
Ładnaa

O przepraszam, ja na MSD wkleilam raz czy dwa jakis zestaw a szafiarskiego bloga nie prowadze :p Tak sie tu tylko odwazylam

Musze sie pochwalic ze kupilam dzis dwa dlugie wisioryyy
O jakie? masz może zdjęcia?

Cheshire-cat
śliczna sukienka

Macie może jakieś pomysły czym mozna samodzielnie ozdobić opaskę?

XOXO

Edytowane przez kostka307
Czas edycji: 2009-01-09 o 22:07
Stary 2009-01-09, 22:05   #3651
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

Cytat:

Uwielbiam ta koszule <3
Zaluje ze jej kiedys nie kupilam w Orsayu jak widziałam

Feel sexy day by day !!
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 22:10   #3652
Niecodzienna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez picnic Pokaż wiadomość
Wzruszyła mnie scena, gdy załamana Blair wraca do domu, zaraz mają przyjść te kobietu z Klubu, a ona usiadła przed lustrem i miała chwile słabości... Ale jak przystało na B szybko się opanowała i znów była "perfekcyjna"...
Mnie też. Przypomniała mi się w tym momencie Bree z Gotowych na wszystko, ona również od razu jest w stanie się pozbierać, stłumić emocje i znów być idealna.

Cytat:
ładna. Mam wrażenie, jakbyś miała nogi do nieba

A ja się dzisiaj "zapuściłam" i zupełnie odpadłam od stylu GG- wręcz byłam na sportowo . Zamiast płaszczyka- gruba kurtka, zamiast opaski-nic...Brakuje mi już pomysłów, mam wrażenie, że cokolwiek nie stworzę, to nie wygląda to w stylu np. B.

So where is the passion, when we need it the most?
Niecodzienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 22:15   #3653
Cyss
Rozeznanie

GG do Cyss

Cytat:
bardzo ładne

wiec musisz ją jeszcze dorwać

Osz, jaka ładna . Skąd? Jutro idę polować na sukienkę studniówkową. Bo okazuje się, że na jednym balu nie poprzestanę. I o ile z pierwszą nie miałam problemu, o tyle na drugą sukienkę nie mam pomysłu. Jasna sprawa, że chciałabym gossipkowo... Ehh, zdam relację, jak coś znajdę.

B i J??
kieeeedy?
WPiA UMCS - V ROK

Cyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 22:25   #3654
kostka307
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niecodzienna Pokaż wiadomość
Mnie też. Przypomniała mi się w tym momencie Bree z Gotowych na wszystko, ona również od razu jest w stanie się pozbierać, stłumić emocje i znów być idealna.

A ja się dzisiaj "zapuściłam" i zupełnie odpadłam od stylu GG- wręcz byłam na sportowo . Zamiast płaszczyka- gruba kurtka, zamiast opaski-nic...Brakuje mi już pomysłów, mam wrażenie, że cokolwiek nie stworzę, to nie wygląda to w stylu np. B.
Widzę, że nie tylko ja ogl Gotowe na wszystko Blair bardzo często przypomina mi Bree, mają podobne charaktery. Silne, zdecydowane. Zawsze wszystko musi być tak jak one to zaplanowały, lubią mieć nad wszystkim kontrolę.

Ehh, mi ostatnio też zdarza się biegać w grubej kurtce, ale to nie moja wina, że jest -10 stopni staram się chociaż pod spodem mieć kamizelkę, kardigan czy coś w stylu S i pocieszam się myślą, za poza kamerą one też biegają w puchowych plaszczach i Uggach - więc głowa do góry

XOXO
Stary 2009-01-09, 22:35   #3655
koonikpolny
Raczkowanie

Cytat:

O jakie? masz może zdjęcia?

Macie może jakieś pomysły czym mozna samodzielnie ozdobić opaskę?

Dawno to bylo.. nawet do konca nie pamietam kiedy :p

Opaskę, hm. Satynową tasiemką ? jakimis malymi koralikami ?
Stary 2009-01-09, 22:37   #3656
cheshire-cat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cyss Pokaż wiadomość
Osz, jaka ładna . Skąd? Jutro idę polować na sukienkę studniówkową. Bo okazuje się, że na jednym balu nie poprzestanę. I o ile z pierwszą nie miałam problemu, o tyle na drugą sukienkę nie mam pomysłu. Jasna sprawa, że chciałabym gossipkowo... Ehh, zdam relację, jak coś znajdę.
moja też studniówkowa jedyna jaka mi się spodobała, a w sumie nie miałam innych wymagań niż żeby nie była czarna myślicie, że mogą być buty jak na zdjęciu? mam jeszcze w zapasie klasyczne wysokie szpilki ale to troszkę nudne kieckę kupiłam w simple

Cytat:
Cytat:
Cheshire-cat śliczna sukienka
Cytat:
Ładnaa
dziękuję
Cytat:
stwórz i wklej, a my już zasądzimy

Stary 2009-01-09, 22:55   #3657
lady_chwila
Zakorzenienie

ja chętnie powklejam fotki swoich zestawikow ale to moze jutro albo w niedziele
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 00:01   #3658
the_kasias
Zadomowienie

dziewczyny, poratujcie
ma może którąs z was www z torrentem do 15 odcinka drugiej serii? jeśli któraś ma to mogłaby mi PW przysłać?
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 09:58   #3659
cheshire-cat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość
dziewczyny, poratujcie
ma może którąs z was www z torrentem do 15 odcinka drugiej serii? jeśli któraś ma to mogłaby mi PW przysłać?
nie ma jeszcze piętnastego jeśli chodzi Ci o 14 to na googlach jest pełno

Stary 2009-01-10, 14:10   #3660
Monii07
Wtajemniczenie

GG do Monii07

Cytat:
nie ma jeszcze piętnastego jeśli chodzi Ci o 14 to na googlach jest pełno
no właśnie!
Ja znalazłam na jakiejś stronce i ściągnełam jako caly plik z megauploud (czy jakoś
tak)

Podoba mi się nowy styl Blair.. wygląda tak.. dojrzale

if that is tragic… then give me tragedy.
Monii07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości