|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Hej dziewczeta
![]() Ciocia Wen byla w kinie na Czytelniku (The Reader; nie jestem pewna polskiego tytulu) i nie doczytala w ocenach na necie, ze film zawiera mocny seks. I tak oto Kate Winslet paradowala bez ubrania w co drugiej scenie. Ale dobry byl film, dobry ![]() Polecam. No i gadalam na foum z ludzmi z mojego uni i kieunku, i wyglada na to, ze nie ma tak duzo statystyki- wiekszosc sie robi przez SPSS, ktory i tak wszyscy nienawidza. I jeszcze pomecze te osobe ![]() Nija, ja tez mam male paznokietki, ale zadbalam o skorki i w ogole, i mi sie nawet podobaja. Nigdy nie mialam duzej plytki. A tipsow nawet na wlasny slub sobie nie zrobie, bo przeraza mnie mysl o zniszczonej plytce... Aaaa Moja kuzynka zrobila sobie tipsy na swoj slub wlasnie, po czym powiedziala, ze woli miec wlasne ogryzki. Ale chyba milo jest popatrzec na duze, ladne paznokcie.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
a ja musialam obciac moja pazurki ostatnio : (
i w ogole sie rozdwajaja i ich nie lubie ;p a o tipsach tez myslalam. bo ja mam tak ze mi lakier na paznokciach trzyma sie max dzien moze bym przy okazji buzce krzywdy nie robila ![]()
#333 |
Adwokat diabła
|
DsC, złota dziewuszka z Ciebie
![]() do-bra-nocka ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Black, wiem
![]() ja również się żegnam... mam nadzieję, że usnę w miarę wcześniee :| ... dobranoc!
#335 |
Zakorzenienie
|
![]()
#336 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Ja jeszcze posiedze się poucze, mam zmasakrowaną twarz ![]() ![]() Siedze wysmarowana grubą warstwą calmy i modle się żeby zeszło do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
no i ja się żegnam..
jutro kolejna rozmowa kwalifikacyjna ![]() ojj ;D weekend i egzaminy xO omg.
![]() |
#338 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja wczoraj zrobilam sobie ajuwerdyjska maseczke i za dlugo trzymalam ( jednak 20 to dwadziecia) i w miejscach, gdzie najpeirw nalozylam tez bylam cala czerwona itp. do rana zeszlo. a calma masz racje, tez dobrze goi, choc najlepiej koi itp aloes ( ja mam taki palomy, ktory juz tu i nietylku tu zachwalalam |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie właśnie dopadło wielkie włochate przygnębienie i rezygnacja. siedziałam ponad 3h (z przerwami oczywiście;p) dzisiaj nad jednym (!) tematem z mikro i nic nie rozumiem. jeszcze wielu tematów nawet nie przeczytałam a egzamin się zbliża. na dodatek facet od zarządzania powiedział, że są tylko dwa terminy na zaliczenie egzaminu - jeden za tydzień w czwartek a drugi za 2tygodnie w czwartek. tylko ciekawe jak zaliczyć po tygodniu jeśli po drodze ma się 3egzaminy i koła :| ![]() tak, zdecydowanie dopadła mnie wielka rezygnacja. poza tym mamy w domu pełno gości - kumple chłopaków, którzy coś tam gotują właśnie w kuchni ![]() na pytanie: co? odpowiedzieli: obiad ! no suuuper ![]() aczkolwiek może to i lepiej, że są i jest głośno i wesoło bo zaraz tam idę i może poprawią mi humor ![]()
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
ja już po śniadankujestem
![]() muszę się jeszcze spakować, bo wczoraj m isię nei chciało i prosto z wykłądu jadę na dworzec i o 10.25 mam pociąg do domku ![]() już się nei mogę doczekać aż tam będę! |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
hula już jedzie do domku a ja dopiero wstałam bo mam wyklad na 13
![]()
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cale szczescie ze dzis juz jest lepiej ale trace glos powoli ![]() I fajnie ze torebka sie podoba TŻtowi, naprawde ladna jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuuuu! ja też bym chciała do domu!!! ![]() jak wszystko mi na uczelni pójdzie ok, to za równe 4tyg pojadę ![]() a teraz lecę na mega interesujący wykład z matmy, a wcześniej do sklepu po zapas Tigera ![]() i na dodatek na weekend zostaję sama z chłopakami bo moja współlokatorka musi jechać do domu ![]() spoko będzie ; )
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Co mozna zrobic na obiad ciekawego i innego niz kotlety i spaghetti ?
![]() ![]() edit. Ide do sklepu, moze tam mnie cos natchnie ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-01-09 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
ja już w domku
![]() od razu się lepiej poczułam! zetka a też lecę dzisiaj po zapas Tigera i będę kuła cały weekend! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem chora
![]() wydalam na jakies medyczne pierdółki prawie 40 zl ;p na gardlo, witaminki, gripex ![]() no wiec dzisiaj sie troche kuruje, ale nauka tez, bo jeszcze tyle zaliczen ![]()
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vill 3maj się ![]() ja też jestem chora, ale mam nadzieję, że mamusia coś zaradzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
am am, 2 tabletki gripexu, 1 vitaral
zdrowie!! ![]()
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-01-09 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
pretty rybke usmaz
![]() ![]() ja wrocilam z hiszpanskiego glodna strasznie i slabo mi sie zrobilo na zajeciach ![]() ogladalam wczoraj ten film deja vu ![]() ![]() a dzis przychodzi kolezanka. mam nadzieje, ze bedzie milo:P co do paznokci tez mam straszne i nic nie pomaga ![]()
#351 |
Zakorzenienie
|
ja już dzisiaj nigdzie nie wychodzę! o!
dzisiaj facet z matmy nas tak postraszył, że dajcie spokój. podał jakieś jedno przykładowe zadanie z egzaminu i po prostu porażka. trzeba było w nim użyć zaawansowanych pochodnych, potem coś z ciągów, szeregów i granic, potem jeszcze to wszystko zastosować jakoś w całkach itd myślałam, że matma będzie może do zdania - ale jak widać się myliłam ;( na dodatek już zostałam sama z chłopakami i nie wiem czy w ogóle dam radę jakoś się tu uczyć.
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez cos czulam, ze mnie bralo w sumie jeszcze torche czuje, ale musze wam powiedziec, ze to pewnie placebo, ale od kad pije te ziolka ajuwerdyjskie to czuje, ze mam wiecej sily i nie mam az takiej ochoty na slodycze. w sumie to w ogole na nie nie mam ochoty! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zjadlam spaghetti z tunczykiem mniam
![]()
#354 |
Zakorzenienie
|
Ehh a ja właśnie zjadłam dużą kostke czekolady z orzechami, wypiłam gorącą kawe z dużą ilością cukru i jeszcze ciasto mamy tż czeka, a to tylko dlatego, że mam okropny humor i to pierwszy raz związany z zajęciami
![]() Ale do wieczora będzie lepiej, musze dzisiaj jeszcze posiedzieć w prawie konstytucyjnym ( na prawoznawstwo jestem obrażona), a później obejrze film z tż i jutro wkońcu się wyśpie. |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
przeraza mnie to wszystko!
nie dosc ze chora, materialu w cholere ![]() wrrrr jeszcze moj kochany niemiecki z kosmosu^^ ;x
#356 |
Zakorzenienie
|
prawo zaliczone na 3+ ... samym byciem na ćwiczeniach :| i to wszyscy mają, nawet Ci lktórzy dzisiaj pojawili się na nim pierwszy raz!!.. a ci co chcą na wyższą ocenę za dwa tygodnie będa pytani z wykładni prawa... co za niesprawiedliwość :/
#357 |
Zakorzenienie
|
Dsc nie przejmuj się niesprawiedliwością!
u mnie na TIak ze wszystkich ćwiczeń miało się maksymalne oceny to na koniec można dostać maksymalnie 3+... jeżeli chce się więcej to można pisać test jednak jak się go napisze źle to obniża ocenę więc wszyscy którzy mają już zaliczenie odpuścili sobie ![]() ja mam 3 i jeste zadowolona, gorzej ma połowa grupy, która nie ma jeszcze zaliczeń... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gdzie jakies kolosy dla calej gr?;/ biedna ![]() zaliczylam dwa kolosy z biol i chemii. fajnie, że juz weekend ![]() chociaz mam duużo roboty i musze zrobic legende do mapy, to jednak fajnie ![]() poleżeć w łóżku mozna, z komputerkiem :P i e koncu sie wygrzac ![]() Marcia super fryzuka na tym avatarku ;] zawsze sie jej przygladam jak cos napiszesz :P Mariolcia tez jadlam dzisiaj spaghetti :P
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2009-01-09 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze nic nie jadłam i nie mam siły.
leżę w łóżku i źle się czuje. powinnam się uczyć ale taka cisza w mieszkaniu, że chce się tylko spać. odwiedzili nas goście, chłopcy zrobili mi herbate, jeden wyszedł z kumplami a drugi sobie śpi troszkę - więc i ja chcę spać a tu tyle do roboty ![]() chyba mój stan rezygnacji trwa nadal ![]() ![]()
#360 |
Zakorzenienie
|
był dzisiaj u nas waściciel, podobno był miły i uprzejmy, zabrał pieniądze, przyniósł rachunek za prąd, nie robił problemów i szybko poszedł... co mu się stało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.