![]() |
#2101 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Helooooł Ogryzeczki
![]() Cytat:
Ad.2- Ależ fantastico!!!! ![]() Facetka- hahahahahahahahhahahaha ![]() Cytat:
![]() Ja również podpinam się pod zołzę ![]() Również mam zablokowaną galerię dla nieznajomych ![]() ![]() Balbina nie stresuj się na Kamiorka ![]() Haczką mu! ![]() A do podcierania tyłka to ja mam... papirus ![]() Buzi koty kochane z rana ![]() Czy dostanę namiar na ducha w końcu czy nie??? ![]()
![]() |
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Dziś o 3 nad ranem bawiłam się w detektywa... Masakra- najpierw szukałam mężowskich wykladów potem jego butów. Miał szczęście ze jestem chora i nie mam siły by go stuknąć...
Grrrn dobrze że weekend spędzamy daleko od siebie ![]() A ja powoli pakuję graty i wyruszam na Kluczbork ![]() ![]() Kochane co do ducha powiem tylko tyle że dziewczyna ta jest po prostu głęboko nieszczęśliwa- siedzi sama w domu i nawet kariery na forum internetowym nie może zrobić ![]() Zasnęła wiecznym snem na naszym wątku i odrodziła się jak Feniks z popiołów z tym samym brakiem znajomości ortografii ![]() To się nazywa chyba reinkarnacja ![]()
#2103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie zycze nikomu.... Kasieńka... wiesz czego nie moge sie doczekac??? Az Ty zostaniesz mamuska bo dzieciak bedzie slicznosci jak aniolek ale z charakterku pewnie diabelek. I bede tu siedziec do poki foty nie zobacze ![]()
![]() |
#2104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Katarzinko ale wam fajnie z tym balem, a kreacje juz masz? Gosiu normalnie cos mi na oczy padlo i za pierwszym razem przeczytalam ze brak ci czipsow. I tak sobie mysle czy na odwyku jestes czy jak.... Hihihihi dopiero teraz doczytalam ze to przeciez o pazuresy chodzi. ![]() No to Malutka cos mi sie wydaje ze twoje dzieciatko to ruchliwe bedzie och nabiegasz sie za nim nabiegasz ![]() Lilus w mojje czpie i zakupy. Woooow ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Juz lepiej sie czuje, ale nie obylo sie bez tabletek. Izazusia co za diablisko z niego! U mnie to raczej ja blokuje cos mezowi a dokladnie to raz zablokowalam mu Allegro zeby mial nauczke, podzialalo ![]() Dagecik tez uwazam ze lepiej byloby imec swoj wlasny biznes, mam dosc pracowania na kogos, ja tyram a inni tylko kase trzepia. Katey tez porzucilam anglistyke nauczycielska, jak tylko sie dowiedzialam jakie sa przemioty na mgr to ![]() Malutka moze nie puszczaj juz w domu wiecej "Wyginam smialo cialo" bo z dzidzi bedzie wiercipietek ![]() Kasienia musisz wejsc na profil ducha i z jej profilu na pofil jej mamy gdzie galeria nie jest zablokowana ![]() Agatka ja zwijalam dywany gdy kupilismy naszego psiaka i wszedzie siusiał ![]() Gosiu gdy swoje pazureski piłuje na krotko to tez mi jakos tak dziwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||||
Wtajemniczenie
|
Helołłłłł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie, że nieeee ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chciałabym iść na bal, gdzie wszyscy by byli w pięknych sukniach (ja w najładniejszej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak wiem - po balu wrzucę jakąś fotkę ![]() i właśnie się umówiłam z fryzjerką na czesanie ![]() bo nie wiem czy Wam mówiłam, ale w końcu ten ślubny kok był trochę inny niż na próbnym czesaniu i chcę by mi na bal zrobiła coś podobnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() Malutka super wiadomość ![]() Dagmarko jak tylko śniegi stopnieją i mrozy przestana cisnąć ![]() uważajcie na siebie z g na tym stawie-proszę Soffi ![]() katarzinka czekam na fociaki ![]() Agatko na mnie zapach ryby i bez ciąży tak działa-jakoś nie lubię. narazie nie mam jakichś bardzo znielubionych zapachów i smaków tylko cały czas chce mi się spać ![]() Izuś z duchem masz rację0koszmar z ulicy wiązów powrócił wiecie że ona prowadzi "włoski salon fryzjerski" ![]() zmykam popracować buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Lilusiu to chyba nie o nią chodzi
![]() ![]() ![]() No słonecza widzę ze i Wy się zamierzacie bratać i spotykac jak my z Kasią ![]() ![]() ![]() A teraz czeka mnie pakowanko i fruu na weekend... Bardzo mi sie nie chce ![]() Dziś czuję się troche lepiej choć katar mnie nie opuszcza. Jak sobie pomyślę ze czeka mnie 2,5 h w pociagu to tez mi sie odechciewa. No ale już trudno ![]()
#2111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak szliśmy pierwszy raz to taka pewna obawa była jak to będzie, bo jednyny "bal" w naszym życiu to studniówka ![]() ![]() i jeszcze fotka żeby Wam pokazać prezent z nieba na nasz ślub ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
Izuś a pamiętasz jak pisała jako klon że prowadzi salon fryzjerski?wpisałam w google i wyskoczyło ale mogę się mylic oczywiście
![]() jak pisała jako annacoś tam-niby przyjaciółka to często przewijało się że jest w swoim salonie i statata ![]() Katarzinko fajny mieliście prezencik ![]() ale bym sobie zjadła pierogów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Wtajemniczenie
|
"I love pirogi
![]() superaśny - a tak się stresiliśmy, że spadnie deszcz i będzie jesiennie i ponuro, a było pięknie zimowo ![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Siemka potworki
![]() Cytat:
![]() Dziękuje za całuska ![]() ![]() ![]() Weszłam na wizażo bo mi się zachciało jakieś nowej farbki na moją łepetynę, szukam coś co mi da pasemka jasno-popielate ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jak tylko chce Ci sie spac to sie kladz i spij - najlepsza na to rada ![]() ja wlasnie gejfruta wcinam ![]() ![]()
![]() |
#2116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja czuję, że się wielkimi krokami @ zbliża, czyli tym razem się nie udało, ale nowy cykl nadajdzie to będą nowe dzialania strategiczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
W sumie racja
![]() ![]() ![]() Chciała nam zaimponować ale jej się nie udało ![]() Myślę że szczerość jest najważniejsza, na takich forach nie warto siebie ubarwiać bo po krótszym bądź dłuższym czasie i tak wszystko wyjdzie. Tak jak wyszło że Dzasta ze trzy razy stała w kolejce gdzie dawali złośliwość ![]() Buziaki kochane ja zwijam żagle i jadę w kierunku woj. opolskiego
#2119 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu ja paznokci nie mam zrobionych od września i tez mi było ciężkoi dziwnie zwłaszcza w pracy przy klawiaturce
![]() ![]() macie rację;duch miał niezwykle bujną wyobraźnię, szkoda tylko dziecka i męża ale może on taki sam? Agatko jutroi się wyśpię ![]() a na dziś wystarczyłam mi narazie bułeczka z szyneczką Izuś wiesz że ja z opolskiego ![]() Dagmarko-jedziesz do Wałbrzycha?"* B dzisiaj przyjeżdża ale jutro albo niedzielę jedzie do W-wy na szkolenie ![]() Dzastuś jak się czujesz? Martuś owocnych poszukiwań ![]() Kinuś gdzie się zgubiłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wariatuńcio moje ![]() mam nadzieję, że dłuuuugo tu jeszcze posiedzisz ![]() a mdłości... nie zazdroszczę Ci żabko ![]() hhehehehhehe no następna ![]() uwzięły się na mnie czy coooo? ![]() Cytat:
Ad.1- ja mam to samo!!! ![]() Tyle zaliczeń , że głowa mała... <że nawet nie wiem z czego> ![]() Nic nie umiem i... przynajmniej sie nie stresuje ![]() Ad.2- no leżę na podłodze i kwiczę ![]() ![]() ![]() To było bossskie ![]() Pyszczolki moje dziś nielegalnie kserowałam w pracy książkę , którą muszę niebawem oddać <o tych funduszach wstrętnych>, kryłam się jak głupia! ![]() A zaznaczę, że miała ponad 400 stron ![]() Makabra! ![]() Izie się już chwaliłam to i Wam się pochwalę, że wczoraj wkleiłam do 1 z albumwe dla rodziców fotki ![]() Zajelo mi to ponad 3 h ![]() Ale wyszło fajnie ... zastanawiam się tylko czy jakoś go ozdobić w środku?? Co myślicie?? Nie chcę <za przeproszeniem> za bardzo "nakupkać" do niego tylko żeby nie był taki całkiem surowy to może macie jakiś sposób na delikatne ozdobienie jego karteczek?? ![]() Daguś może Ty masz jakiegoś pomysła? <i nie kleić mi się tam!! ![]() Pracke kończę zaraz, jadę z koleżanką z pracy na chwilkę do Wrocka do Venezii ![]() Bo zakochałam się w jednych butkach i być może je zakupię ![]() Później jadę do domku, poudaję że się uczę i tyle. A jutro zemrę w szkole, ale co tam ![]() Dobra nie miauczę więcej. Buźki dziabągi ![]()
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro też mam zajęcia od 8:15 (sama chciałam tego kursu), całe szczęście tylko do 14:20, więc łączę się w bólu ze wszystkimi studentkami. Pocieszam się, że może póxniej uda mi się choć na chwilkę wpaść na galerie i cosik upolować na wyprzedaży bo to przecież grzech ze styczniowej wyprzedaży nie skorzystać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ad 2 Boze ja tez zjadlabym pierogi... ruskie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasienka moj album na wklejanie takze powstawal w bolach, wkleilam 300 zdjec, w roznych formatach, nie ozdabialam stron i chyba nie bede tego robic, jakos do tej pory nie widzialam nic bo by mnie zachwycilo w tym temacie.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasienko kilka podstawowych pytan: - stopien trudnosci mozliwych wykonywanych zdobien - kolor kartek w albumie - czas I moze uda mi sie rzucic Ci kilka pomyslow ![]() Widze ze wiekszosc z was w szkolce w weekend wiec zycze wam udanego i owocnego ksztalcenia. I trzymam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Wtajemniczenie
|
Dagmarko czas najlepszy lekarz
![]() wierzę że wszystko wróci do normy ![]() idę robić kolację bo B jedzie do domku ![]() do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Nie mam kiedy nadrobic no szok !!! za szybko bazgrolicie
![]() ![]() Ale musze poczytac we wtorek (siedze znow do 20 w pracy) pare stron bo strasznie zle sie czuje nie wiedzac co u Was sie dzieje! ![]() Bardzo dziekuje ze jeszcze pamietacie o mnie ![]() ![]() ![]() Co u mnie? Jakby to strecic co by Was nie zanudzac.... Pracuje, czasu nie mam ![]() ![]() Ostatnio dolozylam zdjecia na n-k ze slubu - ale sporo z Was juz dojrzala ![]() Co najlepsze - po 3 miesiacach zaczynam odczuwac brak TV oraz internetu w domu... ![]() ![]() Dlatego tez nie mam kiedy do Was napisac ![]() Co najgorsze - ostatnio coraz czesciej mysle o dzidziusiu... ![]() ![]() A ktore to juz z brzuszkami chodza przyznac mi sie?? ![]() Dobra... to wtorek rezerwuje na nadczytywanie Waszych wypocin ![]() Trzymajcie sie cieplutko Wszystkie ![]() ![]() ![]() P.S Jezeli o czyms zapomnialam napomniec, lub ktoras ciekawska to pytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Kakusia bardzo miło się czyta, że w końcu zaczyna się u Ciebie powoli wszystko układać
![]() ![]()
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A prace mam od 2 miesiecy w Krakowie w kancelarii prawnej na recepcji ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-01-09 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I błagam, zaglądaj częściej do nas! EDIT: Przyszłe mamusie, proszę popatrzeć co ja dzisiaj na temat piwa wyczytałam ![]() - Poprawia laktację. Choć picie alkoholu przez matki karmiące jest niewskazane, to mogą one przychylniej spojrzeć na piwo bezalkoholowe. To pozbawione mocy podnosi nieco poziom prolaktyny - hormonu regulującego wydzielanie mleka.
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-01-09 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.