![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: test gimnazjalny
Ja też teraz w środe i czwartek będę pisać testy
![]() I nie wiem czy się uczyć do nich czy się nie uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Zadomowienie
|
Też w tym roku pisze, pouczę się tylko podstaw i wzorów na fizyke, matme. I tak pewnie większość pytań na logike będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Rozeznanie
|
łooo jejciu
![]() chyba jednak te metody przygotowania mają coś do siebie ![]() widze , ze teraz też będziecie miały testy ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawa jestem tylko co tym razem bedzie na ang :P
![]() |
#2225 |
Konto usunięte
|
Jak angol będzie mniej więcej taki,jak na próbnym w październiku,to ja będę skakać z radości.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2227 |
Przyczajenie
|
Wszyscy piszą humanistyczny matematyczny i angielski w tym tygodniu. Jak wam poszedł humanistyczny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
mi też nie za dobrze :| skopałam wszystkie zadania, związane z historią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Przyczajenie
|
Liczę na coś łatwiejszego w kwietniu.!;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Raczkowanie
|
A ja najlepiej przeczytałam wczoraj streszczenia wszystkich lektur a tu bach nie ma o tym nic!
Mit mnie totalnie zaskoczył!Powtarzałam różnie formy wypowiedzi , ale mitu nie!! Nie wiem jak z odpowiedziami , ale historia mnie także zaskoczyła i akurat nie miło ale wszystkie odpowiedzi z histry mam okej.Kurcze liczyłam na 38 a nie wiem czy 25 będę miała.;( Ale na szczęście jutro matma..uf nie mogę się doczekać ![]() Czy wiecie może gdzie jest jakiś arkusz odpowiedzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Rozeznanie
|
Jestem prawie pewna, że w kwietniu będzie łatwiejszy, zawsze tak jest. A dzisiaj... Skopałam tą całą reklamę, nie wiedziałam jak się do niej zabrać. I pewnie mam źle te 2 zadania dotyczące określenia epok bo zupełnie tego nie umiem
![]() A tak w ogóle to mieliśmy przecieki bo moja szkoła zaczęła pisać o 12.45 a inne koło 10, więc znałam temat wypracowania pół godziny przed rozpoczęciem pisania, ale co z tego... ![]() ![]() Tym testem się nie przejmuję. Jutro będzie gorszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Raczkowanie
|
wiecie co? Uważam, że to nie był wcale taki trudny test. Zbyt dużo otwartych to pewne... Skopalam z epokami, z tą hiperbolą, ale skróty napisałam, mit wydaje mi się że poszedł dobrze, a reklama też w miare. Może nie będzie tak źle... oby.
Teraz nie wiem od czego się zabierać... Fiza wzory, chemia wzory i inne takie, geografia poaptrzeć chwile na mape, a biologia? sama nie wiem. Może układy bo wszystko pozapominałam. Życie. Zakuwać, przypominać, przypominać. x/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Zadomowienie
|
jestem po humanie i dosyc łatwy był
![]() probny angielski (mielismy próbny przed próblnym nie wiem czy we wszystkich szkołach tak było) dobrz emi poszedł bo 48pkt. Mam nadzieje ze w piatek pojdzie tak samo (albo lepiej xD) a jesli chodzi o repetytoria to ja do przygotowań do egzaminów kupiłam testy egzaminacyjne z OPERONA (czyli to samo wydawnictwo co nam przygotowało te testy co piszemy teraz;]) i na humianie powtórzyło mi sie jedno pytanie ![]() to to była hiperbola :x???????????? mit jakis naskroobałam. Trudno mi powiedzieć czy dobrze, bo NIGDY nie pisalismy mitów. Rozprawki, charakterystyki itp. ale opowiadan i mitów nie ![]() Edytowane przez smiley Czas edycji: 2009-01-14 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Raczkowanie
|
My zaczęliśmy pisać o 8:05
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Raczkowanie
|
A może znacie prawidłowe odpowiedzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Zadomowienie
|
my o 12 ;D
ale zrobiłam totalną głupote w skrótach jak było BN najpierw napisałam Bank Narodowy (idiotka jestem nie musicie mi mówić) ale potem mysle ze skoro o ksiazkach mowa to cos innego musi byc bo tu KEN a tu bank? no i napisałam Biblioteka Narodowa ![]() chyba ze bedzie wyrozumiały sprawdzający ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Ja na BN wpadłam dopiero przy sprawdzaniu, no ale ważne, że wpadłam.
![]() ![]() Aa co do tego z hiperbolą to ja dałam że to metafora. ![]() Edytowane przez hula_hula Czas edycji: 2009-01-14 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zamiast baroku starożytność chyba ![]() Ciekawe co jutro będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
No a ja z BN wiedziałam , ale myślę co to może być KEN i miałam pisać Księgozbiór edukacji narodowej(ale bym się ośmieszyłaxD) ale później stwierdziłam , że to komisja edukacji narodowej i jest ok.O tym , że oświecenie poprzedził barok strzelałam i dobrze;p Strzelałam w pracy benedyktyńskiej , także okej (żmudna i ciężka) , w rozbiorze też celnie trafiłam.A z tą hiperbolą napisałam to pierwsze;p źle;(
A wicie może co było w 28 napisałam jako pierwszy zjazd gnieźnieński i to chyba dobrze...ale nie jestem pewna;p Chyba mało będę miała za mit i artykuł do gazety;( A no i przecież tam gzie był równoważnik zdania napisałam Książka-temat utworu i podobno tematem nie była książka;(źle chyba mi też poszło z biblioteką;(Ogólnie liczyłam na coś łatwiejszego;(((((((((((( (((((((( Edytowane przez pataaxd Czas edycji: 2009-01-14 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Jutro w Wyborczej odpowiedzi do dzisiejszego, a w piątek do mat-przyr
![]() A ja w równoważniku zdania napisałam : książkowa zachęta. ![]() Edytowane przez hula_hula Czas edycji: 2009-01-14 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Zadomowienie
|
Pataaxd nauczycielka mi mówiła, że wyniki będą gdzieś w internecie i w Gazecie Wyborczej.
![]() A tak do tematu, to o co chodziło z tym układem graficznym? ![]() ![]() ![]() edit: BN nie napisałam, a KEN napisałam - Komitet Edukacji Narodowej, zamiast Komisja, w tej pracy benedyktyńskiej że to praca niesatysfakcjonująca. A kto był podmiotem lirycznym w tym wierszu? Ja dałam, że książka ale nie jestem pewna :P Edytowane przez Agniesiaaaaa Czas edycji: 2009-01-14 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
To nie był układ tylko oprawa graficzna;p
w tym chodziło chyba o pierwszą stronę i jakieś rysunki (moim zdaniem)ale nie jestem pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Raczkowanie
|
Ja napisałam , że oprawę graficzną tworzyła Magda (jakaś tam) znana z ekstrawagancji malarka i tam jakieś głupotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
Ojj mi baaardzo źle poszedł ten test;/ mi t całkowicie poknociłam i możliwe, że mi w ogóle nie uznają. To zadanie za 6 pkt wydaje mi się że dobrze napisałam. Epoki jedno zadanie mam na pewno źle, a drugie nie jestem pewna. Ogólnie to mi bardzo źle poszedł i jakis dziwny był (przygotowywałam się na rozprawkę albo co najwyżej charakterystyke) A jak nasza Pani od polskiego robiła nam taki test (tzn nie identyczny) to miałam 46pkt;/ Mam tylko nadzieje, że w kwietniu bedzie łatwiejszy
![]() Agniesia - ja napisałam że autor było podmiotem lirycznym. ![]()
![]() |
#2246 |
Raczkowanie
|
Ja też napisałam , że podmiotem lirycznym jest książka.
Agniesiaaaaa u mnie w klasie wiele osób napisało tak jak Ty z tym komitetem (to było tak średnio zrozumiałe) na testach , które robiłam nigdy nie było skrótów Edytowane przez pataaxd Czas edycji: 2009-01-14 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
u nas wiele osób napisała KEN - mąż barbie
![]() a ja jestem inteligentna i dla mnie Okrągły stół był za czasów króla Artura ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2009-01-14 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
Sweet czytałam twoją wypowiedź w jakimś wątku tylko już nie pamiętam w jakim
![]() Dużo tam jest testów? z góry dzięki za odpowiedź ![]()
![]() |
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.