|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
A ja nadal choruję :/
źle się czuję i nie mam ochoty zupełnie na nic. Chyba wypiję herbatę, wezmę aspirynę i do łóżka. Ninko, świetnie że fajnie się bawiłaś, teraz tylko na fotki czekamy
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie tusze EL nie robią nic absolutnie
![]() Kupiłam wreszcie Effaclar K (w zestawie z mini żelem) i dostałam mini termalkę i 3 próbki jeszcze gratis ![]() Vibuniu kuruj się A teraz zmykam się malować i pędzę na pożegnalną imprezę przyjaciółki przed wylotem do UK
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wrzucone na NK tylko skończył mi się transfer na ten miesiąc i nie mogę już więcej żadnego dodać.. zapomniałam zmniejszyć i dlatego tyle zajęły
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-10 o 17:38 |
||
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
przespałam się troszkę i lepiej mi
![]() Miałam iść na imprezę ale przyjaciółka się rozmyśliła ![]() Za to jeden taki mi towarzyszy na gg I tak sobie gaduszymy miło ![]() Ninko powtórzę jeszcze raz że wyglądałaś uroczo i wybijałaś się na tle innych dziewczyn, podobałaś mi się najbardziej, prezentujesz się tak subtelnie i z gracją
|
#1115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej, wróciłam z uczelni i zakupów.
Zgrzeszyłąm bardzo.....kupiłam w SP Elle YSL 30 ml Możecie bić Ale tak mi się spodobała....choć wcześniej wydawała mi się zbyt cytrusowa i pieprzna Z ciuchów na wesele kupiłam 2 topy w Orsayu, oba czarne. Może jutro wrzucę fotki. I jeszcze wzięłam taką małą fioletową torebusię na pasku, tą taką w babcinym stylu ![]() Niuchałam to coś dziś, dla mnie to czyste mydło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie lubię Lancome, bo są suche jak wiór, EL za to są mało czarne... Sumptuousa miniaturkę zużyłam nawet z przyjemnością. More than Mascara to nietrwała porażka. YSL jakoś mi nie służą. Namiętnie kocham Diory. Nie próbowałam nigdy HR ani Shiseido.
|
|
|
|
#1117 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że spędzasz czas w miłym towarzystwie ![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
kocham ten zapach bezgranicznie Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję pięknie na głowie miałam chyba kilo lakieru ![]() fryzjerka brała cienkie pasemko, psikała lakierem potem na lokówkę i znów lakierem fryzura trzyma się do dziś, boję się to ruszyć ![]() Cytat:
![]() Ja nie miałam żadnego Diora.. zamierzam nabyć miniaturkę zachwalanego Iconica
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-10 o 17:58 |
||||||
|
|
|
#1118 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Wróciłam, nawet nie było tak źle.
Najfajniejsze jest to, że tata zapłacił za wszystkie zakupy poza zestawem mini maseł w TBS (jak to zobaczył, to postukał się w głowę ). Ale nie wzięłam nic więcej w TBS, jakiś napad rozsądku miałam.![]() Tusz kupiłam Sumptous. Mam go na jednym oku na razie, jest trochę za mokry, ale zapowiada się bardzo fajnie. Ładnie mi wywinął i wydłużył rzęsy, lekko pogrubił, jest fajnie czarny. Jeszcze kupiłam kalendarz w Empiku i trochę niezbędnych środków higienicznych w SP. Nie było już innych peelingów Daxa poza marcepanowym. |
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Ninuś loczki miałaś śliczne, ale niestety żeby fryzura wytrzymała trzeba naładować tonę lakieru itp.
Ja sobie jutro zrobię próbę fryzury na wesele, chcę lekkie fale lokówką wykombinować, ale nie wiem czy mi się uda. BTW. Koniecznie muszę zrobić odwyk na perfumy Te promocje zapachów w SP mnie wykończą ![]() Ale Elle są śliczne
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale fakt, siadłam dopiero teraz, bo wcześniej mnie nie było - miałam niespodziewane i niezapowiedziane odwiedziny Organzza: wiesz jaką miałam mine jak zobaczyłam Twoje fotki ze studniówki?? ![]() EDYCJA: Gayenko: dziękuję za skuszenie mnie błyszczykiem Natural Peck jest śliczny. Poczatkowo wydawało mi się, że jest bardzo podobny do UCR Icy Nude który już mam, ale jednak sa inne - NP jest bardziej zlocisty, ciut cieplejszy, a IC to chłodny jasny beż(wczoraj wysłałam Ci paczuszkę )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-10 o 20:58 |
|
|
|
|
#1122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie tez
![]() [QUOTE=Organzza;10428612 to tylko mi się wydają nie-suche? ![]() Ja nie miałam żadnego Diora.. zamierzam nabyć miniaturkę zachwalanego Iconica [/QUOTE]Dla mnie lancome sa mokre wlasnie i dlatego ja kocham i wydajne jak nei wiem co Hypnose starczyl mi na 8 miesiecy-co prawda nie uzywalam go codziennie ale czesto.No i fatale mam juz kawal czasu i dalej maluje mokro ![]() Cytat:
a ile kosztuje Elle w SP? bo mi strona u rodzicow ei dziala Cytat:
Wiedzialam ze ci sie dpodoba Ja dzisiaj znalazlam pare rzeczy do twojej paczuni i mam nadzieje ze poleci w poniedzialek. I znalazlam moj pierscionek zareczynowy! Mam swiatlo w lazience
|
|
#1123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno Ci się uda ![]() Cytat:
Incredible Me nie znam, więc jeszcze nie kusi ![]() przynajmniej będziesz miała fajne perfumy dzięki tym promocjom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 129zł - 30ml cudnie
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-10 o 21:11 |
||||
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenko
Podoba się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1231617029 Mam nadzieje, że BC nie zapodziałaś
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-10 o 21:16 |
|
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za odwiedziny...? ![]() Cytat:
Cieszę się, że urządzanie mieszkanka idzie w dobrym kierunku ![]() Niby tak, ale dlaczego jak tylko tam wleze to od razu idę w kierunku półek z zapachami i cos mnie tam zawsze kusi?
|
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście nie jest to zapach, który masowo gości na ulicach ![]() Cytat:
przed świętami śliniłam się do Amor Amor Tentation czy Niny - 99zł/30ml, ale stwierdziłam, że to za mała pojemność zawsze tak stwierdzam lubię miec minimum 50ml zapachu
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejam fotki moich bluzek z Orsaya: 1. Ta jest bez ramiączek, z tyłu ma takie wiązanie(ta druga też takie ma), wyszywana cekinkami. Dałam za nią 70 zł ![]() 2. Ta mi się bardziej podoba i kosztowała na przecenie 29.90 zł Chyba na nią się zdecyduję, bo jednak w topach bez ramiączek trochę mi nie za ładnie, bo mam ramiona szerokie i grube
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba się boję, że za szybko się skończą Cytat:
bardzo lubię ciuchy z Orsaya, w każdej kolekcji można znaleźć coś interesującego te są naprawdę piękne miałabym problem gdybym miała wybrać, która bardziej mi się podoba
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
Isa666 - obie śliczne, mi akurat bardziej podoba się pierwsza, ale może Tobie ładniej w tej drugiej Mam pytanie: czy któraś z Was studiuje kosmetologię na studiach dziennych? Dostałam informator, w którym jest napisane, że przydatne są zdolności manualne... Czy to oznacza, że na takich studiach jest praktyczna nauka makijażu?
|
#1130 | |
|
Miss Pudernica
|
Hej
Cytat:
A co do perfum to też wolę, tak jak Organzza duże pojemności ![]() Miałam kilka razy 30 ml, głównie były to prezenty i miałam wrażenie, że znikają z zawrotną prędkością. a że kupuję je niezbyt często to nic mi się nie marnuje z tych dużych ![]() Dzisiaj się uczę, mam całe 2 tygodnie zaliczeń przed sobą, a potem już sesja po raz pierwszy ![]() Ale już w czwartek nie idę na wykład i pojadę do domu na 4 dni
|
|
#1131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak wogole to dzien dobry wszystkiem ![]() Rzyrafkoooo! ![]() ![]() chcialam ci podziekowac ze szepnelas Hexxanie slowko i kuleczkach Gosha![]() mam nadzieje ze juz niedlugo beda moje
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Ninuś ślicznie wyglądałaś Isa mnie też bardziej podoba się drugi top ![]() Oj jak ja bym sobie poszła na wesele Muszę poszukać kogoś kto ma dużo znajomych w wieku "poborowym"![]() W ogóle wczoraj byłam na grzańcu u sąsiadów, więc z tej okazji wymalowałam się pigmentem MAC-owym old gold. Jak on pięknie mieni się w sztucznym świetle Muszę w końcu zacząć używać tych odsypek, bo mam kilkanaście kolorów
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
Gajuś ja naprawdę nie mam ładnych ramion To mój duży kompleks od zawsze. Już kiedyś zresztą tu narzekałyśmy bodajże ze snow, że obie nie mamy jak się pozbyć tych pudzianowatych ramion ![]() Jeszcze wracając do perfum to ja też dlatego wybieram 30 ml, że najczęściej właśnie te mniejsze pojemności są przecenione. Poza tym jak mi się jakis zapach bardzo spodoba to sobię w pryszłości kupie większy flakonik Próbowałam sobie właśnie zrobić kreski tym eyelinerem z Avonu i kurka coś dziś mi nie idzie to malowanie
|
#1134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki wielkie ![]() Cytat:
minimalna ilość alkoholuśliczne są kolory cieni MACowych
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Nino, no wlaśnie, ja zapomniałam napisać jak pięknie wyglądałaś! Dopiero teraz zobaczyłam fotki!
Ps. w czwartek robimy tradycyjnie herbatkowy zlot, może w końcu uda Ci się do nas dołączyć?
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze staram się wybierać jednak 30tki,bo zapachy szybko mi się nudzą i boję się,że będą stać. Natomiast mam tego pecha,że 2 moje signature scent są wycofane i boję się myśleć co będzie jak się skończą
Dlatego jestem w trakcie robienia zapasów Tylko wcześniej chyba coś będę musiała upłynnić,żeby zdobyć środki![]() Organzzo ten pigment old gold to właśnie taka zieleń, piękna z brązem i złotem Jakoś nigdy nie przepadałam za zieleniami mimo,że powinny mi pasować,ale tu to wpadłam
|
#1137 |
|
Miss Pudernica
|
uwielbiam tą herbatkę
![]() muszę się wybrać po kolejne opakowanie, szkoda tylko że są one takie malutkie.
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Zbijcie mnie mocno po tyłku
Ale taka niska cena(22,45 zł) to się chyba opłaca nie? I wezmę ten żel Senses Carnival. Nawet mi się zapach podoba w katalogu
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Isa piękne bluzeczki
![]() Obydwie ![]() Ja dziś z przyjaciółką idę na zakupy to też mam chętkę na jakiś ciuch mimo że dopiero kupiłam jeansy, sweterek i bluzkę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

Możecie bić 

bardzo lubię ciuchy z Orsaya, w każdej kolekcji można znaleźć coś interesującego