|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My Style Diary VI
Suska
mi sie podoba, chociaż na tej tunice troche za duzo sie dzieje. Piekne botki
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Moj dzisiejszy(urodzinowy -na wyjscie do japonskiej restauracjii)
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elfiku, bosko Uwielbiam połączenie skóry z delikatną, wzorzystą sukienką pod spodem.
|
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Wyglądasz swietnie! Strasznie mi się podoba połączenie skórzanej kurtki i sukienki.
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie. I jaka figura
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Su$ka mi sie Twój zestaw bardzo podoba ale załozyłabym do niego nie kremowy, ale czarny sweter
![]() Elfie również super zestaw, sukienka jest super, a połaczenie jej ze skórą i kozaczkami jest bardzo udane |
|
|
|
#1989 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Zazdroszczę urody i wyczucia w dobieraniu elementów stroju .Cytat:
Świetne kozaczki i kurtka. I popieram przedmówczynię, że fajnie wyglądają w połączeniu z lekką sukienką we wzory.
|
||||
|
|
|
#1990 |
|
... choć nie Westwood
|
Też lubię takie połączenie skóry z letnią sukienką
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam dziewczyny za oftop ale poszukujemy chetnych
jest organizowane zamówienie zestrony www.amiclubwear.com czy są chetne? jesli tak to prosze do poniedziałku wklejac linki na wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...274401&page= 12
|
#1994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wspaniale wyglądasz!!!!! Wszystko idealnie połączone i ta figura!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem!
Cytat:
Ale może zdjęcie wyolbrzymiło wszystko i na żywo lepiej ona wygląda Ogólnie na plus!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to teraz mój zestawik ![]() Z sukienką kupioną dziś rano w lumpku. Szybko wyprałam i ubrałam
|
|
#1995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swietna sukienko-tunika. Hmm, a o nowej fryzurze juz myslalas? A tak w ogole, to chyba wydrukuje sobie Twoje zdjecie - bedzie mnie motywowac do zrzucenia tych paru kilo. Cudownie wygladasz. Mmmm zazdroszcze silnej woli
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd". Moja strefa, mój blog http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/ Edytowane przez zuza678 Czas edycji: 2009-01-10 o 21:35 |
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za wszystkie komentarze
Mags-wygladasz super-fajna ta sukienka-ja b lubie black&white
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2009-01-10 o 22:06 |
|
|
|
#1998 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ten kremowy sweter dobrany był też troszkę z blaku laku ,ciemnego, długiego kardiganu wciąż szukam ![]() B.ładny zestaw Połączenie sukienki ze skórą dodaje takiej pikantności całemu zestawowi ,uroczo !Cytat:
. Naprawdę zazdroszczę, że wyławiasz takie fajne ciuchy w SH, ja naprawdę nic ,ale to nic nie potrafię tam znaleźć ![]() Zachęcona miłymi komentarzami zmajstrowałam dziś coś takiego Też wzorzyście, ale może bardziej umiarkowanie...A no i dorzucam małą stylizację a'la lata 60 -zabawa bardziej z makijażem niż ubraniami,ale to też poniekąd style diary,więc wrzucam
|
|||||
|
|
|
#1999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
su$ka rewelacja te zdjęcia b&w stylizacja bardzo udana no i zestaw równiez świetny!
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ślicznie wyglądasz!
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślicznie by Ci było w takich krótszych włoskach, jak masz na czarno-białych zdjęciach.
|
#2004 |
|
Rozeznanie
|
Wymyśliłam taki zestaw, ale sama nie wiem czy jest ok. Cały czas chodze w rurkach i pomyślałam, że zastąpie je tym razem grubymi czarnymi rajstopami. Mogę się tak pokazać, czy raczej ta kamizelka nie pasuje?
ps. buty to czarne balerinki, niestety na zdjęciu ich nie widać |
|
|
|
#2005 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądałam wątek od strony 60 i muszę napisać słów kilka
:Na pierwszy ogień koment do zuzy678. Zestaw troszkę dziwny. Kozaki mi się nie podobają, sweterek dziwnie się układa i wg. mnie wyglądasz w tym zestawieniu niekorzystnie. https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1934972&d=1230581352 Strój sylwestrowy bardzo fajny, buty świetne, sweterek przeboleje .Mags na tym zdjęciu kusisz, oj kusisz : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1230750150Ten jest bardzo fajny, absolutnie wszystko do siebie pasuje, jest ładnie dopasowane : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1231002984 Praline masz pomysł na siebie. Twój styl odmienny jest od mojego, ale lubię popatrzeć co tam wymyśliłaś . Marcia45 dużo wkleiłaś, ja skupię się na dwóch. Tutaj wszystko świetnie leży i do siebie pasuje Ten mi się podoba bo jest bardzo dziewczęcy : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1231414858 Jumeirah Girl zestaw z pomysłem, fajnie wygląda z jasnymi butami : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1230972637 Tutaj pachnie egzotyką , zestaw wygląda ciekawie : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1231253063Czarny Elfie wszystko świetnie dopasowane, kurtka świetnie dopasowana, kiecka bardzo fajna Gosia jak na modowego moda przystało prezentujesz się bardzo glamour . Dla mnie bomba i to z ! Nadya kamizelka bardzo ładna, bluzka vel sukienka jest dziwna, razem zestawione przypomina mi postać z bajki.
Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. Edytowane przez besciara Czas edycji: 2009-01-11 o 12:50 |
|
|
|
#2007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie, to trochę za krótko. I jakoś ta kamizelka też mi się nie widzi w tym zestawie . No, ale zaznaczam, że ekspert ze mnie żaden .
|
|
|
|
|
#2008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mags- widać, że schudłaś!!! świetnie wyglądasz! do Twojego zestawu nałożyłabym jednak ciiut szerszy pasek - a tak to super ![]() A co do mojej koszuli - oj niestety jest za krótka do rajtek, pisałam do kilka postów wcześniej ![]() Amberella - dziękuję ślicznie w spr. urody - nie uważam się za jakąś piękność nie mniej jednak bardzo mi miło, że tak mnie odebrałaś, hihi.
|
||||
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestaw również mi się podoba
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy z nowym golfikiem i narzutką z ZARY w kolorze pudrowego różu
![]() No i że mi tak jakos łyso było dołączyłam czarny lakierowany pasek i nie wiem czy on w ogóle pasuje, zrobiłam z wersją tylko na golfie i z wersją na wdzianku i nie wiem jak lepiej. No i jak w ogóle sie w tym zestawie prezentuje? Chyba pudrowy róż pasuje do czarnego i szarego, a moze z jakims innym kolorem go zestawic? Będe wdzięczna za sugestie i rady |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

miało być mniej retro niż zwykle ,bardziej boho i może trochę stylizowane na Carrie
Uwielbiam połączenie skóry z delikatną, wzorzystą sukienką pod spodem.

.

. No, ale zaznaczam, że ekspert ze mnie żaden