![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
barbro - jeszcze bedziesz miec, na pewno
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
heh ja czegos takiego nie odczułam..
![]()
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
tak..tylko będąc z kimś w związku prawie 3lata i nie otrzymaniu niczego takiego traci się nadzieję..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Często to czuje
![]() Czuje to, kiedy przychodzi do mnie w ciagu 5 minut, kiedy sie poklocimy, kiedy po prostu przytula.. kiedy sie martwi i troszczy bo mam zły dzien i ciagle placze bez powodu ![]() Mimo klotni, przykrych słow i tego, że wiele razy cierpiał przeze mnie-przez moje bledy, byl i jest i najwazniejsze chce byc. Czuje, że mnie kocha kiedy w nocy, budzi sie i całuje mnie w czółko i nakrywa kolderka zebym nie zmarzła ![]() ![]() Są sytuacje, na które sie nie zwraca uwagi, które nie maja wiekszego znaczenia, a mimo to kiedy Mój eM. wychodzi, ciesze sie ze byl, przytulił i nudził sie razem ze mna. Wiem, że kocha, sam mówi, że jeszcze nie wiem jak bardzo..
Live Life given now.! Tomorrow can wait . -z czystym sumieniem stwierdzam, że jestem szczęśliwa. sty-love.blogspot.com ![]() Edytowane przez Kaluch Czas edycji: 2009-01-10 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Rozeznanie
|
Bardzo mnie cieszy kiedy np. dostaję bez okazji ślicznego kwiatka albo jak sam dla mnie zbiera, jak widzę w jaki sposób na mnie patrzy, kiedy się mną zachwyca jakby widział mnie pierwszy raz, zabiera w ciekawe miejsca, jak się witamy po jakimś czasie i jak sie wtedy cieszymy, te wszystkie zwykłe chwile stają się z nim wyjątkowe, jak przygotowuje jedzonko,podczas tych dni
![]() ![]() ![]() Kiedy zrywam sie w nocy bo nie moge spac to utuli. Potrafi naladowac mnie energia. Dzieki niemu chce mi sie zyc. Te wszystkie bezcenne rozmowy. Po prostu dba o uczucie, okazuje milosc i sie troszczy. Zaduzo by tu wymieniac. Naprawde odczulam że mnie kocha, kiedy nie było dobrze z moim zdrowiem. Wszyscy się odsuneli. A on wtedy zostal przy mnie, czuwał i pomagał wyjsc z choroby.Razem. Nigdy nie narzekal chociaz bylo ze mna ciezko wytrzymac... nigdy sie nie poddal... A teraz kiedy mówi jak widzi nasza przyszlosc, nietylko we 2 ![]()
Regeneracja ducha i ciała ![]() Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz. ![]() Edytowane przez milkNhoney Czas edycji: 2009-01-10 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tez dla mnie czesto zbiera sam, najczesciej konwalie w lesie, ktore uwielbiam, albo bez czy szafirki ![]() ![]() ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
BAN stały
|
popłakałam się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Ja nie mieszkam z Moim Tż. Mieszkamy jakieś 45 minut jazdy od siebie więc troszkę. Ale pamiętam kiedyś jak rozmawialiśmy na gg i ja miałam zły dzień bo rodzice moi się pokłucili. I mówie mu, że mi jest źle i w ogóle i nie mam nanic ochoty. I on,że no trudno zdarza się i mi napisał że idzie z gg bo brat chce jego wejść. A za nie całą godzinkę był u mnie otwieram drzwi patrze a on z bukietem kwiatów stał i mówił że mam się nie martwić dał mi kwiaty czekoladki i zabrał mnie do kina a potem na zakupy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#849 |
Rozeznanie
|
ja bardzo dawno
![]() niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Hmmm...kiedy to poczułam? ooo może np. kiedy strasznie bolał mnie brzuch, płakała, zwijałam się z bólu - byliśmy u niego w domu, chciałam jechać do mnie, zresztą było już dość późno...przyjechaliśmy więc do mnie, położyłam się w łóżku, on obok ..przebrał mnie w pizamke- to bylo takie slodkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
kiedy cały świat mi sie walił, a on był przy mnie.
kiedy ciągle powtarzał : 'RAZEM, damy rade kochanie ' .. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
Jeśli do mnie nie wrócisz, uszanuję to.
Ale nigdy nie przestanę Cię kochać. I jeżeli Bóg postanowi, że to ja umrę pierwszy I będzie koniec Wyjdę do Ciebie.
![]() |
#854 |
Przyczajenie
|
Kiedy po kolejnej wielkiej wojnie stałam w progu z torbami, z zamiarem wyprowadzenia się, przyszedł się pożegnać..Ja się popłakałam, a on mówi,że nie mogę się wyprowadzić,bo on mnie kocha..Patrzę na niego, a jemu łezka po policzku leci..
A jeszcze wcześniej, na samym początku, leżeliśmy razem w łóżku..Sytuacja była taka,że mieszkaliśmy wtedy z koleżanką w jednym pokoju..Była noc..Przytulił mnie,spojrzał w oczy, pocałował i pierwszy raz powiedział,że mnie kocha..
![]() |
#855 |
Wtajemniczenie
|
Śliczny wątek dziewczyny
![]() Ja chyba nie widziałam, chyba nie potrafiłam zobaczyć ze mojemu tz od samego początku bardzo na mnie zależało. a ja co? a ja wszystko potrafiłam zepsuć, oszukiwać, robić rzeczy niewybaczalne, tak strasznie namieszałam. a On pewnego dnia na przepustce ze łzami w oczach na mnie popatrzył, przyciągnął do siebie i powiedział tylko "co ja z Tobą mam..." Teraz juz wiem ze nie doceniałam tego co miałam, bardzo dużo zrobiłam złego i bardzo chciałabym cofnąć czas bo do dziś mi źle ze tak sie zachowywałam, nie mogę sama sobie wybaczyć że tak go krzywdziłam i to przez długi czas. A dziś... jesteśmy małżeństwem, czekamy na dzidziusia, każda chwila z nim jest dla mnie wielkim szczęściem ![]() mogłabym pisać i pisać. ja sama się zastanawiam co mogłabym zrobić jeszcze żeby on bez przerwy czuł że bardzo go kocham, co mogłabym mu dać żęby wiedział jak bardzo jest dla mnie ważny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
nasz drugi miesiac byl najlepszy. i troche trzeciego.
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-09-05 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Realistka
|
hmm pierwsyz raz odczulam ze mnie kocha gdy sie poklocilismy i zobaczylam w jego oczach łzy i wtedy pomyslalam cholera jaka jestem glupia ze wsyztsko psuje. a on podszedl i poprostu mnie mocno przytulil i powiedzial: przeciez ty wiesz, Ty najlepiej wiesz ze ja bez Ciebei nei znacze nic...
wczensiej mi mowil wiele razy ale jakos tak wtedy poczulam ze to jest ten chlopak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
piękny wątek
![]() oczka mokre mam... mój Tż jesteśmy razem rok codziennie okazuje mi miłość,ale kilka sytuacji zapadło mi rzeczywiście w pamięć: - gdy masował,całował mi brzuch podczas okresu... - gdy podniósł na mnie głos, potem zapanowała taka cisza, On zrozumiał swój błąd i zobaczyłam Jego wilgotne oczka... - gdy jesteśmy sami, On ma taaaaaaaaaakie bajeczne, błyszczące oczy - gdy rozmawialiśmy o dzieciach i powiedział, że jestem idealną kandydatką na matkę Jego dzieci - gdy wyjeżdżał na studia i dał mi bukiet róż - gdy przejechał 15 km ( 30 w obie strony) rowerem w 30 stopniowym upale, by tylko mnie zobaczyć - gdy ogrzewał mi dłonie jak zapomniałam rękawiczek - gdy napisał mi kiiilka pięknych sms, oto jeden: " Miejsce w moim sercu trzymałem dla Ciebie, niczym tabliczkę z napisem <rezerwacja> na stoliku w zacisznym kącie restauracji" - kiedy napisał dla mnie wiersz( kilka wierszy) - kiedy powiedział, że chce przeżyć swój pierwszy raz ze mną (to będzie też mój pierwszy) , ale poczeka tak długo jak będzie trzeba, bym była gotowa - kiedy ja tak strasznie płakałam, a On mnie przytulił i nic nie mówił, dopiero po dłuższej chwili zapytał: Już dobrze? Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2009-02-06 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
kiedy wybaczył mi zdradę niemal natychmiast po tym, jak mu powiedziałam. widać było, że bolało go to, co zrobiłam, ale wybaczył i nie robił mi żadnych wymówek.
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
super watek!
zastanawialam sie co napisac bo ja po prostu wiem ze mnie kocha! po prostu czuje to w powietrzu! zreszta gdyby mnie nie kochal to nieraz chyba by mnie zabil.... gdy sie zle czuje to zawsze przy mnie jest i mnie wspiera gdy mi zimno to mnie przykrywa nawet jak koc jest daleko a on sam jest zajety kiedy ostatnio byli u nas znajomi na kilka dni i raczej sie nie przytulalismy tak czesto to jak tylko sie znalezlismy sami to tulil i calowal gdy placze, szczegolnie przez niego, to jemu tez sie oczy lsnia... przyjechal ze mna do UK zostawiajac rodzine i studia w Polsce... sam fakt ze slubowal mi milosc w kosciele i chce tworzyc ze mna rodzine i miec dzieci utwierdza mnie w przekonaniu ze mnie naprawde kocha.... a jak czytalam wasze posty to az mi sie oczki zeszklily..... ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20070815580114.html Nasz syneczek http://suwaczki.maluchy.pl/li-60562.png Nasza córeczka http://suwaczki.maluchy.pl/li-60560.png Edytowane przez memka87 Czas edycji: 2009-02-08 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze czytam ten watek i za kazdym Razem mam mokre oczka, taki juz typ ze mnie..
![]() Nie wiem czy bede potrafiła tak napisac jak faktycznie czuje ale spróbuje ... gdy zaczelismy sie spotykać.. przychodził codziennie po pracy a pracował do 18 po 10 h.. i wychodził dopiero godzine przed wyjazdem do pracy oby jak najdłużej byc ze mna... ... gdy pierwszy raz stanał w mojej obronie bo kolega powiedział cos nie tak.. a T. mu odpowiedział "słuchaj, uważaj co mówisz do mojej madzi" w obecności innych znajomych... od tej chwili wiedziałm że może sie walic i palić i T. zawsze bedzie za mną!!! ... gdy się posprzeczalismy że nie pamięta o rocznicach urodzinach itp... a to było tydzien przed Walentynkami i powiedzielam mu że nic nie chce bo nie lubie wymuszonych prezentów.. a w dniu 14 luty przyszedł do mnie do pracy kurier z kwiatami to sie popłakałam... ![]() ... gdy w obecnosci innych ludzi podkresla że jestem "jego" i jest ze mnie dumny ... gdy straciłam ciążę i nie pytał o nic TYLKO BYŁ... bo mówić wtedy było mi cięzko w ten dzień.. i całą noc nie puszczał tylko tulił-potrzebowałam tego....... ... gdy teraz po wszystkim potrafi rozmawiać na ten temat ze znajomymi , czasami mnie wyręczając i pomagając wybrnąc z "trudnych sytuacji"i pytan... WTEDY JEST.. ... gdy Razem ze mna wciąz odlicza dni kiedy ponownie bedziemy mogli zacząć starania o dzidziusia... jeszcze 2,5 msc
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2009-03-11 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Chce mi sie plakac kiedy to czytam...
Moj TŻ okazuje mi mało uczuć... Jest nieśmiały (albo to ja sobie tak to tłumaczę) ![]() W kazdy razie jesli sam mnie przytuli to daje mi satysfakcje rowna radosci dziecka, ktore własnie dostało nowa zabawkę......
![]() |
![]() |
#863 |
siedzę i myślę
|
Uwielbiam ten wątek... Może pewnego dnia i ja tu coś napiszę
![]()
![]() |
#864 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Przyczajenie
|
Najbardziej czuję jego miłość jak mnie przytula wtedy gdy tego potrzebuję. Robię wtedy minę a mój TŻ wie o co mi chodzi
![]() Edytowane przez Rozaaa87 Czas edycji: 2009-06-30 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Kiedy po 12 godzinnej pracy wiezie mnie na mój egzamin (60km w jedną stronę) bym nie musiała w nocy wracać autobusem.
Kiedy ja nie mam czasu, a on kupuje mi puder w sklepie kosmetycznym, z dokładnością co do marki i odcienia. Kiedy... jest obok.
![]() |
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą... Edytowane przez coll Czas edycji: 2015-01-09 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszedl i kupil mi za ostatnie pieniadze ![]() ![]() ![]() a ja lubie, jak jestesmy w swoich domach rodzinnych i on zalatwia jakies sprawy na mieście, a nagle slysze pukanie do drzwi i niespodzianka! ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
BAN stały
|
pani ćma widać, że bardzo kocha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.