|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
dzien dobry z rana, w koncu weekend
![]() ![]() w zyciu osobistym... dziwnie. nie widzielismy sie z miesiac, w tym czasie rozmawialismy kilka razy i dochodze do wniosku, ze to prawda ze faceci wola zdobywac. zawsze jak ja dzwonie to ma zly humor i probuje go na mnie wyladowac, jak sam dzwoni to jest uroczy i kochany. wczoraj dzwonil, wyjechal na weekend do koszalina, ja skolei od niedzieli do czwartku jestem niedostepna. masakra, nie wiem co to bedzie ![]() na pocieszenie zapisalam sie na zaplatanie warkoczykow, bardzo mi sie podoba ta fryzura od dluzszego czasu, boje sie jedynie ze mi bedzie w niej brzydko no i funkcjonalna, nie bede musiala nic z wlosami robic az tak przez jakies 3tyg, a to w czasie sesji moze sie przydac...![]() Cytat:
![]() jestesmy w toba Cytat:
dziekuje i rowniez skladam najlepsze zyczenia! Cytat:
a jak tam ci zycie mija? ![]() Cytat:
![]() rozumiem to, ja dzis weszlam na wage i sie przestraszylam, nie wiedzialam, ze mozna az tyle przytyc! ostatni raz tyle wazylam... ja wiem, z 1,5roku temu tylko w moim przypadku to zawsze bylo takie S-M i mam tylko kilka ciuchow ze stylu 'oversize', ktore aktualnie sa dla mnie normalne, bo wszystkie ciuchy za male... zalamalam sie i postanowilam przejsc na stara dobra diete MZ. od dzis!Cytat:
tez to widze, ale jesli to sie nie zmieni przez najblizszy tydzien to nie bede plakac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak sie dowiesz skad to masz to daj znac, chetnie skorzystam
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2009-01-10 o 11:52 |
|||||||
|
|
|
|
#3452 |
|
Konto usunięte
|
To fakt, trudno znaleźć na tym świecie męskie perełki, ale takowe się zdarzają (czyt. mój M, mój przyjaciel i EP - etatowy pocieszacz). U mnie jeszcze tydzień i wielka sesja nadchodzi, więc będę tu rzadziej bywać, zaraz zmykam uczyć się ekonomii
). Estelle - merci za polecenie Seboradinu - dobre to, to kolejną butelkę będę musiała sobie kupić.. |
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola dzisiaj spóźnione życzenie ode mnie |
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Izuś, wszystko powoli do przodu
![]() Ok zmykam na obiadek
|
|
#3455 | ||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Dziękować Może uda mi się "ukraść" trochę czasu na dziubaninę, bo ten weekend jakiś taki niezorganizowany... w dodatku na księdza czekam i przez to cały dzień jestem "wyłączona", warsztat schowany i lipa... Cytat:
![]() Pewnie pisałam to już wiele razy, ale się powtórzę - uwielbiam Twoje teksty i styl ![]() Cytat:
Cytat:
[zupełnie się nie orientuję co to teraz grają po klubach i generalnie gdzie w ogóle warto iść]Trochę ciągnie mnie na jakieś "dance"... ale nie ma z kim [bo z samym TŻ to skromnie, chciałoby się większego towarzystwa].Zatęskniłam za barówą tam w sumie całkiem fajnie , można było przy okazji zaprezentować kreacje, które na co dzień leżą w szafie, bo nie nadają się "do ludzi"... no i byłam boss Z drugiej strony jednak miło mieć wolną sobotę Cytat:
A z ustami to prawie zawsze mam problem... ile bym nie smarowała to i tak zawsze potem obgryzam jakieś suche skórki ![]() Cytat:
![]() Karnawał kończy się 24 lutego. Cytat:
, jakoś tak mniej wszystkiego...Albo nie pamiętam już ile czego miałam naraz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-01-10 o 23:03 Powód: zeżarło mi kawałek posta |
||||||||||
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz- ja bardzo cenię sobie ludzi dojrzałych, którzy potrafią docenić konstruktywną krytykę i są cennym kompanem do rozmow. A Ty zamiast przemyśleć to co napisalam, poleciałaś do profilu i wywaliłaś mnie z listy znajomych- i nie tylko mnie- wszystkie włosomaniaczki. Sory- ale ja zawsze mówię to co myślę i moim zdaniem była to zwykła dziecinada. Mimo wszystko chcę być wobec Ciebie fair- dlatego mówię otwarcie- przeprosiny przyjmuję- ale nie licz na przychylność z mojej strony- nie będziemy sobie plotkować jak stare psiapsióły. Ale coś Ci poradzę- tak na zaś- żyj tak żebyś nigdy nie musiała nikogo przepraszać Zresztą widząc odzew na Twój post [albo jego brak] większość maniaczek jest tego samego zdania
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2009-01-10 o 21:21 |
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Konto usunięte
|
Jolie - rozumiem, wszystko przemyślałam.. dobrze do zasad się zastosuję
|
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż się nam jak zrobisz sobie warkoczyki ![]() tą tragiczną sobote jakoś przeżyłam potem spędziłam swietnie reszte dnia z przyjaciółką no i na małyh ciuszkowych zakupach byłam, a o 22 juz poszłam spać, bo byłam tak zmęczona
|
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirelka, jak zobaczylam twoj av za pierwszym razem nie patrzac na nick to zdebialam
myslalam, ze moze jaki rodzynek do nas zawital, w koncu dredy tez swiadcza o wlosowym maniactwietaak, tez bylam ostatnio na takich zakupach ciuszkowych, podstepnie namowiona przez kolezanke, teraz bede pokutowac do konca miesiaca... ![]() ps.ano baa, ze sie pokaze, bede czekac na ochy i achy
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2009-01-11 o 12:21 |
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Sweet Jelly trzymam kciuki za pracę i życze powodzenia jak już ją dostaniesz (a napewno dostaniesz) ![]() Atsenka mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Przesyłam wirtualne uściski, bo więcej nie mogę zrobić ![]() Oleczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ) Powodzenia w nauce i na egzaminach ![]() Blonde również życzę owocnej nauki i przede wszystkim chęci i siły do tego ![]() Mirelka gratuluje i oby w przyszłym semestrze było podobnie, a najlepiej jeszcze lepiej ![]() Werka witamy z powrotem ![]() Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam. Życzę miłego dnia
Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2009-01-11 o 12:25 |
|
|
|
|
#3461 |
|
Konto usunięte
|
mam też taką nadzieję
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja jestem z siebie dumna, ze wreszcie sobie coś kupiłam(wiem, ze to smiesznie brzmi, ale ja mam wielki problem z kupieniem sobie czegokolwiek, nic mi się nigdy nie podoba )będę pamiętać o tych ochach i achach
|
|
|
|
|
|
#3464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Olu - wszystkiego najlepszego! ![]() Muszę się Wam pochwalić - kupowałam sobie w piątek spodnie - jeansy - takie same jak miałam tylko te się ściorały i musiałam kupić drugie. Tak więc firma identyczna a spodnie o numer mniejsze!
|
||
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja też składam spóźnione ale szczere Co tam dziewczynki ? ;>
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj!
U mnie cimno i zimno
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie mam do ciebie prośbe, bo dopiero teraz mam kase na zakup mp4 i wybrałam iaudio i7, moglabys zapytac barata czy może wie czy ten odtwarzacz ma możliwość rozbudowania pamięci?
|
|
|
|
|
#3471 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Ja też tak sobie pomyślałam ![]() Mirelka, skądeś Ty takiego zbója wytrzasnęła na ava? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A w wolnej chwili Jarę sobie przerobiłam [oszalałam na punkcie tych oczu ][Virka, Karla i Mirelka NIE PATRZEĆ ]
|
|
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
Najpierw chcialam zlozyc spoznione ale naprawde szczere zyczenia urodzinowe dla OLi Po drugie tigresska gratuluje! wiem jaka to radosc kiedy kobieta wciska sie w ubranie o rozmiar mniejsze ![]() Po 3 Estelle sliczne kombinacje z lalkami ![]() Wiecej nie jestem w stanie nadrobic. Chcialam wam jeszcze podziekowac za mile slowa w sprawie z TZem: Estelle, blonndee, karla, Sweet_Jelly Heroldin No i czas na dobre wiesci... Znacie powiedzenie ze co cie nie zabije to cie wzmocni? W moi przyadku sprawdza sie znakomicie Nabralam pewnosci siebie i nastepnego dnia po przyjezdzie umowilam sie na interview... No i dostalam te prace! Dzisiaj bedzie moj 3 dzien w pracy ktora uwielbiam i do ktorej ide cale 2 minuty! Koniec z godzinnymi przejzdzkami w metrze! Koniec z niesatysfakcjonujaca mnie praca! Koniec z facetem ktory byl skonczonym idiota o czym na szczescie sie predko dowiedzialam! Zaczynam zyc na nowo... I mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.Buziaki
|
|
#3473 |
|
|
Atsenko, Aniu
gratuluję! Zawsze cieszymy się, kiedy ktoś na wątek dobre wieści przynosi A zdradzisz nam jakieś szczegóły nowej pracy?
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dzięki... ![]() kochane babszyle..jutro mam następną rozmowę kwalifikacyjną
|
|
|
#3475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem barmanka w przyjaznym pubie na mojej ulicy Wszyscy przesympatyczni, do pracy ide 2 minuty ![]() Sweet_Jelly dziekuje Uciekam do pracy. Buziaki
|
|
|
#3476 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie co, zaczynam trochę tęsknić za tą moją dawną pracą
|
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na ebayu nie mam konta ![]() a na allegro wszystko mi się takie tandetne wydaje, albo duzo za drogieCytat:
Swet_Jelly trzymamy kciuki
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2009-01-12 o 14:51 |
||
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
wirlandia -Fajne avatarki !!!
Jam nie dziewczynka, ale u mnie wszystko o.k. A co u Ciebie ?! Sama widzisz, że jednak można ... "Dla chcącego nie ma nic trudnego !" Tak trzymaj !!! Musisz się nauczyć - jeśli jeszcze nie umiesz - serwować piwo na sposób angielski . Lubiącym piwo aż się brzucho przewraca, jak widzą w jaki sposób Anglicy piwo serwują. Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzieś mi się w cytowaniu tigresska i jej nowe spodnie - zapodziały. Nadrabiam : tigresska |
|
|
|
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czemu z niej zrezygnowałaś ?
|
|
|
#3480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Będe miała nauczke na drugi raz![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

no i funkcjonalna, nie bede musiala nic z wlosami robic az tak przez jakies 3tyg, a to w czasie sesji moze sie przydac...

. Nie mam na nic czasu ! Ale wczoraj skończyłam pisać pracę licencjacką . Dzisiaj idę zanieść ją do promotorki. 

[bo z samym TŻ to skromnie, chciałoby się większego towarzystwa].
, jakoś tak mniej wszystkiego...