|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Ferie zimowe.Jeśli nie narty,to co?
Dziewczyny,podpowiedzcie mi,błagam;co mogę zaproponować dzieciom (13 i 5 lat) w ferie,gdzie z nimi pojechać,jeśli nikt z nas nie uprawia sportów zimowych? W ogóle góry odpadają,bo syn ma chore serce,niewydolność krążenia.Ostatecznie można by zostać w Warszawie,jest jakaś oferta typu zima w mieście.... Ja niestety nie jestem fanką PODRÓŻOWANIA w ogóle,ale chciałabym dzieciom troszkę "zmienić klimat",gdzieś je zabrać,żeby nie wyrosły na takich leniwców,jak ja.Na pewno wiecie,o co mi chodzi....
Bardzo proszę ekspertki o jakieś propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ferie zimowe.Jeśli nie narty,to co?
jeśli nie lubisz podróżowania,to nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dzięki za odzew
![]() Tak właśnie myślałam,żeby gdzieś pojechać,gdzie ciepło,ale czy dzieci będą mieć z tego jakąś przyjemność (oprócz oczywistej przyjemności pochwalenia się w szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
zalezy czy sie interesuja? moze oboz dla starszego? zeby sie uwolnic od opieki :P no chyba ze koniecznie rodzina wtedy to chyba obojetnie gdzie sie pojedzie aby tylko klimat zmienic ;]
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ![]() ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moja koleżanka właśnie wróciła z Egiptu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
na Teneryfę raczej nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.