|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1412 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 356
|
Dot.: Dziennik zapuszczania w³osów - czyli przed i po
Cytat:
Mam to szczê¶cie,¿e do¶æ szybko mi rosn± w³osy,w listopadzie podciê³am i ¶ciêga³y mniej wiêcej do ramion (mo¿e niewiele za),po 2 miesi±cach s± ju¿ d³ugo¶ci jak na zdjêciu
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 851
|
Mo¿e ma³a podpowied¼ , w którym w±tku?
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 882
|
Cytat:
Ale dziêki ![]() I jak, nadal chêtna na zapuszczanie?
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 412
|
A po cholerê mia³abym siê podlizywaæ?
Mówiê, jak jest ![]() Cytat:
![]() Choæ co¶ czujê, ¿e po planowanym podciêciu koñcówek w przysz³ym tygodniu - odleg³o¶æ do talii mocno siê wyd³u¿y Wiêc zaczynam czaiæ siê na NISIM Tylko drogi cholernik jest
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak na W³osomaniaczkê
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie z innej beczki. bo najczê¶ciej jak robiê ró¿ne maseczki, to wcieram je we w³osy, a nie w skórê g³owy. w³a¶ciwie to albo nigdy mi nie starczy, albo po prostu nie wiem jak siê do tego zabraæ.
jak wy wcieracie to wszystko w skalp?
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 141
|
Cytat:
no oczywi¶cie, w³osy Szugar, Jolie, Narka i Truskawkowej, choc Truskawkowej nie kojarze za bardzo ![]() Pani jesien- no i nasze zamówi³am sobie olejek kokosowy Vatike i mama mi kupi³a wczoraj szampon Evy "potrójna moc zió³" (pokrzywowy), mam ndazieje, ze sie sprawdzi zreszta juz dlugo uzywalam jednego szamponu, trzeba zmienic w koncu
|
|
|
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 333
|
Cytat:
to wydajne cacuszko, polowa zestawu i tak starczy na dlugoCytat:
Nisim daje szybki efekt(przynajmniej u mnie tak bylo) i wystarcza na troche, szampon i odzywka maja po 360ml. moim zdaniem cena w porowaniu do innych tego typu kosmetykow nie jest ekstremalnie wysoka |
||
|
|
|
#1421 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 493
|
To prawda, ¿e nie dzia³a w przypadku wlosów farbowanych? dlaczego w³a¶ciwie?
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;10438718]To prawda, ¿e nie dzia³a w przypadku wlosów farbowanych? dlaczego w³a¶ciwie?[/quote]
nikt tego nie wie chyba, producent nie wysilil sie i nie podal naukowego wytlumaczenia. glupio zrobil, bo stracil wiele potencjalnych klientek ja bym stawiala raczej na teorie "moze nie dzialac w przypadku wlosow niedawno farbowanych" moze co co nie znaczy, ze nie zadziala na pewno. a tak w ogole nie ma 100% pewnosci, ze zadziala lepiej u osoby z wlosami, ktora nigdy nie farbowala wlosow |
|
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 436
|
ja kupuje Nisim tak za oko³o 3 miesi±ce. ;p
bo najpierw chce zu¿yc wszytko co nakupowa³am do tej pory ![]() i zauwa¿y³am ze im wiêcej rzeczy stustuje to moje w³osy s± coraz bardziej zmêczone... dlatego postanowi³am tak: przed ka¿dym myciem olejek rycynowy na koñcówki i nafte. myje w³osy szamonem Seboradin i raz w tygodniu (sobotê) WAX zagraniczny. no i codziennie psiukam Seboradinem Lotion i jem skrzypovite. Jak my¶licie dobry plan?
|
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 546
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;10438718]To prawda, ¿e nie dzia³a w przypadku wlosów farbowanych? dlaczego w³a¶ciwie?[/quote]
hm prawda, ale dlaczego to nie wiem stosowa³am Nisim od wrze¶nia tak gdzie¶ do grudnia, teraz zrobi³am przerwê, a mam go jeszcze tak po³owê...wiêc starcza na baaardzo d³ugo ( trzeba myæ codziennie ) |
|
|
|
#1425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Troszkê mo¿e wysuszaæ, jak to zio³owe szampony, ale od¿ywka za³atwia sprawê Cytat:
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 128
|
Cytat:
i w sumie robiê podobnie, jestem zadowolona Ja Wax stosujê zamiennie z mask± Glorii (Wax mi siê skoñczy³, a Gloriê jeszcze mam) z tym, ¿e ja u¿ywam Rainforesta, bo Henna Treatment mnie bardzo zawiod³a.Nie ma co kombinowaæ, co za du¿o, to nie zdrowo. Ja jak mi siê pokoñczy parê rzeczy, to pewnie je zamieniê na inne, ale tylko zamieniê, nie bêdê ³±czyæ. A! Czasem do rycyny i nafty dajê ¿ó³tko, to potem po umyciu w³osów nak³adam Kallosa na 15 minut ![]() P.S. Dwa dni temu umy³am w³osy Ev± Medic± (teraz u¿ywam, dobra jest
|
|
|
#1427 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 862
|
dziewczyny napiszcie mi jak wy obliczacie wasz± d³ugo¶æ w³osów, bierzecie centymetr i od jakiego miejsca w³osów mierzycie od czo³a czy od nasady - ta ostatnia warstwa w³osów? hmm jestem ciekawa jaka u mnie d³ugo¶æ w³osków jest hehe
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 802
|
A moze znalazla by sie jakas chetna wizazanka z USA, ktora by pomogla sie zaopatrzyc w Nisim z tamtejszych sklepow? Z tego co pamietam duza butla kosztuje tyle ile u nas mala, wiec roznica jest ogromna
|
|
|
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 618
|
Cytat:
|
|
|
#1430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako¶ Nissim wydaje mi siê drogi, bo nie walczê na wszystkie fronty o d³ugo¶æ, wiêc i koszty ponoszê mniejsze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hah, sk±d ja to znam?
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 436
|
zapaa³ka- ale trzeba doliczyæ cene przesy³ki, i s± jakie¶ strony na których mozna to kupic? :P
jesli by³oby to mo¿liwe i wychdozi³oby naprawde taniej i oplacelniej to ja bym byla chêtna
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 690
|
Prawdê mówi±c, gdyby mi tak bardzo zale¿a³o na tym ¿eby szybko doj¶æ do wymarzonej d³ugo¶ci, to cena tego Nissimu nie powstrzyma³aby mnie przed zakupem. Widzia³am co¶ za 80z³ i co¶ za 144z³, i nawet ta druga cena by³aby do przyjêcia. Ale ja mam w³osy farbowane wiêc nie przyda mi siê on
Poza tym, najbardziej zale¿y mi jednak na ich kondycji
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Pani-jesien zastanow sie, serio mowie Cytat:
czepiam sie, bo potem nowe uzytkowniczki maja pretensje, ze odsylamy je do wyszukiwarki, a one nie wynajduja tam wszystkiego, bo ludzie pisza nazwy preparatow z bledami... |
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 137
|
A ja mam taki plan i mam zamiar sie go trzymac jest napisany do konca lutego
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/264585
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 141
|
Cytat:
a ja nigdy o tym Nisimie nie slysza³am choæ zagl±dam na w±tki w³osowe, ale jako¶ nei rzuci³ mi sie w oczy
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jako¶ mnie mobilizuje do wcierania tego i owego Poza tym, jak nic mi siê nie chcê, to czytam w±tki o danym specyfiku i te ¶wietne efekty u Dziewczyn i od razu z u¶miechem na ustach wcieram pos³usznie mazid³a ![]() Truskawkowa Wiosna, naprawdê? W takim razie przepraszam bardzo, od zawsze my¶la³am, ¿e przez dwa "s" jest? ![]() Mo¿na mnie ¶mia³o ubiczowaæ
17.12.2007- Walka o zdrowe i piêkne mo-hery Moja pielêgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2009-01-11 o 14:52 |
|
|
|
|
#1439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to, ze ktos nie wie nawet co sprzedaje to swiadczy tylko o tym jakim jest sprzedawca...Cytat:
![]() Cytat:
nawet mnie przed chwila zacytowalas moj post, gdzie podalam nazwe. wielokrotnie rzucany byl link do oficjalnej strony Nisimu, gdzie logo jak byk bylo widoczne... ale koniec tematu, NISIM to NISIM, inne preparaty tez maja swoje nazwy i trzymajmy sie tego, dla porzadku na forum. Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-01-11 o 14:58 |
|||
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od teraz piszê poprawnie
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

a s± gdzie¶ zdjêcia Twoich w³osków?

21.06.2014r.
->
Ale dziêki
Wiêc zaczynam czaiæ siê na NISIM
Nawet jak na W³osomaniaczkê 

to wydajne cacuszko, polowa zestawu i tak starczy na dlugo