|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na 18 dla mojego TŻ :)
fajny pomysł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
żona
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Dziewczyny a myślicie juz o walentynkach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
a ja już wiem, co kupię Tżtowi na 18stkę 21 .01
![]() ![]() wiem na pewno, ze się ucieszy, poza tym sama mu odradzałam długo podobną koszulkę na początku chciałam zrobić album ze zdjęciami, ale nie dosyć, że za dużo roboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Rozeznanie
|
kur..cze.mam problem. ida walentynki (i sesja przy okazji). 14 mam egzamin, od 15 tydzien wolnego ale tz ma przerwe wczesniej wiec od 15 jest na uczelni. wiec nic w stylu milego wieczoru w domu nie wyjdzie. ot taki drobiazg, chcialam kupic metalowe pudelko upiec ciastka i wlozyc kartke z biletami do kina bo ostatnio repertuar mnie zniechecal i nie pamietam juz kiedy bylismy.ale dzis patrze na zapowiedzi 2 kin w mojej okolicy i miasta obok i NIC ale to kompletnie NIC nie pasuje na walentynki mi;/juz mioglo by byc nawet akcji czy horror zeby on sie ucieszyl(bo romantyczny to by go chyba uspil^^) ale kurcze jak czlowiek cos zaplanuje to filmy nie pasuja;/gdzie jak nie do kina mozna zabrac tz(chyba ze w tamtej okolicy wychodzi fiilm o ktorym helios nie wspomnial)?moze teatr?poleca ktoras jakies przedstawienie?moze w okolicznych miastach by bylo.caly plan mi sie zepsul przez wredne kino
![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Rozeznanie
|
widzialam na stronie heliosa.coz nie widzialam serialu, nie rozplywam sie w zachwytach nad nim jak i nad southparkiem i wolalabym nie konczyc jako meczennica na tym w kinie
![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Zastanawialam sie czy na rocznice moge TZ wziac na lodowisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Raczkowanie
|
Jeśli wiesz, że chciałby albo lubi to myślę, ze to dobry pomysł
![]() Mój np. by się nie ucieszył ![]()
#2470 |
Rozeznanie
|
u mnie by odpadlo. tz nie ma lyzew, takiego rozmiaru na miesjcu w wypozyczalnie nie uswiadczysz a kolega od ktorego je pozyczal wyjechal na studia do innego miasta.choc bylismy raz i mu sie podobalo to organizacyjnie odpada. no i nie wiem czy w lutym jeszcze lodowisko bedzie czynne^^
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
ja na walentynki mam dla TŻ urządzenie do czekoladowego fondue
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Raczkowanie
|
hej
![]() -otwieracz do wina -fajny scyzoryk z różnymi jeszcze tam gadżetami faceci uwielbiają takie meskie zabawki ![]() -piłka do koszykówki -koszulka z jego ulubionym zespołem (sportowym) -plecak sportowy -pad do playa -coś do kąpieli lub do masażu (szczególnie vaniliowe)-polecam www.staramydlarnia.pl -ramka z naszym zdjęciem w antyramie -fajna planszowa gra (moze być erotyczne) -wspólny wypad do kosmetyczki lub jakiegoś SPAna MASAŻ np .na walentynki -oczywiście coś słodkiego -książeczka życzeń mężczyzny (wypisane propozycje np.dziś zrobie Ci masaż) sam wybiera co chce i w jaki dzień -pasek męski z ozdobną klamrą -może jakiś wymarzony model samochodu -słuchawki takie większe ala dj -dobre wino lub jakiś trunek jeśli jeszcze coś mi się przypomni to napewno dopisze pozdrawiam i życze udanych pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was moze polecic jakies ciasto albo ciasteczka na walentynki dla tz? cos ze sprawdzonych przepisow
![]()
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
robilam robilam to pomoge^^
maslane sa dwie opcje przepisu na necie, wersja ekonomiczna^^ ta robilam i sa bardziej maslane takie troche suche, i wersja z jogurtem(ta robil tz)-bardziej interesujacy smak taki posmak maja inny, mozesz tez zrobic pierniki ale one musza polezec pare dni bo napoczatku sa twarde ![]() a z ciast^^ to ulubiona mojego jest karpatka ale jak dotad nie wyszly mi ladne fale wiec spytaj o jego gust moze ma latwiejszy:P a z ciast fajnych to ambasador- nie przypala sie bo z lodowki^^ jest na necie pare wersji przepisu , mozna kombinowac z roznymi dodatkami na dol(u gory bym wymieniala jak juz na podobnie wazace bo sie kolory zmieszaja)
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 Edytowane przez ona2008 Czas edycji: 2009-01-12 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
robilam robilam to pomoge^^
maslane sa dwie opcje przepisu na necie, wersja ekonomiczna^^ ta robilam i sa bardziej maslane takie troche suche, i wersja z jogurtem(ta robil tz)-bardziej interesujacy smak taki posmak maja inny, mozesz tez zrobic pierniki ale one musza polezec pare dni bo napoczatku sa twardei one sa do wykrawania , jest tez przepis na cynamonowe ciastka z migdalem w srodku ale to sie lepi kulki-strasznie slodkie. te maslane robilam tak ze do 1/3 ciasta dodalam kakao i oruzmaicilam w ten sposb ze bylo troche bialych, troche ciemnych, troche mieszanych(resztki z wykrawania znow ugniecione^^) i troche pasiakow(na rozwalkowanym jasnym daj cienkie paski ciemnego i to rozwalkuj, wyjdzie taka pszczola i z tego wycinaj)-fajnie wyszeld np mis ciasteczkowy z ciemnymi spodniami^^bo na lukier szkoda czasu chyba ze ma sie lukier w pisakach ale tego kolo mnie nie bylo.powodzenia^^ a z ciast^^ to ulubiona mojego jest karpatka ale jak dotad nie wyszly mi ladne fale wiec spytaj o jego gust moze ma latwiejszy:P a z ciast fajnych to ambasador- nie przypala sie bo z lodowki^^ jest na necie pare wersji przepisu , mozna kombinowac z roznymi dodatkami na dol(u gory bym wymieniala jak juz na podobnie wazace bo sie kolory zmieszaja) Moje Kochanie to lubi wszystko co slodkie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Rozeznanie
|
Hej,
zbliża się kolejne 'święto' i znowu muszę główkować... więc zwracam sie do was o małą radę... nie przepadam za walentynkami, ale jak mus to mus... coś zorganizować trzeb, żebym mogła mimo wszytsko miło ten dzień wspominać. 14.02 wypada w tym roku w dzień kiedy mój TŻ ma zjazd na uczelnii, spedzimy wiec weekend u mnie w mieszkaniu. Problem w tym, że TŻ przyjedzie z kolegą, z którym studiuje i który jest jednocześnie chłopakiem mojej współlokatorki. wszyscy bardzo dobrze się znamy i lubimy... myślę, że mogłybyśmy zrobić im pyszną kolację ze świecami, ozdobić mieszknie serduchami, kupić dobry alkohol, ubrać się jakos wyjątkowo... co o tym myślicie? a żeby było bardziej indywidualnie to może upiekłabym jakies serduszkowe ciasteczka i włozyła do ladnej puszki na której coś bym napisała (np. by osłodzić twoje dni, nawet gdy nie ma mnie blisko... cos podobnego - jeszcze nie mam pomysłu) i do tego np. kalendarz biurkowy (czarno biały) z moimi zdjęciami, ktore zrobiłaby mi moja przyjaciółka (studiuje fotografię)... cała sesja w białej pościeli (ale nie akty ![]() może do tych ciastek dorzuciłabym 2 bilety do kina... ale to zalezy co grali by w kinach. ![]() z góry dzięki za komentarze.
#2477 |
Rozeznanie
|
ewentualnie bilety na kręgielnię bo od dawna się wybieramy i wybrać nie możemy
![]()
#2478 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam kalendarz ścienny dla mojego TŻta z moimi zdjęciami
![]() ![]()
#2479 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() Zaczynamy myśleć! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzi mi bardziej o to czy nie za póxno na taki prezent.... hm... w końu to juz jakiś czas po nowym roku... ale zawsze nazekał że ma mało moich zdjęć to teraz będzie widział je codziennie ![]()
![]() |
#2482 |
Przyczajenie
|
Mam do Was małe pytanie. Co sądzicie o tym wierszu? Chłopak, któremu chcę go wysłać na Walentynki, bardzo mi się podoba i wiem, że ja mu też. Ale nie wiem, czy mu się to spodoba.
Chciałabym zostać Twoim słońcem Świecić dniami dla Ciebie Latem jak jego promienie dotykać Twej skóry. Chciałabym zostać Twoim księżycem Świecić nocami dla Ciebie Ukradkiem spoglądać na Twoją twarz. Chciałabym być Twoim kwiatuszkiem Nieść zapach po Twoim pokoju Pachnieć jak Twoje ulubione. Chciałabym mieć mocno trzymaną dłoń Tak jak TY ściskasz długopis. Chciałabym być dla Ciebie równie ważna jak WoW Tak wciągająca i kochana. Piszcie tylko szczerze, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ogólnie rzecz biorąc to... nie wysyłałabym wiersza chłopakowi który mi się podoba i tyle ;-) prędzej jakąś kartkę z serduszkiem, zabawnym tekstem w środku...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Przyczajenie
|
16 . Czyli mówisz, że lepiej kartkę. Jeszcze mam miesiąc to zobaczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Przyczajenie
|
jakie macie pomysły na prezent walentynkowy dla swoich Tż:)
zastanawiam się, jakie macie pomysły na prezenty dla swoich Tż z okazji walnetynek, choć jeszce troszkę czasu pozostało, ale warto wcześniej sę zastanowić
albo co kiedyś zrobiłyście fajnego i Wasi TŻ byli zachwyceni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie macie pomysły na prezent walentynkowy dla swoich Tż:)
Wlasnie chcialam zalozyc ten watek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Mam problem co sprezentować facetowi na 3 rocznicę, która wypada w walentynki....w tamtym roku dałam mu puchar zdj. w zalacznikach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
a może Wasze zdjęcie w jakiejś ładnej , może zrobionej przez Ciebie ramce??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Rozeznanie
|
Dot.: jakie macie pomysły na prezent walentynkowy dla swoich Tż:)
To będą 3 walentynki z moim TŻ. Zawszę daję mu kartkę+jakiś upominek
![]() ![]()
#2490 |
Rozeznanie
|
Patiinka gdzie zamawialas puchar?mozesz dac linka?
przemyslalam to i jednak to nie bedzie dobry pomysl^^
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 Edytowane przez ona2008 Czas edycji: 2009-01-15 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.