|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już Dłużej Nie Wytrzymam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Dziewczyny, nie wyobrażajmy sobie od razu najgorszego. Może Lemon ostatnio po prostu nie ma czasu żeby buszować na forum. Trzymajmy za nią kciuki i miejmy nadzieję, że jak Lemonek tu wróci będzie miała się czym pochwalić
![]() Buziaczki Lemonko
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
nikt nie panikuje, to się nazywa profilaktyka
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mi się wydaje że Lemon poprostu nie ma czasu, co wywnioskowałam ze statusu: "Okienka umyte, teraz pozostała tylko reszta".
Więc wydaje mi się, że nie ma się czym martwić
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
to fajnie, dzielna dziewczyna
i dodatkowe kalorie spala w trakcie sprzatania. Właśnie musze o tym pomysleć jak nie bedzie mi się chciało ruszyć tyłka do porządków pozdrowionka
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie właśnie
Powinnyśmy brać z Lemon przykład Bo mi się coś ostatnio nie chce ruszać i nie jestem z tego zadowolona...
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Gosikk jeśli nie jesteś z tego zadowolona to możesz to zmienić, w bardzo prostu sposób - pupa do góry i marsz się poruszać
Wszystko w Twoich rękach, a potem tu wróć i napisz jaka jesteś z siebie dumna Ja też dzisiaj będe ćwiczyć i pewnie wiele innych Wizażanek. Więc do dzieła
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziewczynki właśnie skończyłam moje codzienne ćwiczonka
nie jest tego dużo, bo tylko 15 min dziennie, ale prócz tego staram się wszędzie chodzić pieszo!! samochodom, autobusom i tramwajom - mówięNIE!! noo i dietka 1000 kcal |
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Ja naturalnie zachowuje dietke ale niestety ćwiczyc nie moge- choroba
No ale juz w przyszłym tygodniu czemu nie? Paris ruch to ruch najwazniejsze ze sie starasz wiecej ruszac! Kokoro masz racje nawazniejsze to wstac i zacząć potem już leci
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
powiedzmy tak teraz troszke się ....
... lenimy przez te nadchodzące święta ale od 1 stycznia koniec ) Czas tak szybko leci ze nie mozemy sobie pozwolić na lenistwo (chorzy usprawiedliwieni)Coś za coś Będzie dobrze damy rade tylko codzienne spowiedz Moze z Lemon nie jest tak żle zobaczymy czy sie jeszcze odezwie
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez mam nadzieje ze Lemon sie odezwie
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Ojjj dziewczynki niestety nie dałam dziś rady. Jestem przeziębiona i osłabiona i niestety się nie udało
Ale widze, że chorzy są usprawiedliwieni to chyba mi się upiekło Uciekam się dalej grzać do łóżeczka
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
a ja przyszlam jak mi kzali... bo moj humor dna powoli dotykac zaczyna.. ale nie jem nadal !!
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Zmotywowałyscie mnie dziewczyny. Ja tez zaczynam walke z tłuszczykiem
tymbardziej ze wiem, że jak mnie dopadnie deprecha to moge tu wskoczyc i się znowu motywować dzięki wam !!!!
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
GosikK jesteś usprawiedliwiona
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Chore wizażanki
- tylko za bardzo nie folgować wszystko z umiarem nurthena - bardzo grzeczna dziewczynka tylko na dziś juz koniec bo będą baty wypij coś dobrego (ze 2 litry jak będzie trzeba ) noi będzie dzień udany za tobą agulla - witamy w naszym gronie
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie potrafie sie reklamowac, bo ja taka skromna dziewuszka jestem , żądna super płaskiego brzuszka na lato
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
No ja wedlug zalecen trzymalam sie do konca dnia terazsie wyspac do jutra i super
![]() Agulla witamy w gronie spalaczy tluszczyku :P;P Powodzonka zycze i pomoca sluze a co do wagi to podobny problem mam
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki jeszcze raz wielkie dziewczyny za miluśkie powitanie i przyjęcie mnie do grona
i jestem z siebie dumna , ale przekonałam się że trzeba nad kondycja popracować, bo te pare ćwiczonek spowosowało że oddycham jakbym była po maratonie . Teraz szykuje zeszycik na zapisywanie wszystkiego co trafi do mojego żałądka. Więc narazie jestem pełna nadziei na osiągnięcie sukcesu razem z Wami .I jeszcze wilkie lanie dla mojego taty . Ide sama sobie zrobic dietetyczne zakupy.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Cześć AGULLA super , że do nas dołączyłąś
a wszystkie nasze chorowitki - mam nadzieję ,że niedługo wrócicie do zdrówka i tak się nie martwcie, że ćwiczyć nie możecie, bo w chorobie i jeść się nie chce i wzrasta metabolizm , bo organizm broni się przed tą zarazą i szybciej pracuje ![]() miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Swietnie agula
masz dobra motywacje zycze powodzonka w wytrwaniu ![]() A kondycje trzeba slifowac bo jak tu na dyskoteki chodzic i potanczyc 5 minut i tracic oddech To sie przydaje powdozonka ![]()
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
agulla - w takim razie prosimy o wymiary a gdy tylko będziesz miała mozliwość to sie koniecznie musisz zważyć
A jak reszta sie spisała?
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
po 38 dniach wkońcu sie odważyłam i ........
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja tez sie pochwalę... dziś spotkałam się z koleżanką, która akurat musiała przyjechać do Bydzi na badania z mężem i pierwsze co powiedziała na mój widok to "aleś Ty chuda" a potem nie mogła uwierzyć,że waże aż 57 kg, stwierdziła,że w ogóle na tyle nie wyglądam ![]()
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
No więc dziewczynki wygrzebałam się z łóżka na chwile, bo ile to można leżeć
Już w sumie nie moge usiedzieć na jednym miejscu, więc dla zabicia czasu i nudy zmywam naczynia (chyba już 3 razy dzisiaj zmywałam ), gotuje...itd. Ale to mi nie wystarcza. Tak mam wielką ochote poćwiczyć, wypocić się pożądnie, ale prędzej bym się udusiła, bo mam zatkany nos Ale i tak sobie nie popuszcam Na diecie 1000 kalorii jeszcze nie jestem, ale pilnuje czasu i tego co jem Mam nadzieje, że po weekendzie już będe zdrowa i się wezme porządnie za siebie A teraz czeka mnie dalsza kuracja i jutrzejszy zjazd Przynajmniej szybko weekend minie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Ojejku gratuluje dziewczyny
Fajnie, że Wam się udało
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesze sie razem z Tobą A ja dzisiaj grzeczna 1000kcal spałaszowane i jak narazie na wodzie do konca dnia pojade zero grzeszków ćwiczen niestety zero bo chora :/ ale w pon juz chyba bede cwiczyc tak mysle bo troche sie lepiej czuje na szczescie![]() Paris no gratuluje widzisz inni widza efekty wiec opłaca sie troche pocierpiec dla piękna![]() Gosikk widze ze jesteśmy w tej samej sytuacji- choroba nie wybira ![]() Agulla witam Cie w naszym gronie bardzo serdecznie ![]() ![]() jaka ze mnie gapa mam nadzieje ze mi to wybaczysz![]() Pozdrowionka
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Paris - dziękuje
no ale to nic w porównaniu do ciebie Przecież ty juz jesteś szczupła GosikK - kochana jak tylko juz wyzdrowiejesz to i o ciebie zadbamy , będziemy się nad tobą znęcać wtedy szybko i ty poznasz to cudowne uczucie
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
OOOO matko zmierzyłam sie i az mi wstyd, nie wiedziałam że aż tak mi sie nagromadziło
aż mi wstyd podawać wymiary moje bo nie ma sie czym chwalic, ale podam jak beda jakies rezultat . Jak dorwe tylko wage to zaraz zważe się i zdam relacje co i jak . Tylko obawiam sie ze to moze nastapic dopier po świętach jak pojade do TŻ. Z tego co pamietam jak sie ważyłam jakis miesiąc temu to było mnie aż 65 kg przy wzroscie 160 A dzien minoł zosnie, na sniadanko jogurt, potem na obiad zjadłam sobie ryż który uwielbiam, i wyczytałam że jest dietetyczny, mam nadzieje że to prawda . A na kolacje 4 mandarynki i woda, woda, woda, woda. I tak oto wygladał mój dzisiejszy jadłospis, a co najwazniejsze że nie odczuwam głodu |
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Dolotku dziekuje
Naprawde warto troszke dać z siebie zeby troszke stracić ale teraz postaram się troszke bardziej Dolotku tak trzymaj bo jest bardzo dobrze zobaczysz
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane jesteście
ale widzę,że żadna z Was nie próżnuje, tylko dzielnie walczycie o piękną figurę ![]() achh, Mataner -- szczupła tak naprawdę, to będe przy wadze 52-53 kg jeszcze troszkę mi to zajmnie![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Bo mi się coś ostatnio nie chce ruszać
i nie jestem z tego zadowolona...

No ale juz w przyszłym tygodniu czemu nie?
Paris ruch to ruch najwazniejsze ze sie starasz wiecej ruszac! Kokoro masz racje nawazniejsze to wstac i zacząć potem już leci
(chorzy usprawiedliwieni)
zobaczymy czy sie jeszcze odezwie
to chyba mi się upiekło
wypij coś dobrego (ze 2 litry jak będzie trzeba
witamy w gronie spalaczy tluszczyku :P;P Powodzonka zycze i pomoca sluze 
aż mi wstyd podawać wymiary moje bo nie ma sie czym chwalic, ale podam jak beda jakies rezultat
zobaczysz