![]() |
#4771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Oj tak, cieszę się bardzo
![]() ![]()
#4772 |
Zadomowienie
|
Nema kochany ten Twoj Tz i widac ze mocno cie kocha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Nie poszłam na zajęcia bo mnie coś rozkłada...przeziębienie jakieś cholerka.
Asiuk: skoro masz poczucie że Tz nie jest miłością Twojego życia..dopuszczasz myśl o zdradzie, czy będziesz funkcjonować z nieustannym brakiem "czegoś" w związku? Ze świadomościa, że być może "coś ci ucieka"? Jaka jest Twoja miłość do Tż? Z furtką, że mogłoby być lepiej z kimś innym? A może ty się tak cholernie boisz "popłynąć" w uczuciu, że odrzucasz taką myśl od siebie, i dopiero gdyby Tż np był "złym chłopcem" zaczełabyś o niego/was walczyć, utrata pewności, że on będzie wzmocniła by twoje pragnienie bycia z nim? Edit:Obudziłam się dzisiaj rano z cudownym przeświadczeniem i pewnością, że mam przed sobą Mężczyznę Mojego Życia. I, że wszysko może cię dziać w moim życiu, bo jestem młodziutka i wiele rzeczy przede mną, ale to jest pewniak. Fundament mojego życia. Dobrze Mi,
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-01-11 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Długo cię nie było w domu.Nie dziwię się, że nie możesz się doczekać piątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak w sierpniu się przeprowadzaliśmy. Ustawianie i porządkowanie w sumie zajęło nam około miesiąca ![]() ![]() Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka która umawiała się ze mną na jutro na poszukiwania sukni ślubnej odwołuje naszą "wyprawę" i będzie wolna dopiero wtedy gdy ja zaczynam sesję... nie muszę chyba mówić jak fatalny mam nastrój...
![]() |
#4776 | ||||
Zadomowienie
|
O rany, zbijcie mnie, zrobiłam sobie wagary. Wczoraj byłam na zajęciach, a dziś...
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wszystko się zgadza, wiem, że powinnam i gdzieś tam w środku czuję, że nawet zmieniam nastawienie ![]() Cytat:
![]() I gdzie kupujesz staniki? Ja tak naprawdę swoje rozmiary znajduję tylko w Triumphie. Najczęściej czarne i białe, ale zdarzyło mi się raz nawet dopaść sexi czerwony i taki słodki pomarańczowy... Ale generalnie jest tak, że jak proszę o stanik w moim rozmiarze to dostaję fasony babcine i w takich momentacj wymiękam ![]() ![]() Cytat:
![]() Biia, fajnie wygląda to hula-hop. Spróbuję namówić Tż, żeby mi kupił ![]()
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Diano, ja mam pewnie jeszcze większy rozmiar stanika - zabieram się za kupowanie w necie. szczególnie, że stanikologia mnie oswieciła i wiem czego szukać. poza tym w warszawie jest kilka sklepów z brytyjskimi stanikami, to da się coś zrobić.
Twin, jakoś udało nam się rozpakować prawie wszytko ![]() tylko jakoś mi zimno w tym mieszkaniu..
#4778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Diano, a niewarto kupić powiedzmy na dopasowana.pl i w razie czego zwrócic? przesyłka wiele nie kosztuje. staniki też nie są drogie..bo można kupić za mniej niż 100zł - co uważam za normalną cene porządnego stanika.
![]()
#4780 |
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie trafiłam jeszcze w Warszawie do sklepu gdzie byłby mój rozmiar stanika... wiem gdzie jest jeden ale pani sprzedająca mnie odstrasza. Jednak niedawno otworzyli jeden całkiem niedaleko mnie i zamierzam się tam zaopatrywać, gdyż do tej pory kupowałam u nich przez internet
![]() Wiecie jak dla mnie to jest dyskryminacja... żeby wchodząc do sklepu z bielizną i pytając się o 65 pani mówiła: "u nas to od 75 czasem 70 się pojawia..." ![]() To samo z butami... nie chodzę na wysokich obcasach więc zawsze mam problem ze znalezieniem butów :/ teraz buty ślubne... jak już mają 2,5-3 cm obcasy to są obrzydliwe... zdecydowałam więc kupić ładne skórzane, białe, całkiem płaskie ale niestety jest ich mało albo nie ma mojego nr... ale dziś marudzę ![]() Ostatnio oglądam dużo filmów ![]() ![]() ![]() Dobra uciekam bo oglądamy dziś z TŻ "7 pounds" EDIT: Etko nie znałam dopasowana.pl teraz weszłam z ciekawości i co widzę mój stanik, ale o połowę tańszy niż go kupiłam w innym sklepie internetowym :szok: http://www.dopasowana.pl/product-pol...rade-4139.html
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-01-11 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
A może ja jestem po prostu inną osobą i u mnie to normalne. Cytat:
Jest mi z nim naprawdę świetnie, choć sprawy intymne u nas leżą nieco. TŻ powiedział mi na wyjeździe, że widzi we mnie pokłady namiętności, ale nie są one skierowane w jego stronę. W takich chwilach milczę, bo nie wiem, co mu odpowiedzieć. W ogóle jestem nim zaskoczona, bo nie daje po sobie poznać tego, jak bardzo nim coś targa (związanego ze mną). Nie uważałam go za dobrego obserwatora, nie doceniałam go. Ja się domyślam, że TŻ jest właśnie miłością mojego życia. Tylko że raczej zawsze kochałam go spokojnie, "racjonalnie", przez co nie wiem, czym się ma objawiać takie poczucie ![]() TŻ stwierdził, że już się przyzwyczaił, że o jakiś czas mi odbija. Nie wiem, skąd go wytrzasnęłam. Mam cholerne szczęście. Wczoraj mieliśmy randkę barową. Upiliśmy się, pomieszaliśmy, co się dało: wino, piwo, wódkę z red bullem, kamikadze, whisky z colą, rum z colą i z wódką... Gadaliśmy, śmialiśmy się. Uwielbiam takie wypady. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Twin, jesli chodzi o dopasowaną - to w wawie można zadzwonić i się umówić z panią, i pomierzyć, i zapłacić, i zabrać do domu
![]() mnie zastanawiają staniki firmy curvy - bo sa tanie, a do tego maja mój rozmiar ![]()
#4783 |
Zakorzenienie
|
Widzę dzisiaj podwójne wagary Madlen i Diana
![]() Niekiedy tak bywa ![]() Etko też nie znałam strony dopasowana.pl Lecę przeglądać ofertę biustonoszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zadomowienie
|
Witam wieczorem,
za mną intelektualnie wyczerpujący weekend. 2 egzaminy i 5 zaliczeń to zdecydowanie za dużo. 4 już zdane na wyniki 3 muszę poczekać a jeszcze 1,5 egzaminu przede mną. Plus egz na studiach dziennych i pisanie pracy więc bardzo naukowe będę miała najbliższe 2-3 tygodnie Z TŻ nadal jakoś inaczej. Jak pamiętacie mieliśmy spore problemy z porozumieniem się, były jakieś kłótnie, niesnaski. Teraz czuję, że coś się zmieniło. Coraz częściej łapię się na tym że w pracy o nim myślę. Czuję, że coś się zmieniło, chyba na lepsze(mam nadzieję). I jakoś tak naw2et jak kupował dla siebie drukarkę to cały czas podkreślał "będziemy mieli jak razem zamieszkamy" i tak mi jakoś dziwnie, nie wiem co mam o tym myśleć W przyszłym tygodniu idziemy do naszego banku dowiedzieć się jaki kredyt mogą nam zaoferować. Zastanawiamy się czy lepiej kupić mieszkanie z rynku pierwotnego czy wtórnego (ja obstawiam wtórny, tym bardziej, że czytałam, że te mieszkania mają stanieć w tym roku).
#4785 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór i dobranoc pewnie już też
![]() Fajny weekend. Ze względu na sytuację w domu nie byłam tam od świąt... i spędzam cudowne weekendy z TŻ ![]() Etko: to powodzenia w ogarnianiu tego wszystkiego, i odzywaj się jak prace przebiegają ![]() ![]() ![]() Twin: bez sensu ze kolezanka Cie wystawiła ![]() Też mam problem z doborem stanika ![]() Novocaine: współczuję, sesja jest straszna ![]() ![]() ![]() Madziu, super prezenty, rodzina bedzie zachwycona ![]() Madlen, nie daj się choróbsku ![]() Diano, osobiście też mam lenia więc bić Cię nie zamierzam ![]() ![]()
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staniki mi TŻ kupował w poprzedniej pracy od dziewczyny, która miała sklep z bielizną... teraz już TŻ tam nie pracuje, a ta dziewczyna zamknęła sklep. I nie umiem znaleźć nic... więc mam 4 staniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry poniedziałkowo
![]()
![]() |
#4788 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziendobry
#4789 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Studiuję zarządzanie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a pro po studiow - wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam napisac na dzis dwie prace zaliczeniowe :/
#4791 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Alez miałąm udany weekend. Fajny wypad do rodziców, z udaną wizytą u fryzjera i super zakupami. A wieczorem gorrący wieczór z TZtem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
U ciebie jest trochę inaczej, bo jesteście po ślubie, więc tego się trzymaj - i nie dumaj zanadto, czy to ten czy nie ten i czy tak miało być, czy nie miało. Widzę po sobie, że jeśli nie zaczynam o tym myśleć, jest ok a jak tylko zaczynam myśleć, czy tak być powinno, czy jestem szczęśliwa, czy to ten... to zaraz dochodzę do wniosku, że nie wiem, że niczego nie jestem pewna. dziewczyny, chyba jestem też chora, gardło i coś poniżej (oskrzela, płuca, tchawica czy jeszcze coś innego) tak mnie bolą, że przesada. Nie mogę nawet kaszleć. no i dziś nie było w domu wody, więc jestem taka nieobudzona i bleeee (bo ja codziennie myję rano włosy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() I znowu poniedziałek ![]() Ale miałam męczący weekend - gipsowanie, szpachlowanie, jeżdżenie po meblowych. Pięknie jest sobie przed remontem poplanować różne rzeczy - a jak przychodzi do realizacji, to wszystko się komplikuje ![]() ![]() ![]() Svinecko, a jak remont u Ciebie?Masz już dość? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To nie tak, że ja Ciebie zupełnie nie rozumiem, bo sama byłam i w niejednym takim związku, zawsze wtedy miałam to poczucie niedosytu....że to nie to, że to nie na całe życie, że jestem z tą osobą przejściowo ....wiem, że nie było to zupełnie w porządku ale jednocześnie jaką mogłam mieć pewność, że znajdę tego jedynego i zdobędę tą pewność..... Nieoczekiwanie znalazłam, wtedy jak już pogodziłam sie z życiem bez fajerwerków ![]() U Ciebie problem może być jeszcze w tym, że Twój mąż to Twój pierwszy mężczyzna i to być może w zestawieniu z Twoją niespokojną osobowością nie pozwala Ci poczuć się spełnioną, sama należałam do takich osób, będąc z kimś myślałam a jakby było z kim innym ![]() Asiuk nie musisz odpowiadać, tak pytam z ciekawości - dlaczego Ty zdecydowałaś się na ten ślub ? Nie lepiej było jeszcze poczekać, i zrobić to mając 100% pewność, albo szukać dalej ![]() Asiuk napisałaś, że brakuje Ci namiętności u Was, a kiedyś ona była ? ![]() ![]() Ja miałam związki bez namiętności i dało się żyć, ale jakie to było życie ![]() Dzień dobry ![]() Ja też miałam cudowny weekend, pełen czułości i namiętności właśnie ....ostatnio u nas jest gorrrąco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Niesamowicie dobrze mi się pracuje dziś z myślą, że TŻ czeka w domku ![]()
#4797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Rozeznanie
|
Strasznie dziś jestem przywieszona
![]() Dorinko, ja też znalazlam wlasnie TEGO faceta, w momencie kiedy godzilam sie z tym zyciem bez fajerwerkow ![]() Może jest szansa, że ta pewność że to TEN pojawi się z czasem? W momencie kiedy już przygaśnie taki podświadomy żal, że "już nigdy z nikim innym"? Znacie kogoś kto tak miał?
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Ale nad czym konkretnie ? Też masz takie wątpliwości czy to TEN ?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.