|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Decyduj się decyduj
U mnie podobnie to wygląda... lato to masakra plamowa!!!ja też uciekam ![]() Nov - jeśli można też chętnie obejrzę tę sztukę... |
|
|
|
#1892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo takiego bałaganiarza jak mój TZ- to ze świecą szukać
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Nov - trzy pierwsze --- reeewelaaacja !!! Az sama bym chciala miec taki w domu!!!
|
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję Kochane
Idę spać dziewczynki- jutro poniedziałek....nienawidz ę poniedziałków
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Madziusia- dziękuje za wczorajsze wyznanie,jesteś Wielka
Wczoraj mnie zatkało,a to się rzadko zdarza. Na wiosne sadzimy ![]() :b ounce:
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
Novi - tak sobie pomyślałam, oglądając obrazy Twojego męża - jak mozna nie używać takiego daru, jakim jest talent. ale skoro teraz nie maluje, to znaczy, że można.... Ale jaka szkoda, bo to chyba się czuje tak, jak nie używanie obydwu rąk ?
zazdroszcze takiego talentu, ktory wyraża emocje. Ja nie mam, lub nie odkryłam, a to taki cudny wentyl na uczucia. |
|
|
|
#1897 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
:1 por - pokrojony posypany pieprzem i solą stoi do zmiękczenia 1 kg ryby - filet np sola rozmrożony odsączony, nasmarowany oliwą z oliwek i przyprawami do ryb, układam na małej brytfance, piekę 20min w piekarniku po 20 min dokładam por i piekę jeszcze 10 min a potem palce liżę jeszcze do tego "sałatkę" z brokół, fety i śmietany z czosnkiem robię Cytat:
![]() Cytat:
Novi ja nie rozumiem jak można przestać malować, gdy się tak maluje ![]() Novi a jak się urządza chałupę z takim facetem? Czy masz jakiś obraz Ciebie? Mi to zawsze mało
Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2009-01-12 o 08:08 |
||||
|
|
|
#1898 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(z wyjątkiem zdolności do porządków). Kilka lat temu zdenerowała go szefowa BWA, która bez wcześniejszego uprzedzenia odwołała jego wystawę- od tamtego czasu obraził się na malarstwo.....a że może się twórczo wyżywać w pokrewnej dziedzinie, to chyba tak do końca nie jest, ze nie używa talentu. Ale mnie bardzo brakuje zapachu terpentyny z pracowni i ciagle go namawiam, żeby zmienił troche tryb zycia na tyle, aby znów mógł wrócic do malarstwa. Zwłaszcza, że jest wspaniała inspiracją dla młodszego syna- który chyba po nim ma ten dar...Cytat:
, a czasmi jest kompromis, zwłaszcza, ze i ja mam coś w tej dziedzinie do powiedzenia
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Pięknie,pięknie, juz po 9 a tu takie puchy
Madziusia kawkę miałą z ranka parzyć i co? ![]() Reszte dziewczyn też posiało ![]() Idę pracować- miłego dnia wszystkim Cosmelankom
|
|
#1900 |
|
Wtajemniczenie
|
Novi ja wlaśnie obejrzałam te obrazy i normalnie mnie zatkało
Jeny ty rób wszsytko żeby on dalej malował WOW PIĘKNE -orginalne i ....wogoleDziewczyny kurcze ja dalej chce nakopac temu co wymyslił poniedziałek bo nawet nasza sekretarka sie nie pofatygowała do pracy prawie sama tu jestem to po co tak nadgorliwie jechałam nie wiem |
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
Kochane jestem jestem i kawka juz też!!!!!!!!!!
Już zaparzam i nalewam wystawiać no kubeczki filiżaneczki co tko tam ma
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zadomowienie
|
Najpierw poczytałam Was z wczoraj wieczorem i teraz moge coś napisać. Bo zawsze tak mam że najpierw czytam potem piszę
Jakoś wyjątkowo intensywnie myślałm dziś o Was w nocy O masimce - nie moge pojąć że ktoś tak mógł skrzywdzić Jedynusia- jedyna- no widzisz my fajne babeczki jesteśmy , dobrze jest znać inne "zdania"- ale wiidzisz z wszystko jest ok!!! DOŁĄCZAJ SIE DO NAS!!! buczka- no nie ja nie jestem "anomalją" ![]() . Po 3 latach sama zobaczysz![]() . Kochana zanim doszłam do tego stanu to sie nacierpiałam nie mało, a ile skóry zrzuciłam a ile buraków przeszłam , a ile pryszczy mi nawyłaziło!!!! Muszisz opracować metode dla siebie najlepszą- smaruj i obserwuj jak Ci dobrzePoza tym ja np. ograniczyłam inne kosmetyki do niezbędnego minimum, zeby dodatkowo już nie katować skóry- bo tak to sobie to tłumacze że dodatkowy krem to jakby dodatkowe konserwanty. Więc nie eksperymentuje Cosmelanem maziam tyci tyci, jak przed ślubem maznęłam grubo to skóra mi przecież schodziła ale złaziła .Nati- no co ty , zatkało Cię????No dobra UWAGA UWAGA do wiosny pozostało 69 dni
Mój zabieg Cosmelan Edytowane przez madziusia777 Czas edycji: 2009-01-12 o 09:59 |
|
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, ja również dołączam do kawki porannej
Madzia_m - czy piszecie o filtrze Ivostin ... o takim: http://www.apteo.pl/product/id/1752,...chronny-spf-50- pytam, bo też będę musiała zakupić i powooli zaczynam się rozglądać. |
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
Witaj tajga
No podstawiaj kubek .Tajga- dokładnie o tym filtrze mówimy A no własnie apropo tego filtru IWOSTONU Magda M - też to pisze Iv- no ja sie nim moge maziać, jakoś mi dobrze po nim , nie jest jakiś super idealny, ale mi jest ok
Mój zabieg Cosmelan Edytowane przez madziusia777 Czas edycji: 2009-01-12 o 10:08 |
|
|
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Liczymy nie tylko do pierwszego dnia wiosny ale też do ślubu Dennusi Denna zrób sobie suwaczek, to będziemy zawsze na bieżąco Ja zaraz skoczę do Listeczka obejrzeć obrazy. |
|
|
|
#1907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Antuś, Suwaczka nie umiem - może to i dobrze, bo jak bede widzieć, ze coraz krótszy sie robi, to ja tu fixum dyrdum ze strachu dostane. Porąbana jestem i już spac nie moge z powodu stresu Zresztą Madziusia jako nasz tickerek wiosenny podwójną robote odwala, bo i dla mnie odlicza
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Dziewoje - nie chcę zapeszać, ale wydaje mi się......... że plama na czole jakby jaśniejsza i trochę bardziej rozmyta
Ciężko to ocenić obiektywnie, bo skóra ciągle zaczerwieniona i łuszcząca, ale takie mam odczucia póki co. Nie jest to jeszcze napewno TEN efekt, ale zaczynam wierzyć powoli w to, że coś zaczyna na mnie działać |
|
|
|
#1909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dennuś- Tak odliczam kochana, zegar tyka w kierunku wiosny i Twojego ślubu .Piękny bedzie to śluby, nawet o pieknej dacie- pierwszy dzień wiosny A Ty kościelny też tak? czy tylko cywilny? Jak ustaliliście? Czy oba na raz? ![]() Też byłam ogladać obrazy Listopadka TZ- Listopadku- chyle czoło- ma Twój mąż talent
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
Poddaję się, nie znam się na obrazach
|
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Witam laseczki no moze nie z rana
siedzę dzisiaj w domciu bo maja córka ma egzamin w szkole muzycznej i ćwiczy .
|
|
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie bym dzisiaj nawet cieni nie miała, ech.... ale Ty sie pilnujMadziusia - my na razie cywilny, a ja juz mam taaaaaką s.r.a.cz.k.e - przed kościelnym, to ja sie chyba znieczule flajszką bajlejsa przed kościołem - spod kiecki wyciągne i se chlupne![]() Taka mnie refleksja nachodzi, że sluby to sie powinno brac zaraz po maturze chyba, jak człowiek młody, głupi i zakochany po uszy - wtedy sie nie dywaguje, ani myśli o konsekwencjach, tylko na żywioł rzuca w to życie głową naprzód. I z wiarą, że "żyli długo i szczęśliwie". A ja to zawsze taka stonowana, do tego trzęsidupek i .....kurna....nakopcie mi, bo sama już ze soba nie moge.......
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
No Denuś o tym to chyba z Madziusią możesz pogadać bo ja miałam 21 lat jak brałam ślub więc to było jak powiedziałaś nażywioł ale nie żałuję wręcz przeciwnie.Ale u Ciebie tez będzie super
|
|
|
|
#1914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem już po waszych wskazówkach, żeby kupić 2 słoiczek od razu. Mam pytanie czy któraś kupowała przez allegro?? Boję się trochę podróbek.... nie wiem czy warto |
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Denna- skarbie- Ty jesteś tak przemiła osóbką ,że ja nie miałabym odwagi i nawet myśli żeby Cie nakopać w dupcie ![]() Ja Ci napisze że to tak jest- te pierwsze dni musisz sie oswoić z myślami . Potem zaczynasz planować wszystko, skupiasz większa uwage na sobie i na swoim wygladzieJazda sie zaczyna dopiero wtedy jak wybierasz sukienkę, bukiecik, fryzurkę i całą otoczkę żeby wyglądać wyjątkowo w ten dzień Sraczka dozwola jest w dzień przed ślubem , martwisz sie czy wszystko bedzie ok, czy dobrze zrobiłaś, czy ten facet to napewno ten facet , masz kołomyje w głowie i nie wiesz jak sie nazywasz .A dzień Ślubu idziesz pod prysznić , robisz sie na bustwo, myslisz tylko żeby sie wszystko udało i IDZIESZ PRZEZ TE CHWILE ZAPROGRAMOWANA JAK MASZYNA. Po wszystkim budzisz sie obok swojego męża i czujesz właśnie że to jest to!!!! W tym wszystkim "to" jest najcudowniejsze. Takie psychiczne bezpieczeństwo i spokuj wewnętrzny A po czasie stwierdzasz że to były najcudowniejsze chwile Twojego życia Bo ślubowanie miłości i wierności komuś kogo sie kocha z całego serca to naprawde wielkie wydarzenie w naszym codziennym zwyczajnym życiu. Pisze Ci to ja - swieża żonka
|
|
#1916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Denna,Ane ja też poszłam na żywioł i szybko wyszłam za mąż.W tym roku minie 17 lat od naszego ślubu Takich facetów jak mój TŻ juz nie ma Iv rozumiesz coś z tego ?
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to sobie zaraz wydrukuje i bede czytać tak długo, aż sie na pamięc naucze i uwierzę Dobra, dośc juz jęków na ten temat - tu cosmelan ma być, ew. ![]() A jednego jestem pewna na 100% - że to jest właściwe forum dla mnie!!!! I Wam moge juz dziś przesięgac miłość dozgonną Hihihihihihi - Jędrus ma konkurencjęMegunia - miód mi na serce lejesz.... może więc nam tez sie uda?
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-12 o 11:09 |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dennuś- tak właśnie jest że to forum doceniamy własnie w takich ważnych dla nas chwilach Wyobraź sobie więc jaka była moja myśl jak w Dniu śwojego ślubu sie obudziłam a za oknem wymarzona pogoda , No pomyślałam o Was że zamówiłyście mi taką aureTakie własnie chwile są niezapomniane Wszystko bedzie dobrze zobaczysz
Mój zabieg Cosmelan Edytowane przez madziusia777 Czas edycji: 2009-01-12 o 11:21 Powód: :-) |
|
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
No ale najpierw panieńskie
![]() : party: i to nie raz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

U mnie podobnie to wygląda... lato to masakra plamowa!!!

bo takiego bałaganiarza jak mój TZ- to ze świecą szukać

.Po maseczce aspirynowej zwezaja sie ,ale tylko na jden dzien.
Tajgulec ... nakładaj mało ... i czekaj KOchanie 

Jeny ty rób wszsytko żeby on dalej malował WOW PIĘKNE -orginalne i ....wogole

, dobrze jest znać inne "zdania"- ale wiidzisz z wszystko jest ok!!!
. Kochana zanim doszłam do tego stanu to sie nacierpiałam nie mało, a ile skóry zrzuciłam
. Potem zaczynasz planować wszystko, skupiasz większa uwage na sobie i na swoim wygladzie