|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Witam w słoneczny dzień
![]() Wpadłam tylko się przywitać po weekendzie wieczorkiem będę nadrabiać wasze posty
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Papa.
Baw się dobrze. ![]() Cytat:
![]() To powodzenia. Nadrabiania jest full. Sama siedziałam nad tym bitą godzinę.
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zrobiłam maseczkę bananową i rozczarowałam się jakieś podraznienie po niej miałam buzia czerwona według mnie cytrynowa w 20 razy lepsza i jakoś mniej jej było w pudełku niż cytrynowej
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tę cytrynową na pewno kupię. A banan pewnie więcej waży i stąd wydaje się że jest go mniej w opakowaniu, bo waga całkowita przecież taka sama. |
|
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej Asiaku
no cycek!! ![]() Cytat:
wiec mowisz ze warto?ojjj jak Ci zazdroszcze!! a ja dalej musze w domku siedziec ![]() Cytat:
|
|
#1866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię biurowa pracę i póki co jestem zadowolona. Technik administracji to chyba nie tak źle, co? ![]() Jeśli chodzi o kreski: koniecznie brązowy Sis, nam czarne nie pasują [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10447437]trzeba bylo sie uczyc a nie uganiac za chlopakami[/quote] ![]() wiem Cytat:
![]() zapraszamy na kawiurę ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10449996] ale bardziej mnie bawi jak pajenci sie zwracaja do mnie "pani doktor" [/quote] |
||
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Technik administracji to bardzo dobry zawód. Tak myślałam o czymś brązowym ale tego maybelline w pisaku nie ma dostępnego w Polsce. A jak dla początkującej to on chyba byłby dla mnie najbardziej odpowiedni.
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam z tej serii biothermu kilka produktów i byłam bardzo zadowolona- mam porównanie tego biothermu z Diorem bikini i biotherm wypada o niebo lepiej...naprawdę bardzo wygładza skórę- czy mocno ujedrni to nie wiem bo przy moich grejpfrutach trudno o efektus natychmistowy , ale widoczne poprawienie stanu skóry mnie zadawala |
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja kiedyś kupiłam czarny, w takim różowym opakowanku i był fajny, ale oddałam, bo nie mogłam się wtedy malowac i myslałam, żeby go znowu kupić
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komentuję na bieżaco a reszta wieczorem ![]() Jestem pod ogromnym wrażeniem waszych pasji i umiejętności ![]() Ja jestem pedagogiem z wykształcenia, pracuję jako logopeda i oligofrenopedagog ![]() A co do różnych sytuacji życiowych, to staram się sobie w trudnych chwilach powtarzać motto mojej koleżanki "co nas nie zabije to nas wzmocni" Moja sytuacja osobista tez nie jest różowa niestety, ale takie życieAsikS |
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo wam dziękuje
A jha włąsnie wrócilam od doktora. Zaczyna się zapalenie płuc...SKĄD? Macie pojęcie.....nie dość że siuśka chora, to i pluca. I ja naparwde dbam o siebie. Niestety jeszcze dzisiaj czeka mnie dyżur w szpitalu na kóry jade na 15 godzinę. Musze iść, bo rano badania muszę jeszce porobić, a później zobaczymy. Jak na razie fatalnie się czuje , nie dośc że starszny kaszel, to jeszcze tak mnie bolą mięśnie rąk i nog, że ledwo na nogach się utrzymuje. Co za giabeł mnie przeklał? |
|
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się Basiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Basiu ty sie lepiej połóż do łóżka, bo sama wiesz najlepiej że zapalenie płuc to nie żarty |
||||
|
|
|
#1875 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tż rzeczywiscie cos kreci nosem jak za długo siedze z Wami i gadam- wczoraj nawet wyklad na ten temat miałam... ale jednym uchem mi wpadło...drugim wyleciało....![]() Cytat:
a czy z "wyprysków po komarach" zrobi balony????? bo jak tak to moze by sie oplacało kupic....Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie najgorsze jest to że muszę iść do tej roboty ......jak ja przetrwam, Trzymajcie mocno kciuki aby nic nie był......plisssssssssssss ss |
|
|
|
|
#1877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Basiu no cos Ty?? szybciutko do lozeczka!! najgorsze ze ta praca Cie jeszcze dzisiaj czeka cieplutko sie opatul!![1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10452980] a tż rzeczywiscie cos kreci nosem jak za długo siedze z Wami i gadam- wczoraj nawet wyklad na ten temat miałam... ale jednym uchem mi wpadło...drugim wyleciało....![]() [/quote] moj tez czasem zazdrosny, ze tyle na naszym forum przesiaduje
|
|
#1878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty to sie do łózeczka nadajesz a nie do pracy ale to tylko i wylacznie moja wina bo zamiast grzecznie stac na przystanku zawsze musze wepchnac cztery litery na ta przemrozona ławke....
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10452980]
a tż rzeczywiscie cos kreci nosem jak za długo siedze z Wami i gadam- wczoraj nawet wyklad na ten temat miałam... ale jednym uchem mi wpadło...drugim wyleciało....![]() [/quote] niech już nie przesadza ![]() ![]() Przecie to proste namalować kreskę Bardzo proste Cytat:
|
|
|
|
|
#1880 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech no tylko zobacze to reka noga mozg na scianiełatwo Ci mowic- ja sie zawsze mecze, krzywo mi wychodzi i potem poprawiam przez pol godziny
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam do kresek taki z inglota, jest rewelacyjny. Każdym cieniem namalujesz piękną kreskę. Jutro jeszcze przypomne numer, bo dzisiaj muszę się już pakwoać. Brrrrrrrrrrrrrr Buziaki dziewczyny i wszystkim chorowitkom zycze zdrowia. |
|
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10452980]
a czy z "wyprysków po komarach" zrobi balony????? bo jak tak to moze by sie oplacało kupic....[/quote] Virgo ja mam balony ![]() więc nie wiem czy z dwóch porcji musztardy da się je uzyskac ![]() raczej nie obiecują powiekszenia - może co najwyzej ujedrnienie skóry |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10453133]nawe skurczybyk zagrozil ze sie bedzie podszywal i uczestniczyl w naszych rozmowach
niech no tylko zobacze to reka noga mozg na scianiełatwo Ci mowic- ja sie zawsze mecze, krzywo mi wychodzi i potem poprawiam przez pol godziny [/quote]pamiętaj żeby nie zostawiać wątku otwartego ![]() No to ja nie wiem czemu, ale mi to żadnego problemu nie sprawia Ma się te zdolności
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
przyszła wreszcie karta z douglasa i kupie sobie shiseido "zen"
|
|
|
|
#1886 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() raczej jest to autoironia, do 20 roku życia sie potwornie wstydziłam swojego biustu, a takze bylam przedmiotem bardzo niewyszukanych kpin i takichże podrywów..... |
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dobre i na zle
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10453233]ehhh, no trudno..dalej bede inwestowac w napakowane staniki....
[/quote]podobno kigelia afrykana pomaga dziewko kiełbasiane ja juz zakupiłam na labaratorium domowym piszą że push up rosną więc zaczne wcierki robić jak urosna dam znac ale stwierdziałm że kupię nasionka i dziewko wychoduje bo za nim push up wychoduje to zbankrutuje
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

wieczorkiem będę nadrabiać wasze posty

a nie uganiac za chlopakami

moze tez sie nakropkuje na twarzy pomysli ze mam jakas zaraze i szybko pojdzie....
ale to tylko i wylacznie moja wina bo zamiast grzecznie stac na przystanku zawsze musze wepchnac cztery litery na ta przemrozona ławke....