![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Wyczytalam ze wlosy rosna na chopca. Czy jakas mamusia dziewuszki tez tak ma? Moze ja synka bede miala?
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
o to rzeczywiscie hehe
![]() sashko hehe moj pepek niestety ciemny.. zczarnial ![]() Macie taki mleczny sluz? ![]() ja nadal mam ![]()
#543 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Rozeznanie
|
Goo moja sasiadka to miala obrosniety caly brzuszek i to jeszcze jak
![]() ![]() Poiglot ja mam jakis dluz i jest go duzo, ale to raczej spowodowane infekcja. Znow mi sie jakas przyplatala ![]()
#545 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczynki.Zapraszam do nowo otwrtego wątku na odchowalni
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303080 jeśli ,którąś z Was interesują wrażenia z porodu to zapraszam ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mam nadal śluz. Sporo, a infekcji nie mam....
Jak mi się już nie chce pracować.... ![]() Dziewczyny na lipcowo - sierpniowych pisały o warzywach na patelnię.... zrobiły mi strasznego smaka. A tam w domu czekaja na mnie truskawki mrożone... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Poiglot a to pomieszało mi się, myślałam że 23. No to już w sumie stary chłop
![]() Esti, mi też się nadal podoba Alex, Max zresztą też ale mieliśmy psa o tym imieniu więc odpada ![]() ![]() ![]() Blondynka, Ty nie próbuj brzucha golić ![]() Sashka, mi żadne nadprogramowe włosy nie rosną a pępek też bez zmian. Zresztą z nim nic się chyba nie może zrobić bo go nie ma ![]() ![]() Goo, też zawsze słyszałam że włosy na chłopca rosną. Ale u mnie jak na razie żadnych zmian, nie wiem czy jeszcze za wcześnie czy nic mi nie urosną. Nie miałabym w sumie nic przeciwko żeby ominęła mnie ta przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Wtajemniczenie
|
a tu informacja dla Pań które robią zakupy w H&M
http://www.uokik.gov.pl/pl/ogolne_be...o_/art256.html |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
troszke sie przeziebilam, boli mnie troszke gardlo i mam katar, buuuu
jutro ide do gina ![]() ![]() wczoraj robilam gofry z bita smietana i konfotura wisniowa, pychota ![]() ![]()
#550 |
Zakorzenienie
|
no ja tez mam duzo tego sluzu..
infekcji chyba nie mam.. bo zadnego pieczenia swedzenia nie mam.. takze chyba okej.. chcialam isc do ginekologa to polozna powiedziala ze nie ma takiej otrzeby skoro sie nic nie dzieje.. a ja mowie ze chcialabym zbadac czy nie mam infekcji czy wszystko okej z szyjka.. a ona..''cos sie dzieje?'' ja mowie ze nie.. ale ze sie boje i chce sie zbadac..a ona jesli sie nic nie dzieje nie ma takiej potrzeby i taka z nimi gadka.. ![]()
#551 |
Wtajemniczenie
|
oj poliglot, ale Wy tam macie opiekę. ...
![]() Jeszcze niecała godzina mi została. ![]() Czy Wam też tak się chce dzisiaj spać? Ja usypiam na siedząco... Straszne... |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
[quote=gosikk_s;10451863]Rany, dziewczymy, nie wchodziłam przez weekend i dziś od 9 Was czytam, normalnie wymiękłam
![]() ![]() Kokoin, to my widzę w tym samym wieku jesteśmy ![]() ![]() ![]() Kochana jesteś ![]() Witam wszyskie kochane brzuchaczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też pokupowałam parę ciuszków i kocyk ale śliczny jak porobie zdjątak to się pochwalę ![]() Do wiadomości tych co były zainteresowane konfliktem serologicznym. Pisałam wcześniej jak był temat o wcześniakach. Ja mam nezgodność serologiczną a to jeszcze nie oznacza konfliktu. Konflikt pojawia się wówczas kiedy do krwioobiegu matki dostaja sie krwinki grupy krwi dzidzi która przejęła grupę krwi ojca. Konflikt ten powoduje iż organizm matki zaczyna wytwarzać przeciwciała. Prowadzi to najczęściej do poronienia (od rugiej i kolejne ciąże, przy pierwszej ciąży żadko sie to zdaża) lub obumarcia płodu. Bardzo żadko zdaża się tak iż dochodzi do poronienia dlatego lekarze bez przyczyny nie informują o tym pacjętek. Są to naprawde sporazdyczne przypadki. Kochaniutkie nie podejmujmy już takich tematów my musimy być uśmiechnięte i szczęśliwe. Nasze dzidziusie wtedy czują się najlepiej. Pozdrawim i postaram sie zajżeć do was jeszcze dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
gosikk_s my nie dosyć że w tym samym wieku to dzieli nas niespełna dwa tygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() Ale tu u Was wesoło ![]() ![]() Ale do rzeczy... Chciałabym sie dołączyć do wątku ![]() ![]() To moja pierwsza ciąża i jakże mocno przeżywana pod względem emocjonalnym ![]() Teraz wracam do czytania... zostało mi jeszcze tylko kilka stron |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
ja mam grupe A RH - ale na szczescie moj maz ma dokladnie taka sama, a juz sie balam ze bedziemy miec konflikt, choc z tego co wiem w dzisiejszych czasach to juz nie problem.
#557 |
Zakorzenienie
|
Kokoin, no tak niezgodność serologiczna jeszcze niczego nie przesądza
![]() Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2009-01-12 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Ja mam niezgodnosc krwi z corka i teraz jestem w 3 ciazy.Nadal nie mam przeciwcial i jest ok. Ja mam 0 Rh+, a moja cora 0 Rh+. Moje 2 dzieciatko (aniolek 20tc) tez mial 0Rh+. Dopoki nie ma przeciwcial to nie ma sie czego bac. A jesli nawet sie pojawia to lekarze potrafia temu zaradzic.
Dziewczyznki cos nacisnelam na klawiatorze i wsyzstko mi sie poprzestawialo. Jak wciskam Z to pojawia sie Y i odwrotnie. Pogubilam znaki interpunkcyjne i polskie litery. Pomozcie |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.domzdrowia.pl/72900,femin...-tabletek.html Teraz jesteśmy bardziej podatne na infekcje i tak profilaktycznie mi kazała. A ja zawsze coś łapię niestety ![]() Z leków to dozwolona jest tylko Natamycyna. Też "zażywałam". Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja śledzę wątki Dziewczyn rozpakowujących się, ale emocje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Milenka, witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie.. a podobno opieka jedna z najlepszych..
![]() stwierdzila polozna ze stan szyjki u mnie musi byc wporzadku skoro lekarz na usg nic nie powieidzial.. ![]() no okej spoko.. tyle ze ja w 20 tyg.ciazy mialam juz ostatnie usg.. wiecej miec nie bede.. Powiedziala ze wrazie czego gdyby cos siedzialo itp to zawsze moge przyjechac przeciez.. :P
#562 |
Wtajemniczenie
|
Zmykam dziewczynki.... Miłego popołudnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko, że ja zakupy zacznę planować jakoś w drugiej połowie lutego (termin porodu mam na 21 czerwiec). Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
tak nastepne wizyty mam tylko badanie krwi, moczu i cisnienie.. i rozmowy z lekarzem
jesli cos jest nie tak.. to zapewne usg ale tak to same anc
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie.. ale czytalam na watku.. ''anglia'' ze ..i jedna z wizazanek napisala ze poszla do gina.. bo dostala jakiejs infekcji i mowi ze ma infekcje jakas ze swedzi piecze wytrzymac nie moze(tez w ciazy)..a lekarz.. nie uzyl nawet slowa ''pochwa'' tylko zastapim je ''oo tam na dole'';] dal jej masc kazal sie smarowac 2 tyg. po 2 razy dziennie i nawet tam nie zajrzaj...kurde przeciez ginekolog po to jest zeby tam zajrzec.. ja nie wiem co za kraj..
#569 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez mam taki typ jak twoj tz i nasz syneczek bedzie sie nazywac Gabrys ale moj awredna siostra juz go przezywa GACEK i jestem zła bo nie mam innego imienia
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.