![]() |
#1321 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
![]() Poza tym dla mnie może być ohydny i może mi robić różnicę mimo wielkiej miłości, a Tobie nic do tego ![]() Jeśli to klon, to prędzej czy później się wyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
BAN stały
|
No co Ty ! Czyż nie warto zarejestrować się na forum po to aby wysmażyć TAKIEGO posta number one ?
![]() Ten wątek co prawda ex definitione jest hmm...śmierdzący. Ale żeby aż tak ? Żal...żal... Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-01-12 o 13:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zadomowienie
|
Wg mnie to już się wydało
![]()
#1324 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wszystko zależy, co kto komu leży. Że tak zrymuje sobie na koniec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
BAN stały
|
Cytat:
Śmieszne jest to, że osoba, która wypowie się w tym wątku i jest za seksem analnym jest od razu atakowana albo jest pisane, że jest tam czyimś klonem.Dobre! W takim razie tak naprawdę większość z Was jest klonami samych siebie.Coś z psychiką?Najwidoczniej w świecie... ![]() Piszcie o swoich doznaniach - dotyczących seksu analnego. Nie macie żadnych - nie tutaj droga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto kogo atakuje????
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
częśc osob tu wypowiadających się,ma takie doświadczenie. mając odmienne zdanie na ten temat probujesz nam udowodnić,że jesteśmy chore i biedne. my nie negujemy twoich preferencji,probujemy tylko zrozumieć.jednak nie masz argumentow za i miotasz się w zeznaniach. nie krytykujemy osób,ktorym się to podoba taki rodzaj sexu i próbowały go-jeśli jest inaczej to udownij to. po drugie nie krytykuje my tej wypowiedzi ZA-tylko dziwnym trafem pojawia się ktoś wpisując piewrszy post i wychwalając SEX ANALNY-jeśli moderator powie,że nie jest to TWOJ KLON przyznamy jej rację.jeśli okaże się twoją wypowiedfzią pod innym nickiem już nigdy nie bedziesz osobą wiarygodną w naszych oczach. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-01-12 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1330 |
BAN stały
|
Gdy brak argumentów - pojawiają się oskarżenia
![]() Jako, że insynuacje dotyczące klona wprowadziła bodajże moderator - więc proponuję sprawdzenie - najlepiej po ip.Podstawy moderowania forum.Dziękuję. Co do tematu: jeśli kobieta miała zapalenie pochwy i po minięciu problemu zabrania się zbliżać facetowi do jej pochwy, jest ok? Bo w końcu pochwa, która miała zapalenie już jest "be"...taka argumentacja bije z postu nade mną. Wszystko tkwi w psychice i podejściu do seksu |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1332 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli gowno wiesz o pochwie, zwiazkach, chorobach ginekologicznych i tym ze ktos moze miec odmienne zdanie od Twojego i jednoczesnie radosne zycie seksualne to bardzo Cie prosze, przestan sie kompromitowac i sie zamknij. Poza tym mowie, sa penisy i PENISY, jedne sie nadaja do odbytu, drugie nie. Sorry, ale wole wielokrotne orgazmy lechtaczkowe na raz z waginalnymi i penisa ktory do odbytu nie wejdzie bo jest za duzy, niz frankfurterke ktora spokojnie wejdzie do odbytu, natomiast zafunduje mi zerowy orgazm.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-12 o 13:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
BAN stały
|
Cytat:
uważam tak !!!!!i koniec kropka ..a jeśli ty partnerce swojej robisz kupe do gaRDŁA I POTEM JĄ MOŻE JESZCZE ZLIZUJESZ TO WSPÓŁCZUJE cI Z CAŁEGO SERCA I TEJ KOBIECIE TAK SAMO..A MOŻE NAWET JEJ BARDZIEJ!!!! POPROSTU JEJ NIESZANUJESZ I KONIEC TRAKTUJESZ JĄ JAK NARZĘDZIE nic pozatym!!!!!!!!!!! idz do lekarza i się gościu lecz!!! ja nie mam nic do tego ,lubie sex analny sprawia mi radośc i mojemu mężczyznie też! ale robić kupe do buzi do już lekka przesada i ty mówisz mi ,że to miłośc tam!!? hę?! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Stary_Pryk Czas edycji: 2009-01-12 o 14:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
BAN stały
|
Cytat:
no to jeśli nie jest dla ciebie to po co się wcinasz..dlaczego nie możesz zrozumieć kogoś kto lubi nie tylko sex analny ale i klasyczny! czy to tak trudno pojąć czy co!nie lubisz to nie ,,jeśli cię to nie kręci to ok! po co obrażasz zaraz innych! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazdy lubi co innego, zasada jest nie wmawiac tym co nie lubia, ze sa glupi, niedoinformowani, ze zostana porzuceni czy Bog jeden wie co jeszcze. Czy ja wmawiam Ci ze zakuwanie partnera w kajdanki, zawiazywanie mu oczu i traktowanie kostka lodu jego penisa jest fajne, a Ty jestes glupia ze tego nie robisz, i Twoj facet Cie przez to zostawi? Nie. Cytat:
I sorry, mistrzynia cietej riposty to Ty nie jestes, nie sprawilas ze uszy mi zwiedly, czy witki opadly, jedynie opadly mi cycki, patrzac na to jakie bzdury sa przez wielkich znawcow seksu analnego wypisywane w tym watku.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-12 o 14:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
BAN stały
|
Cytat:
ty się pogrążasz człowieku bo nic nie wiesz o miłości..jeśli robisz kupe swojej dziewczynie!! dobre dobre..zadużo filmów się naoglądałeś! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | ||
Zakorzenienie
|
Nastepnym razem gdy bede pisac o rozszczepieniu jadra atomu wodoru, nie zapomne wyciagnac zaskakujacych wnioskow na ktore wplywa fakt, ze mamy postepujaca zmiane grawitacji. W bibliografi wpisze "Sufit, autorstwa Pana Zbyszka i Henka. PolBud rok 1970, odnowiony przez Pana Zenka, rok 2003".
Dostane Nobla w dziedzinie chemii, fizyki jadrowej i kwantowej ;> Zgarne miliony i kupie sobie mnostwo korkow analnych ktore wysle do zblakanych wizazanek aby poznaly co to seks, ten prawdziwy i bliski.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Wzięłabyś już skończyła, zamiast mówic komu co wie o miłości a czego nie wie na podstawie TYLKO i wyłącznie SWOICH kryteriów, które maja sie nijak do osób, które w ten sposób obrażasz. Obrażasz tu wiele osób, ich partnerów, ich związki i relacje.
#1341 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aha, już wiem. Otóż nie wyczułabyś ironii nawet wtedy kiedy wyskoczyłaby z krzaków i kopnęła Cię w tyłek ![]() Jak to ktoś kiedyś powiedział. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-01-12 o 14:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
BAN stały
|
Cytat:
szkoda mi twojego faceta jakiś niezły z niego oj nie powiem kto..szkoda..!!ale nic są tacy i tacy na tym świecie!! robie wszystko z własnej woli..do niczego nie jestem zmuszana gdyby tak było nie dałabym sobie tak robić..jestem kobietą ,facet ma mnie szanować..i tak własnie jest szacunek . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
loj wez wyluzuj bo zenujace to jest.
![]() |
#1347 | |||
Zakorzenienie
|
Ja widze tytuly, nie tylko w "Fakcie" i "SE", ale rowniez "Rzeczpospolita", "Dziennik" "Wyborcza"...
"Polka najmlodsza Noblistka w trzech dziedzinach nauki! Jej teorie dowodza ze kosmici zaspokajaja sie analnie, zas Strefa 51 znajduje sie pod budynkiem na wiejskiej" Po tygodniu: "Polska Noblistka rozsyla wszystkim Polkom korki analne." Co Ty mi o lezeniu i kwiczeniu! Zerknij na sufit, zobacz jaka w tym jest kasa! Nobel w tym roku jest moj! Moj! I TYLKO MOJ! Buahahaha *smiech szalonego naukowca* ![]() Cytat:
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-12 o 14:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo? Widzę, żeś nie przeczytała ani jednej mojej wypowiedzi, a jeśli już, to ani słowa nie zrozumiałaś.
#1349 |
BAN stały
|
[QUOTE=TmargoT;10454319]melangerka-czy ty wiesz,że ubliżając innym na forum można być pomaranczowym?a i zapomniałam reszta twoich klonów tez automatycznie dostaje bana.tak wię,jeśli chcesz pobyć tu na forum to bądź grzeczna
[/QUOT i visa vi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.