|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zespół na wesele
ja nadal nie moge znalezc zespolu muzycznego
![]() fakt, ze szukanie zaczelismy dopiero 2 tygodnie temu, a termin slubu jest ustalony na 30.05.2009 w Koniakowie (Slask, Zywiec..) zaden z polecanych, dobrych zespolow nie ma juz wolnego terminu zastanawiam sie nad przesunieciem terminu z powodu tego problemu, na pozniejszy, oczywiscie jesli wybiore sobote, to juz z kolei sali nei zanjde, dlatego rozwazam piatek zalamka totalna |
|
|
|
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie i siostry grał najwspanialszy zespół RATORO , ale oni faktycznie nie mają terminów, u znajomych grał niejaki Jowisz a u mojej kuzynki naprawdę sprawdził się świetny DJ Nie ma sensu przesuwac terminu z powodu zespołu - prędzej ze względu na salę. Trzymam kciuki! |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!!! Ja juz tez jestem zalamana... Wesele dopiero za 10 miesiecy (19.09.2009) a nie mozemy znalezc zespolu..
Myslelismy ze najwiekszy problem bedzie stanowic sala... Jednak udalo nam sie znalezc fajna, duza i z niezlym terminem a tu prosze...nie ma grajkow, wszystkie terminy pozajmowane... Mam wrazenie ze juz nawet nie sprawdzaja bo slysze ciagle..."co sobota to jest??? e nie... zajete, a moze w tygodniu..." Nie chcielibysmy ze wzgledu na orkiestre zmieniac terminu... jesli macie jakies namiary prosze dajcie znac... Dzieki z gory i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kapela, DJ....?
Cytat:
Ja jestem za Dj dlatego że znam (tzn bo się u niego juz na 3 ślubach bawiłam) świetnego i tutaj na forum było o nim mega dużo pozytywów. Jest profesionalny, nie pije, jest świetnym wodzirejem a przy okazji wie jak podejsć muzycznie i starych i młodych -zabawa gwarantowana. ALe znam tez dobry zespól ktory niestety jest bardzo drogi. Jak chcecie zeby zespół zagral na żywo to musi byc 4-6 osó (a i to nie gwarantuje tego) Jak bym miala glosować to DJ-WODZIREJ A i jeszcze jedno ....to ze z braku sali sie przesówa wesele to chyba logiczne no bo gdzie sie bawic ale to tez logiczne ze dla dobrej muzyki tez mozna przesunac , a nie brac muzyke byle jaką (no chyba ze date ktos wybrał specialną dla siebie) przeciez skoro do wesela jeszcze rok lub wiecej to wszystko mozna przesunąć Edytowane przez basia1980 Czas edycji: 2008-12-10 o 07:59 |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
zaden zpolecanych zespolow nie ma wolnego terminu w sobote
dzwonie i dzwonie, mam przesunac wesele o ponad rok? musze szukac dalej DJ? nie znam zadnego, nie bylam na takim weselu, mozesz polecic? dziekuje Edytowane przez Kolina Czas edycji: 2008-12-10 o 13:47 |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodatkowo podpytałabym o namiary na dobry zespół tam, gdzie robicie wesele. Często pracownicy restauracji proponują zespoły, które u nich grały |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Mam wrażenie ze internet mam "obcykany wzdluz i wszerz"
tzn obdzwonione do zespolow...)niestety brak terminu![]() Nie chce przsuwac terminu!! Juz i tak sie sporo wyczekalam na ten slub i wesele (za miesiac koncze 31 lat!) najwyzszy czas! jesli nie spoznienie... Moze byc DJ... ale boje sie ze z nimi bedzie rownie ciezko zwlaszcza z dobrym. Dajcie znac jakby co... |
|
|
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
siemka super dj wysłałam ci na priva. A jeśli chodziło o przekładanie terminu to nie mówiłam o roku
tylko naprzykład z soboty na piątek i już są 2xwieksze szanse znalezienia kogos fajnego
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki basia1980
niestety... dobry dj to jak dobra kapela... zajety! Szukamy dalej... Nie chcemy przekladac wesela. Juz wszystko inne mamy zaklepane fajna sale ksiedza fotografa... tylko oprawa muzyczna jeszcze przed nami... ech alez to wymaga wysilku nerwow niepewnosci... Juz czuje sie zmeczona a tu jeszcze 10 miesiecy do slubu!! Juz niedlugo bede sie udzielac w temacie "stres panny mlodej jak sobie radzic"![]() Jak cos Wam jeszcze przyjdzie do glowy dawajcie znac! Coraz bardziej jestem zdecydowana na dj... Bo jak kiepska kapela sie trafi to ani muzyki ani zabawy nie bedzie a dj nawet jesli zabawy nie poprowadzi to jest przynajmniej gwarancja ze muza bedzie ok. Juz mamy zespol. Ogladalismy plyty z wesela i sa calkiem niezli no i przede wszystkim maja dobry kontakt z goscmi i fajnie prowadza zabawy. Wiec tu sie juz poukladalo ale... teraz mam inny problem ale o tym w innym watku
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-06 o 13:16 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum! |
|
|
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
a my mamy http://www.popvandaal.pl/demo/ i tak troche rzutem na tasme bo slub mamy w sierpniu 2009 (w kujawsko-pomorskim, a zespol z Poznania) i jak szukalam zespolu w lipcu to byl problem z terminami albo ceny byly takie ze
wiec znalazlam pop van daali i zadzwonilismy, stwierdzilismy ze jak nie beda mieli terminu to bierzemy dj'a - termin byl a co do dj'a to bylam na weselu gdzie byl i swietnie sie bawilismy, para ustalila wspolnie z nim repertuar i naprawde byla swietna impreza; |
|
|
|
|
#161 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Szukamy zespołu z centralnej Polski na majowe wesele 2010. Chcielibyśmy skład 4-6 osobowy. Możecie jakiś polecić?
|
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
za poltora roku bierzemy slub z moim miskiem i szukamy raczej zespolu
jakos bardziej mnie to przekonuje, w kazdym razie, mieszkamy w warszawie i nie wiemy od czego zaczac, jak szukac odpowiedni zespol?
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
To zależy co to znaczy odpowiedni zespół, bo jak wiadomo są gusta i guściki(jedni chcą się bawić przy "majteczki w kropeczki" a inni tylko same rockowe albo jazzowe kawałki). Zespołu szukać najlepiej przez znajomych, chociaż i to czasem nie pomaga, bo to co się podobało kumplowi i wziął ich na wesele to mi akurat nie i odwrotnie. Ja swój zespół znalazłam w necie szukając najbliżej miejsca zamieszkania, żeby mogli dojechać i to jeszcze w cenie usługi.
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
Może macie jakies konkretne propozycje, nazwy zespolów na które warto zwrócić uwagę? Nie interesuje nas zespół w stylu "remizowa potańcówa "
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Słyszałyście może coś o zespole String? Są z okolic Wodzisławia Śląskiego. Zastanawiam się nad nimi i chciałabym wiedzieć czy są w porządku, jak bawią gości itp.
|
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
hej czy któras z Was slyszala o zespole Helikopter?? bo mam zarezerwowany ale wiadomo caly czas obawy
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa-mam pytanie -szukamy zespolu z okolicy Lublina,Białej Podlaskiej? Prosze jesli macie jakies namiary to rosze przeslijcie.Najbardziej interesuja mnie sprawdzone zespoly-jesli na slubie ktorejs z Was jakis zespol juz gral? |
|
|
|
|
#168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
No cóż ostatnio sporo bawiłam się przy różnych zespołach i szczerze powiem że jest ich naprawdę dużo ale grających fajnie - bardzo mało. Mnie osobiście najbardziej przypadł do gustu Weekend. Mają fajny repertuar, kulturalnie prowadzą imprezę no i nie ma dłuuugich przerw. Nie wiem czy mają stronę ale mam numer telefonu: Weekend -601222210. Na weselu mojej kuzynki grał Weekend i wybawiłam się na maxa.
Edytowane przez mizusia Czas edycji: 2010-07-20 o 02:17 |
|
|
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ten zespol niestety nie ma żadnych instrumentow-troche malo jak dla mnie
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
hej
czy ktos słyszał coś o zespole TIGER z Częstochowy \?? prooooooooosze bo mam takie obawy ze nie hej - jazda nerwy bllee i po co ten ślub |
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Nie moge znalezc zespolu
mam zamiar przelozyc slub-bo nie chce miec kapeli niesprawdzonej,ktora mi sie spije,albo bedzie falszowac,albo podniesie stawke w czasie wesela.![]() |
|
|
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
polecam two boys na wielu mprezach bylam swietnie graja
http://www.twoboys.neostrada.pl/a/f_impra.html |
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jużwiem jak to sięgra na takich organkach...kolega ma zespół i wszystko na płytach, a przy klawiszach zawsze stoi kto inny i naciska co popadnie
|
|
|
|
#175 |
|
Przyczajenie
|
Hej czy słyszałyście może jak gra zespół Feniks z rybnika ? bo nie znam nikogo u kogo grali ,a weselnicy to zawsze lepsze źródło informacji niż zespół ,wiadomo na siebie nic złego nie powiedzą .
|
|
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
A może ktoś słyszał o zespole d -tonacja?
|
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam
![]() http://www.niva.pl/ Grają na żywo !!!
|
|
|
#178 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-08 o 15:14 Powód: reklama |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
My bedziemy mieć na weselu zespół Joy z Wrocławia. Mają saksofon bębenki flet klawisze i gitare. Grają w stylu jazzowym ale normalny repertuar rozrywkowy też mają. Oto ich strona http://www.joy.net.pl/
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
A czy ktoś coś słyszał o zespole Omega z Gliwc, z góry bardzo dziękuję za odpowiedź!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

, ale oni faktycznie nie mają terminów, u znajomych grał niejaki Jowisz a u mojej kuzynki naprawdę sprawdził się świetny DJ
).

wiec znalazlam pop van daali i zadzwonilismy, stwierdzilismy ze jak nie beda mieli terminu to bierzemy dj'a - termin byl 

dla mnie