|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Gosia, DsC gratuluje.
![]() moorf mam nadzieje, ze zda, bo jak nie to wszystko sie popsuje... rok temu mialam studniowke, ale ten czas leci!
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-01-12 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
ja już jestem w Krakowie
![]() tak mówicie ile osób odpadnie...hmm... u mnie już kilka zrezygnoało ale to były głównie osoby dla których geodezja była 2 kierunkiem, bo się nei wyrabiali. Patrząć na bieżące wyniki to mogę powiedzieć, że na 220 osób zostanie może 180... |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
współczuje studentką które idą na studniówki :| moja koleżanka ma w dniu swojego chłopaka studniówki zaliczenie ze statystyki
![]() idę jeść, później do Tż pospać, a w nocy czeka na mnie ekonomia... może jutro łaskawie pozwoli mi napisać te kolokwium!
#664 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że u mnie ludzie nie olewają, uczą się wrecz bardzo dużo, a nadal mają słabe wyniki;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pale wrotki sie uczyc... Wy mnie normalnie jakos MOTYWUJECIE ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||
Zakorzenienie
|
no ale co Ty porownujesz w ogole
![]() polibude z uniwerkiem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zostanieszmoja prywatna kosmetyczka;>
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba znowu mnie przewiało , bo jeszcze gorzej się czuje. na szczęście wróciła już moja współlokatorka ![]() miałyśmy iść do sklepu po zapas Tigerów ^^ no ale, że źle się czułam to nasz współlok postanowił skoczyć po zakupy dla nas ![]() miłe. mam ochote spać, ale trzeba się zmobilizować i zabrać za zarządzanie. a jutro przez 2h będę dawać korki z mikro ![]() kurcze, a potem nie zdam egzaminu i tak... ;P
![]() |
#669 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez chce zaliczyc w poniedzialek zerowke z PUGP wiec od dzis sie pilnie ucze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 4,5 z ekonomii ![]() ![]() Wiec sie strasznie ciesze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
dużo Tigera pijesz? bo ja też ostatnio sie faszeruje tymi wspomagaczami;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pretty: Gratuluje ![]() Morf: Ja tez chętna ![]() Wróciłam z wykładów i z pizzy i wyglądam jak słonica morska, aaa ledwo się ruszam tak się objadłam i nic jeszcze nie ruszyłam ![]() Ale wezme się, wezme, między 23, a 1 napewno coś zrobie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to u Was jest z ekonomią, ale jakby u nas ktoś był zwolniony z egzaminu z mikro to chyba dostałby zawału ze szczęścia. ale niestety nie ma u nas zwolnień - bo i tak 1/4 ludzi odpada właśnie przez egzam z mikro. Cytat:
chociaż np w weekend teraz wypiłam 2 ![]() ale mam takie okresy - że piję częściej, a potem dłuższa przerwa. sama nie wiem czy to na mnie jakoś działa. nie mogę się do niczego zabrać ![]()
![]() |
#673 | ||
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki
![]() ![]() Cytat:
![]() nie no, ja wiem, że Ty i tak zaliczysz, nie ma bata ![]() Cytat:
![]() dobra, idę do mikro. lepiej późno niż wcale ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Dzis bylam w tej tunice co kupilysmy taka sama i wszyscy mowili ze bardzo ladna i gdzie kupiona ![]() Ktory wedlug Ciebie zel jest lepszy: wanilia czy czekolada? Bo dla mnie ta czekolada tak bardziej ajerkoniakiem pachnie ![]() Cytat:
Tzn pewnie u nas nie byloby tego gdyby ta kobiecina robila proste testy. Ja wyszlam z kola taka troche zalamana, myslalam ze strasznie zle mi poszlo, no ale okazalo sie ze jednak dobrze ![]() ![]() Wiec mysle ze dla dwoch osob przepisac moze ta ocene ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam staż
![]() ![]() ![]() Teraz wymyśliłam sobie 1/4 etatu w McDonalds ![]() ![]() Nie pamiętam czy odpowiedziałam, bo widziałam że pytałyście o moje przygotowania do matury. Hmm... Powiem tak: wiem, że od jutra będę miała dużo więcej czasu. Coś robiłam do tej pory, ale teraz mam zamiar wziąć się ostro do roboty ![]() Komputer mi strasznie wolno chodzi, gadałam na Skype z wujkiem z Niemiec (mam nadzieję, że za darmo ![]() ![]() ![]() ![]()
#676 |
Zakorzenienie
|
Nija a jak to jest na 1/4 etatu? tzn ile dni w tygodniu ile godzin itd? ja mam blisko dosc kfc, wiec moze bym sie zalapala a 500 z to duzo bylo dla mnie
#677 |
Zakorzenienie
|
500zł za 1/4 etatu?
![]() mak donaldy tak dobrze nie płacą niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Dziewcyzny mam dosyć, czy ja kedyś wyleczę się z grzybicy i wszelkich bakterii pochwy ?
![]() 2,5 roku leczenia... i co? wykryte jakies nowe bakterie na dodatek wlasnie cyztałam w necie duzo roznych rzeczy wiec jutro ide do gina jeszcze raz zeby dowiedziec sie cyz nie mam gryzbicy ukladu pokarmowego bo to bardzo mozliwe ![]() plakac mi sie chce ![]()
#679 |
Zakorzenienie
|
8,5zl/h
![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Myszko w ciele kazdego clzowieka jest duzo bakteri! bedzie dobrze
![]() a ja mecze prawoznastwo, a pozniej poczytam sobie historie adm do snu, moze angram cos do posluchania jutro na silowni z wiekszej ilsoci rzeczy naukowych, a do snu utuli mnie teoria organizacji.. mrytytytyty |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
No to 1/4 etatu to okolo 40 godzin wiec napewno nie wychodzi 500 zl
![]() Myszka ja niestety nie wiem jak pomoc bo nie mialam takiego problemu, ale mysle ze w koncu specjalisci cos wymysla i pozbedziesz sie grzybicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Myszko
![]() Pretty, zazdroszczę Ci tej ekonomii...też bym tak chciała..ale niestety babka nas nienawidzi i jak uda mi się do 10 lutego - bo wtedy mam egzamin - zdobyć zaliczenie to będzie dobrze ! ! ! ! I gratuluję. A u mnie z takim przepisywaniem zaliczenia na egzamin jest na statystyce, ale niestety zaliczyć na 4 nie zaliczę..no chyba, że wezmę korypetycję :| jutro jadę do koleżanki i ma mnie/nas uczyć..mam nadzieję, że się uda!!
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za problem wyrobic w tyg np 20 h ![]()
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Lele wiem,że w naszym organiźmie są różne bakterie. Ale najgorzej,że niektóre są nie tam gdzie powinny ;|
Pretty wlaśnie okaząło się po dzisiejszych wynikach już jej nie mam.Ale za to są kolejne problemy ![]() Chcę aby już było po sesji bo ogrom nauki mnie powala na kolana ![]() edit: DsC ![]() ![]()
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja (1-01-2009 0:49) u mnie to samo, placa mi za staz 670zl/mc ale strcza mi na oplacenie raty za prawko i szkoly (zapisalam sie na roczna policealna i zeby to byla w miare porzadna szkola a nie jakies badziewie to place 150zl na miesiac Ja (1-01-2009 0:50) reszte wydam na ciuchy czy jakies glupoty i po wyplacie Daria (1-01-2009 0:50) 670???? Ja (1-01-2009 0:50) no, zaoczne taniej ale jesli ktos pracuje Ja (1-01-2009 0:50) tak, 670, tez myslalam ze to duuuuuzo dopoki nie zaczelam sama tym gospodarowac Daria (1-01-2009 0:50) mi za 1/4 etatu w macu placa jakies 500 Ja (1-01-2009 0:50) aha czyli ze mi malo placa ![]() Nie wiem ile godzin tygodniowo pracuje ![]() EDIT: Jak dla mnie 1/4 etatu to 10 godzin w tygodniu, czyli 40h/mc. Jeżeli płacą 8,50 za godzinę, to dałoby w sumie 340zł/mc. Więc może ma trochę więcej tych godzin, nie wiem.
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-01-12 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tak to nazywaja, ale to jest zapewne pol etatu ; ) 1/4 etatu to 10h tygodniowo, daj spokoj ![]()
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
tyle to ja miałam przepracować miesięcznie na wykładaniu towaru i dostawałam 8.50 za godzinę!
ale w ogóle nigdy w zyciu nie chciałabym pracować w mc donaldzie!!... i współczuję osobom, które tam robią. jeden wielki za...pip pip pip ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega pracowal w macu wakacje i powiedział,że była masakra. Tyle,że on był w jednym z najbardziej obleganych w moim mieście przy głownej ulicy. A dostawał za to marną kasę..
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego sie dziwie, no ale pewnie tylko tak to nazywaja a pracuje sie wiecej ![]() Praca w Macu musi byc straszna z tego wzgledu ze tam jest wiecznie ogrom ludzi, przez co pewnie chwili odpoczynku nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.