![]() |
#2341 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
Cytat:
chciałabym zobaczyć co się może stać z moim w razie gdy się na nie zdecyduję i zaniedbam. ![]() ![]()
![]() |
#2342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czy ktoras z Was moglaby zamiescic zdjecia z emu matilda na nogach? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Raczkowanie
|
A to futro na pewno ubije się o centymetr? bo ja nawet jak kupuje normalne buty to 38 mnie przez jakiś czas cisną i muszę je rozchodzić żeby były dobre, więc trochę boję się kupić 37
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując nie chodzi mi o lanns ![]() ![]() AMEN ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-01-06 o 22:47 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Przyczajenie
|
Hej...
Mam takie pytanie dotyczące EMU: (BRONTE HI) -Czy one przemakają?(Chodzi o taką polską zimę) -Czy bardzo się slizgają? -I czy jak noszę rozmiar 39/40 to najlepiej kupić EMU jakiego rozmiaru? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MoiMoi Czas edycji: 2009-01-07 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Raczkowanie
|
![]() gdy je kupowalam nie wiedzialam ze trzeba kupic rozmiar mniejsze kupilam swoj i sa lekko za luzne ale ja wkladam gruba welniana skarpetke i jest dobrze trzymaja sie nogi ![]() bo jak ja wiedz u mnie w szkloe dwie laski jak maja emu (nieorginalne) jak im noga zjezdza w bok i te buty wyginaja na piecie - to troche to nie ladnie wyglada a to jednak ponad 200 zl kosztuja i musze sie namyslic przed ich kupnem ![]() bo te moje z atomosphere kosztowaly mnie 40 +20 (wysylka z Londynu) to moglam zaryzykowac a tu sie boje wiec tu jest do was prosba wklejajcie zdjecia swoich butow , tyc juz troche noszonych ![]() wiec wlejajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() - dzisiaj mi pierwszy raz się mocniej zmoczyły na pięcie, ale tylko dlatego, że odśnieżałam i łaziłam po głębokim śniegu ![]() - dzisiaj ślizgałam się mocno na oszlamionych chodnikach :/ - ja mam właśnie rozmiar stopy 39/40 kupiłam 39 i powiem Ci że są nieco za duże :/ żałuję że nie wziełam 38. no i polecam ![]()
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja noszac 38/39 zamowilam 37. na poczatku cieszylam sie, ze zmiescilam noge i w ogole, ale po czasie, po chodzeniu po mieszkaniu, stwierdzilam, ze nie jest mi zbytnio wygodnie, bo buty mnie cisna - nie bolalo to, tylko czulam te presje buta - ze sie tak wyraze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Raczkowanie
|
sorry,ze tak marudzę ale błagam o odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was ma moze te uggi z DeeZee?
Kuszą mnie, ale są jasne i obawiam się, że przez to mogą nie posłużyć długo. Napiszcie proszę, czy jasne dobrze zaimpregnowane buty TYPU emu i ugg dają jakoś radę, nie brudzą się bardzo? |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale następnym razem jak będę kupować to nie będę się bawić w mierzenie wkładki tylko pójdę do sklepu i po przymierzam rożne rozmiary ![]()
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam ich, dlatego nie odpisalam ![]() zawsze istnieje prawo klienta, ze mozesz zwrocic/wymienic. takze zamawiaj moze teraz jak Ci sie widzi 37 lub 38, a moze 39 i jak dojda to ocenisz ![]() czasem trudno wybrac sie po prostu do sklepu i przymierzyc. szczegolnie jak w swoim miescie nie mam sklepow oferujacych oryginalne emu ;]. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Przyczajenie
|
Maaam!!
Dzisiaj przed chwilą zakupiłam EMU Bronte Hi Orzechowe,tylko,że rozmiar...42!!TO był ostatni rozmiar!! Wszędzie wszystkie EMU w Silesii,to końcówki,bo zostały wykupione.Ale one póki co są w sam raz^^.Ciekawe,co będzie później,no trudno,moja przyjaciółka też ma sobie kupi“ tylko,że Czekoladowe,nie wiem jaki rozmiar upoluje^^.Były jeszcze HIGH HIP-y,też 42,ale były trochę brudne-futerko,trochę.Są śliczne!W weekend wypróbuje i powiem^^ wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Ale jestem zła
![]() ![]() Oby nie straciły na jakości- jak myślicie? Wy dziewczyny radzicie sobie z tymi białymi solnymi zaciekami ?
#2357 |
Przyczajenie
|
No z tą solą tak jest ;/ a powiedzcie mi bo ja mysle nad kupnem Emu bronte mini co o nich myślicie? czy one są nie przemakalne ? czy różnią sie czymś od bronte zwykłych ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zadomowienie
|
Wczoraj zamówiłam czarne krótkie.
241 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Czy one sięgają za kostkę czy przed?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
Za kostkę, miałąm w zeszłym roku takie, tylko kolor inny
![]() ![]()
#2363 |
Przyczajenie
|
no ja właśnie, chcę sobie je kupić przez internet mam rozmiar 38 i chyba kupię sobie na allegro ale ciągle szukam , bo chce je na poczatku gdzieś w jakimś sklepie przymierzyć a puźniej dopiero kupić . A ty gdzie zamówiłaś swoje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
no i sól niby wywabiłam ale skórka jest w okropnym stanie...zrobiła sie szorstka i wyblakła
![]() a używałyście czegoś takiego jak pasta w sprayu? to podobno działa jak impregnat ale dodatkowo odnawia kolor. sprzedawczyni mi polecała i zastanawiam się czy jeszcze coś udratuje moje Emu. ![]()
#2365 |
Raczkowanie
|
Arissa jaki to model?bronte lo czy mini?Bo ta dziewczyna na zdjeciu ma lo, a te kolejne zdjecia to chyba mini
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
z wskrzat jest urtudniony kontakt niestety ;/ => to apropo firm, gdzie mozna kupic emu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Raczkowanie
|
Ja tam nie mam firmowych, bo żal mi kasy na takie paputki, w których pochodzę jeden sezon. I tak wyglądają tak samo jak firmowe więc co za różnica ;D Chociaż szczerze mówiąc, gdybym wiedziała, że istnieją firmy tych butów pewnie kupiłabym te drogie... ale cóż, młoda i głupia byłam ;D Chociaż może właśnie na odwrót. : )
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
no tak, wygladaja tak samo, ale jakoscia sie chyba znacznie roznia..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Raczkowanie
|
hej macie zdjęcia real foto modelu bronte hi w kolorach chestnut i chocolate?zastanawiam się który kolor wybrać,a nie wiem jak prezentują się w rzeczywistości...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.