|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Aante, ja też słyszałam , że ten jest lepszy, zobaczymy
![]() ZMykam spać, dobranoc
|
#1172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wyglądałaś ślicznie, rewelacyjny krój ma sukienka ![]() Cytat:
![]() Zaczynam się effaclarować ![]() Z racji przedsesjowego zamieszania na uczelni będę od teraz rzadziej wpadać, muszę się wziąć za siebie porządnie, bo jestem cholernym leniem
|
|
#1173 |
|
po prostu Em :)
|
rzyrafko, przyjdziesz jutro?
|
|
#1174 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Widziałam jeden przeceniony w Sephorze, ale nie było testera, więc nie wzięłam, bo nie wiedziałam, jakiego koloru się spodziewać.Cytat:
Cytat:
Wczoraj w końcu zachciało mi się ruszyć myszką, żeby poznać terminy egzaminów, a dzisiaj idę kupic 2 książki i zapisać się do biblioteki.![]() Nie wiem tylko, jak ja się będę uczyć do egzaminów, jak jestem przetrzymywana przez kogoś do późnych godzin nocnych i nie dosypiam... ![]() Emuś jesteś jeszcze kiedyś w tym tygodniu, bo bym po Obsession wpadła w wolnej chwili? |
|||
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak pusto?? Oczom nie wierze
![]() Jestem sama w pokoju w pracy, zaczełam więc nadrabiać KWC, ale już po jednej recenzji mi się odniechciało Bedę musiała niedlugo kupić jakiś tonik antybakteryjny (z alkoholem albo z kwasami albo z tym i z tym ) - tylko nie wiem jaki. Obecnie mam Effaclar, skończy sie za ok 2 miesiące, więc już sie rozgladam za czymś. Effaclar podoba mi się, jestem zadowolona z niego ale chec coś nowego Taki tonik starcza mi na długo, bo używam od czasu do czasu (na codzień używam nawilżających toników). Myślałam o czymś BU ![]() Myslę ze jak skończy mi sie Effaclar to na wykończeniu będzie tez hialuronik i olej z owoców leśnych, wiec od razu bym złozyła większe zamowienie (zapewne na coś sie jeszcze skusze ) O właśnie - Ziz - miałaś zamawiać SKWALAN. Zamowiłaś? Masz? Zadowolonaś? ![]() Zrobiłam sobie wczoraj seansik urodowy- peeling Boots, maseczka oczyszczajaca peel-off Avonowska, maseczka algowa nawilżająca Ziajowa, resztki zmyte tonikiem, potem spryskałam buźkę termalką, osuszyłam i nałożyłam olejek z owoców lesnych Wieczorem wysmarowałam cielsko mleczkiem afrykańskim Bielendy (czemu ono nazywa sie "kokosowe", skoro ani grama kokosu w nim nie ma?? - ani w zapachu, ani w składzie, nawet na opakowaniu pisza tylko o baobabie - skóra najlepsza jest .. na drugi dzień ), zrobiłam peeling stóp peelingiem z zimowej serii Avonu a potem posmarowałam kremem z tej samej serii (zapach ).No
|
#1176 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nałożyłam Sumptous na bazę i mam rzęsy prawie do brwi.
I po raz pierwszy od dawna pomalowałam się cieniami Doe-eyed... Zapomniałam już, jakie są prześliczne... Muszę kupić jakiś balsam dobrze nawilżający i neutralnym zapachu.
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz wiem, jaki bedzie moj nastepny tusz
|
|
#1178 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
A od jutra i tak muszę chodzić na uczelnię. Ale Obsession już tam od dawna na Ciebie czekają.
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mam dzisiaj sporo pracy i tylko cichaczem podczytuję ........... ale humor mam anielski czarodziejski
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
a co wiosennego Cię tak kusi?
![]() Cytat:
a potem odpytuje i nagradza za dobre odpowiedzi ![]() chciałam w Rossmannie kupić micelka Ziaji, ale nie było ![]() potem wzięłam dwufazowca Garnier dla wrażliwców bo mi się kończy (też w pomocji - za 9.99 przeceniony z 12 z groszami), a przy kasie babka mówi 17.49 o_O za tyle miałabym dwie sztuki w końcu sprawdziła, że mam rację z tą ceną i wzięła jakiś inny żeby się zgadzała..Rzyrafko bolerka też nie chciałam, ale mi wmówiono, że tak eleganciej po "sesji zdjęciowej" zdjęłam może fotograf zrobił jakieś bez niego, ale nie wiem kiedy je dostanę
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno tylko mnie wkurza - moja cera, normalnie ja nie wiem o co jej chodzi, same ''niespodzianki'' mi funduje ![]() A za oknem tak pięknie słońce świeci że od razu świat się piękniejszy wydaje, jednak słońce potrafi doładować zużyte akumulatory w człowieku
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-01-12 o 13:17 |
|
|
|
#1183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz już jakieś typy? Ps. Oczywiście pewnie mojej przesyłki z odlewkami nie dostalaś wysłanej wieki temu? ![]() Cytat:
Moja też szaleje Mam nadzieję, że do wiosny uda mi się ją "wyprowadzić" na prostą.
|
|
#1184 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
W każdym razie nikt nie popatrzy na mnie dziwnie, jak wpadnę po perfumy do księgarni?![]() Cytat:
![]() Używam bazy Origins. ), a teraz przymierzam się do MACa albo do Clinique.Dla mnie podwójna sesja to normalka, nie miałam nigdy pojedynczej. W tej mam wyjątkowo mało egzaminów, bo tylko 7 i 3 prace zaliczeniowe.Cytat:
![]() Typowałam zachwalana przez Ciebie Neutrogenę albo co co mi się rzuci w oczy w promocji, jak wejdę do Rossmanna. ![]() Oczywiście nie kupiłam dzisiaj balsamu, poszłam do ksero, w którym są zawsze materiały do egzaminów z jednego mojego kierunku i wyszłam z ponad 700 stronami w torebce. Potem kupiłam sobie jeszcze kodeks i nie mam pojęcia jakim cudem dotachałam ten bagaż na zajęcia a potem do domu.
|
|||
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ;*
Dzisiaj po maturze coś mnie tchnęło na zakupy drogeryjne... i zowu jestem niezadowolona... kupiłam pędzel do rozcierania cieni, a mam bardzo podobny, rozświetlacz z Essence(jeszcze nie wypróbowałam) cień z Rimmela i cień z Pierre Rene. Te dwa ostatnie to masakra! Testery były miękkie, ładnie się rozprowadzały, były bardzo napigmentowane.... a jak otworzyłam w domu "oryginały" bardzo się zawiodłam ![]() I 60 zł ponad poszło ... na nic ![]()
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już mam dość! Miało się ocieplać a tu rano znów -15 Przemarzłam mimo ciepłej kurtki, grubego golfu i pod spodem bluzki, grubych rajstop i ciepłych mukluksów na nogach Na dodatek zbliża mi się okres, wszystko mnie boli i źle się czuję Dziękuję dziewczyny za Wasze opinie o Blubelkach Ziaji, ja do swojego się nie przekonałam a zwłaszcza dziś w pracy, gdzie mamy suche powietrze i cdosłownie o 10 minut się smarowałam Cytat:
Cieszę się ogromnie czytając takie radosne Twoje posty
|
|
#1187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zazdroszczę! choć dobrze wiem co znaczy wkuwać kodeksy Cytat:
Kasa idzie w błoto, humor jeszcze gorszy i nic z tego nie ma. Ja dziś tylko dezodorant Dove Silk w sprayu kupiłam. Cytat:
dziękuję ![]() Sama siebie nie poznaję, czuję się jakby mi ktoś dodał skrzydeł i nawet zima mi nie straszna, dziś miałam tylko bluzkę z rękawem 3/4 i kurtkę na to i było mi ciepło
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, widziałam się z Mag
![]() Pięknie dziś było, tyle słoneczka ![]() Polazłam do Inglota w galerii- a tam cały panel ze szminkami do palet, kolorów tyle co cieni chyba I znów zamiast się uczyć oglądam Dextera
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam koszulkę, gruby golf, sweter zapinany i kurtkę zimową i myślałam że nie dotrę niezamarznięta do pracy
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Vibuś miłość Cię grzeje
![]() rzyrafciu co tam u Magji? Jak jej zatoki? Nadal ma katar biedna?
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem, ale na wiosnę/lato wychodzi zawsze tyle nowości, że tylko się ślinię i nie wiem co wybrać
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pytałam Magdy o zatoki
![]() Wszytsko dobrze u niej, przekazałam jej parę "gratów" ja też dostałam trochę ![]() madziarra- nie mów mi o kolekcjach wiosennych, wpadło mi trochę kasy za Avon a nadal spłacam długi, one się chyba nigdy nie skończą
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, ale to dobry sposób, żeby się zmobilizować , przyoszczędzić i pozużywać
Mnie to jakoś motywuje
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale to się nie liczy ). Nie chciałam pożyczać w ogóle, ale były święta, ja 3 miesiąc byłam bez pracy.. i pożyczyłam. Koleżanka sama zaproponowała. Ale spłacę i będzie po wszystkim I napewno zaczynam oszczędzać :tak: (ale najpierw sie rzuce na kosmetyki za 1 i 2 wypłatę. potem minie mi podniecenie i chęć wydawania i dopiero zacznę oszczędzać )
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Ci powiem, że nawet nie mam co zużywać
- jedyne moje zapasy to 4 żele pod prysznic i 3 kremy do rąk i 2 balsamy, ale o to sie nie boję, spokojnie zużyję
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
z kolorówki jakos nie czuję presji na zuzycie czegokolwiek
No ewentualnei porządki z tuszami do rzęs trzeba zrobić Poza tym śrendiopółkowych kolekcji jeszcze nie ma więc nie mam się do czego ślinić ![]() Powoli robię fotki całej kolekcji, zostały mi już kosmetyki do oczu do obfocenia ale nie mam siły się za to zabrać
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Zizku też jestem ciekawa tego różu
tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2925 i tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2908 skuszona?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

To mój duży kompleks od zawsze. Już kiedyś zresztą tu narzekałyśmy bodajże ze snow, że obie nie mamy jak się pozbyć tych pudzianowatych ramion 
wyglądałaś ślicznie, rewelacyjny krój ma sukienka 

Wczoraj w końcu zachciało mi się ruszyć myszką, żeby poznać terminy egzaminów, a dzisiaj idę kupic 2 książki i zapisać się do biblioteki.

może fotograf zrobił jakieś bez niego, ale nie wiem kiedy je dostanę

Przemarzłam mimo ciepłej kurtki, grubego golfu i pod spodem bluzki, grubych rajstop i ciepłych mukluksów na nogach
No ewentualnei porządki z tuszami do rzęs trzeba zrobić