|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Cytat:
Oj, ale Ci odpisałam na priva w porę Cofam to cofam!!!!! ![]() Eden jest piękny, nietuzinkowy, życzę Ci żeby się dobrze nosił bo wart jest oswojenia ... No i w końcu prezent od wspaniałego męża ![]() U mnie nadal Lou Lou
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Rozeznanie
|
Organza.
Jak się zlałam rano bez umiaru, tak do tej pory czuję. Oj, jak ja kocham pachnieć!!!!!!!!!! Skoro, przez pomyłkę, zrobiłam dubel (przepraszam), to nadmienię, że może za chwilę poprawię sobie na noc nastrój Cinemą edp.....
Sun Tzu prawie powiedział: "Jeżeli przeciwnik jest jak ziemia - bądź jak powietrze. Jeżeli przeciwnik jest jak ogień ......- sp....dalaj, bo z ogniem nie ma żartów!" Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-01-12 o 23:04 |
|
|
|
#3333 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dobrze wiemy, że nie masz czego żałować - widziałem Ciebie Cytat:
Jeszcze nikt nigdy dla mnie nie śpiewał, to miłe ![]() ZŁO zalęgło się na forum, powiadam Ci Polly, ZŁOOO
|
||
|
|
|
#3334 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Donosze że już nie pachnę Escentric- przestało po 10 godzinach......żeby jeszcze te cholerne molekuły się chciały rozkręcić na mnie...
|
|
#3335 |
|
BAN stały
|
Testuje Hanea Mori Butterfly. Jest milo
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
chanel chance
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, to ja orientalna tymena po swiecie szyprów się błąka Oswajam je póki co. EdS kojarzę jak przez mgłę Muszę nadrobić braki, może kilka lekcji u Koty wezmę ![]() Po kąpieli pachnę mleczkiem dla bobasów
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję Anuschko, a czegóż żałujesz że to nie Ty w avku, kiedy się ludzie na forumie mylą, że to Ty Pachnę Tumulte PH z własnego, błyszczącego, nowiutkiego flakonika
|
|
#3339 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
No dobra - poległam. Juz pożałowałam, że oddałam próbkę. Zdobędę drugą. ![]() Cytat:
Gratuluję. Edenu też. ![]() Próbowałam dziś dać jeszcze jedną szansę Borneo i... Śmierdzę.
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
po poludniu testowalam Tygryska (Eenax dzieki piekne za probke - te i inne
a noc bedzie 888 cdg, naprawde piekny zapach, chociaz Opium PH chyba piekniejsze, tylko mniej trwale, a osemki przetrwaly ostatnio caly dzien na nadgarstku polecam wszystkim zapachowe zloty, po sabacie wrocila mi ciekawosc nowych zapachow i chec testowania edit Cytat:
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-01-12 o 23:02 |
|
|
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
W ciągu dnia była Historia Wody (piękna, aż żal było wchodzić pod prysznic). Teraz odrobinka Soir de Lune
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztuczne, nieprzyjazne i, o dziwo, pioruńsko trwałe. Na wieczór odrobina Chergui.
|
|
#3344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dziś OI, a nadgarstkowo olejek [w zasadzie zapachowy do wnętrz] Mon Quatre Heures - jakbym zanurzyła nos do torebki z piernikami olejek pochodzi z wycofanego już setu L'Artisana I Remember. ale coś słabo się trzyma na skórze spróbuję użyć go zgodnie z przeznaczeniem.
|
|
#3345 | ||
|
czyli Endżi
|
Nie wiem kim jest ta pani na zdjęciu w awie, ale wiem że Ty jesteś od niej ładniejsza
Cytat:
Widziałam na żywo i też mi dały po oczach ![]() Cytat:
![]() A ja jestem taaaaka szczęśliwa, że szok. W końcu po jakichś 7-8 przeciwbólowcach i kilku godzinach męczarni prawie nic mnie nie boli Do tego jeszcze odrobina Flowerbomba i jest na medal
|
|
#3346 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A czemu kupiłaś ich tyle? Cytat:
Znajomy w ubiegłym tygodniu naopowiadał mi z ogniem w oczach, że na nim Borneo to drewniany, wielki skład wypełniony górami kakao i że on stoi po kolana w tym kakao, przerzuca je wielkimi, drewnianymi szuflami i czuje ten aromatyczny pył. Jakże mu pozazdrościłam! A na mnie to głównie nadpleśniała paczula.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-01-12 o 23:52 |
||
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam przetestować połączenie DV i Avignon, ale po pójściu do pubu wszelkie zapachy pokonał dym, więc muszę ponowić testy
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Był Bright Crystal na wagary
![]() Po kąpieli pachnę migdałowym balsamem z body shopu |
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem co to za przyczyna, ale może lepiej by było skoczyć do lekarza po jakiś konkret, na receptę? a tak to sobie brzuszek psujesz w senie żołądek i wszystko. moja mama ma czasami takie różne problemy i bierze właśnie jakieś mocne przeciwbólowe - ale za to jedną i na cały dzień.
|
|
#3350 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie piszę to znaczy, że pachnę gustawem
![]() czemu zestawy są takie drogie, chciałabym mieć wszystko z tej linii ale ceny mnie odstraszają
|
|
|
|
#3352 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Wiesz co Słońce, ja już byłam u wielu lekarzy i w dalszym ciągu nie wiadomo co to takiego do cholery jest i co w ogóle na to brać. Ostatnio przeszło po godzinie od wzięcia trzech Aspiryn a dzisiaj tak mnie siekło, że nawet nie dałam rady iść o własnych siłach Wzięłam co mi dawali i teraz kiedy już nie cierpię tak strasznie to doceniam piękno życia bez bólu ![]() Ale to był hardkor. Ja pierdzielę. Na słodkie sny i przekonanie, że tym razem prześpię całą noc - Flowerbomb. Piękności. Właśnie naszła mnie refleksja, że właśnie wsączam trzeci flakonik EDP
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Eden to perfumy, ktorymi pachnialam, gdy poznalam swojego obecnego maloznka- i do dzisiaj, duet: ja+Eden, niesamowicie dziala na Niego )----------------------- Endżi- zdrowia zycze ![]() ------------------------ Na noc kropelka Prady Intense. Dobranoc. |
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Agaa, cudownie domyślny ten Twój mąż
Mój to, aż wstyd mówić, kazał mi wybrac sobie coś na ostatnie Walentynki. Poprosiłam o Słonika, ktory byl w promocji w Rossmanie. Mąż powiedział: To jak będziesz w Warszawie w Rossmanie to kup, a ja Ci oddam pieniądze. No i zapomnia, pieniędzy nie oddal, a ja na Walentynki wykosztowalam się podwójnie - dla niego i dla siebie Romantyk ze spalonego teatru... ![]() Kattarino, ja ostatnio Eden czuję w pracy, szefowa jest "w ciągu"
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, rzeczywiscie cena zachecajaca. Gdybym nie miala swojej piecdziesiatki i nie kupila tamtego dnia 4 butelek perfum w Douglasie oraz Sephorze, na pewno bym sie ssssskusila, jak biblijna Ewa ![]() ![]() A odnosnie Twojego meza- moze sie jeszcze zrehabilituje
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-01-13 o 00:32 |
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w dodatek mam do SP po drodze, wychodzę z pracy, przejście podziemne, hop na lewo i już w Złotych Tarasach jestem...
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, ze rozpussssssta, skoro flakon stoi na mojej poleczce![]() Btw- podziwiam Twoja sile woli; gdybym ja miala do SP "po drodze", nie oparlabym sie zakupom
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-01-13 o 01:06 |
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w temacie: cały dzień oswajam Fleurs d'Oranger i to chyba był dobnry pomysł wycyganienie próbki od Katty
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Plankton Intense, tak mi dal po nosie i glowie, ze musialam wziac jeszcze jeden prysznic
, a zaaplikowalam sobie odrobine.... Czyzby nadszedl czas rozstania?Teraz siegnelam po niezawodne antidotum, na wszelkie bole: najukochansze Dzongkha |
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu Harmatan Noir
![]() dobranoc!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Oswajam je póki co. EdS kojarzę jak przez mgłę 

nie znam ale wczoraj czytałam po tym jak Nevada kolekcję gwiazd objawiła
olejek pochodzi z wycofanego już setu L'Artisana I Remember. ale coś słabo się trzyma na skórze 
w senie żołądek i wszystko. moja mama ma czasami takie różne problemy i bierze właśnie jakieś mocne przeciwbólowe - ale za to jedną i na cały dzień.

, a zaaplikowalam sobie odrobine.... Czyzby nadszedl czas rozstania?