|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
to nasze zaproszenia na ślub z weselem, a na sam ślub zmieniliśmy wierszyk...
edit: zamówione na Allegro (za 1,29 zł za sztukę)... zwijane w rulon... U nas zrobiło furorę ![]() teraz są troszkę droższe.... Ale jakby co polecam (szybko, profesjonalnie i w sumie niedrogo): http://www.allegro.pl/item521708137_..._promocja.html
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2009-01-12 o 23:46 |
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
a ja to w ogóle nie biorę od hmmm 5 lat
![]() brałam 2 lata i cieszę się, że przestałam..
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli masz ten drugi wierszyk?? mój kuzyn miał wierszyk ale zbierał datki na misje franciszkańskie
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
mamy sumie obydwa wierszyki, bo mamy 2 rodzaje zaproszeń
to pierwsze zaproszenie wręczaliśmy gościom, których prosimy na wesele. Drugie zaproszenie oprócz tego, że dotyczy samego ślubu (nie ma zaproszenia do restauracji i prośby o potwierdzenie przybycia...), ma też inny wierszyk - ten o butelce wina
|
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki jutro postaram sie wkleic fotki jak mi sie uda i jak skombinuje aparacik
domi jakbym masz piekne wloski angelikaw super zaproszenia ![]() uciekam bo pozno czas spac bo o 5 wstaje
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
i tak trzymaj
bo sama po sobie wiem, ze to nic dobrego....a w ogóle to dzien dobry Słoneczka
|
#1087 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() twin--maid suknia boska. strasznie mi się podobała - to był mój typ na początku... Trzymam kciuki żeby pasowała jak ulał
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
stippi prosiłam Cię o fotki welonowego grzebyka
![]() Ja dziś nie w humorze, zęby bolą ![]() misQa co tak wcześnie wstałaś?
|
|
|
|
#1090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam dziewczynki A ta moja teściowa znowu mnie wyprowadziła z równowagi aż się posprzeczałam z TŻ przez nią. Ale stanoł po mojej stronie i wydarł się na matkę że jakim prawem mówi do mnie takim tonem.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie muszę zadzwonić do poradni i się umówić na pierwsze z trzech spotkań
padnę przy tym telefonie chyb a kasiaher a Twój Tż rozmawiał z Tobą o tym przekonaniu i wąptliwościach? A tż matka co znowu wymysliła?
|
|
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
twin--maid śliczna suknia
, mnie się wydaje że to La sposa ale pewna nie jestem mam nadzieje, że będzie Ci pasowała ![]() angelikaw witam z nami no i już tylko miesiąc ci został, nawet niecały ![]() a jak ja byłam w poradni to myślałam, że pękne ze śmiechu jak pani omawiala to, zeby codziennie badać szyjke macicy i cały czas jechała palcem w zamkniętą dłoń (no mam nadzieje że wiecie o co chodzi)
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-01-13 o 09:14 Powód: dopisek :) |
|
|
|
#1094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kliwia nie mielismy kiedy porozmawiać ale zauważył że cos jest nie tak jak po sprzeczce już nie wytrzymałam i sie popłakałam. Ta głupia baba ( że tak powiem bo jestem zła) przyszła i zapytała" Kasia zrobisz mi przelewy dzisiaj, bo jak nie to ja sobie sama zrobie, łaski mi nie robisz (...) " Msiek się wkurzył że takim tonem do mnie jak by to był mój obowiązek a ona dalej " mówiłam ci żebys przyniosła mi te baterie ile razy mam ci mówić od piątku sie proszę o swoje, WIĘCEJ RAZY CI NIE POZYCZĘ (...) " . z gębą do mnie więc jej powiedziałam że mam w samochodzie i zapomniałam mam ważniejsdze sprawy na głowie. TŻ-eta myślałam że rozerwie, wydarł się na nia że jakim prawem takim tonem do mnie mówi że nie jest moja matką żeby w ten sposób sie do mnie odzywać i wogóle a mnie normalnie mało co szlak nie trafił, pozyczyłam od niej alumulatorki do aparatu na sylwestra i poprostu wyleciało mi to z głowy że prosiła zebym jej oddała w niedziele. A ta na mnie tak naskoczyła że hej. Rozmawiała z mo0ja mamą dzisiaj i powiedziała do mnie w końcu żebym sobie na głowę nie dawała wchodzić, a tym bardziej nie sprzeczała się o to z TŻ bo w końcu zniszczy się ten związek przez jego matkę.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
No co za łajza!!!!!
Już ja bym jej ripostę walnęła do tych przelewów. No z tymi ładowrkami też przegięłą. Mogła po protsu poprosić byś je przyniosła. ![]() Ech.
|
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
angelikaw Fajne te Wasze zaproszenie.My mamy taką samą treść
Szczególnie nam sie spodobała "pełna szczerych chęci i Bogu ducha winien"
|
|
|
|
#1097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a że jestem uczynna to jej to robiłam a teraz nagle jakieś ale..., że jak to jej nie zrobię. No kurde dziewczyny aż szlak mnie trafia jak tylko o tym piszę. Niech mnie w dupe pocałuje jeśli nie umie uszanować tego że ktos jej pomaga, nigdy więcej. Jeszcze że w niedziele tez jej nie chciałam zrobic a ja poprostu sie nic nie odzywałam. Siedziałam na łóżku z gorączka nie dobrze mi było latałam do łazienki co 5 minut bo miałam biegunkę, a ta ci nagle czy jej przelewów nie zrobię normalnie yhhh ledwo co żyłam
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo rzadku ostatnio zaglądam na wizaż. Wszystko przez moje studia i pracę. Na szczęście studia już prawie kończę, obrona 20 lutego i może wtedy znajdę więcej czasu na wszystko. A ten czas leci jak szalony. Do mojego ślubu pozostały tylko 4 miesiące. Z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej jestem przerażona. Wiadomo, że chciałabym wyglądać pięknie w tym dniu, ale teraz nawet nie mam czasu, żeby o siebie porządnie zadbać. A przydałyby się jakieś masaże, maseczki i inne pierdółki. Parę kilo też mi zostało do zrzucenia. Wierzcie mi, że od jakiegoś czasu przestał mnie cieszyć mój ślub. Patrzę w lustro i jestem przerażona tym co widzę - szara cera, do tego czasem wysypana syfkami jak nigdy, o swoim ciele już nie wspomnę. Czasem zastanawiam sie po co mi ta piękna suknia ślubna za tyle pieniędzy, skoro i tak będę w niej wyglądać jak potwór. Ten stres ze mnie wyłazi i naprawdę nie mogę na siebie patrzeć. Obiecuję sobie, że po obronie się sobą zajmę tak porządnie, tylko co mi dadzą te 3 miesiące? Obawiam się, że nic. Przepraszam, ze marudzę, ale mam strasznego doła i nawet nie mam komu tego powiedzieć
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bój się, malutki. Kochamy Cię, wiesz? Pojedziesz z nami do TARY, do domu..
Hej ![]() Znamy juz historię kochanego Bolka !! niedługo jadę do Tary i organizuję zbiórkę maskotek, książek, rzeczy końskich witaminy, musli, solanki, maści, lekarstwa, oraz kantary, uwiązy, derki, koce, marchwii ( ogólnie jedzenia końskiego ) a także pokarm dla naszych psów i kotów - zarówno suchy jak i "mokry" w puszkach. Potrzebujemy również w każdej ilości narzędzi tj. młotki (1-5kg), widły, szpadle, miotły stajenne, długie gwoździe itp., a także starych, metalowych wanien, które służą u nas jako poidła dla koni na padokach. Po co nam na półkach miśki które się kurzą, albo książki raz przeczytane i odłożone. Przekazane rzeczy będą wylicytowane na aukcji, a pieniążki trafią dla koników ![]() Możecie organizować też własne zbiórki, a później wszystko mi przesyłać adres podam na pw. Osoby z Lubina nie muszą wysyłać... po wcześniejszym skontaktowaniu spotkamy się w ustalonym miejscu, no chyba, że będzie chcieli odwiedzić mnie w domku. Wypijemy herbatke i porozmawiamy. ZAPRASZAM. mam też 1 lub 2 miejsca w aucie na wyjazd do Tary. Nie wiem jeszcze dokładnie, czy miejsc będzie na 2 osoby... zobaczymy ile zbierzemy rzeczy i ile zmieści się do samochodu ![]() mój nr gg 13479692 POMÓŻMY NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
|
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia jasne że pamiętamy
Moja droga pamiętaj, że te pół godziny raz w tygodniu na samodzielną maskę znajdź. BY się odświeżyć. Ponadto przydałyby się jakieś wizyty już zacząć, solarium raz na tydzien dwa, zeby kolorków promiennych nabrać. itp. o obronie na pewno znajdziesz czas, no ale wtedy mniej czasu zostanie do końca ![]() strippi dziękuję , już myślałam że mnie nie zauważyłaś ![]() CO do zaperoszeń, my część rozdamy już na święta wielkanocne. twon maid no to byłam blisko
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-13 o 10:30 |
|
|
|
#1103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie marudzisz rozumiemy cie , brak czasu i cały czas latanie załatwianie , do tego praca studia spokojnie usiądź pomyśl nie wpadaj w depresje odrazu. Napewno bedziesz pięknie wyglądać w sukni, tak jak każda z nas. Poświęć jedynie godzinkę raz w tygodniu np. w sobotę albo w niedziele, kup sobie jakąś maseczke na twarz( nie wiem jaką ci doradzić bo nie wiem jaki rodzaj skóry masz) ale widzę że małe problemy z wypryskam więc proponuje z Nivea nawilżającą maseczka i krem do buzi, kup sobie tonik do buzi i zasze rano przemyj buzie tonik z Garniera tak samo maseczka z garnieją oczyszczjąca ( sprawdzone przezemnie). Między czasi nałóz na głowę maseczkę zrób sobie kawki lub herbatki i posiedź. Jeśli chcesz schudnąć to proponuje jesć częściej w mniejszych procjach ale żywność zdrową bogata w witaminy, owoce lub warzywa , gotowane mieso i duzo ryb są zdrowe i mało kaloryczne. Kup sobie jakiś balsamik do skóry i nawilżaj chociaż dwa razy w tygodniu. Może jakiś basen no chyba godzinke nawet wieczorem będziesez miała. Troszkę więcej wiary w siebie. Nie załamuj się tak odrazu przeciez żadna z nas nie jest super modelką o pięknych figurach i nieskazitelniej cerze, tez musiamy troche o siebie zadbać. To są naprawdę małe zabiegi pielegnacyjne ja zawsze raz w tygodniu mam godzinke dla siebie zazwyczaj w sobotę( no chyba że mam szkołę) robię sobie wtedy maskę na głowie zawijam ręcznikiem nakładam maseczkę na buzie i między czasie depiluje nogi i inne, balsam stosuje zawsze rano po porannym prysznicu juz tak mi to w krew weszło że nawet sobie nie wyobrażam sie nie posmarować nim. Możesz tez wybrać sie do kosmetyczki albo jakiegoś salonu na maseczki , mnie też się zawsze wydawało że to bardzo drogie ale raz na 3 miesiące sobie pozwolę. Odłoże sobie i idę naprawdę lepiej się robi na duszy a to przebija tez na naszą urodę. Nie załamuje się dojdzie napewno świetna fryzurka, makijaż i twój uśmiech i będziesz pięknie wyglądać. GWARANTUJE CI TO
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki a my z Tz idziemy na nauki indywidualne z poradni własnie....miałam przeczytac książeczkę a nawet czasu nie miałam
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wam
ja juz po pierwszym spotkaniu myslalam, ze parskne smiechem jak zaczela pokazywa obrazki miejsc intymnych kobiet i faceta.. pf jak tlumaczyla to mierzenie temp to troche czailam, ale pozniej pd konec to juz takie *******y opowiadala, powalone to jak nie wiem... bylismy 2 pary i my tak z gosciarka na siebie patrzylysmy i walilysmy miny hhe |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam typ, bo jak się okazało rzeczywistość weryfikuje marzenia
i to co ładne na obrazku nie wyglądało za fajnie na mnie ![]() Moją suknię wklejałam tu wielokrotnie Herm's model Liporio.
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre, dobre
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
ej dziewczynki co tu tak cicho sie zrobiło.
strippi normalnie jak zobaczyłam te zdjęcia to az mi świeczki w oczach staneły, jejku ja jestem tak wrażliwa na ludzką czy zwierzęcą krzywdę, że mój tż czesto powtarza że jestem za bardzo wrażliwa i bardzo łatwo mnie skrzywdzić.
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Heellloooo
![]() Dziewczynki mam butki slubne - za 60zl wieczorkiem postaram sie wkleic jakies fotki. Sa nieco...inne, ale dla mnie ok. Najbardziej podoba mi sie kolor - jest idealnie dobrany do sukni - smietankowy i cena mi sie podoba. Obcasik na jakies 4 cm, wiec bede szalec cala noc![]() ogladalismy tez gajerki - mnie sie marzy czekoladowy i TZ byl na nie, ale jak zobaczyl i przymierzyl to zmienil zdanie do tego chcialabym zloto-czekoladowa kamizelke i musznik, ale nigdzie nie moge znalezc TZ juz widzi oczyma wyobrazni calosc i jest bardzo na TAAAK - jupiiii ![]() co do wierszykow na zaproszeniach - to ja zawsze chcialam zamiast kwiatow cos dla biednych zwierzatek tylko pomozcie - potrzebny mi jakis taki wierszyk.....pomozcie pliiisss
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
aleś sobie wymyśliła kolor kamizelki yhy
![]() nie widziałam jeszcze takiej ![]() musiałabyś po wszystkich sklepach z garniturami pochodzić no i allegro. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to

padnę przy tym telefonie chyb a
, mnie się wydaje że to La sposa ale pewna nie jestem
a że jestem uczynna to jej to robiłam a teraz nagle jakieś ale..., że jak to jej nie zrobię. No kurde dziewczyny aż szlak mnie trafia jak tylko o tym piszę. Niech mnie w dupe pocałuje jeśli nie umie uszanować tego że ktos jej pomaga, nigdy więcej. Jeszcze że w niedziele tez jej nie chciałam zrobic a ja poprostu sie nic nie odzywałam. Siedziałam na łóżku z gorączka nie dobrze mi było latałam do łazienki co 5 minut bo miałam biegunkę, a ta ci nagle czy jej przelewów nie zrobię normalnie yhhh

Herm's model Liporio.