Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 23:40   #1081
angelikaw
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

to nasze zaproszenia na ślub z weselem, a na sam ślub zmieniliśmy wierszyk...

edit: zamówione na Allegro (za 1,29 zł za sztukę)... zwijane w rulon... U nas zrobiło furorę

teraz są troszkę droższe.... Ale jakby co polecam (szybko, profesjonalnie i w sumie niedrogo): http://www.allegro.pl/item521708137_..._promocja.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1111.jpg (119,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 222.jpg (19,1 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez angelikaw
Czas edycji: 2009-01-12 o 23:46
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 23:41   #1082
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

a ja to w ogóle nie biorę od hmmm 5 lat

brałam 2 lata i cieszę się, że przestałam..

Stary 2009-01-12, 23:47   #1083
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
to nasze zaproszenia na ślub z weselem, a na sam ślub zmieniliśmy wierszyk...

czyli masz ten drugi wierszyk??

mój kuzyn miał wierszyk ale zbierał datki na misje franciszkańskie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 23:51   #1084
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
czyli masz ten drugi wierszyk??
mamy sumie obydwa wierszyki, bo mamy 2 rodzaje zaproszeń

to pierwsze zaproszenie wręczaliśmy gościom, których prosimy na wesele.

Drugie zaproszenie oprócz tego, że dotyczy samego ślubu (nie ma zaproszenia do restauracji i prośby o potwierdzenie przybycia...), ma też inny wierszyk - ten o butelce wina
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 00:25   #1085
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Dziewczynki jutro postaram sie wkleic fotki jak mi sie uda i jak skombinuje aparacik
domi jakbym masz piekne wloski

angelikaw super zaproszenia
uciekam bo pozno czas spac bo o 5 wstaje
Stary 2009-01-13, 05:38   #1086
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
kurde a ja 24 lata nigdy w zyciu tabletki anty na oczy nie widziałam
i tak trzymaj bo sama po sobie wiem, ze to nic dobrego....

a w ogóle to dzien dobry Słoneczka

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 07:30   #1087
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 07:40   #1088
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Blondi pokaż zdjecie ja chetnie ocenie

a ja wklejam moje włosy, do ślubu zapuszczam

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1231782572

a i tu siebie, ale buzia zamazana

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1231782550
Super włosiska

twin--maid suknia boska. strasznie mi się podobała - to był mój typ na początku... Trzymam kciuki żeby pasowała jak ulał

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 07:54   #1089
kliwia
Zakorzenienie

stippi prosiłam Cię o fotki welonowego grzebyka

Ja dziś nie w humorze, zęby bolą

misQa co tak wcześnie wstałaś?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 08:48   #1090
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kliwia poszlo

dziewczyny, ktora z was bieze tabletki anty i zdarzylo jej sie zapomniec
Mi raz się zdarzyło i wziełam ją odrazu jak sobie tylko przypomniałam, i oczywiście przez tydzień musielismy uważać, ale że akurat nie było czasu na przytulanie więc tak naprawdę nic się nie stało.

Witam dziewczynki
A ta moja teściowa znowu mnie wyprowadziła z równowagi
aż się posprzeczałam z TŻ przez nią. Ale stanoł po mojej stronie i wydarł się na matkę że jakim prawem mówi do mnie takim tonem.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 08:56   #1091
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

a prowadzisz kalendarzyk jak mi będą kazały to chyba się ze śmiechu posikam i z neta ściągnę do czego to doszło bym musiała sobie termometr wsadzać

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 09:00   #1092
kliwia
Zakorzenienie

ja właśnie muszę zadzwonić do poradni i się umówić na pierwsze z trzech spotkań padnę przy tym telefonie chyb a

kasiaher a Twój Tż rozmawiał z Tobą o tym przekonaniu i wąptliwościach?
A tż matka co znowu wymysliła?
Stary 2009-01-13, 09:13   #1093
zielony_motylek
Rozeznanie

twin--maid śliczna suknia , mnie się wydaje że to La sposa ale pewna nie jestem mam nadzieje, że będzie Ci pasowała

angelikaw witam z nami no i już tylko miesiąc ci został, nawet niecały

a jak ja byłam w poradni to myślałam, że pękne ze śmiechu jak pani omawiala to, zeby codziennie badać szyjke macicy i cały czas jechała palcem w zamkniętą dłoń (no mam nadzieje że wiecie o co chodzi) ledwo co się powstrzymalam..

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-01-13 o 09:14 Powód: dopisek :)
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 09:17   #1094
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja właśnie muszę zadzwonić do poradni i się umówić na pierwsze z trzech spotkań padnę przy tym telefonie chyb a

kasiaher a Twój Tż rozmawiał z Tobą o tym przekonaniu i wąptliwościach?
A tż matka co znowu wymysliła?
Dobrze że ja poradnie mam za sobą już od roku prawie, ale na początku chciałam być solidna i mierzyłam temperaturę i obserwowałam resztę , mierzyłam w ustach bo tak też można, ale później mi się nie chciało ale dużo się nauczyłam.

Kliwia nie mielismy kiedy porozmawiać ale zauważył że cos jest nie tak jak po sprzeczce już nie wytrzymałam i sie popłakałam.
Ta głupia baba ( że tak powiem bo jestem zła) przyszła i zapytała" Kasia zrobisz mi przelewy dzisiaj, bo jak nie to ja sobie sama zrobie, łaski mi nie robisz (...) " Msiek się wkurzył że takim tonem do mnie jak by to był mój obowiązek a ona dalej
" mówiłam ci żebys przyniosła mi te baterie ile razy mam ci mówić od piątku sie proszę o swoje, WIĘCEJ RAZY CI NIE POZYCZĘ (...) " . z gębą do mnie więc jej powiedziałam że mam w samochodzie i zapomniałam mam ważniejsdze sprawy na głowie. TŻ-eta myślałam że rozerwie, wydarł się na nia że jakim prawem takim tonem do mnie mówi że nie jest moja matką żeby w ten sposób sie do mnie odzywać i wogóle a mnie normalnie mało co szlak nie trafił, pozyczyłam od niej alumulatorki do aparatu na sylwestra i poprostu wyleciało mi to z głowy że prosiła zebym jej oddała w niedziele. A ta na mnie tak naskoczyła że hej.
Rozmawiała z mo0ja mamą dzisiaj i powiedziała do mnie w końcu żebym sobie na głowę nie dawała wchodzić, a tym bardziej nie sprzeczała się o to z TŻ bo w końcu zniszczy się ten związek przez jego matkę.
Stary 2009-01-13, 09:47   #1095
kliwia
Zakorzenienie

No co za łajza!!!!!
Już ja bym jej ripostę walnęła do tych przelewów.
No z tymi ładowrkami też przegięłą. Mogła po protsu poprosić byś je przyniosła.
Ech.
Stary 2009-01-13, 09:52   #1096
1219ania
Raczkowanie

Smile Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

angelikaw Fajne te Wasze zaproszenie.My mamy taką samą treść Szczególnie nam sie spodobała "pełna szczerych chęci i Bogu ducha winien" Tylko wierszyk mamy z prośbą o Lotka zamiast kwiatków
1219ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 10:00   #1097
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
No co za łajza!!!!!
Już ja bym jej ripostę walnęła do tych przelewów.
No z tymi ładowrkami też przegięłą. Mogła po protsu poprosić byś je przyniosła.
Ech.
no tak przecież miałam je w samochodzie a samochód stał przed blokiem także taki wieeelllkii problem z tego zrobiła że matko boska. Zawsze ja jej przelewy robie bo ona jest za ciemna na takie rzeczy, ale kto do cholery jasnej powiedział że to mój obowiązek a że jestem uczynna to jej to robiłam a teraz nagle jakieś ale..., że jak to jej nie zrobię. No kurde dziewczyny aż szlak mnie trafia jak tylko o tym piszę. Niech mnie w dupe pocałuje jeśli nie umie uszanować tego że ktos jej pomaga, nigdy więcej. Jeszcze że w niedziele tez jej nie chciałam zrobic a ja poprostu sie nic nie odzywałam. Siedziałam na łóżku z gorączka nie dobrze mi było latałam do łazienki co 5 minut bo miałam biegunkę, a ta ci nagle czy jej przelewów nie zrobię normalnie yhhh ledwo co żyłam
Stary 2009-01-13, 10:04   #1098
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo rzadku ostatnio zaglądam na wizaż. Wszystko przez moje studia i pracę. Na szczęście studia już prawie kończę, obrona 20 lutego i może wtedy znajdę więcej czasu na wszystko.
A ten czas leci jak szalony. Do mojego ślubu pozostały tylko 4 miesiące. Z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej jestem przerażona. Wiadomo, że chciałabym wyglądać pięknie w tym dniu, ale teraz nawet nie mam czasu, żeby o siebie porządnie zadbać. A przydałyby się jakieś masaże, maseczki i inne pierdółki. Parę kilo też mi zostało do zrzucenia. Wierzcie mi, że od jakiegoś czasu przestał mnie cieszyć mój ślub. Patrzę w lustro i jestem przerażona tym co widzę - szara cera, do tego czasem wysypana syfkami jak nigdy, o swoim ciele już nie wspomnę. Czasem zastanawiam sie po co mi ta piękna suknia ślubna za tyle pieniędzy, skoro i tak będę w niej wyglądać jak potwór. Ten stres ze mnie wyłazi i naprawdę nie mogę na siebie patrzeć. Obiecuję sobie, że po obronie się sobą zajmę tak porządnie, tylko co mi dadzą te 3 miesiące? Obawiam się, że nic.
Przepraszam, ze marudzę, ale mam strasznego doła i nawet nie mam komu tego powiedzieć
Stary 2009-01-13, 10:12   #1099
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Nie bój się, malutki. Kochamy Cię, wiesz? Pojedziesz z nami do TARY, do domu..

Hej

Znamy juz historię kochanego Bolka !!

niedługo jadę do Tary i organizuję zbiórkę maskotek, książek, rzeczy końskich witaminy, musli, solanki, maści,
lekarstwa, oraz kantary, uwiązy, derki, koce, marchwii ( ogólnie jedzenia końskiego )

a także pokarm dla naszych psów i kotów - zarówno
suchy jak i "mokry" w puszkach.
Potrzebujemy również w każdej ilości narzędzi tj. młotki (1-5kg), widły, szpadle, miotły stajenne, długie gwoździe itp.,
a także starych, metalowych wanien, które służą u nas jako poidła dla koni na padokach.

Po co nam na półkach miśki które się kurzą, albo książki raz przeczytane i odłożone.
Przekazane rzeczy będą wylicytowane na aukcji, a pieniążki trafią dla koników

Możecie organizować też własne zbiórki, a później wszystko mi przesyłać
adres podam na pw.

Osoby z Lubina nie muszą wysyłać... po wcześniejszym skontaktowaniu spotkamy się w ustalonym miejscu, no chyba, że będzie chcieli odwiedzić mnie
w domku. Wypijemy herbatke i porozmawiamy. ZAPRASZAM.

mam też 1 lub 2 miejsca w aucie na wyjazd do Tary.
Nie wiem jeszcze dokładnie, czy miejsc będzie na 2 osoby... zobaczymy ile zbierzemy rzeczy i ile zmieści się do samochodu

mój nr gg 13479692

POMÓŻMY NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI
Stary 2009-01-13, 10:23   #1100
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 10:25   #1101
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
twin--maid suknia boska. strasznie mi się podobała - to był mój typ na początku... Trzymam kciuki żeby pasowała jak ulał
A czemu zmieniłaś typ i na jaki?

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
twin--maid śliczna suknia , mnie się wydaje że to La sposa ale pewna nie jestem mam nadzieje, że będzie Ci pasowała
Strzał w 10- La Sposa
Stary 2009-01-13, 10:28   #1102
kliwia
Zakorzenienie

ktosia jasne że pamiętamy
Moja droga pamiętaj, że te pół godziny raz w tygodniu na samodzielną maskę znajdź. BY się odświeżyć. Ponadto przydałyby się jakieś wizyty już zacząć, solarium raz na tydzien dwa, zeby kolorków promiennych nabrać. itp.
o obronie na pewno znajdziesz czas, no ale wtedy mniej czasu zostanie do końca

strippi dziękuję , już myślałam że mnie nie zauważyłaś

CO do zaperoszeń, my część rozdamy już na święta wielkanocne.

twon maid no to byłam blisko

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-13 o 10:30
Stary 2009-01-13, 10:32   #1103
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo rzadku ostatnio zaglądam na wizaż. Wszystko przez moje studia i pracę. Na szczęście studia już prawie kończę, obrona 20 lutego i może wtedy znajdę więcej czasu na wszystko.
A ten czas leci jak szalony. Do mojego ślubu pozostały tylko 4 miesiące. Z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej jestem przerażona. Wiadomo, że chciałabym wyglądać pięknie w tym dniu, ale teraz nawet nie mam czasu, żeby o siebie porządnie zadbać. A przydałyby się jakieś masaże, maseczki i inne pierdółki. Parę kilo też mi zostało do zrzucenia. Wierzcie mi, że od jakiegoś czasu przestał mnie cieszyć mój ślub. Patrzę w lustro i jestem przerażona tym co widzę - szara cera, do tego czasem wysypana syfkami jak nigdy, o swoim ciele już nie wspomnę. Czasem zastanawiam sie po co mi ta piękna suknia ślubna za tyle pieniędzy, skoro i tak będę w niej wyglądać jak potwór. Ten stres ze mnie wyłazi i naprawdę nie mogę na siebie patrzeć. Obiecuję sobie, że po obronie się sobą zajmę tak porządnie, tylko co mi dadzą te 3 miesiące? Obawiam się, że nic.
Przepraszam, ze marudzę, ale mam strasznego doła i nawet nie mam komu tego powiedzieć
Witaj z nami spowrotem

Nie marudzisz rozumiemy cie , brak czasu i cały czas latanie załatwianie , do tego praca studia spokojnie usiądź pomyśl nie wpadaj w depresje odrazu. Napewno bedziesz pięknie wyglądać w sukni, tak jak każda z nas. Poświęć jedynie godzinkę raz w tygodniu np. w sobotę albo w niedziele, kup sobie jakąś maseczke na twarz( nie wiem jaką ci doradzić bo nie wiem jaki rodzaj skóry masz) ale widzę że małe problemy z wypryskam więc proponuje z Nivea nawilżającą maseczka i krem do buzi, kup sobie tonik do buzi i zasze rano przemyj buzie tonik z Garniera tak samo maseczka z garnieją oczyszczjąca ( sprawdzone przezemnie). Między czasi nałóz na głowę maseczkę zrób sobie kawki lub herbatki i posiedź. Jeśli chcesz schudnąć to proponuje jesć częściej w mniejszych procjach ale żywność zdrową bogata w witaminy, owoce lub warzywa , gotowane mieso i duzo ryb są zdrowe i mało kaloryczne.
Kup sobie jakiś balsamik do skóry i nawilżaj chociaż dwa razy w tygodniu. Może jakiś basen no chyba godzinke nawet wieczorem będziesez miała. Troszkę więcej wiary w siebie. Nie załamuj się tak odrazu przeciez żadna z nas nie jest super modelką o pięknych figurach i nieskazitelniej cerze, tez musiamy troche o siebie zadbać. To są naprawdę małe zabiegi pielegnacyjne ja zawsze raz w tygodniu mam godzinke dla siebie zazwyczaj w sobotę( no chyba że mam szkołę) robię sobie wtedy maskę na głowie zawijam ręcznikiem nakładam maseczkę na buzie i między czasie depiluje nogi i inne, balsam stosuje zawsze rano po porannym prysznicu juz tak mi to w krew weszło że nawet sobie nie wyobrażam sie nie posmarować nim. Możesz tez wybrać sie do kosmetyczki albo jakiegoś salonu na maseczki , mnie też się zawsze wydawało że to bardzo drogie ale raz na 3 miesiące sobie pozwolę. Odłoże sobie i idę naprawdę lepiej się robi na duszy a to przebija tez na naszą urodę. Nie załamuje się dojdzie napewno świetna fryzurka, makijaż i twój uśmiech i będziesz pięknie wyglądać. GWARANTUJE CI TO
Stary 2009-01-13, 11:12   #1104
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Super włosiska

dzieki

a my z Tz idziemy na nauki indywidualne z poradni własnie....miałam przeczytac książeczkę a nawet czasu nie miałam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 11:24   #1105
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dzien dobry wam

ja juz po pierwszym spotkaniu
myslalam, ze parskne smiechem jak zaczela pokazywa obrazki miejsc intymnych kobiet i faceta.. pf
jak tlumaczyla to mierzenie temp to troche czailam, ale pozniej pd konec to juz takie *******y opowiadala, powalone to jak nie wiem...
bylismy 2 pary i my tak z gosciarka na siebie patrzylysmy i walilysmy miny hhe
Stary 2009-01-13, 11:26   #1106
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
A czemu zmieniłaś typ i na jaki?
Zmieniłam typ, bo jak się okazało rzeczywistość weryfikuje marzenia i to co ładne na obrazku nie wyglądało za fajnie na mnie
Moją suknię wklejałam tu wielokrotnie Herm's model Liporio.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 11:32   #1107
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry wam

ja juz po pierwszym spotkaniu
myslalam, ze parskne smiechem jak zaczela pokazywa obrazki miejsc intymnych kobiet i faceta.. pf
jak tlumaczyla to mierzenie temp to troche czailam, ale pozniej pd konec to juz takie *******y opowiadala, powalone to jak nie wiem...
bylismy 2 pary i my tak z gosciarka na siebie patrzylysmy i walilysmy miny hhe

dobre, dobre

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 11:38   #1108
kasiaher
Wtajemniczenie

ej dziewczynki co tu tak cicho sie zrobiło.
strippi normalnie jak zobaczyłam te zdjęcia to az mi świeczki w oczach staneły, jejku ja jestem tak wrażliwa na ludzką czy zwierzęcą krzywdę, że mój tż czesto powtarza że jestem za bardzo wrażliwa i bardzo łatwo mnie skrzywdzić.
Stary 2009-01-13, 11:55   #1109
Maggie1983
Zakorzenienie

Heellloooo
Dziewczynki mam butki slubne - za 60zl wieczorkiem postaram sie wkleic jakies fotki. Sa nieco...inne, ale dla mnie ok. Najbardziej podoba mi sie kolor - jest idealnie dobrany do sukni - smietankowy i cena mi sie podoba. Obcasik na jakies 4 cm, wiec bede szalec cala noc

ogladalismy tez gajerki - mnie sie marzy czekoladowy i TZ byl na nie, ale jak zobaczyl i przymierzyl to zmienil zdanie do tego chcialabym zloto-czekoladowa kamizelke i musznik, ale nigdzie nie moge znalezc TZ juz widzi oczyma wyobrazni calosc i jest bardzo na TAAAK - jupiiii

co do wierszykow na zaproszeniach - to ja zawsze chcialam zamiast kwiatow cos dla biednych zwierzatek tylko pomozcie - potrzebny mi jakis taki wierszyk.....pomozcie pliiisss
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 12:12   #1110
kliwia
Zakorzenienie

aleś sobie wymyśliła kolor kamizelki yhy
nie widziałam jeszcze takiej
musiałabyś po wszystkich sklepach z garniturami pochodzić no i allegro.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości