|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
W końcu coś się ruszyło z moim weselem
Jutro jadę podpisać umowę w sprawie sali i wpłacić zaliczkę |
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I znalazlam tekst ![]() Bardzo byśmy chcieli, by w tym dniu uroczym, były uśmiechnięte jakieś małe oczy. A więc zamiast kwiatów, do życzeń w kościele, dołączcie "jedzonko" nasi przyjaciele. My do piesków z nim pojedziemy i w Waszym imieniu schronisku przekażemy
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-01-13 o 12:34 |
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zobaczcie:
Najnowsza kolekcja obuwia ślubnego firmy Growikar: coś dla wysokich Panien Młodych ![]() Stronka firmy: http://www.growikar.pl/index.html Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-13 o 12:58 |
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
emilia nie jest ona taka najnowsza.
te butki były juz od dawna na stronce bialebuty.pl ![]() ale za to wprowadzili śliczne sandałki
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-13 o 13:04 |
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam do tej firmy jakieś 50 km także na pewno moje butki kupie tam
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
ja też kupuje growikary bo są wygodne
w czwartek ide z tż do salonu zobaczyć na jaki obcas sobie mogę pozwolić. Standardowy do 2,5 ale o niebo lepiej noga i łydka wygląda w 4,5 ale nie wiem czy z takim obsasem nie będe wyższa od tż, a tego nie chce.albo aranci bo też mi się kilka modeli podoba
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-13 o 13:16 |
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1119 |
|
Rozeznanie
|
Witam
jest PM2010 i tak z ciekawości weszłąm zobaczyć jak u Was przygotowania do tego wyjątkowego dnia i oglądałam zaproszenia angelikaw iiiii ja równiez mam na imie Angelika a mój narzeczony Łukasz jaki zbieg okoliczności
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
twin maid a te Ci się nie podobają mimo?
No fakt innych nie ma, ale ładnie na nodze wyglądają http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=2047& niższe to już całkiem płaskie ale to nie wiem gdzie takie kupić ![]() ksiaher wiem szalowie ze są ale zakryte pacle i 10cm ![]() http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...nt&id_ass=452& popatrzcie sobie na zakladke, 'juz wyprodukowane' tansze o 40 zł buciki są, nie wszytskie modele, ale a nóż widelec
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-13 o 13:31 |
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie kupiłabym takich ![]() http://www.butyk.pl/towar.1456.Sanda...bia_72954.html coś w tym stylu tylko zakryte i matowe.
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski, nie mogę nadążać z czytaniem - ledwo mnie przez weekend nie było
a tu tyyyle pisania .Powiem Wam że nie chce mi się organizować tego ślubu, mam wszystkiego dość, nie mogę się doprosić moich rodziców żeby zrobili listę gości, żebyśmy mogli zamówić zaproszenia, bileciki na stół o usytuowaniu gości w pokojach nie wspomnę . W ogóle zero rozmów na temat ślubu. Nie mam kiedy jechać oglądać sukienek, bo musiałabym jechać do Katowic (moje miasto to kompletna dziura - z roku na rok coraz gorsza). Tylko że jakoś nie chce mi się... . Chciałabym żeby to się samo wszystko zrobiło a ja miałabym już to za sobą. kasiaher - pisałaś że masz wątpliwości i kłocicie sie z TŻ - mogę podać Ci rękę u mnie to samo tyle że w odwrotnej wersji, to ja jestem tą nieustępliwą i chciałabym zeby wszystko było po mojemu (ale staram się isc na kompromis). Mnie bardziej męczy to że TŻ nie mowi otwarcie go dreczy lub co mu nie pasuje. Juz nie mam sily wyciagac od niego informacji. Ileż mozna, już go tyle razy prosiłam i poprawy nie widze.
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na fotce mam z czubkiem butki
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
twin ahaa rozumiem
![]() emilia bo twin chce z czubkiem, ale na podeszfwie balerin
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa i proszę mnie dopisac na 20.06.2009 )) Mam taki problemik. Ostatnio pokłóciłam sie strasznie z teściową, która twierdzi , że stawianie winietek na stołach i sadzanie gości według planu to głupota. Że ona się na to nie zgadza i że bedzie trzeba zrobic głosowanie Ja osobiscie byłam na kilku weselach z winietkami i podobał mi się ten pomysł. Będziemy mieli ok.120 gości i uważam , że takie winietki są jak najbardziej na miejscu. Napiszcie kochanieńkie jak Wy uważacie, bo byc może ja jestem jakaś zacofana, chciałabym znac zdanie innych "świeżych" Panien Młodych
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
winietki przy 120 osobach to wg mnie oczywistość. Teściowa może co najwyżej poprawić plan rozsadzenia gości. A Twój narzceony [Tż] co na to?
|
|
|
|
#1129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze widze że nie jestem sama może to normalne. zresztą większość dziewczyn pamięta co ja całkiem nie dawno przeżywałam. I teraz sama sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam nie mówie tu o sytuacji że sie cos powtórzyło ale te sprzeczki mnie wykańczają. Trzeba rozmawiac i rozwiać wszelki wątpliwości. Ja się zamierzam wczoraj nie było kiedy tak mnie ta baba z równowagi wyprowadziła i do tego źle się czułam. Dzisiaj będę musiała z nim pogadać, no przeciez nie będę się z tym męczyć sama w końcu po cos go mam przy sobie. ( czyt. TŻ)
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-01-13 o 13:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Mój Tż powiedział, że "chyba jednak powinny byc winietki"
Mówię Wam, tak mnie małpa rozdrażniła, że szok. "Bardzo głupi pomysł" i w ogóle ona sie nie zgadza i trzeba zrobic głosowanie. Przecież do cholery to jest mój ślub!!
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
pola a kto płaci za ślub?
Żeby nie było że Ci z takim argumentem wyjedzie tesciowa. Najlepiej z Tż porozsadzaj a jej daj tylko do poprzestawiania. I co to w ogóle ma znaczyć głosowanie - kto będzie głosował? ona i Ty ? |
|
|
|
#1132 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie z takim argumentem może mi wyjechac, bo rodzice płacą po połowie za wszystko. No ale winietki to ja sobie sama zrobię, i za nie nie musi płacic!
|
|
|
|
#1134 |
|
Raczkowanie
|
Hej u mnie to samo. Z tymże mam wrażenie że to teściowa podburza TŻ. On mi ostatnio zaczął właśnie mówic że po co te winietki, że tylko przy naszym - głównym stole a reszta niech siada jak chce. Ja sie z tym w ogóle nie zgadzam. Porządek musi być , żeby nie było potem że ktoś nie chce obok kogoś siedzieć. Ja znam swoja rodzine i wiem kto z kim zawsze siedzi.
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez obawiam się , że teściowa "przekabaci" synusia.... Mówię Wam jakie mam nerwy!
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Witam te które do nas dołączyły ![]() Idę dziś do dentysty... już nie mogę się doczekać!!! |
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Ja też muszę iść do dentysty w końcu, a nigdy czasu nie ma
|
|
|
|
|
#1138 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
. Mam wizyte u ortodontki 26 stycznia i juz nie moge się doczekac!!!! szczegolnie dlatego że ostatnio zrobiła mi się wielka przerwa między jedynkami jak mi wymieniła druty w aparacie i już nie moge na to moje uzębienie patrzeć. Oby te 13 dni jak najszybciej minęły
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-01-13 o 14:21 Powód: poprawka tekstu |
||
|
|
|
#1139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
To nie bedziesz sama, ja tez nie zamierzam ustąpić !!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

Jutro jadę podpisać umowę w sprawie sali i wpłacić zaliczkę 

i to co ładne na obrazku nie wyglądało za fajnie na mnie 
Herm's model Liporio.

Ja osobiscie byłam na kilku weselach z winietkami i podobał mi się ten pomysł. Będziemy mieli ok.120 gości i uważam , że takie winietki są jak najbardziej na miejscu. Napiszcie kochanieńkie jak Wy uważacie, bo byc może ja jestem jakaś zacofana, chciałabym znac zdanie innych "świeżych" Panien Młodych