Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-13, 22:10   #2251
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Paulinko, Reese, WSZYSTKIEGO NAJJ DLA TATUSKOW!!

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość

Nulko

jeszcze całe życie przed Tobą
Zobaczysz osiągniesz jeszcze naprawdę duuużo.

Jak to nic nie osiągnęłaś skończyłaś studia, masz pracę, układa Ci się z Tżtem. Na codzień nie doceniamy takich rzeczy a to przecież też osiągnięcie

i jeszcze jedna baaardzo ważna rzecz

Nulko

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
dziekuje za zyczonka i slowa otuchy

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość

Nulko Magda ma rację, tych codziennych, niby nudnych rzeczy nie doceniamy, bo wydają się nam oczywiste. Dopiero kiedy je tracimy doceniamy ich wartość
Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
No ale dodam że czasami jak coś tracimy doceniamy to, i po pewnym czasie okazuje się że to co straciliśmy było największym szczęściem jakie nas spotkało. Wiem wiem że to trochę nie na temat...ale tak jakoś mi przyszło na myśl w pierwszej chwili. Ja tak miałam.
Dziewczynki, ale ja wszystko doceniam i w ogole, nie wiem sama o co mi chodzi, to chyba rzeczywiscie z choroby

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
jestem dziewczyny ale .....nie wiem co mam powiedzieć - moj tata wylądował dzis na na onkologii
jaz, bardzo mi przykro przezylam to samo 2 lata temu dawaj Tacie jak najwiecej wiary i nadziei, wierz mi ze to bardzo duzo daje!!

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość

kupilam dzis w koncu Aqualumiere Chanela Bon bon -piekny kolorek , i bluzke z Vili z takim a'la haftem kaszubskim
ranko, jaki daje kolorek na ustach??

i znowu przypomnialas mi o vili kusicielko

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
\

Nulaczku! Wszystkiego najlepszego!
dziekuje!!
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Ja to nie moge się doczekac wiosny
ja teeez!!!!

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
NULECZKO.. trochę póżno składane ale najszczersze życzenia.. SPEŁNIENIA MARZEŃ..
dziekujee

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10476651]

kurcze, nie wiem czy dostałam na cos uczulenie, ale mam całe plecy w swędzących krostach i na dekolcie jeszcze sie pojawiaja mam nadzieje ze nulka mnie ospa nie zarazila, bo nie mialam[/quote]

nieee tylko nie too!! nie zycze tego absolutnie!!

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 22:45   #2252
mmagdaa_p
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10476651]zdam jutro relacjeno chyba ze sobie oko wydziubie tym pisorkiem...

kurcze, nie wiem czy dostałam na cos uczulenie, ale mam całe plecy w swędzących krostach i na dekolcie jeszcze sie pojawiaja mam nadzieje ze nulka mnie ospa nie zarazila, bo nie mialam[/quote]

może to znak że trzeba się w końcu umyć

mam nadzieję że potraktujesz to z przymrużeniem oka, wierzę w Twoje poczucie humoru
Stary 2009-01-13, 22:50   #2253
*nulka*
Zakorzenienie

Dziewczynki, zamowilam sobie urodzinowo zestaw pedzli na Allegro te o ktore Was kiedys pytalam

juz sie nie moge ich doczekac

Stary 2009-01-13, 22:58   #2254
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
a nie testowałaś czegoś nowego z kosmetyków? Może jakiś nowy ciuch? albo jadłaś coś dziwnego?
no własnie niczym nowym sie nie smarowałam, nie jadłam nic dziwnego, ciuchy stare prane jak zawsze i juz mam kolejne krostki na nodze poobserwuje i jak cos to jutro w pracy pokaze jakiemus doktorowi. w sumie goraczki nie mam (stan podgoraczkowy) i jestem rozbita od 3 dni....

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
To ja już może sobie stąd pójdę
Nie życzę ci tego tym bardziej, ze ja też nie chorowałam i pewnie się od Was zarażę
jak sie okaze ze to ospa to zaczne podejrzewac ze jakims cudem przelazło przez neta pewnie przez myszke

Cytat:
może to znak że trzeba się w końcu umyć

mam nadzieję że potraktujesz to z przymrużeniem oka, wierzę w Twoje poczucie humoru
o ja głupia...no o tym nie pomyslałam zeby isc pod prysznic ale wyczerpałam juz limit wody i gazu na ten miesiac i musze czekac do lutego
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 23:00   #2255
Konto usunięte

lece spaciu słodkich i kolorowych snów Wam zyczem
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 23:02   #2256
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Dziewczynki, zamowilam sobie urodzinowo zestaw pedzli na Allegro te o ktore Was kiedys pytalam

juz sie nie moge ich doczekac
Które te pyndzle
Ja właśnie kupiłam puder na ebayu - oczywiście KATE

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10477567]no własnie niczym nowym sie nie smarowałam, nie jadłam nic dziwnego, ciuchy stare prane jak zawsze i juz mam kolejne krostki na nodze poobserwuje i jak cos to jutro w pracy pokaze jakiemus doktorowi. w sumie goraczki nie mam (stan podgoraczkowy) i jestem rozbita od 3 dni....

jak sie okaze ze to ospa to zaczne podejrzewac ze jakims cudem przelazło przez neta pewnie przez myszke

o ja głupia...no o tym nie pomyslałam zeby isc pod prysznic ale wyczerpałam juz limit wody i gazu na ten miesiac i musze czekac do lutego[/quote]

U mnie na osiedlu ta zaraza zaatakowała kilka "starych" osób
Ponoć to już epidemia
Ja się nadal dzielnie trzymam - mam nadzieję, ze ty jednak nie złapałaś przez "myszkę"
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 23:15   #2257
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje!!

Wiecie co Dziewuszki, mam jakiegos dola w te urodziny no moze nie dola, ale jakos tak sie wcale nie ciesze, taka zamulona jestem... to moje cwiercwiecze (25lat)!! a jakos tak wydaje mi sie ze nic specjalnego nie osiagnelam i od paru lat stoje w miejscu, nic sie nie dzieje... no sama nie wiem, chyba przesadzam
Jesteś młoda, śliczna, zdolna i już nigdy w życiu nie zachorujesz na ospę! I masz nas. Tylko się cieszyć!

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Co Ty bredzisz Hihaczu "Baleron" nie wyklucza "niesamowita"
Ja jestem baleroniakiem , a uwazam, ze jestem niesamowita

Ja tez widzialam (zdaje sie, ze to byla reklama Campari) i uwazam, ze przed wygladala tez pieknie , ma cudna buzie jak ta lala i jest zgrabna
Ja jestem trzema baleronikami. I jestem niezwykle niesamowita Lipku. Więc mamy to samo.

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Informacja dla zainteresowanych : do weekendu tylko 3 dni

Dostałam dziś malinową torbę, jest prześliczna
a do pracy oczywiście zaspałam
Tylko nie malinowa. Ja chcę malinową!!!

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
jestem dziewczyny ale .....nie wiem co mam powiedzieć - moj tata wylądował dzis na na onkologii
Obstawiam jakąś poczwarę z laleczką Voodoo. Na szczęście truskawkowe kciuki i dobre myśli wiele mogą. Jazminko po prostu tona pozytywnych myśli ode mnie dla Taty, dla Ciebie, dla rodziny.

Cytat:
Szybsza jestes ode mnie.. mam nadzieję że ja jutro dam rade myknąć na zakupki..

Dobranocka..

Oj wiem coś o tym.. w najmniej spodziewanym momencie .. np w jakiejś knajpce nad browarem slyszę nad uchem.."o.. dzień dobry pani profesor"..o pójsciu na dyskoteke już nie wspomnę.. cóż uroki tego zawodu..kiedyś w sklepie podbiegł do mnie ochroniarz i krzyczy.." Poznaje mnie Pani?".. Już się bałam że może ktos mi coś wpakował do torebki a on z uśmiechem mówi że był moim studentem..

Mówią że nieszczęscia chodzą parami..ale będzie dobrze zobaczysz..
Dziś w hipermarkecie uśmiechnęła się do mnie kobieta w wieku teściowej, z trójką potomstwa i męża i w obecności przedługiej kolejki do kasy powiedziała mi na cały market "dzień dobry". Wszyscy spojrzeli na mnie jak na idiotkę, że tu pani mi się pierwsza musi kłaniać. A ja nie dość, że kobitki nie kojarzę to jeszcze mam potworną wadę wzroku, a akurat byłam bez okularów. Oczywiście uśmiechnęłam się niezwykle pewna siebie i odpowiedziałam "dzień dobry", pewnie ktoś z podyplomowych... Dziewczyny, dziś w sprawdozdanie wpisywałam ilość odbytych przeze mnie godzin dydaktycznych: nastukłam 475 godzin dydaktycznych Etat (czyli pensum) wynosi u mnie 210 godzin. Wypada, że odbębniłam prawie 2.5 etatu. Mam do siebie szacun wielki. A na urodziny kupię se kufer z Inglota. A co!
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 23:28   #2258
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Które te pyndzle
Ja właśnie kupiłam puder na ebayu - oczywiście KATE
o te:

http://allegro.pl/item527937688_prof...azu_21szt.html

bardzo jestem ciekawa tego puderku Kate!! ile zaplacilas w zlotowkach?? koniecznie daj znac jak go dostaniesz

Stary 2009-01-13, 23:28   #2259
milka-pilka
Zakorzenienie

Wpadłam jeszcze na chwilkę w ramach przerwy do Was
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Ale fajnie Mileczko. Najważniejsze że Ci się to podoba, bo nie ma to jak wykonywać pracę, która nie sprawia satysfakcji.
zgadzam się
Cytat:
mam takiego chrześniaka.
Raz- diabeł wcielony, a za 10 minut przychodzi i pieszczoch się przytula i przymila
to wiesz o co chodzi
Cytat:
Ja też cały dzień się dzisiaj uczę odkąd przyszłam z zajęć
Jutro kolejne zaliczenie pewnie będę całą noc siedzieć

a miesiąc temu mama mówiła żeby się uczyć
Ja zawsze tak mam Zazdroszczę systematycznym, ja do nich nie należę . Robię wszystko na ostatnią chwilę. Fakt, wychodzi dobrze, ale nieprzespane noce są
Cytat:
aaaa - a ja w łaśnie szukam dobrej cukierni co mi pyszny tort upichci na 3lata mojej małej
Te torty sa P-Y-S-Z-N-E! Dosyć drogie, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić
Ja sobie serwuję na swoje urodziny tort czekoladowy (z gorzką czekoladą) i czasami pozwalam na kandyzowane pomarańcze w gorzkiej czekoladzie (choć jestem uczulona na czekoladę...)
Cytat:
Oj wiem coś o tym.. w najmniej spodziewanym momencie .. np w jakiejś knajpce nad browarem slyszę nad uchem.."o.. dzień dobry pani profesor"..o pójsciu na dyskoteke już nie wspomnę.. cóż uroki tego zawodu..kiedyś w sklepie podbiegł do mnie ochroniarz i krzyczy.." Poznaje mnie Pani?".. Już się bałam że może ktos mi coś wpakował do torebki a on z uśmiechem mówi że był moim studentem..
A mi się wydaje to bardzo miłe.
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 23:31   #2260
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Nulko, niezły komplecik Bardzo dużo tych pędzli... wow
Stary 2009-01-13, 23:32   #2261
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Jesteś młoda, śliczna, zdolna i już nigdy w życiu nie zachorujesz na ospę! I masz nas. Tylko się cieszyć!

A na urodziny kupię se kufer z Inglota. A co!
dziekuje ukryciorku juz mi przeszlo, to chyba przez ta ospe i siedzenie w domku:/

a ktory chcesz kuferek Inglota??

ale mam zamiar w tym roku za cos sie wziac nowego!! co proponujecie Dziewczyny??

Edytowane przez *nulka*
Czas edycji: 2009-01-13 o 23:33
Stary 2009-01-13, 23:34   #2262
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje ukryciorku juz mi przeszlo, to chyba przez ta ospe i siedzenie w domku:/

ale mam zamiar w tym roku za cos sie wziac nowego!! co proponujecie Dziewczyny??
Jak to moja mama mówiła swego czasu do swoich uczniów: zostań szambonurkiem albo konserwatorem powierzchni płaskich Żarcik, nie jestem dziś zupełnie sprawna psychicznie...

Proponuję studia podyplomowe z zakresu infobrokeringu. Właśnie prowadzimy nabór (każda okazja dobra, żeby napędzić studentów).

A o czym marzysz Nuleczko? (ja akutalnie o etacie matki dzieciom)
Stary 2009-01-13, 23:35   #2263
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadłam jeszcze na chwilkę w ramach przerwy do Was

Ja zawsze tak mam Zazdroszczę systematycznym, ja do nich nie należę . Robię wszystko na ostatnią chwilę. Fakt, wychodzi dobrze, ale nieprzespane noce są
no jak tam idzie nauka mileczko??

ja tez jestem straaszna pod tym wzgledem, robie WSZYSTKO na ostatnia chwile i zawsze jestem na siebie za to zla ale coz, tak to juz jest

Cytat:
Nulko, niezły komplecik Bardzo dużo tych pędzli... wow
mam nadzieje ze bedzie super Dziewczynki dobre opinie pisaly o tych pedzlach, a ja wlasnie chcialam taki komplet - no i cena ok

Stary 2009-01-13, 23:40   #2264
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to moja mama mówiła swego czasu do swoich uczniów: zostań szambonurkiem albo konserwatorem powierzchni płaskich Żarcik, nie jestem dziś zupełnie sprawna psychicznie...

Proponuję studia podyplomowe z zakresu infobrokeringu. Właśnie prowadzimy nabór (każda okazja dobra, żeby napędzić studentów).

A o czym marzysz Nuleczko? (ja akutalnie o etacie matki dzieciom)
napedzilas mnie!

o czym marze... trudne pytanie o rozyku chanel rose petale??

a tak powaznie to sama nie wiem... musze przerwac jakos ta rutyne codzienna!! moze kurs tanca jakis znow (chodzilam juz na sambe i hip-hop i uwielbialam to!!)

Stary 2009-01-13, 23:43   #2265
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
napedzilas mnie!

a tak powaznie to sama nie wiem... musze przerwac jakos ta rutyne codzienna!! moze kurs tanca jakis znow (chodzilam juz na sambe i hip-hop i uwielbialam to!!)
Boski plan (mam oczywiście na myśli różyk )

Nie, no co Ty, taniec też. Chcę się przełamać i zacząć chodzić na latino... Ale może jeszcze trochę nabiorę kształtów, bo póki co się wstydzę zwyczajnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-13, 23:48   #2266
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
no jak tam idzie nauka mileczko??

ja tez jestem straaszna pod tym wzgledem, robie WSZYSTKO na ostatnia chwile i zawsze jestem na siebie za to zla ale coz, tak to juz jest
A, dziekuję całkiem nieźle. W tym semestrze mam mało egzaminów (jeden już za sobą, pozostały 2 + test z jezyka). Więcej czasu zajmuje mi zebranie sie do napisania pracy licencjackiej. Zbieram teraz literaturę (w sobote mam zaliczenie i muszę wszystko do tego czasu przygotować). Sama wiesz jak to jest z tym pisaniem, trzeba wpaść w nurt...
Dostałam wczoraj temat od promotora (miał mi pomóc sprecyzować) "Równość płciowa jako problem edukacyjny", więc jest ok, ale muszę wszystko z nim dokładnie ustalić.

A co z Twoimi drugimi studiami, Nulka? Wiem, że teraz zaczęłaś drugie. Pasują Ci?
Stary 2009-01-13, 23:53   #2267
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Boski plan (mam oczywiście na myśli różyk )

Nie, no co Ty, taniec też. Chcę się przełamać i zacząć chodzić na latino... Ale może jeszcze trochę nabiorę kształtów, bo póki co się wstydzę zwyczajnie.
hihih wiem wlasnie ze boski ( z tym rozykiem)

a taniec baardzo polecam!! i wierz mi nie ma sie czego wstydzic!! bardzo rozne kobietki chodza na takie zajecia! jest naprawde super! ja bym teraz chciala bardzo salse z TŻem razem, ale on sie wzbrania na razie

Cytat:
A, dziekuję całkiem nieźle. W tym semestrze mam mało egzaminów (jeden już za sobą, pozostały 2 + test z jezyka). Więcej czasu zajmuje mi zebranie sie do napisania pracy licencjackiej. Zbieram teraz literaturę (w sobote mam zaliczenie i muszę wszystko do tego czasu przygotować). Sama wiesz jak to jest z tym pisaniem, trzeba wpaść w nurt...
Dostałam wczoraj temat od promotora (miał mi pomóc sprecyzować) "Równość płciowa jako problem edukacyjny", więc jest ok, ale muszę wszystko z nim dokładnie ustalić.

A co z Twoimi drugimi studiami, Nulka? Wiem, że teraz zaczęłaś drugie. Pasują Ci?

oo to nie tak zle z examami masz, a z pisaniem pracy to wiem o co Ci chodzi... ja sie zbieralam caly semestr ale jak sie zabralam to miesiac i praca gotowa
masz bardzo ciekawy temat

a moje drugie studia to zarzadzanie, uzupelniajace wiec znowu bedzie obrona za 2 latka (noo juz 1,5) sa bardzo lajtowe jak na razie, nie ma duzo nauki i ciekawe

Stary 2009-01-13, 23:58   #2268
milka-pilka
Zakorzenienie

Nulaku, to masz super! Taniec urozmaici Ci czas, a TŻ-a na pewno zaciągniesz na taneczne zajęcia, tylko pewnie czasu trochę potrzebuje

Dobranoc! Ide już spać! pa
Stary 2009-01-14, 00:05   #2269
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nulaku, to masz super! Taniec urozmaici Ci czas, a TŻ-a na pewno zaciągniesz na taneczne zajęcia, tylko pewnie czasu trochę potrzebuje

Dobranoc! Ide już spać! pa
noo mam nadzieje ze uda mi sie go wyciagnac!! bo on nie lubi tanczyc, na imprezkach zwykle przy piwku woli posiedziec i chce go wlasnie rozruszac

tez ide spac! dobranocka Truskaweczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 00:08   #2270
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:

Milko, piszę swoją doktorkę zupełnie w innym temacie, ale mam diablo podobnie sformułowany temat.

Dobranoc, śmigam spać, bo padam, mimo 2 red bulli...
Stary 2009-01-14, 01:07   #2271
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
tylko dlatego wybaczam CI że pokazujesz ten link bo masz urodziny

Następnym razem będę bezwzględna

mój portfel świeci pustkami a tyle rzeczy by mi się przydało

Cytat:

zgadzam się
to wiesz o co chodzi

ja właśnie też nie jestem systematyczna
chociaż zawsz to sobie obiecuję

właśnie przejawem tego jest fakt że już 2 godzina a jeszcze się uczę bo jutro zaliczenie- oczywiście i tak wszystkie nieogarnę

dlatego uprasza się o trzymanie jutro kciukasów

Milka ja byłam ostatnio na testach alergicznych i wyszło że jestem uczulona na kakao a najlepsze jest to że prawie codziennie je piję i nic mi nie jest

Cytat:
napedzilas mnie!

ja marzę o nauce włoskiego, ogólnie uwielbiam Włochy i rzecz jasna Włochów

Cytat:
Milko, piszę swoją doktorkę zupełnie w innym temacie, ale mam diablo podobnie sformułowany temat.

Dobranoc, śmigam spać, bo padam, mimo 2 red bulli...
a mi sie nie chce spać

za to pewnie jutro będę nie do życia
Stary 2009-01-14, 04:47   #2272
Tanyia
Zakorzenienie

Dzień dobry Miłego dnia !

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 06:53   #2273
AsikS
Zakorzenienie

Doberek
Biedna Ania o takiej zabójczej porze wstaje.

Madziu, trzymam kciuki

Gabi, mam nadzieję że to jednak nie jest ospa.

Spokojnej środy Truskaweczki
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 07:14   #2274
Konto usunięte

dzien dobry czyzbym sie na braz załapała???
Miłego dzionka dziewczynki

Cytat:
U mnie na osiedlu ta zaraza zaatakowała kilka "starych" osób
Ponoć to już epidemia
Ja się nadal dzielnie trzymam - mam nadzieję, ze ty jednak nie złapałaś przez "myszkę"
starych???? od rana mi tak dowalasz....hehehhheee jak złapałam przez myszke to z Wami nie gadam<foch>

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Dzień dobry Miłego dnia !
doberek

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Doberek
Biedna Ania o takiej zabójczej porze wstaje.

Madziu, trzymam kciuki

Gabi, mam nadzieję że to jednak nie jest ospa.

Spokojnej środy Truskaweczki
czesc Asiu

tez mam nadzieje ze to nie ospa- podejde dzis do lekarza zeby skukał, bo swedzi ajk cholera i mam pare nowych krostek
Stary 2009-01-14, 07:20   #2275
AsikS
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10478269]dzien dobry czyzbym sie na braz załapała???
Miłego dzionka dziewczynki
czesc Asiu

tez mam nadzieje ze to nie ospa- podejde dzis do lekarza zeby skukał, bo swedzi ajk cholera i mam pare nowych krostek[/quote]

Cześć Gabi
Brązik, brązik. Gratulacje.

Koniecznie daj się obejrzeć lekarzowi. To niepokojące.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 07:49   #2276
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cześć

Przyszłam się przywitać i spadam bo i tak już jestem spóźniona

Miłego dnia dziewuszki
Stary 2009-01-14, 07:50   #2277
ukrycior
Zakorzenienie

Hej, hej dziewczyneczki. Dziwię się sobie, że jest ta godzina, a ja już przed kompem siedzę To wszystko przez młot pneumatyczny pod okniem sypialni

Cytat:
tylko dlatego wybaczam CI że pokazujesz ten link bo masz urodziny

Następnym razem będę bezwzględna

mój portfel świeci pustkami a tyle rzeczy by mi się przydało

ja właśnie też nie jestem systematyczna
chociaż zawsz to sobie obiecuję

właśnie przejawem tego jest fakt że już 2 godzina a jeszcze się uczę bo jutro zaliczenie- oczywiście i tak wszystkie nieogarnę

Milka ja byłam ostatnio na testach alergicznych i wyszło że jestem uczulona na kakao a najlepsze jest to że prawie codziennie je piję i nic mi nie jest

ja marzę o nauce włoskiego, ogólnie uwielbiam Włochy i rzecz jasna Włochów

a mi sie nie chce spać

za to pewnie jutro będę nie do życia
Stary 2009-01-14, 08:08   #2278
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

doberek dziewczyny dziś mam chorą głowę znów pani migrena ze mną chodzi wszędzie jak ja mam dość tej koleżanki
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 08:26   #2279
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10478269]
tez mam nadzieje ze to nie ospa- podejde dzis do lekarza zeby skukał, bo swedzi ajk cholera i mam pare nowych krostek[/quote]

No to ja się nie zarażę przez myszkę, bo ospę już miałam. Reszcie niechorującej w życiu polecam lateksowe rękawiczki jako środek prewencyjny

Może to jakaś alergia, która objawia się po jakimś czasie? Chociaż sama nie wiem, co byłoby gorsze...

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
doberek dziewczyny dziś mam chorą głowę znów pani migrena ze mną chodzi wszędzie jak ja mam dość tej koleżanki
Leanko, trzymaj się... A wzięłaś proszka na nią? Mam nadzieję, że szybko minie

Dzień dobry Jejuuu dziś nie chciało mi się wstawać... łóżeczko takie cieplutkie (acz niewygodne jak nie wiem co)... Wszystko mnie booli, a dziś szoping z Mamą hii... Miłego dnia dziewuchy Chorym zdrowia

Strona z portfolio - makijażowo

Edytowane przez martaboy
Czas edycji: 2009-01-14 o 08:27
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 08:33   #2280
candace1
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
o te:

http://allegro.pl/item527937688_prof...azu_21szt.html

bardzo jestem ciekawa tego puderku Kate!! ile zaplacilas w zlotowkach?? koniecznie daj znac jak go dostaniesz
Fajne, ale dla mnie stanowczo za dużo...
Jeszcze nie wiem ile zapłaciłam, bo ściągnie mi kasę za ok 2 dni - dam znac

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10478269]

starych???? od rana mi tak dowalasz....hehehhheee jak złapałam przez myszke to z Wami nie gadam<foch>

[/quote]

W ogóle nie o to mi chodziło
Tak to jest jak się człowiek wysłowić nie może ale już późno było
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości