|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
też szukałam i dużo się tego naczytałam, a teraz mam wrażenie, że aż głupia jestem od nawału informacji. Ciągle słyszałam od tabletkach "vamea", ponoć jakieś cuda wyrabia. Ale gdzieś mi się obiło, że została wycofana???
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc.
ja tylko na chwile. Madlen, bede glosowac! dzisiaj zaczelysmy 13-czesc i dzisiaj jest 13. a ja mialam strasznego pecha. schodze dzisiaj do samochodu i probuje drzwi otworzyc a tu .... nie moge. patrze a one cale wgniecione jakis ****** wjechal mi w nocy w samochod w bok, drzwi sie nie otwieraja (porzadne wgniecenie i ani sladu lakieru) i zwiał ;/ nie iwem jak sboie teraz poradze. przez sesje nie mam czasu gdziekolwiek jezdzic z auta, a bez trace za duzo czasu na dojazdy. bylam taka zla ze sie poryczałam. szkoda mi slow.nie wiecie jak to wyglada z ubezpieczycielem? czy bardziej oplaca mi sie to zrobic samodzielnie czy niech oni mi zaplaca a ja potem doloze do skladki? (ktos mi zepslu a ja musze placic. bossssko). nie mialam czasu nawet dzisiaj zadzwonic ;/ |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, biia, to faktycznie pech. Ja nie wiem, jak to się załatwia, więc nic nie doradzę niestety. Ale życzę powodzenia i szybkiego rozwiązania problemu
A my byliśmy z rodzicami w BRW i wybraliśmy ostatecznie meble do sypialni ![]() Teraz jesteśmy w trakcie gipsowania - zrobiłam sobie przerwę, a TŻ obrabia framugę ![]() Dziewczyny, doradźcie jak zagospodarować 'salon' (20m2), w którym nie chcę za duzo mebli... Nie mam pomysłu
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi...
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie wam dziękuję za wszystkie głosy!
Kochane jesteście!
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#66 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie czytalam Was
za szybko sie cieszylam ze migrena jest slabsza bo po poludniu zlapal mnie kilkugodzinny atak bolu i to tak silny, ze nie moglam funkcjonowac ![]() boli do teraz ale troche slabnie nawet nie wiem jak to zrobilam - ale zdalam z tym bolem egzamin
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka gratulacje
Napij się melisy - taka herbatka Można w ciązy
|
|
|
|
#68 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje
wiesz co - nie chetnie ale wzielam apap - jest dozwolony w ciazy staram sie unikac jak moge ale nie moglam zniesc bolu - tyle godzin, w sumie to od wczoraj to stres nie do zniesienia
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że bardziej będzie ci się opłacało zrobić z ubezpieczenia.Zwyżka chyba jest 10% za szkodę, a drzwi, to raczej większy koszt ![]() Najlepiej zadzwoń do ubezpieczalni niech Pan/Pani ci orientacyjnie wyliczy różnicę w przyszłej składce (składka bez szkody i ze szkodą). Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-13 o 22:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko gratulacje
![]() Znalazłam fotografa na ślub i jak dobrze pójdzie do niedzieli podpiszemy umowę
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Twin, pokazuj
![]() pewnie nie z warszawy bo Wy chyba gdzie indziej będziecie ślub brać?
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażę gdy podpiszemy umowę
|
|
#73 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Madlen jak mam zaglosowac nioooooooooo
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że spać nikt tam nie będzie, więc chcesz mieć jakąś kanapę, fotele, niewielki stolik i półkę na telewizor (chyba że chcecie mieć takowy na ścianie) i kilka bibelotów? Gdzie będziecie jeść posiłki? To takie najważniejsze, ogólne pytania ![]() Dobrej nocy życzę. |
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
A co tu takie puchy?? |
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
|
|
#78 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ja tez mam salon 20m2 i wywalilam wlasnie drzwi i poszerzylam troche i obrabiam na gladko - po co mi drzwi w salonie - nikt tam nie spija kupilam kwadratowy naroznik i do tego jedna kwadratowa pufe, na srodku dywan shaggy, oprocz tego jest solik pod TV (w przyszlosci bedzie wisial) i jedna komoda jak znajde to wrzuce meble bo jestem w nich zakochana
|
|
|
#79 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chciałam się zorientowac co i jak , oczywiście naściemniałam że to dla koleżanki, to są te same pasy co używałam, ale nie było rozmiaru M, który byłby dla mnie odpowiedni, pas kosztuje 45 zł, ale nie wiem czy on by teraz zadziałał, plus jest taki, że wciskasz go zimą i chodzisz ciagle, a jak zdjełam po miesiącu kiedyś to jak pisłam miałam talię osy Chyba głupieję ![]() Mango wiesz co ja wczoraj uczyniłam , obkupiłam sie znowu, w Cubusie, dżinsy- pierwsze proste moje i cztery tuniki na lato,jedna sukienka z przeznaczeniem na plażę Dziny były po 70 zł.a tuniki od 15 do 20 zł. więc nie mogłam sie oprzeć........Serio, dawno nie widziałam takich pięknych tunik, jestem przygotowana na lato już Cytat:
, uspokój się kobieto![]() Dla kobiet ? Kiedyś brałam deprim, trochę pomagał Ale na potencję najlepszy jest dobry partner ![]() Cytat:
Cytat:
Dzień dobry
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-14 o 09:34 |
||||
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie pokaż meble!! Gdzie kupiliście? |
|
|
|
|
#81 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item528270431_...ietleniem.html i wzielismy z nich te dwie niskie szafki pod telewizor i ta komode co stoi pod oknem - na zywo jest cudna i te czarne szklo mmmmmmmm pozniej bedziemy robic na zamowienie panel na scianie w tym kolorze i bedzie wisial na nim tv my kupilismy u nas w takim sklepie Vist - maja tam m.in. meble BRW - a raczej chyba glownie BRW
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne, szczególnie ta szafka pod tv. I ceny raczej przystępne chyba, nie? Pokaż jeszcze kanapę, jeśli masz jakieś zdjęcie
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
za te szafki pod tv i komode zaplacilismy 1400 ![]() sa zdjecia naroznika na stronie ale jest on w skorze i wyglada brzydko
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czekaj, 1400 zapłaciliście, to nie ażtyle więcej niż na allegro za to co wymieniłaś. Bardzo ładne te meble. Ja kompletnie nie mam pomysłu na kanapę
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Sviniecko, śliczne mebelki. Biia Ale chamstwo, brak słów Możesz sie zorientować w serwisach ile kosztuje zrobienie drzwi, ale coś mam wrażenie że drogo, i lepiej zrobic z ubezpieczenia.Dorinko, ale się obkupiłaś Aż chyba zajrzę do cubusa, bo mam tylko jedną jedyną letnią tunikę. Kupić pewnie nie kupię, ale chociaż się pozachwycam ![]() Dorinko a mogłabyśpodać nazwę tego pasa aptecznego? Jak powiem że pociążowy to będą wiedzieć o co chodzi? Strasznie kusisz z tą talią osy, potrzebuje trochę wyszczuplić swoją, może taki pas by wspomógł moje ćwiczenia.
|
|
#86 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
my mamy prosty nowoczesny naroznik - taki kwadraciak, z materialu tego takiego co jak przecierasz reka to smugi zostaja, nie wiem jak to nazwac, wyglada troche jak zamsz
|
|
|
#87 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale chyba nie...Te do ćwiczeń oglądałam na allegro, wspomniana kobieta miała wizualnie taki jak ten: http://www.allegro.pl/item522575959_...ryginalny.html Tylko skąd wiedzieć, który jest naprawdę dobry, a który marną podróbką? Jak znajdziesz porządnie wyglądającą aukcje to czekam na linka . Cytat:
Kurde tak kusisz tym Cubusem, a u mnie nigdzie nie ma i w galerii do której jeżdzę też nie... Jednak juz zlokalizowałam gdzie jest i nieomieszkam go odwiedzić ![]() Cytat:
Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-14 o 10:07 |
|||||
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieważne.Wiem, jaki materiał masz na myśli Podoba mi się, ale boję się, że sie będzie bardzo brudzić... W jakich granicach cenowych są takie kanapy? jesli można spytać oczywiście
|
|
|
|
|
#89 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powodzenia![]() Cytat:
Cytat:
Może któraś z Was coś wie o tych piłkach do pilates? stosowanych w ciąży?Z tym chłopem na potencję to super hahahaha porzadnie uśmi ałam sie![]() Co do Cubusa to czasem mi tutaj brakuję paru fajnych sklepów które są w Polsce a tutaj nie ma np Cubus, C&A, Reserved, Diverse i przede wszystkim Orsay ![]() Tak w ogóle to cześć Dziewczyny
Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ... Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009 Edytowane przez SoNeRa Czas edycji: 2009-01-14 o 10:11 |
||||
|
|
|
#90 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() to zn wiesz jasny material jak wezmiesz to zawsze bedzie sie brudzic - ale ten typ materialu dobrze sie czysci co do cen hmmm my dalismy sporo i to bardzo - kupowalismy z wajnerta ale jak jezdzilam potem po meblowych np aba to i za 1800 spory naroznik mozna kupic my dalismy 3200 - sama kanapa w najtanszym materiale kosztuje 1600zl ale my wzielismy lepszy material i dobralismy jeszcze dodatkowa pufe i dwie dodatkowe poduszki bo ten naroznik w ogole jest tak zrobiony, ze ta czesc narozna to jest doczepiona pufa, mozna ja odczepic i bedzie kanapa - ale my chcielismy miec bardziej jako naroznik i pufa bedzie caly czas doczepiona a wzielismy druga osobno zeby sobie stala - strasznie mi sie podobaja takie pufy w przyszlosci dokupimy tez jeden fotel
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

Trzeba będzie trochę zedrzeć papierem ściernym i ponownie nasączyć olejem.

Kochane jesteście!

za to co wymieniłaś. Bardzo ładne te meble. Ja kompletnie nie mam pomysłu na kanapę