|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
Znam go z liceum poza tym nie musze sie tlumaczyc bo ja w niczym nie zawinilam. Wiec sobie wypraszam!!!!!!!!!!!
![]() |
#3422 |
Przyczajenie
|
Zwykle nie wypowiadam się na forach. I zapewne nie byłoby mnie tutaj gdyby nie ta sprawa.
Swoją drogą jest forum fotografów ślubnych na którym był wątek, dotyczacy publikacji nie swoich zdęć na naszej-klasie. Tam po porostu nazwano sprawe po imieniu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Raczkowanie
|
Prosze bardzo, ale ja najprawde nie mam z tym nic wspolnego - widziałam tą strone bo to kolega z klasy wiec mi pokazywal, kiedy pytałam jakiego fotografa moze mi polecic
#3425 |
BAN stały
|
No nie nie.. nie interweniowalem. Ale przykro mi ze tak sie stalo, poniewaz Maris jest czlonkiem artforum.art.pl ktore skupia fotografikow pasjonatow i kandydatem do grupy FGT Ostrowiec Sw. Wiec dobre imie stowarzyszenia FGT OStrowiec a posrednio i moje jako osoby odpowiedzialnej za organziacje tego forum nie moze byc zaklocone w zaden sposob, wiec apelowac moge tylko o wyprostowanie sprawy i jakas forme przeprosin od kolegi MArisa.
Z drugiej strony nie jestem w stanie pilnowac calosci spraw czyje kto gdzie zdjecia pokazuje. Nie mam na glowie tylko FGT, Artforum czy mojej agencji foto pstryk.info ale i inne rozne *******ki wiec troska szanownych Pan i reakcja Pana Bartoszka to wzorowa pokazowka jak powinno dzialac forum publiczne. Edytowane przez ArS Czas edycji: 2009-01-13 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem. Ciekawe jednak czy Maris wie o tym, że wy wiecie (głupio to zabrzmiało,wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez TomaszBart Czas edycji: 2009-01-13 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Przykra sprawa z tymi fotkami, ale po co takie rzeczy robić.Czasami mój umysł nie jest w stanie tego pojąć, przecież i tak prędzej czy później by się to wydało.MARiS napytał sobie biedy tylko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Rozeznanie
|
Ja natomiast nie mogę zrozumieć, jak można celowo przywłaszczyć sobie czyjeś prace i traktować je jako własny dorobek, do których niejeden ma wgląd, zbierać laury
![]()
#3431 |
Przyczajenie
|
Macie racje . zle postąpilem a nawet bardzo zle , nie bylem świadomy ze to aż takich problemów przysporzy ale zdjecia natychmiast usunąłem ze strony i chcę tu naprawdę bardzo przeprosić Pana Tomasza Bartoszka.
Nie wiem co mnie podkusilo zeby wrzucić czyjeś zdjęcia ale wiem na pewno ze NIE chęć zysku bo nie zajmuje sie zawodowo fotografią ślubną, ale ten drugi plener jest na 10000% mojego autorstwa na to mam akurat dowody. Wszystkich gorąco przepraszam za takie zachowanie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Przyczajenie
|
[quote=mmmm9;10477758]Macie racje . zle postąpilem a nawet bardzo zle , nie bylem świadomy ze to aż takich problemów przysporzy ale zdjecia natychmiast usunąłem ze strony i chcę tu naprawdę bardzo przeprosić Pana Tomasza Bartoszka.
Nie wiem co mnie podkusilo zeby wrzucić czyjeś zdjęcia ale wiem na pewno ze NIE chęć zysku bo nie zajmuje sie zawodowo fotografią ślubną, ale ten drugi plener jest na 10000% mojego autorstwa na to mam akurat dowody. Każdy z nas w życiu popełnia błędy ja sie do swojego przyznałem i żałuje. Wszystkich gorąco przepraszam za takie zachowanie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
O sprawca całego zamieszania się odezwał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Przyczajenie
|
Ojjj... zebyś wiedziala, zle zrobilem ale swój błąd szybko poprawilem i żałuje tego co zrobilem bo teraz kazdy mysli ze podbieram zdjęcia a tak nie jest ... I napewno nie wrzucalem z zdjęc w celach zarobkowych czy coś w tym stylu broń Boże... kazdy z nas popelnia błędy ale zrozumialem ze zle postąpilem i sie przyznalem do bęłdu i nie ukrywalem jak tchórz.
Edytowane przez mmmm9 Czas edycji: 2009-01-13 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Ja już źle nie myślę o Panu i dobrze ,że ma Pan sumienie i teraz stara się naprawić błąd.Człowiek nie jest stworem doskonałym i błędy od zarania dziejów popełniał i będzie popełniał. Dobrze że uczymy się na własnych błędach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieje ze reszta biorących udział w tym temacie zrozumie mnie tak jak Pani a przede wszystkim Pan Tomasz. Człowiek uczy sie całe życie a tym bardziej młody człowiek..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zadomowienie
|
Najważniejsze, że sprawa się wyjaśniła bez żadnych niepotrzebnych sprzeczek, śledztw, dochodzeń, to mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Ale się porobiło tutaj
![]() ![]() To z innej beczki. mam straszny problem ze znalezieniem butów ![]() w sobotę wybieram sie jeszcze raz na targi ślubne i mam nadzieje że coś tam znajdę bo na tych w wawie jedne mi się bardzo podobały. to chyba moja ostatnia deska ratunku bo inaczej pójdę boso ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie byłeś pierwszy i pewnie nie ostatni ale to jeden z minusów internetu. --- http://www.fotoservice.com.pl http://www.weseleonline.pl Edytowane przez TomaszBart Czas edycji: 2009-01-14 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wspominalyscie o salonie kosmetycznym na Ilzeckiej. JAK ON SIE NAZYWA I CZY MACIE MOZE NUMER TEL?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Ale się porobiło z tymi zdjęciami. Ja się domyślam, że to Porada szybko zainterweniowała. Wstyd i hańba i nie obchodzi mnie, że mmmm9 teraz się wstydzi bo każdy by się wstydził na jego miejscu.I nic nie tłumaczy takiego zachowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam rozgladac sie za sala. Mielismy 3 lokale do obejrzenia: Ziemianska na Kilinskiego, Venus i Impresje. Tylko w Venus udało nam sie porozmawiac z pania, która sie tym zajmuje. Venus jest brana pod uwage przez nas. Sala ładna, cena tez przystepna i gratis pokoj dla młodej pary. Mamy przyjsc godz. przed weselem w lutym by zobaczyc jak sa stoły rozmieszczone, jedzenia czy duzo, udekorowana sala itp. Tylko,ze mnie nie ma, bo mam zjazd,wiec mojego P. bede musiała wysłac. Dzis kolejne lokale do ogladania. Aha i wypisałam sobie kartke z pytaniami i zadawałam po koleji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Mehja wysłałam Ci wiadomosc na PW odnosnie Venus.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Raczkowanie
|
Odnośnie wystroju sali i wszelakich dekoracji to ja mam to w cenie sali na szczęście, bo nie posiadam ŻADNEGO zmysłu artystycznego
![]()
#3446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niedawno wysłałam Tobie PW z namiarami ![]()
![]() |
#3447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wystrój sali i stołów mam w cenie, więc niczym nie muszę się przejmować. Oczywiście spotkanie z właścicielką jeszcze przed weselem napewno będzie, ale to już bliżej ślubu będziemy rozmawiać o takich szczegółach. Jest możliwa dodatkowa dekoracja sali (jeśli bym się na to zdecydowała), ale za to już muszę osobno zapłacić (cena jest do uzgodnienia). Napewno jeszcze przed weselem wybierzemy się w którąś sobotę, żeby zobaczyć, jak jest wystrojona sala i stoły, ale na to mamy jeszcze czas.
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę Karolina403 ze będziemy mieć te same zaproszenia ![]() Jeśli chodzi o wystrój sali to ja też mam to z głowy bo o to dba właściciel lokalu i wszystko już jest wliczone w cenę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Wtajemniczenie
|
Co do zaproszeń, to sama jeszcze nie wiem jak to będzie. Na początku myślałam o tym, żeby zrobić je samemu, ale niestety nie miałabym cierpliwości do tego.
![]() Podobają mi się te ręcznie robione zaproszenia i może na nie się zdecydujemy. Widziałam też chyba na allegro zaproszenia ze zdjęciem młodych - te też mi się podobają ![]() ![]()
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę mieć 5 różnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.