![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Kasia: a ona była w terapii, zdiagnozował ją ktoś w ogóle?
Uważajcie czasem na to, zaleczona lubi wracać. Zara: muszę przeinstalowac worda i parę drobiazgów, jakiś wirus mi żre kompa. A jakos się od rana zabrać nie moge. Za godzinę wrzucę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pas neopronowy można też zakładać na noc, pomaga on w splaniu tkanki tłuszczowej, gdyż działa rozgrzewająco. Jestem przekonana do jego zakupu, tylko muszę się wybiorać do jakiegoś sklepu sportowego. Wiadomo, że sam nie przynosi spektakularnych efektów jednak przy aerobach pomaga w walce z tłuszczykiem ![]() Hej ![]() Worek z piaskiem mnie też przeraził. ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-14 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
była, leczyła się
![]() ![]()
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ten worek z piaskiem też mnie trochę przeraził ![]() Tak w ogóle to nie mogę czytać o zakupach, bo muszę (chcę!) oszczędzać, a wy kusicie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
No to uff.
Weźcie mnie stąd wywalcie, uporałabym się z domem pól godziny a potem zrobiła porządek z pisaniem. A tak to się zagaduję tutaj i nie mogę dupska ruszyć...;/ Za dobrze mi tu cholera.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten do fitnessu to jakoś tak... no nie wiem, rzadko widuję dziewczyny w takich pasach, nie założę go na pewno tak żeby go nie było widać bo przecież bedzie spod wszystkiego wystawał. Wolalabym sobie w domku ponosic na spokojnie, tak zeby nikt nie widzial ![]() ![]() ![]() Haniu, jak Ci tam z mysla o wyjezdzie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ok, postanowione. Kawka i zabieram się za naukę ![]() ![]() Madlen, sio do sprzątania ![]() ![]() Edit: ups, nabalaganiłam już na 2 stronie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-15 o 11:52 Powód: kłanie się funkcja multicytowania! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Gosia już milczę o zakupach
![]() ![]() Mango ja też sięzdecydowałam na ten pas rozgrzewający i go kupię ![]() Hania jak nastrój przed wyjazdem ? Spakowana ? |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Poprzednia czesc nadrobilam ale w tej juz wymiekam
![]() Czesc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Myślę że już nie mogę się doczekać
![]() eee tam spakowana..nawet walizki jeszcze nie mamy bo u rodziców przetrzymujemy ![]() Ale zrobiłam pranie..także sukces ![]() Jutro mamy spotkanie organizacyjne z ekipą we wloskiej knajpce. W piatek trzeba będzie odebrać narty, zrobic zakupy, pojechac do rodzicow, spakowac się i zawieśc auto do naprawy, posprzatac w domu, oprożnic lodowkę coby nie zapleśniala ![]() Dam radę do 1 w nocy ![]()
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż może jakaś mała, przeceniona szmatunia nie byłaby grzechem? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lodówkę trzeba opróżnić koniecznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie głowa rozbolała więc chyba zrobię sobie drugą. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale nie ma co narzekać. zara - ja też leniwiec mam sprzątać w pokoju to mi się drugi dzień nie chcę ![]() Acha jutro idę na krzywą cukrową jak wyjdzie źle to przekichane zero słodkiego w ciąży a ja KOCHAM słodkie ![]()
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, Dorinko, 15 zł to przecież prawie nic! W Cubusie powiadasz...hmmm..ostatni o kupiłam tam coś pierwszy raz-sukienkę na sylwestra. Może pojdaę ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-14 o 12:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tunik nie sfotografuję, bo mam skamuflowane na dnie szafy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz, że mąż by się wkurzał, jakbyś się pochwaliła łupami? Dziewczyny, ile mniej więcej miesięcznie wydajecie na siebie (kosmetyki,ciuchy)? Pytam z ciekawości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam tendencje do hodowania pleśni ![]() ![]() A wędlina najczesciej zamienia się w śmierdzące zwłoki ![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w tym miesiącu już Ci mówię....wyliczyłam jakieś 500 zł. jesli wszystko zliczyłam, a kupiłam tonę rzeczy przez te wyprzedaże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pażdzierniku biochemia za 100 zł i apteka 200 zł W listopadzie płaszczyk za 100 zł. W grudniu tusz za 30 zł. W styczniu puder za 60 i na biochemi 30 zl. Narciarskie zakupy się nie liczą. Skrupulatna jestem ![]()
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja minimalnie to wydaję około 200 zł. na siebie, ale to nie pamiętam kiedy było ![]() ![]() ButterB a TY ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-14 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-14 o 13:18 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam taki system od lat. Kupuję jednorazowo ciuchy na cały sezon i mam z głowy.
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skupulatne..., byłam na zakupach 3 razy i pamiętam ile zapłaciłam ![]() Cytat:
Z głowy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za dobre wyniki, żebyś dalej mogła jeść słodycze. Niejedzenia 23-11 współczuję, sama bym miała problem z wytrzymaniem, a co dopiero jak jesz jeszcze za bliźniaki. Cytat:
![]() Ale tak orientacyjnie.. hmmm. Średnio wydaję jakieś 300-400 zł miesięcznie. Ostatnio na pewno mniej, bo ciuchów nie kupowałam dosyć dawno. Ale z kolei z kosmetyków zawsze coś się kończy. Nie kupuję wielu, ale te pielęgnacyjne do twarzy i kolorówkę mam raczej z wyższej półki. Wolę mieć mniej ale dobrej jakości, tak jak z ciuchami ![]() Zgadałam się z TŻ na temat zakupów i idziemy dziś polowac na wyprzedaże w benettonie. Powiedział że w końcu idziemy zrobić zakupy przyszłościowe, i że jak teraz nie kupię sobie przecenionego płaszcza, to za 8miesięcy zapłacę za niego straszną kasę. Kurczę, to ma sens ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
płaszczyk jesienny za 190zł, perfumę Angela 240zł (okazyjna cena ![]() złote wkrętki kolczyki z cyrkoniami ok.120zł (bo mam po dwie dziurki w uszach i w tych drugich noszę tylko wkrętki, więc muszę mieć coś na zmianę ![]() No i szłam na wesele pod koniec września, więc baleyage 190zł , bordową torebkę za 99zł (do butow na wesele ![]() No i balsamy do opalania, japonki i perdoły na urlop. Pamiętam ten wrzesień, bo troszkę przesadziłam i ostro musiałam zacisnąć pasa. Dobrze, że mieliśmy już zapłacony Egipt (i miałam odlożone kieszonkowe na wyjazd) w październiku, bo cięzko by było (wyjezdzaliśmy 09.10). Natomiast w październiku chyba nie wydałam więcej niz 50zł na siebie ![]() EDIT.No , ale muszę napisać, że mieszkam z rodzicami.Nie mam jeszcze męża ani dzieci, więc wypłatę (może nie za dużą, ale zawsze) mam raczej dla siebie.Nie płace czynszu ani rachunków ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-14 o 13:51 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fakt, że od czasu do czasu coś mi się wyjątkowo rzuci w oczy, w czymś się zakocham, albo po prostu czegoś potrzebuję. Albo chcę sobie poprawić humor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.