|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łazić i grzebać nienawidzę. Ja musze miec sklep do ktorego wchodzę szybko wybieram kilkanascie rzeczy, zabieram do przymierzalni, placę i wychodzę. Moje chodzenie po sklepach wyglada tak...wchodzę znużona do sklepu, robię okrążenie i wychodzę. Nawet nie przekładam wieszaków bo z gory widze, że nic nie ma. Mąz się na mnie wnerwia ze jak zwykle mam na twarzy focha. To ja wsciekla mowie "to prosze znajdz coś normalnego!!!". Przynosi to coś do przymierzalni , przymierzam, wyglądam fatalnie, wychodze wsiekla z CH krzycząc na męza. Wieczorem jem obligatoryjnie pizzę. We wrzesniu bylam u siostry w Dojczlandzie. Weszlam do Promodo kupilam w 10 min 2 pary butów, torebkę, sukienkę, sweterek, koszulkę. Poszłam do H&M kupiłam w 10 min sukienkę, 4 bluzki, zapas bleilizny. No i tak to ja lubię robic zakupy. Cytat:
. Robię je wtedy kiedy mam okazje być gdzieś gdzie są normalne sklepy.W wrzesniu przecen nie bylo żadnych! A nie sorry buty były przecenione..para za 15 euro.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-14 o 15:05 |
||
|
|
|
#153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś jeszcze się bawiłam w łążenie po wszystkich sklepach, które mnie interesują i dopiero wtedy decydowałam co kupię, bo ciągle miałam to wrażenie a może w następnym jest coś fajniejszego Ale teraz już nie mam takich jazd, wchodzę często do jednego, jak się obkupię to już wychodzę z CH, jeśli nie to szukam dalej Hania chyba niedługo ma powstać ta galeria nowa u Ciebie
|
||
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
ja przy Was to nic nie wydaje i wychodze na sknerę
![]() wszystko mi mam w sumie kupuje: swetry teraz mi 2 super kupiła, krem, tusz do rzęs, od TZ dostałam perfumę-zielona herbatę paletę z Inglota
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, później może przyjść czas, że Ty będziesz musiała mamę wspierać jak ja mam teraz Nie narzekam, po prostu wiem że tak musi być i koniec Jak mnie nie będzie stać na pomoc to wtedy będzie gorzej, a na razie uznaję to za normalne
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uwielbiam zakupy ale odkąd jestem w ciąży to najbardziej cieszą mnie zakupy dla dzieciaków.
Chociaż ostatnio kupiłam na przecenie zestaw kosmetyków niny rici za bezcen!!!
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co najwyżej robimy sobie przerwę na smyka i KFC i znowu mamy siłę w duecie ![]() Kasia ja mówię o tym jako o ewentualności, wiadomo że tak być nie musi....Moja kiedyś też miała, ale emerytura w Polsce to szkoda gadać .... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-14 o 15:19 |
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak Dorinka mówi, korzystaj, póki możesz ![]() Właśnie, pracujesz dalej? |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca wre ostro- codzienne przejeżdżam kolo placu budowy i bacznie obserwuję .Wiesz puchy to moze nie są...moja kumpela potrafi non stop nowe siaty do domu taszczyć. Ostatnio w orseyu na przecenach się obkupiła (i to nawet spoko rzeczy upolowała) ale ona lubi grzebać, chodzić po jakiś małych sklepikach o ktorych istnieniu ja nawet nie wiem.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-14 o 15:25 |
|
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No Haniu, to jak otworzą to CH, to będziesz szaleć. Wiesz już, jakie sklepy tam będą? Ja mam kilka takich sklepów, co do których wiem, że jak wejdę, to na pewno coś mi się spodoba
|
||
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro kumpela taka sprytna, to najlepiej chodzić w duecie , nie lubisz tak ?Ja z kumpelą też chodzę, ale wtedy to jak mówimy następuje totalne upodlenie, łazimy non stop jakieś 5 godzin aż zamykają centrum, w międzyczasie np. latem zmieniamy buty z obcasów na balerinki i takie cyrki ![]() Ale ostatnio zauważyłam, że najlepsze zakupy to taki spontan najczęściej z synem |
|
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) po zakiet na slub znajomych...po 30 min miałam dość.Po 5 godz. bym umarła. Ja jestem jak facet jezeli chodzi o buszowanie po sklepach. Zresztą..znacie taki obrazek...dziewczyna w amoku przekłada wieszaki, a jej facet w tym czasie siedzi na ławeczce przed sklepem z wściekłą miną. U nas tak jest- tylko na tej ławeczce siedzę ja .
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-15 o 12:54 Powód: kłanie się funkcja multicytowania! |
||
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit Mój mąż mnie ostatnio zadziwił, rozstaliśmy się w CH na godzinę, bo nie chciałam go męczyć wiadomo ludzi full...i po godzinie się spotykamy, ja nic nie mam a on dwie siatki !!!! Kupił sobie dwie pary butów, jedne sportowe a drugie garniturowe W niezłym szoku byłam, musiałam szybko nadrabiać...
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-14 o 15:42 |
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to czasem tylko mam gorszy dzień... Ale wiem to już w pierwszym sklepie zazwyczaj, że tego dnia nic z tego nie będzie
Ale jak się nastawię, że coś chcę, a nie kupię... uuu...to jest bardzo źle
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zawsze coś trafię To podobnie jak z imprezami, jak się nastawiam to zazwyczaj źle się bawię, a jak mi się nie chce iść to zazwyczaj najlepsze imprezy moje, macie też tak ?
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tu się nie zezłościć.Ja na zakupy nigdy nie jeżdżę sama, albo nie 'puszczam' TŻ 'samopas', bo sama nigdy nie umiem podjąć decyzji. Muszę kogoś spytac o zdanie zawsze! Taka jestem niezdecydowana
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ze wysyłam męża samego na nocne wojaże..po czym się okazuje że spotkał sto lat niewidzianego kolegę (mojego ), ze w ogole w klubie było mnostwo znajomych, wszyscy sie o mnie pytali i impreza trwała do białego rana.
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś tam miałam ale mi przeszło w wiekiem, teraz moje wahania dotyczą jedynie kwestii czy powinnam to kupić niż czy mi dobrze w tym Jakoś tak sama nauczyłam się oceniać co i jak,a zresztą zazwyczaj kupuję w sieciach i tam mam 30 dni na zwrot gdyby coś nie tak Czasem oddaję ale rzadko ![]() Cytat:
, chyba że jedzie do kolegi na wódkę i ja tego kolegę znam On mnie też nie puszcza, więc jest 1-1
|
||
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja jestem niezdecydowana w każdej kwestii.... Dlatego tak przeżywam od wczoraj, że się zdecydowaliśmy na sypialnię...bo to ja wymyśliłam kombinację i zadecydowałam, że bierzemy ![]() Mój TŻ też sam nie chodzi gdzieś...ale głównie dlatego, że sam nie chce. Wolimy iść gdzieś razem, chociaż niektórzy jego szczylowaci kumple uważają, że to pantoflarstwo - bo jak na browara to same chłopy i już!! Wkurza mnie to...bo to chyba nic dziwnego, że chce się z kimś spędzać swój wolny czas. Wasi TŻ mają takich młotkowatych kumpli też? |
|
|
|
|
#173 | ||||
|
Rozeznanie
|
Butter ale miałaś sen
![]() Cytat:
Ale chyba mi sie pomyliło z przecenami sprzętu narciarskiego w tym czasie ![]() Ja nie lubię chodzić, łazić, przeszukiwac półek. Jestem w sklepie, rzucam okiem na wszystko przechodząc szybkim krokiem wzdłuż półek. Nigdy nie mam tak że np wyciągam bluzkę i zastanawiam się, czy ją mierzyć, czy nie. Albo podoba mi sie natychmiast, albo jej nie mierzę. W przymierzalni podobnie- wkładam, albo lezy idelalnie, albo do widzenia. Kiedy jestem w przymierzalni to czasem TŻ wpadnie jeszcze dorzucić mi coś, co mu się rzuciło w oczy, i z reguły to jest rzecz trafiona w 10. I też z reguły wystarcza mi 1-2 sklepy żeby zrobić full zakupy. Do większości nawet nie zglądam, wiem dobrze, że nie mają nic na mnie. Ogólnie w godzinę potrafimy kupić z TŻ wszystko co potrzebujemy. No chyba że akurat szukam czegoś konkretnego, np sukienki na wesele, wtedy jest dramat Ale to tylko dlatego że nie mam sklepu upatrzonego Chociaż ostatnio dobrze szło mi w Yoshe.A focha to też czasem pokazuję, szczególnie jak się zdarzy tak, że TŻ kupił już wszystko co chcial, a ja-biedna!- szukam dalej i NIC nie ma ![]() Cytat:
Masz zdrowie Dorinko Ja chyba jestem jakaś dziwna, bo nie lubie robić zakupów z koleżankami A zakupy z synkiem- o matko, jak słodko ![]() Cytat:
Ale że oboje robimy szybkie zakupy, obywa się z reguły bez ławeczki ![]() Cytat:
Chociaż czasem jak się nastawiam na spodnie to kupuję sukienke itd. A spodni dalej nie mam..A dziś się nastawiam na spodnie i może jednak płaszczyk..zobaczymy czy coś jeszcze zostało w ogóle.
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-14 o 16:20 |
||||
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ButterB mój ma wszystkich kumpli żonatych i dzieciatych więc spoko A poza tym też łazimy wszędzie razem i na razie nie chcemy tego zmieniać , nam jak na razie pasuje
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłam z indywidualnych konsultacji ze stylistką. Fajnie było
![]() Pierwsza pozytywna rzecz w mojej robocie od chyba 2óch tygodni. |
|
|
|
#176 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba jest taka prawidlowosc, im mniej chce mi sie isc, tym lepsza impreza No, powiedzmy że czasem się nie sprawdza, ale to ten wyjątek od reguły ![]() Cytat:
A co do kumpli, nie przejmowałabym się tym co myślą. U nas jest tak samo, po prostu nie lubimy chodzić nigdzie bez siebie, i tyle. To po co się zmuszać? A na męskiego browara to już w ogóle W gronie naszych znajomych męskie wieczory polegają na tym, że chłopaki grają w pokera. TŻ przeważnie jedzie autem więc nie pije. A poza tym, ja też często gram (czasem jest jeszcze jedna dziewczyna kumple, więc nie jestem rodzynkiem takim strasznym) więc męskie wyjścia nie są takie znów męskie Ale jakoś nikomu to nie przeszkadza. O, czasem jest jeszcze tak, że dziewczyny organizują sobie babską , faceci męską, a po 2-3h umawiamy się gdzies na mieście.Edit: Cześć L_V Jak masz siłę to opowiadaj
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-14 o 16:22 |
||
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
wow super takie spotkanie musi być!!czego się dowiedziałaś??
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ma też kumpla, który strasznie się pienił, jak zaczęliśmy być razem, bo cały czas spędzaliśmy razem... a teraz się zakochał na zabój...to go chyba z 5 miesięcy nie widzieliśmy! |
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw był ogólny wykład o dress codzie, o najnowszych trendach na wiosnę, o łączeniu stylu, dress codu i najnowszej mody, o kreowaniu swojego wizerunku. Potem indywiduane konsultacje ze wszystkimi po kolei. Stylistka oceniała ogólny wygląd: fryzura i kolor włosów, dobór makijazu, czy trzeba korygowac sylwetkę ubraniami, itd, itp. Naprawde ciekawie. |
|
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...nikt nie widzi w tym nic dziwnego.Spotkania typowo męskie ma zazwyczaj z jednym kumplem (ale to tak raz na poł roku) i z drugim takie raczej biznesowe (tez raz na poł roku) U nas te samotne wypady wiążą sie raczej z praca męża. Jak on jest za granica ja spotykam sie ze znajomymi (z nudow najzwyczajniej w swiecie). A jak gra u nas czasami po prostu nie mam ochoty z nim isc bo pracuję w sobotę, albo lepsza impreza ma być w sobote, więc w piątek odpuszczam...wtedy idzie sam. Niby do pracy...ale przez calą noc zazwyczaj gra 2,3 godz..wiec wiecej baluje niż pracuje
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

, co to za życie 

hehe ja wolę nie mieć z głowy, bo samo znajdowanie, grzebanie, wynajdowanie jakichś cudnych ciucszków sprawia mi przyjemność, dlatego ją sobie dozuję 
Ale generalnie staram się wtedy nie wydawać zbyt dużo.
paletę z Inglota

Jak tu się nie zezłościć.