|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Rozeznanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ymmm na sandomierskiej drewniany kosciołek - nie wiem jaka parafia bo nie jestesmy stad ![]()
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Raczkowanie
|
ja zamowie 3 mies przed bo kto wie moze sie do tego czasu brzucha dorobie <lol>
#3515 |
Rozeznanie
|
Jeszcze nie KUPIŁAM na razie jest zamówiony mój rozmiar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Rozeznanie
|
A brzuszka póki co nie zamierzam się "dorabiać"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-14 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Igoolek suknia piękna
![]() Estrella my z TŻ-etem właśnie myślimy nad obrączkami jakie Ty zaprezentowałaś na 3 zdjęciu O ten cały ZAIKS trzeba będzie dopytać się w Kielcach jak to wszystko wygląda a mianowicie wyjaśnić kwestię kto jest organizatorem imprezy czy właściciel lokalu czy sami młodzi.Ja na umowie mam napisane że ZAIKS my płacimy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
Byłam ostatnio u fotografa i mowił, ze mial taka sytuacje ze rezerwowali wszystko dwa lata przed slubem i na slub przyszli pozniej z małym dzidziusiem
![]() ![]()
#3521 |
Rozeznanie
|
Uroczo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny planuje zrobic sobie fryzure podobna jak na zdjeciu (nie jest identyczna) czy wiecie ile zajmuje u fryzjera takie czesanie? tak oczewiscie na oko. Chcialabym umowic sie na makijaz po fryzjerze i nie wiem na ktora niestety
![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-01-14 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem ile ale mysle ze nie tak dlugo bo w sumie to upiecie i wlosy prawdopodobnie na lokowke
![]() |
#3525 |
Raczkowanie
|
Nie wiecie moze , gdzie mozna wypożyczyc rzutnik, ekran i wytwornice dymu albo baniek mydlanych??
#3526 |
BAN stały
|
dym i banki ? no u nas na przyklad ale zalezy na kiedy na jak dlugo itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Raczkowanie
|
Na jakąs godzine, tylko nie wiem czy po tej godzinie ktos bedzie chetny zeby ją odwiezc ![]()
#3528 |
Zakorzenienie
|
U mnie było tak, że mój zespół mam tą aparaturę do robienia dymu - może spytaj się u swojego?
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Igoolek to jest lista pytan, które zadawałam w lokalu sporo tego
![]() Sprawy ogranizacyjne: 1. wolny termin 2. na ile osób jest przeznaczony lokal, czy jest jakis limit od ilu osób musi byc wesele 3. cena za osobę (wesele+poprawiny) - cena za lokal (wesele+poprawiny) - czy mozna miec swoja kucharke czy jest dostepna wraz z lokalem 4. cena za dziecko 5. co jest w cenie 6. czy jedzenie i napoje, które zostaja zabiera się z soba po weselu 7. od kiedy sala jest do dyspozycji, kiedy mozna wczesniej przywieźć alkohol, tort i na jak długo, kiedy trzeba ja oddac 8. co zapewnia sala (dekoracje, kwiaty, wazony, stół dla pary młodej czy mozna-trzeba samemu przystroic) czy dekoracja jest wliczona w cene czy mozna obejrzec zdjecia udekorowanej sali 9. czy sa jakies pokoje dla gości i nowozeców (cena+ i czy dla pary młodej gratis) Menu: 1. Menu jakie jest proponowane w cenie za osobe - ilosc dan goracych (wesle+poprawiny) -jakie przystawki -czy mozna wziasc menu do domu i sie zastanowic 2. kto ustala menu, czy mozna jakies zmiany wprowadzic 3. jakie napoje beda dostepne i jaka ilosc na 1 os. 4. czy kawa i herbata jest w ilosciach nieograniczonych 5. czy ciasta i owoce sa w cenie, czy trzeba samemu zakupic 6. czy tort jest w tej ofercie czy trzeba samemu zamawiac 7. czy jakies chłodnie, lodówki sa do dyspozycji 8. czy jest zastawa do dyspozycji 9. kiedy ustala sie menu (dni- tyg.wczesniej) Sprawy techniczne: 1. do której moze trwać wesele 2. jaki jest układ sali 3. czy jest klimatyzacja 4. czy zespoł moze swobodnie korzystac z pradu 5. czy płaci sie za obsługe czy to jest wliczone w cene 6. czy jest osoba która na przyjeciu dba o czystosc toalet 7. czy jest jakies miejsce gdzie moga przebywac mamy z dziecmi by np. je przewinac czy uspokoic 8. a co z umowa ZAIKS i kto płaci za to, my czy lokal, ile sie płaci 9. czy lokal wspołpracuje z jakims zespołem, czy mozna posłuchac, namiary wziasc, czy mozna miec swoj 10. parkiet jaki jest, czy nie jest sliski Sprawy finansowe: 1. zaliczka-do kiedy trzeba ja wpłacic i ile wynosi, czy umowa jest sporzadzana w dniu wpłaty zaliczki 2. kiedy trzeba uregulowac reszte nalezności 3. czy za własny alkohol przyniesiony płaci sie, czy trzeba wykupic w lokalu 4. opłaty licznikowe czy sa wliczone w cene wynajmu czy jest jakas dodatkowa opłata 5. czy za zespoł, kamerzyste płaci sie tak samo jak za gosci i czy maja wydzielone dla siebie miejsce 6. czy w cenie jest chleb powitalny, pierwszy kileliszek szampana dla młodej pary i gosci 7. czy za stłuczone np.kieliszki pobierana jest opłata |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
waniliaania2009
fryzurka ładna,mniej wiecej dla mie,bo ja chce miec opuszczone na plecy,by nie czuc sie "łyso" Wczoraj byłam ogladac Panorame, cena za 2 dni to 200zł.od os. młodzi dostaja gratis apartament i samochod na wesele,tak tak,ja tez byłam zdziwiona biały mercedes, w zasadzie jest tam tak sobie,dzis jedziemy do Ziemianskiej i chcemy do Goździelina zajechac jak damy rade Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-01-15 o 07:32 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pytałam - nie maja ![]()
![]() |
#3532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
justys1358 bardzo przydatna ta lista pytań, na prawdę świetna
![]() Powodzenia w szukaniu sali, zdaj potem relację. |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
W Venus tez o pare rzeczy sie nie pytałam,ale Ty duzo mi napisałas. Nie pytałam sie o to,czy płaci sie za zbicie zastawy czy cos takiego, wiesz cos o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Pytałam o to. Na szczęście się nie płaci za to. Menu ustala się tydzień przed weselem. A płaci się za wesele po weselu za tyle osób ile przyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Mehja wielkie dzieki,a mam pytanko jeszcze ogladałas pokoj dla młodej pary?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Tak z ciekawosci sie pytam, z reszta jaki by nie był, ale dobrze miec go w razie czego, juz nie mowiac o "nocy poslubnej"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zadomowienie
|
domelowa1 mam prośbę, napisz mi na PW nr do pana Huberta, bo oglałam album ze zdjęciami i był tylko podpis i nr tel
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
A ten pan Hubert ma jakas strone www? bo chciałabym zobaczyc jego zdjecia,skoro tak go zachwalacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.