|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Wbijam stopy w podłogę jak ktowicę , żeby udowodnić sobie , że wciąż tam jestem . To , co ze mnie zostało , nadal tam jest . Stoi na korytarzu , w budynku , przy ulicy , w mieście . To moje stopy na moich butach , chociaż ich nie czuję . To moje ciało - ta pusta skorupa ; to ciało Georgii , umysł Georgii , ale mnie już nie ma .
- przykro mi . Dwa słowa . Dwa słowa za całe życie kłamstw . To nie wystarczy . Jak mogłoby wystarczyć ? - Nie wiem co jest ze mną nie tak . Odrzucam wszystkich , którzy najwięcej dla mnie znaczą . - Czasami tak jest łatwiej , bezpieczniej . - Dlaczego ? - Bo wtedy nie musismy się martwić , że ich stracimy . Jeśli nikomu nie pozwolimy sie do nasz zbliżyć , wydaje nam się , że niue bedzie nam ich brakować , gdy odejdą . - ale to nie działa w ten sposob , i tak za nimi tesknisz . - bo nie możesz się powstrzymać przed kochaniem tych ludzi . w strugach deszczu , moknie też , fotografia ta w dłoni mej . zdeptana przez własne kroki ' Boże uchowaj mnie, o tak niewiele cię dzisiaj proszę I uwolnij od bagażu , który na plecach noszę Z życia dużo już wyniosłem, więc przestań mnie doświadczać Nie chcę tak do końca walki z problemami staczać ' Potrzebny Ci mózg ? Potrzebne Ci serce ? Proszę bardzo . Weź moje .. Weź wszystko co posiadam ..
|
|
#902 |
|
Rozeznanie
|
- Coś się tu pali.
- To my. - Cholera masz rację. zmieniłam bieg losu Rozstaniemy się na tysiąc lat, ale wiem że znów mnie odnajdziesz. daj mi przeżyć w miejscu pełnym rozczarowań i szczęścia. życie jest atrapą uczuć. Obiecaj że jeśli mnie zjesz, pozmywasz naczynia.
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
baaaaaaaaardzo dawno mnie tu nie było...
choćbym chciała nie dam rady przeglądnąć nawet 1/10 waszej twórczości, która powstała od tego czasu... ![]() ![]() więc coś ode mnie (mam nadzieję, że nie było) Ja kocham Cię tą jedyną miłością, wiesz ? Ty kochasz mnie tą jedyną miłością też. Tyle piękna dookoła mnie, widzę je wszędzie, wystarczy, że chcę. Czas ciągle płynie i wszystko się zmienia, dlatego każdą dobrą chwilę doceniam. On dał mi szczęście, patrz - mam je wreszcie. strawberry truskawkowe na bezbarwne dni.
uparcie i skrycie Ah,życie,kocham cię, kocham cię,kocham cię nad życie![B][COLOR=Blue] Edytowane przez bojestemtegowarta Czas edycji: 2009-01-14 o 14:45 Powód: błąd gramatyczny ;) |
|
|
|
#904 |
|
Przyczajenie
|
i znów pytasz mnie o sens.
popatrz wstaje nowy dzień, znowu mamy szanse. może wreszcie coś sie zmieni. nie wszystko wiele warte co się mieni. to zwala z nóg, ten bit uderza Ci siłą milona kul. wgniata w ziemie bauns i brakuje tchu. nie zatrzyma nas nikt, idziemy prosto na szczyt. bo kiedy jestem z Tobą czuję się irie. ;D one love chłopaku. mijamy sie nawazjem, ja o Tobie nic nie wiem, mimo tego czuję, będe tu już zawsze. sprawdź to. Ty jesteś lekiem na całe zło. sprawiłaś że uśmiecha sie caly świat i roli już nic nie gra. tej miłości już nie bedzie końca. chodź do mnie, zawsze bądz blisko mnie. z Tobą strata jest zyskiem. trochę East West Rockers. ;]
|
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i was born to make you happy
Edytowane przez suspense Czas edycji: 2009-01-14 o 15:08 Powód: literowka |
|
|
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Puk Puk ! - Kto tam? - Miłość. - Spier.da.laj bo ranisz ! - Tęsknisz? - Tylko kiedy oddycham. - Umiesz latać? - Nie. To miłość. - Puk Puk ! Mogę wejść ? - Już w nim jesteś <3 - Powiedz, mu że go kochasz. - Nie mogę, to dla Nas zbyt niebezpieczne. - Uważaj, bo wydłubiesz sobie oko. - Nawet jedno oko to za dużo zebym był godzien na Ciebie patrzeć. - ... - Mówiłem Ci już że Cię kocham? - Nie - Kocham - Wciąż? -ZAWSZE. <3 - Czujesz się pusty. Czujesz się sam. Samotny. Prawie przerażony ale też silny, prawda? - Skąd wiesz? - Znam nazwę tego uczucia, to wolność.
|
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
Dwie osoby kupiły razem kilogram śliwek,
Razem go wysypały na durszlak i razem umyły, wysuszyły, przesypały do miski i teraz sobie te śliwki jedzą. Jedzą śliwki i rozmawiają; rozmawiają i jedzą. W pewnym momencie oboje patrzą na miskę i ... co widzą ? Same najładniejsze zostały. To właśnie jest Miłość.
|
#908 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki wielkie |
|
|
|
|
#909 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, cholernie się cieszę
_ a Ty? Ty jesteś tylko mężczyzną. ustosunkuj się do mojej prośby: tylko mnie kochaj. nasza miłość dopuściła się bankructwa. wnosisz w moje życie pewnego rodzaju rewelacje. mimo bałaganu w głowie, który niewątpliwie mam. postanowił z brawurą wtargnąć w moje życie. wynikiem żenady czy nieporozumienia jesteś? |
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Obiecałeś do końca walczyć o Mnie,
jest to 180 stopni odwrotnie. Black Heart Dead Memories in my heart / martwe wspomnienia w moim serc u . schowaj szczęście na reszte dni. nasza baśń. drobiazgowa miłość. zostawiłam uczucie do Ciebie daleko za sobą biorę gumke i wymazuje Cię z każdego rozdziału mojego życia ... tęcza uczuć.
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Miała wrazenie,że im się udało ..
2.mogła przyglądać sie mu godzinami. Wtedy był taki tylko jej .. 3.Coraz częsciej zamykała się przed ludzmi .. 4.noc która zmieniła wszystko. dosłownie. 5.Robie kilka kroków w strone nieba. To tak blisko Ciebie .. 6.Nie trzeba słów. Wystarczą Twoje oczy,i ta miłośc która z nich patrzy.<3 7.Uczyli sie być ze sobą. tak na całe zycie. <3 8.A potem potłukł jej duszę .. 9.Nie, niczego się nie boję, kiedy jestem w jego ramionach... niczego. 10.Boli mnie, boli mnie jak cholera. Boli mnie brak ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że aż tak bardzo i bez wyjścia. moze komus się coś przyda. ![]() |
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze ;] Cieszę się że moglam pomoc;*
Uciekaj skoro świt, bo potem bedzie wstyd Nie wybaczy nikt chłodu ust, braku słow... Splecione rece gdzies na plazy.. oczu blysk.. Wyslany w biegu krotki list.. to wciaz za malo moje serce zeby bić.. Kropelka żalu ktorej winien jestes ty.. Nie prawda że tak mialo byc... (PIOTR ROGUCKI <333 - UCIEKAJ MOJE SERCE)
|
#913 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kradnę <3 i obie panie uwielbiam : ) _________ granice nie oddzielają innych ludzi od Ciebie, a odgradzają Twoją osobę . płynnym ogniem nieskończona dla mnie - miłość. chwilę ciszy dobrze nie wróżą . od lad sami w sobie uwięzieni . poranny pocałunek miasta, w pościeli ciała wygięte w narkotycznym amoku . paraliżujący wstyd. złączeni czymś w stylu chemii . poznać na nowo smak porażki . jest tak zimno i tak cicho . wiem, że będzie dobrze chociaż moje niebo szarzeje . mogłeś zobaczyć po mojej twarzy, że byłam cholernie odurzona Tobą . zakończmy te grę w udawanie uczuć . mam Ciebie, jesteś mostem jedynym niespalonym . wszędzie za mną wlezą, znajdą, zasypią pretensjami . chyba tylko w szaleństwie można odnaleźć szczęście . ; )
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
"I ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą..."
czasem chce porozmawiać ale bez oddźwięku może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz moc zawsze i wszędzie polegać na sobie "...gdybym wiedział wtedy że istniałaś przyszedłbym..." a w przyjemności grzeszymy
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że pewnie nikt mnie nie pamięta...xD ostatnio się nie udzielałam..Alee oczywiście okradałam.;**wiadomooo Bo jesteście cudne
![]() Słowami taka niepozorna.
I na nowo uczę się uczuć . ee Bo ja kochaŁabym Ciebie;* Przepraszam za wszystkie słowa, których nie zdążyłam wypowiedzieć Włóż więcej energii w każdy swój krok kiedy idziesz za wolno . Kochanie To tylko Gra..więc się bawmy..xD Piekne słowa nie będą miały znaczenia. Dla Ciebie..;/ A myślałam że życie to bajka a Ty j Ja to bohaterowie co pokonują zaginiony ląd. A w moim sercu pustka, bo Ty go nie wypełniasz ... przestać wypłakiwać serce. definicja buntownika Zapomnijmy o bólu..Razem, bo raźniej ![]() Wypełniasz to co pozornie jest puste. Bo Ona chciała coś więcej znaczyć...
Edytowane przez SaaaaarkaaaaaFeeaat Czas edycji: 2009-01-14 o 17:27 |
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
*** Wsiadam do pociągu, gdziekolwiek mnie zabierze...
żałuję tylko, że Ty mnie nie odbierzesz. *** jeszcze raz zatańcz ze mną bo chce to przeżyć *** Otwieram powoli kolejny rozdział mojego życia. *** To jest moje życie, moja bajka.. moje kredki... a Ty wynocha z tymi mazakami. ! ^^ *** Królowa jest tylko jednaaA. )*** hmm.. małe pier***e i zawsze uśmiechnięte. )*** Na dokładkę zapełniam ciszę... i chłonę. *** Każdy dzień z Tobą upływa jak piękny sen.. *** W moich oczach tylko lęk.. *** Miłość to wielkie słowo, i ten je tylko rozumie, kto raz kochał i więcej kochać nie umie. *** -Poklikamy.? -jasne.. klik klik. xdd *** śmiać mi się chce.. gdy Cię widze. xDD *** I wyrwać jakąś ciote.. na swoją, nibyy, gablotę. *** Próbuję wciąż aż to wyjdzie. *** Nigdy nie będziesz numerem jedeen. *** uśmiech kosztuje mniej elektryczności i daje więcej światła. *** Bo ja jestem ten łobuz... ; DD co jak ekram LCD ... wielkie serce mam. x33
![]() Edytowane przez xXrOsiiaXx Czas edycji: 2009-01-14 o 18:05 |
|
|
|
#917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znajomy cytat ![]() Przynajmniej wiem, że moje dialogi do czegoś się przydają ^^ _____________ -Boję się prać moją bieliznę razem z bielizną mojego faceta... Bo jeśli przez przypadek jego plemnik połączy się z moją niezapłodnioną komórką, która w jakiś sposób znalazła się na mojej bieliźnie to co? -Lol. Teraz już wiem dlaczego w instrukcji obsługi mojej pralki ktoś kiedyś napisał, żeby przed jej uruchomieniem sprawdzić czy w bębnie nie ma dzieci... o_O Statystyki mówią mi, że zaczynam wariować To śmieszne jak łatwo się poddajesz. Moja magiczna, przemęczona złośliwość. Gwiazdy płoną jak buntownicze diamenty. Porażony miłością Romeo śpiewa uliczna serenadę. Eksplodowałeś w moim sercu. I wszystko co robię to tęsknie za Tobą. Wydaje się, że znalazłaś ciemność, kiedy wszystko jest jasne. Chcę żyć, chcę wyjść, chcę się otworzyć i odetchnąć. I gdybym wiedziała kiedy drzwi były otwarte... weszłabym. Kiedyś przyjdzie ten dzień, kiedy zobaczę, że płaczesz... Kłamstwa, które mówiłeś, obrócą się w smutek. Zostaw mnie samą, ponieważ czuję, że umieram. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-01-14 o 18:06 |
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Nasze imiona wypisane na ławce pozostaną niezniszczalne.
A na niebie tylko helikoptery. Zatrute powietrze, gdzieś zatruli powietrze ! Poczujesz się tak, jakbym Ci świat ukradła ! Nie umiem Cie pocieszyć, kiedy patrzysz w przeszłość... Gdybym mogła, schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni. Z oczu znika blask, marzenia tracą kształt.. Ostatniej nocy,jeszcze do Ciebie wrócę. Obiecałam Ci to już.. Na linie nad przepaścią tańcz.. Jeśli tak bardzo chcesz..to weź mnie za rękę i chodź.. Bo świat się pomylił..
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jak dawno mnie nie było ..Mogę prosić tak na szybko jakieś po angielsku ale takie inteligentne .. nie o miłości .. dające do przemyślenia może .. ? ![]() Tak uroczyście wstąpiła do jego świata . Szafirowe cienie zwodzą nas .. Dusza bez cienia życia .
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
witam ... _a ona z tęsknoty rozgryzła misia. `bo jej go brakowało. już wtedy gdy był przy niej. _znała go. tzn. tak się jej wydawało. `stwórz swój własny mit. mit o nas. _nie tęskniła. bo zapomniała, że miała. `miś. prezent od niego. jego kopia. _mój pluszak nie daje sobie rady z moją tęsknotą. `on ją przytula. yhh, nie potrafi tak jak Ty. _bo kolejny raz powiedziała, że o nim myśli. _________________________ ________________ i jeszcze coś takiego. fr. dialogu z moim TŻ-cikiem ;* -... ja ;d. -a Ty czemu kochasz.? on<3 -boo ... gdy na Ciebie patrzę, nie potrafię się nie uśmiechać, gdy jesteś przy mnie, robi mi się gorąco, gdy Cię przytulam nie myślę o niczym ...
Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi. Wojtuś ! Edytowane przez truskawkaZcukrem Czas edycji: 2009-01-14 o 18:26 |
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
TiScatteroUnaFoto - narezcie.!
![]() Opisy :
|
|
#922 |
|
Przyczajenie
|
1) nie moge zasnac bez Ciebie
2) nie moge spac gdy jestes blisko 3) chciałaby uwierzyc, ze to juz koniec 4) nadzieja na lepsze jutro 5) bo to zla kobieta byla 6) w to ze cos sie zmieni uwierzyłam 7) poza wszystkim, z dala od swiata 8) uratuj ja od niej samej 9) ile jeszcze spadnie gwiazd?? 10) zanim sie obroci w proch 11) jakich uzyc słów by powstrzymac ludzkie łzy 12) by prawdziwie zacząc zyć 13) tysiąc nowych pytan |
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______ wieczorami wychodzę popatrzeć na drogę, która mnie kiedyś z Tobą łączyła - marzę o miłości, której nigdy nie będę mieć. - czemu byś miała jej nie mieć? - bo idealna miłość nie istnieje. Nocą prowadzę monolog sama ze sobą. Księżyc świeci mi prosto w twarz i bezczelnie w głos śmieje się ze mnie Jestem najbardziej cudza w tym zasranym raju dla kobiet. Typ który okrywa się kocem wyciąga książkę i naciąga na nieogolone łydki ciepłe skarpety. nie będę dla Ciebie kimś więcej niż chcę. za każdym razem gdy mnie mijasz, Twój zapach zostaje ze mną do następnego spotkania. nie masz odwagi, a ja nie mam pewności siebie, by zrobić krok unosiłam się nad ziemią. gdy odszedłeś spadłam dupą na chodnik jedna mała głupotka w mojej głowie, która wygania wszystkie poprawne myśli. nie muszę iść z Tobą za rękę, żeby wiedzieć, że chcesz iść ze mną czy coś jednocześnie może być banalne i oryginalne? Jak ta miłość? trafiłam tam przypadkiem, nie pchałam. a teraz nie chcę wyjść z tego nieba.
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
bardzo was proszę o takie, że koszmar z przeszłości powrócił.?
Krótkie. ! (
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, ja mam jakieś takie...
![]() * absurd ! * tu nie będzie mydlanej opery ! * oddychamy cięższym powietrzem... * mów do mnie kolorami ! * nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna ;* Mało, ale lubię. <3
|
#926 |
|
Rozeznanie
|
tęsknimy za swoim niebem.
nigdy już nie zapukasz do mych drzwi. zostań choć na kilka chwil choćby z litości bajka pod tytułem 'oddałeś miłość jej' nie umiem być niczyja z rąk mi uciekasz nauczyłam się czekać na Ciebie tylko droga, która nas łączy nadal taka sama i niech mówią, że z niej zimna suka. drżą usta, ciało i serce czego chcieć więcej? podaruj mi te dwa, cholerne słowa i gubię się ciągle długo za długo.
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
Kissabble - more
<3Dziękuję i także uwielbiam <3Nie widzisz? Ona umiera z miłości do Ciebie.. każdy kij ma dwa końce. rozumiesz ? - na nic nie masz ochoty odkąd się rozstaliście - owszem mam. mam ochotę chodzić cały dzień w szlafroku i jeść lody Już zapomniałeś że masz mnie kochać? Nie lubię czekać, tęsknić też.. to z miłości, przecież wiesz. Jeszcze nie Twoja, nie jego już.
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
aniołowie piją wino by nie wzdychać, tyle trosk.
nie wierzę, mój drogi, w magiczne zaklęcie. spadam. w korytarze świateł, w pomruki znaczeń miną wieki zanim wróci światło. miną światy zanim wróci spokój. ciągle z głową w chmurach, co za bzdura ! pod Twoją nieobecność biorę długie lekcje czasu. Twoje słońce mi bardziej potrzebne niż moje.
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
.. a macie jakieś opisu pasujące do Mojej sytuacji.?
moj chlopak jest psychicznie załamany.. przez wypadek samochodowy.? ktory odbył sie jakis czas temu i nie chce sie ze mna widziec przez jakis czas.? ;/ az nie będzie ok z Nim.? a ja nie chce zeby to wszystko odbijało się na mnie..? kocham poczekam ale cos w tym że ile.? musze czekac zeby było Ok.? c o ś o d e m n i e. !
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
~Cisza otuliła nas
![]() ~Cienie tańczące na ścianie, te same światła uliczne, które widzimy Ty i ja ![]() ~Bo uparcie będę dążyć do celu i pokażę Ci, że można. ![]() ~Chciała ją pocieszyć, ale wiedziała, że "Będzie dobrze" to najgorsze słowa.. ![]() ~Było to paskudnego zimowego dnia, kiedy nic się nie układało... ![]() ~Bo to cho.lernie przygnębiające, kiedy wokół tyle szarych ludzi ![]() ~Chrza.nić całą resztę, rozbujajmy tę budę, mam zamiar balować do utraty tchu! ![]() ~Wraca pozytywne myślenie, mroźne powietrze i długi bieg przez miasto ![]() ~Kiedy biegniesz tak, że ledwo oddychasz i czujesz, że znowu żyjesz ![]() ~Świeże myśli, inny punkt widzenia.. musi się udać. Musi.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (0 użytkowników i 9 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

(