|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Hosenuś śliczne kolczyki, zdolne nasze dziewczyny
Ja napisałam do Gajusi SMS-ka kiedy nas odwiedzi i odpisała, że się postara jak najszybciej tu zajrzeć, bo tęskni za nami. Oooo, będzie co pooglądać
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka, wrzucaj wrzucaj!
Bo mi jakoś nudno, a właśnie mam przerwę w nauce (przerwe mam już prawie 2 h ;P)
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja
Coś mi cytowanie dziś szwankujeIsa, trzymam kciuki żeby Ci przedłużyli ten staż ![]() Hosenko, podziwiam chęć ograniczenia zakupów kosmetycznych, muszę wziąć z ciebie przykład bo mnie ciągle coś kusi (jednak zgrzeszyłam i kupiłam ten przeceniony błyszczyk Shiseido w Sephorze ). Z niecierpliwością czekam na fotki twojej kolorówkiOrlica, witam
|
#1294 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powinnam zakuwać, za tydzień mam zaliczenie a nawet nie otworzyłam notatek na 5 minut
Nie mam siły na uczenie się po powrocie z pracy A o pisaniu licencjata nie wspominam nawet. Doszłam do wniosku, że najpierw skończę ten ostatni semestr a potem moze zacznę pisać pracę. W końcu nie muszę od razu się bronić już teraz. lizzie
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-01-14 o 19:08 |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Taki los zapracowanej kobiety
![]() Lizzie, a może być się pokusiła na wklejenie swoich zbiorów kolorówkowych ? Jestem ciekawa co tam skrywa Twój kuferek
|
#1297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Isuś też trzymam kciuki za przedłużenie stażu ![]() EDYCJA: Złożyłam dziś zamówienie z Ziaji Dla siebie wziełam tylko kolejną maskę algową złuszczającą (reszta dla Dimiti), dziś zrobiłam przelew i już mam "przygotowanie do wysyłki" ![]() EDYCJA 2: własny ojciec mnie prawie upił ![]() EDYCJA 3: już sa fotki
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-14 o 19:48 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Mam fatalny dzień i fatalny tydzień. Bez powodu. Ot tak. Współczuję ludziom,którzy muszą ze mną przebywać ![]() Irytuje mnie wszystko Ale Dziewczynki herbatkowe nie obawiajcie się-jutro będzie ok![]() Kosmetycznie zakupiłam tylko jasny opalizujący lakier w Inglocie No i jutro dostanę od Madzi moją szmineczkę z Loreala![]() Idę na pierogi z jagodami Może to mi trochę poprawi humor
|
#1299 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale obiecuję że postaram się to zrobić jakoś niedługo. A mój kuferek niestety już dawno przekształcił się w kufer a tu wisona idzie i znowu tyle nowości będzie mnie kusić![]() Cytat:
|
|
#1300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pierogi z jagodami uwielbiam, sama bym chętnie zjadła
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CHyba tylko Ty jedyna z Nałogowych Kosmetykoholiczek się nie ujawniłaś kolorówkowo - trzeba to nadrobić , bo można wypaść z partii Karolina
|
|
#1302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo trochę tego jest, co wcale nie znaczy, że tego wszystkiego często używam Muszę ciachnąć trochę swój zbiór i część wystawić albo na All albo zrobić tutaj wątek wymiankowy, bo szkoda, żeby część rzeczy leżała u mnie bezużytecznie. Obiecuję że wkleję swoją kolorówkę w niedalekiej przyszłości )
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolinko Każdy ma prawo mieć zły dzień
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-14 o 20:39 |
|
|
|
|
#1304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam, jeszcze kilka zostało ![]() Cytat:
Powinnam w takie dni siedzieć w zamknięciu![]() Napiszę tu,bo już mi się nie chce iść do zbiorów,że masz fajową kolekcję
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to codziennie ![]() Cytat:
To chyba najlepszy komplement jaki mozna usłyszeć (oczywiście odnośnie zbioru kolorówki ). Faktycznie, obciachałam "kolekcję" i to co mam używam
|
|
#1306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie musiałam się zadowolić jagodowym jogurtem
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, ściskam Cię mocno i pamiętaj że każdy ma czasem gorszy okres.
Mam nadzieję że spotkanie z dziewczynami jutro poprawi ci humor i na Twojej buzi zagości uśmiech ![]() Hosenko cieszę się, że olczyki się podobają ![]() Lecę zaraz oglądać fotki Twojej kolorówki ![]() Ja też jeszcze nie wklejałam swoich zbiorów ale zupenie nie mam na to czasu ![]() Dzisiaj po południu troszkę się przespałam bo ostatnio nie dosypiam ![]() A tam, i tak wszystko jest piekne
|
#1308 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry, wlasnie zauwazylam naglowek i pomyslalam, ze temat jest o mnie.. choc od jakiegos czasu troche sie ograniczylam na rzecz kupowania bluzeczek, wiec nie wiem czy jeszcze pasuje do watku
|
|
|
|
#1309 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
np zabranie pielęgnacji![]() Cytat:
![]() Hosenko fajny masz zbiorek, taki przyjazny i cieszący. A kolczyki piękne, ale zdolne dziewczyny. Twój podpis sprawił, że ściągnęłam piosenki M. M. Są cudowne Wiecie...nie zaliczyłam kolokwium #*$##* z logiki
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ciiii.. ![]() lecę i ja ![]() oj, to tylko jedno kolokwium, jeszcze poprawisz nie martw się
|
|
#1311 |
|
Miss Pudernica
|
Od niego zależy czy w ogóle pójdę na egzamin w sesji. Jak nie zaliczę to nie.
Idę w przszłym tygodniu na konsultacje. Pod górkę mi jakoś ostatnio.
|
#1312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja się jakoś dziwnie czuję nie mając sesji w tym roku, zawsze o tej porze człowiek kuł do egzaminu a teraz wszyscy znajomi się uczą a ja nie muszę to chyba jakieś zboczenie zawodowe
|
|
#1313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro jak nie zapomnę psiknę się Angelem w galerii. Witaj i wracaj szybko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ech, byłam na stepie, pierwsyz raz parkowałam autkiem na Kazimierzu- potwór obezwładniony chociaż nei obyło się bez małej wpadki ![]() Skończyłam 2gi sezon Dextera, więc chwilowo moge się pouczyć póki mnie ni epodkusi żeby zacząć ogladać trzeci ![]() I nadal nie kupiłam nic z kolorówki w tym miesiącu a to już prawie połowa Za to w następnym kat. Avonu podobają mi się 2 szmineczki i jeszcze ta z inglota co się napaliłam ![]() Edit: A co mi tam, wlepiam tę część kolorówki której już mam fotki, bez cieni i paru drobiazgów jeszcze
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-01-14 o 23:31 |
|||
|
|
|
#1314 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(kolorówkowo )Też tak myśle ![]() ![]() Cytat:
(BTW: nie wiem czy to prawdopodobne, pewnie nie, ale ta modelka która przewija sie prawie przez cały katalog i okładkę jest bardzo podobna do modelki w dziale modowym w Cosmopolitan - w wydaniu z kalendarzem. Moze to ta sama?)
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Ninko
![]() Kochana w dniu urodzin życzę Ci spełnienia wsdzystkich marzeń, dużo dużo miłości! Zdrowia, szczęścia i powodzenia przy zdawaniu matury aby wszystko poszło łatwo i gładko ![]() Żebyś nieustająco była uśmiechnięta, radosna i wiecznie zakochana
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-01-15 o 09:18 |
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Nino,
przyjmij najserdeczniejsze me życzenia. Dużo szczęścia i radości, niechaj smutek i zmartwienie nigdy w sercu Twym nie gości. Spełnienia wszystkich marzeń, bezbolesnego przejścia przez egzaminy maturalne i wielu kosmetycznych niespodzianek na co dzień
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam powiedzieć że w styczniu nie kupiłam ani jednego kolorowego kosmetyku
![]() Dzielnie mi idzie No ale mam głowę zajętą teraz innymi rzeczami Ale wczoraj tak sobie pooglądałam zbiory Hosenki i Rzyrafki i tyle by mi się chciało znowu ![]() Dziewczyny, macie piękne zbiory
|
#1318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Macie czasem tak, ze czegos bardzo chcecie, "potrzebujecie" szukacie, kupujecie, zagladacie do szuflady zeby schowac i okazuje sie, ze to juz trzeci taki sam odcien do kolekcji, tylko zapomnialyscie?
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Nino, dołączam się do życzeń - spełnienia najskrytszych marzeń, zdrówka i miłości; abyś przez życie kroczyła z uśmiechem na twarzy
![]() Isa, trzymam kciuki za przedłuzenie stażu ![]() Karolinko, mam nadzieję, że dzisiaj już masz lepszy humor ![]() Ale Vibeska i Gayenka to zdolniachy, super kolczyki robicie Ja kiedys przymierzałam sie do robienia kolczyków, kupiłam nawet taką plastikowa walizeczke z przegródkami na kamyczki, ale tychże jeszcze nie dałam rady kupić. Jak weszłam do sklepów internetowych z koralikami i innymi do biżu, to dostałam oczopląsu i nie mogłam sie zdecydować co brać A chciałam sobie zrobić kolczyki wiszące turkusowe, hihihi, może kiedyś dojrzeję do racjonalnego wyboru kamyczków albo jak się zniecierpliwię to gdzieś kupię jakieś kolczyki Hosenko, strasznie jestem ciekawa Twojego zbioru, zaraz lecę oglądać ![]() A ja poszłam spać z niedosuszonymi włosami, i nie dość że wygladam dzis jakby we mnie piorun trzasnął, to jeszcze czuję się chora. Trzęsie mnie, jest mi zimno, kicham i łamie mnie w kościach. Stara a gupia
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znów się nie wyspałam, bo musiałam iść na 8 do lekarza Zaraz idę się umyć, bo rano umyłam tylko zęby, i kuć do francuskiego )Wczoraj się wyrolniczyłam, zrobiłam peeling Hydrabio od Snow ( ) , potem maseczka Nuxe aromatyczna i maseczka nawilżająca Soraya. No i dziś mam od razu lepszą cerę Mam pytanie - czy któraś używała serum Advanced Night Repair Estee Lauder? Słyszałam o nim sporo dobrego, w swoich recenzjach bardzo zachwala go też SisleyS. Tak sobie myślę, czy nie zainwestować w niego jak wykończę Repairweara nocnego
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

). Z niecierpliwością czekam na fotki twojej kolorówki

Nie mam siły na uczenie się po powrocie z pracy

Jestem ciekawa co tam skrywa Twój kuferek 
Ale Dziewczynki herbatkowe nie obawiajcie się-jutro będzie ok
Może to mi trochę poprawi humor
Ale obiecuję że postaram się to zrobić jakoś niedługo. A mój kuferek niestety już dawno przekształcił się w kufer
CHyba tylko Ty jedyna z Nałogowych Kosmetykoholiczek się nie ujawniłaś kolorówkowo - trzeba to nadrobić , bo można wypaść z partii