|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Cytat:
W pociazowej,wlosowej desperacji tez kladlam waxa Podobno cieplo wspomaga dzialanie maski.Nie musze chyba pisac,jaki moj maz mial ze mnie ubaw
|
|
|
#2402 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie kiedys WAX'em zachwycalam, dopiero po dlugim czasie zorientowalam sie, ze wlosy zaczely mi sie znacznie szybciej przetluszczac i co dziwne... wychodzily mi zwlaszcza wtedy gdy byly mokre czyli wlasnie po masce, myciu wlosow. Czasem gleboka wiara w cud nas oslepia, mozna przeoczyc fakt, ze cos wcale nie pomaga tlumaczac sobie jakimis pseudoideologicznymi racjami np. ze jak wypadaja to znaczy ze WAX dziala albo ze wypadna tylko te, ktore i tak by wypadly
No tak bylo ze mna.Buczka cos Ty nam tu za potwora wkleila?! Jeszcze papieroska sobie pali hmmm jaka kokietka z frotkami
Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2009-01-14 o 21:22 Powód: fotka |
|
|
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
,ale jak na razie to sa fajne w dotyku.To jest Henna Wax i pelno badziewnych skladnikow,ale to nic.Wlosy sie blyszcza i nie stoja debem
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
Iv ,mylda permanent ust to świetna sprawa
.Chciałabym tylko dodać,że ja robiłam 2 korekty czyli w sumie maltretowałam usta 3 razy bo po drugiej korekcie nie byłam jeszcze zadowolona.Dziewczyny proponuję zamknąć temat "Masimkowej zniewagi" skoro ona sama nie daży do rozwiązania całej tej sytuacji.Ja wiem jedno - nie mam nic na sumieniu i nie mam ochoty więcej się tym tematem zadręczać.Myslę,że to dziewczyny które zawiniły powinny mieć kaca moralnego nie my !!! Amen ! |
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domcio kamilka tesknie za Wami bardzo! Dalybyscie spokoj z tym bojkotem.Ja Wam nic nie zrobilam przeciez,a wlasciwie zadnej z dziewczat.Dlaczego musze byc karana? Za co? Ide spac,bo raniutko musze wstac,pa Aniolki
Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2009-01-14 o 22:33 |
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to amen. Buczka Ty chyba na pierwsza randke z TZ-em tak sie picujesz ?Lece spac.Jutro pobudka 6.15 ![]() Do jutra laseczki
|
|
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Megi dąże. Na razie nie mogę nic o tym napisać wiecej. |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo się cieszę Masi
Dziewczyny będę gruba |
|
|
|
#2409 |
|
Zadomowienie
|
Anturek ze 2 kilo Ci nie zaszkodzi
![]() Dobranoc laski |
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
Dwa kilo to było drugiego dnia... Ciekawe jak Buczce to wychodzi?
Gdzie jest Casi?!? O tej porze powinna już być No dobra ja też pójdę, jeszcze sprawdzę co mam w lodówce Dobrej nocy.
Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2009-01-14 o 23:53 |
|
|
|
#2411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Massi, a co Ty dzis taki ranny ptaszek? A reszta jeszcze chrapie sobie smacznie, ale im doooobrze Jeszcze tylko jutro - a potem urlopeeeeeeeeeeeeeeeeeeek !! Nati
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-15 o 08:06 |
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie śpie,straszny ból brzucha mnie obudził,ale już lepiej
|
|
|
|
#2413 |
|
Rozeznanie
|
OOOOOOOOOOj, kochana
wzięłas coś na ten ból? Jakeiś prochy?
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze już tak od godziny i boli, wkońcu wziełam proszek,10 minut i lepiej.
Sama nie wiem co to za ból.Zjadłam wczoraj szklanke malin,czuje ,że to ma z tym związek. |
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry.
Natalio Siedze dzis w domu,TZ sie rozchorowal tzn.przeziebil sie i"strasznie cierpi" Wyblagal,zebym zostala w domu.Zostalam a on spi Mam chwile wolna od narzekan.
Edytowane przez Saga76 Czas edycji: 2009-01-15 o 08:21 Powód: lit. |
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Denna-a co ty będziesz robić teraz na urlopie.Zimno jest
Już nic mnie nie boli,ale godzinke to se pocierpiałam Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2009-01-15 o 08:22 |
|
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Natalka a skąd te maliny w środku zimy?
już na nowym kompie stukasz? Witajcie |
|
|
|
#2418 |
|
Rozeznanie
|
Witaski o porannku
całuski dla wszystkich obecnych i nie obecnych pań ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz wstałam i po kawce jestem 6.00 pobudka ![]() 7.00 przy biurku z kawką poczta sprawdzona - odpisane i teraz ptasie mleczko wsuwam mniammm mniaaamm tym czasem miłego dnia
Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2009-01-15 o 08:30 |
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Mrożone,ja jestem pies na owoce,każdą ilość moge zjeść.Były z bitą śmietaną,pycha
|
|
|
|
#2420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
że jednak teraz nie . Więc mamy w planach pojechac w Góry Stołowe. Mój TZ tam najlepiej odpoczywa, mamy tam swoja baze, odwiedzamy znajomych, zwiedzamy zawsze jakeis przygraniczne czeskie miasteczka, które wyglądaja jak z bajki o Rumcajsie (kto ją jeszcze pamięta ????) no i przywozimy kontrabande z czeskim piwskiemZreszta wszystko mi jedno, ja potrzebuje dystansu od pracy teraz, moge nawet w domu siedzieć . Tylko nie każcie mi tak rano wstawać!!!!Co sie dzieje z Castrolkiem?!?!?!?!!?!? Ivcia i Wiinii - O, Sagus też jest Kurcze, ja zanowu kicham i pokasłuje - no co się dzieje??? Przeciez ja nigdy nie chorowałam, a teraz dwa razy pod rząd.
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-15 o 08:49 |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Denna-za suknią się rozglądaj.Nie chciałaś białej,a spójrz na swój avatarek ,
blondynka w białym ,bosko wygląda, biały odmładza |
|
|
|
#2422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i nawet nie wiem, co sie na taką uroczystośc do urzędu nakłada.... Błądziłam wczoraj po necie, wyszukałam troche różnych inspiracji - jak wróce do domku, to Wam wrzuce, podpowiecie czy to sie nada.... Chyba, że juz dość mnie macie z tym moim gadaniem na niecosmelanowy temat Hmmmm, a biały to tak mi sie wydaje, że dla młodziuuuutkich dziewczyn jest, a ja ..... to juz taka nie bardzo
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-15 o 09:16 |
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Denna-a kościelny jest w planach?
|
|
|
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
Jest, jest, ale nie wiem jeszcze kiedy, czy sie w tym roku uda...
Do koscielnego w purpurze bym najlepiej poszła
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Denna-to wybierz kolor w którym najlepiej się czujesz.
Madziusia- położe się jeszcze na troche |
|
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
Hej Gwiazdeczki
Ja już też jestem i kawke nastawiam w ten ponury pochmurny poranek, ooo i śnieg zaczął padac .Winni- Ty ranny ptaszku , od 6 na nogach . i juz po kawce .No dobra najpierw kawka, potem czytanie co naskrobałyście a potem trzebna bedzie popracować .Odlicznia wiosenne i ślubne: do Wiosny naszej utęskinonej 66 dni Dennuś Natalko- buziaki
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Kochane widze że poruszyłyscie temat storrrrczyków
, oooo BBBBOOOOOŻŻŻŻŻŻŻŻŻEEEEEEE gęba mi sie cieszy bo ja w tym roku też dorobiłam sie jednego pieknego okazaMój okaz to storczyk feneloppsis Jak z jajkiem z nim sie cackam, ale ponoć on nie potrzebuje opieki aż takiej
|
#2428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja Mam ma fioletowe i różne ciemne, kwitną jej pięknie - jednego wywaliłam jej chyba ze 3 razy z doniczką na glebe, az sie te bebechy z niej posypały ale jakoś nic mu siła grawitacji nie przeszkodziła . Niektóre z jej okazów kwitną juz po raz kolejny. Mnie sie podobają głównie białe, a w zeszłym roku na Walentykni dostałam od TZ taki liliowy okaz i chyba ze szczerego uczucia to było, bo rozwijał pączki i kwitł przez ponad pół roku
|
|
#2429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Denna - ja bralam ślub cywilny 2 lata temu i do ślubu poszłam...... w czarnej sukni ![]() ![]() Do tego miałam złote dodatki.Jak zwykle odezwała się we mnie dusza buntownika i postanowiłam, że tak będzie oryginalnie Moja mama nie mogła tego przeżyć.... hahahah ![]() ![]() ![]() Ale tak poważnie, to wydaje mi się żę akurat ślub cywilny nie jest tak zobowiązujący jeśli chodzi o kreację (nooo do kościoła w czerni bym nie poszła ). Poza tym ja wychodzę z założenia, że powinno się ubrać tak, aby się w tym dobrze i swobodnie czuć (ja np uwielbiam kolor czarny). Oczywiście wszystko w granicach rozsądku, dobrego smaku i wyczucia powagi sytuacji..... |
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....ja wiem kochana , ja pisze po polskiemuTajga- czarna suknia ooooo to naprawde oryginalnie
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Podobno cieplo wspomaga dzialanie maski.Nie musze chyba pisac,jaki moj maz mial ze mnie ubaw

No tak bylo ze mna.
.Chciałabym tylko dodać,że ja robiłam 2 korekty czyli w sumie maltretowałam usta 3 razy bo po drugiej korekcie nie byłam jeszcze zadowolona.
?

O tej porze powinna już być
Dobrej nocy.

Wyblagal,zebym zostala w domu.Zostalam a on spi